zaloguj się

Pokaż pełną wersje : PoH - Posterunek - Sorc 25lvl = Good exp?

Yero
04-05-2006, 17:16
Witam !
Czy mam szanse poexpić sorcem 25 lvl na posterunku na PoH (tam gdzie są ponać cyce,archery,guardy) czy mogę spotkać tam GS lub coś silnijszego od wymienionych potworów ?? I czy dobrze by mi się tam expiło ?

Pozdro

Gejko
04-05-2006, 17:22
jaki qrwa posterunek?:P
na temple (to chyba ten posterunek buahahaha idiota) sa GSy ORki etc
a na cycach sa cyce ...

Arut
04-05-2006, 17:29
@ up Ty jestes idiota, nie czytales regulaminu?

Mozesz tam expic ale radzil bym wziasc z plecak gfb (czesto jak nikogo nie ma jest bardzo duzo shitu), i kilka bp mf, biezesz Plague i jedziesz :>.

Czesto sa zlurowane dsy wiec wez kilka hmm, oczywiscie mozna spotkac tam draga albo gsa ale zawsze mozna wejsc po drabince na gore. W sumie to zadko sa lurowane gsy chyba ze komus naprawde przeszkadzasz (zabijasz jego potwory etc.)

HuBo
04-05-2006, 17:31
@Up,up
Stary, po co od razu go od idiotów przezywasz?!
Nie chodzi mu o to temple >.>
Co do tematu to mógłbyś tam expic ale wez hmm i gfb ze 2 runki (na wszelki wypadek jakby był full resp). Osobiście ja bym tam nie szedł, bo nie lubie chodzic na Cyclopy sorem/drutem ;)
A co do Gsów itp to można chyba tam nieopodal zlurowac ale przeważnie znika, a w razie kłopotów wejdziesz sobie tam na drabinke :)

Yero
04-05-2006, 23:13
THX ALL.
no tak jak mówicie wezme hmm gfb, a jak co do gsów to na wszelki wypadek wezme klika manasów jak zawsze i exura vita i może uciekne bo wiadomo anty-luring system i może mi się uciec uda :D

Pozdro.