PDA

Pokaż pełną wersje : 66 EK owned by 58 MS i 65 ED Thoria. Look !

Hestrial
04-05-2006, 18:08
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8643

nic dodac nic ująć .^^.

Mitu'so
04-05-2006, 18:12
Standardowo ładna akcja;) jak zawsze own3d padł za to ze drasen kiedys na nim pykał;) i nadal chyba pyka pozatym;) bral udzial w wojnie w przeciwnej guild

Enjoy

Sowa
04-05-2006, 18:15
Film mi sie podoba jak wszystkie z Thori, mają tą akcje :D

Pozdrawiam
Sowa.

Olorion.
04-05-2006, 18:33
2 polaczki pizgajace z aimbota bija knajta nie potrafiacego sie uhnac

Hestrial
04-05-2006, 18:36
Aimbota? Lol
Masz tam gdzies w konsoli ze mam bota?
Pozatym ten najt umial sie uhac, a tak wogole to zobacz ze mam conajmniej 2 pufki tylko ze przeslonione potem target lostem -.-
Widac ze jestes nubem synku ;/

Mitu'so
04-05-2006, 18:37
~Olorion.

Aimbota powiadasz Aima mi nie zazucisz poniewaz tego nie uzywam nie zapszecze ze mam light hack i nic wiecej. ale aim nie mam i nigdy nie bede miał

pr 23 2006, 16:41:07 CET Killed at Level 74 by Vilshion
and by Klockren
Apr 13 2006, 12:07:26 CET Killed at Level 75 by Chompollet Tzetzi
and by Driquette
Widze ze Tobie ostatnio sie nie uklada wiec nie wypowiadaj sie bo kto tu jst "polaczkiem ktory sie uhac nie umie"?

Stefan Wichura
04-05-2006, 18:37
ci to zawsze kogos ubija :D

Chalmaz
04-05-2006, 18:39
po prostu wymiatacie najlepsze filmiki chyba z thori ;p :D:cup:

Mitu'so
04-05-2006, 18:44
Wiesz powoli wszystkich wykaczam wtedy kiedy nie mogłem nic zrobic a oni mnie bili lub cos;) tym bardziej to drasena kumpla char na ktorym tez gral;] jeszcze mam jeden target;) niedługo zobaczycie;]

Olorion.
04-05-2006, 19:12
Aimbota? Lol
Masz tam gdzies w konsoli ze mam bota?
Pozatym ten najt umial sie uhac, a tak wogole to zobacz ze mam conajmniej 2 pufki tylko ze przeslonione potem target lostem -.-
Widac ze jestes nubem synku ;/

gdyby knajt umial sie uhac to by nie mial prawa pasc

Mitu'so
04-05-2006, 19:14
66 najt ma okolo 1100~ hp ;] jezeli by sie uhal tak przy 700 by nie padl;] moze wyckał i zaczelo go trzeba i nie trafial uhem;] poprostu ma rox pvp;]

Wielki MarIuSzzo
04-05-2006, 19:35
Czasem wystarczy lag + nie trafienie uhem i juz ciezko sie z reda wyuhac.
Aimbot? Olorion lol ! Chlopcze, Ty chyba nigdy aimbota nie widziales... Wez lepiej pomysl, zanim napiszesz posta.
A co do samego filmu, to ladny frag, co tu duzo gadac...

pivope
04-05-2006, 19:52
Mitu niewiem czy wiesz ale all twoich kumpli pozabijamy :)

Mitu'so
04-05-2006, 19:58
Cwanish jak narazie to mi nikogo nie zabiłes i hacka miales:P?

Venderer
04-05-2006, 20:22
Hehe. Gratz kolejnego fraga xD A ile to już ich było?? ;)
Swoją drogą też niedawno grałem na thorii, ale skończyłem :p

I do innych, o jakim wy tu aim-bocie biadolicie? =.=" Oglądnijcie pierw film...

P.S.
Powodzenia w następnych fragach x]

pivope
04-05-2006, 20:31
Cwanish jak narazie to mi nikogo nie zabiłes i hacka miales:P?
haka mialem ale okazalo sie ze znam hakera i all oddal :(:] btw czekam az ta gildia protected by mitu'so zrobi wieksze lv powybijam all :D

Skym4N
04-05-2006, 20:32
Coś mi się zdaje, że bot ;p Każdy SD trafiał ;) No chyba, że taka celność wyrobiona ;)
Szkoda, że całego loota nie pokazano... bo jeśli to co pokazaliście (BP, troche kasy i Crus-H) to taki se loot ;p Pewnie miał troche run i loota. No cóż... ;) ~gj?

Mitu'so
04-05-2006, 20:36
Cwanish o ile bedziesz mógl wyjsc z pz:P a taki msg przed chwila dostałem
19:32 Macten: if u dont leave now u will die, I just give you an advice
19:32 Macten: I dont want u as enemy

co do loota wypadlo po za tym duzo uhow 10 bp uha ;]

Co do bota mowcie sobie co chcecie uzywac nie uzywam;]

Comment more

wolfram
04-05-2006, 21:13
2 polaczki pizgajace z aimbota bija knajta nie potrafiacego sie uhnac

blablabal zamknij ryj

Hugo
04-05-2006, 22:52
gdyby knajt umial sie uhac to by nie mial prawa pasc

Ten Sorc i Druid zawsze trafiajac sadza combole po 400 okolo. Mniejwiecej tyle samo uhasz sie na takim lvlu na knighcie. zalozmy ze knight raz nie trafil uhem bo mial laga na 1 sec, to juz nie mial prawa zyc.

a tak swoja droga Olorion, jak sie nie znasz na matematyce z podstawowki to sie nie rozpisuj na forum. ( I jeszcze to oskarzenie o bota )
www.zal.pl

Hestrial
05-05-2006, 06:35
Dokladnie, w pewnym momencie zaczal dostawac wiecej niz mogl sie wyuhac :p

Mitu'so
05-05-2006, 07:53
Dzieki za tych którzy poparli ze nie mam bota;) a co do tego knighta od deada jeszcze sie nie lognoł pewnie załamka xD

Hestrial
05-05-2006, 07:59
To mnie poparli X(

Hugo
05-05-2006, 08:44
no btw, koles 5 sd dostal chyba, widzialem 2 chmurki a jakbyscie mieli boty to poprostu nie byloby chmurek :D. mutu dobre pvp masz a hestrial z*a*j*e*b*i*s*c*i*e wykorzystal sytuacje do mort hurowania :D

ripper
05-05-2006, 08:47
Po prostu cud, że ludzie dochodzą do większego lvla z takim noob-pvp jak ten najt -.- Wystarczyłoby się umieć uhać i by nie padł... No ale akcja ładna :>

wolfram
05-05-2006, 08:58
Po prostu cud, że ludzie dochodzą do większego lvla z takim noob-pvp jak ten najt -.- Wystarczyłoby się umieć uhać i by nie padł... No ale akcja ładna :>
sie gra sie ma

sie skacze sie plywa
i cialko tez mam zaje biste

Manieq
05-05-2006, 09:28
Bardzo ładnie go zjechaliście:P, ale on raczej nie stawiał oporu ;], łatwo go udupiliście.

GZ dla was :p

Baleron
05-05-2006, 12:31
fajny filmik 8o ten knight cos sie uhac nieumial :evul:

Mitu'so
05-05-2006, 12:55
odemnie 5 sd dostal od hestriala tez kolo 4-5 i plus 2 morty;)

Miku
05-05-2006, 15:37
Olorion ~ ale ty jestes zajebisty =))))000 !!!111 =D=D

WardanceR
06-05-2006, 00:27
Bota raczej nie bylo ;)
Za to pokaz wspanialego pvp i przede wszystkim jaka stanowia sorcererzy i druidzi :)
Gratz loota i wspanialych umiejetnosci pvp.

Anvortis
06-05-2006, 02:08
Ja tam osobiscie zadnego bota nie widzialem, po prostu dobre opanowanie trafiania kratke przed :) oczywiscie zgadzam sie calkowicie ze pvp trzeba pogratulowac a wracajac do sprawy tego knighta to uhal sie tak wypowiedz pani psycholog o tibi na TVN :P

SQsek
06-05-2006, 02:58
Parę osób powiedziało, że na Thorii zawsze świetne filmiki z pvp. Dlaczego? Bo u nas jest do tego bardzo dużo okazji :D Akcja ładna, na początku wyglądało na to , że knight'cik zwieje, jednak Utani Gran Hur robi swoje :D Mimo, że w żadnej wojnie nie biorę udziału, ze względu na piekno całej akcji, gratuluję fraga !

Hestrial
06-05-2006, 05:55
Thx for all ;)

Mitu'so
06-05-2006, 10:23
mowicie ze pokazanie druid i sorkow;) chciałem ludzia pokazac ze jak kazdy mowi drudiem nie da sie zabic bo nie ma ue;) a jednak da sie zabic nie takie fragi zdobywałem nawet 80 elita ubiłem ale nie mam movie;) jak dla mnie druidem gra sie rox.;] niedlugo kolejne filmiki

a tak btw;)

stałem sobie pod domkiem i nagle kolega z przeciwnej guild mnie odwiedza;)
09:13 Spartibus: exevo gran mas vis

xD

meplant
06-05-2006, 10:58
kolejny ladny frag. :cup:
cwanish lepiej juz zacznij nas zabijac po puzniej mozesz sobie nie poradzic, kiedys mowiles ze mitu marnuje sdki bo tylko z nimi zabija, a co ma z poison stromem was zabijac?

Paul Korwitz
06-05-2006, 11:12
Gz fraga... jesli kto uwaza ze to byl bot, to niech sobie zobaczyc filmiki 'Payback' i sie uswiadomi jak to wyglada -.-

And Mr. Cwanish... Nie wiem jak bedziesz chcial mnie zabic, poniewaz ja przed ss z reguly spie... taka poganska godzina -.-

Mitu'so
06-05-2006, 11:18
Bo tylko wtedy cwanish moze pekowac;) niekiedy w dzien

btw postaram sie teraz jakiegos reason na zabicie znajsc i zabije z poison storma goscia;) o ile mi sie uda;]

Madreth
06-05-2006, 11:23
Kolejna parodia akcji pvp : DDDDD
Kiedy ludzie sie naucza blokowac, m wallowac, kiedy najty naucza sie schodzic z lini exevo mort hur, KIEDY LUDZIE NAUCZA SIE GRAC!
Jedna wielka komedia : DDD
Najt po wylapywaniu z exori mort hur powinien zbiec ukosem, bo wiadomo biegnac w dol, gowno mu to da lol, sorce zamiast na*****ac go z sd, albo m wallowac w lasku to biegaja i leja z burstow ktore gowno daja : DDD
Total komedia ; DDD

Zejiwu
06-05-2006, 11:30
wszystko dobrze wam zawsze wychodzi z Thori niema sie czego dziwic:D

asdf
06-05-2006, 11:35
mitu'so wiesz ze nie dlugo role sie odwroca i wy bedziecie kampic ? :>

Mitu'so
06-05-2006, 11:39
~Madreth

Mówisz parodia to pokaz swoje;) pvp ja jakos nie padam od 61 i 62 elita 36 Master ma okolo 325 nie wiem jak cie zabili;) pozatym widac ze jestes pr0 ten twoj 36 master;) wiec prosze teraz jakiegos twojego fraga tylko nie afka a ni z pinga;) bo z pinga to ci moge dac h lvl z thori o ile wyjdzie z pz;] typu niah.

edit
~asdf

anonim boijsz sie przyznac kto ty?

Te role odwracaja sie od poczatku wojny;) juz doszedl do was pasha ostatnio 2 h na pz po veno bieglismy a wy na noob charach i nic nie bylo;] teraz widze troche online jestes bo na tescie pykamy;]

cu

Hestrial
06-05-2006, 11:45
Kiedy ludzie sie naucza blokowac, m wallowac, kiedy najty naucza sie schodzic z lini exevo mort hur, KIEDY LUDZIE NAUCZA SIE GRAC!
Najt po wylapywaniu z exori mort hur powinien zbiec ukosem, bo wiadomo biegnac w dol, gowno mu to da lol, sorce zamiast na*****ac go z sd, albo m wallowac w lasku to biegaja i leja z burstow ktore gowno daja : DDD
Total komedia ; DDD

Ten twoj 30+ to jakis pvp master? Sam go na*****j z sd, jak bedziesz mial 5 bp a nie kilka sztuk :>

Madreth
06-05-2006, 13:55
Lol, co wy tak patrzycie na lvl zacznijmy od tego, Trevor to byl stary char napoczatku Kyry dosyc ostro nim wymiatalem, ale po 3 tygodniach bylem Retired, jak byl retired mial on 38 lvl.
Trevor to nie byl moj jedyny char, zreszta skad mozesz wiedziec ile osob mnie bilo?
Co z tego ze frag jest na 2 najtach? O.o
Pvp tibijskie polega na dobrej druzynie a nie kazdy jebie sd kiedy mu sie podoba, albo najt biegnie w linie exevo mort hur.
Jezeli was interesuje mialem 84 rp na Trimerze, i 54 rp na Titani, natomiast jezeli pytacie sie o moje pvp hmmm, pokaze wam jakie fragi osiagnelismy w "TEAMIE".

Moothonost

May 03 2006, 07:18:03 CET Killed at Level 134 by Fociu and by Vastin Avarian
May 03 2006, 07:30:05 CET Killed at Level 133 by Avenis and by Xiry

Ten ms spadl 4 lvle w dol =p

Jest to jeden z ciekawszych fragow jakie osiagnelismy ostatniego czasu, jednak nie powinniscie oceniac ludzi po tym co maja wpisane na Tibia.pl iz nie kazdy czesto tutaj cos komentuje, a dla mnie taka akcja rzeczywiscie jest parodia :o

Moothonost nie padl na afku ani na zadnych z tych rzeczy, poprostu jego zdolnosc walczenia sorcem byla za dobra, i dal sie ztrapowac przez nasze m walle, co do tego fraga na moim sorcu to bilo mnie z 6 osob iz jestesmy hunted na kyrze, za to ze zabijalismy NG, a pozniej random pking. Zreszta takie 2 najty moga latwo trapa zrobic, wystarczy combo exori i melee i lezysz :o
Ale widac ze nie masz pojecia o programach typu Ventrillo, Teamspeak.

Mitu'so
06-05-2006, 15:12
Mam Pojecie o programach ventrillo i TS ;] sa na porzadku dzienym.

Moothonost

hmm ale to zabijaliscie go w grupie MS bez many = dead;] pozatym po co m walle jak na bramie edron byla ztrapowana;) wiec by nie uciekl;] prosto

Madreth
06-05-2006, 15:17
Mam Pojecie o programach ventrillo i TS ;] sa na porzadku dzienym.

Moothonost

hmm ale to zabijaliscie go w grupie MS bez many = dead;] pozatym po co m walle jak na bramie edron byla ztrapowana;) wiec by nie uciekl;] prosto
LOL, przeciez mial manashielda ale mu spadl nie ma co sie dziwic, po drugie nie padl na edron, po trzecie jestes najzalosniejsza osoba jaka dorwalem na forum.
Poprostu nie umiesz sie zgodzic ze swoimi bledami, i nie komentuj tego jak nie wiesz jak moon padl, a nie glupoty wypisujesz zeby wyjsc z krytyki jak najlepiej.

Mitu'so
06-05-2006, 15:20
Jak Dla mnie moje pvp wystarcza;] co ide pokogos pada.. moze z 1-2 osoby nie udało mi sie zabic co uciekła;] Tak wogule skaczmy juz to i comment tylko o filmie a nie o innych pierdołach.
;]

Madreth
06-05-2006, 15:34
To nie rob jazdy, i przyjmuj krytyki innych odpowiednio, nazwales mnie noobem bo zobaczyles "Trevora" w moim profilu, a ja jak zobaczylem twoj zalosny post i twojego kolegi typu "Mam cie na sd nubku" "2 najty zabili 38mastera a taki master ma 325hp!" Jaki z ciebie pro ze wiesz ile hp ma master, wow.
Gratulacje za wiedze, ale co do twojego pvp to nici z tego.

A tutaj 2 ssy z cama jak padl Moot~.

http://rapidshare.de/files/19760096/moot1.JPG.html
http://rapidshare.de/files/19760315/moot2.JPG.html

Enjoy.

Nastepnym razem przyjmuj krytyki odpowiednio, jednak moja krytyka moze duzo cie nauczyc poprzez odpowiednie wskazanie bledow. A gadki typu "Masz 38msa, rzeczywiscie z ceibie wymiatacz" naprawde nic ci nie dadza, iz pokazujesz swoj brak inteligencji.
Ten owner 38msa, mogl kierowac innymi charami, lub posiadac inne chary w tibi. :o

Edit:
Jezeli zabijales wszystkich na thori, to albo trafiales na samych noobow albo poprostu szedles w pare osob jak sie powinno robic, a poza twoim niskim ilorazem inteligencji oraz wymadrzania sie "nie wiadomo czym", to nic szczegolnego w tobie nie widze. Kazdy moze zrobic 100lvl, wystarcza checi lub czas, a wymagania na 100lvl sa niskie, iz wymagany jest dobry Net.
To tyle co mam do powiedzenia, jak chcesz zobaczyc drugiego fraga moota to poprostu napisz :o

Hestrial
06-05-2006, 16:39
Prawda jest taka,że trapniety najt uha sie duzo czesciej niz taki co ucieka wiec przy 2 sderach w trapie byloby trudno mu defa przelamac. Co innego z magiem, jego trapujesz bo wiesz ze zejdzie na 1 ture >.>

wolfram
06-05-2006, 18:59
Total komedia ; DDD

"ok" mr callmemastah

Drafti
06-05-2006, 22:04
Zgadzam się z "Madreth" ;] Wogóle Mitu'so z tego co pokazywał na filmikach to zabija za nic,a potem pisze na forum reasony typu :Zabił mi kumpla to padl:)... Oglądałem twoje trzy filmy tutaj z forum,i w jednym znich niewiedzieliście kogo zabić bo byliście na scrabach a potem chcieliście typa pod dp uwalic co twój kumpel powiedział "to by było hamskie"-coś w tym stylu... więc n/c twoich reasonów... Mówie o filmu co się nazywał chyba " 40 ms owned na uh bocie " czy jakoś tak;=] życze powodzenia w kolejnych fragach

Paul Korwitz
06-05-2006, 23:35
@up, nie wiem jak Ty ale mnie nie cieszy jak ktos mi kumpla zabije... co Ty robisz z takimi osobami? idziesz im sie pucowac, placisz mu za to zeby nie zabijal kumpla wieciej? ja tam z reguly ide takie osoby zabic... ale coz sie spodziewac po Polaku ktory wciaz gra na Pandorii... zaczynales na tym swiecie od poczatku, czy moze stal sie Twoim swiatem po tym jak byla wojna SWE vs PL ? bo jak brales w niej udzial to ciekaw jestem ile zaplaciles zeby grac tam dalej...

@Madreth, mam tylko jedno pytanko, o tego rp na Trimerze, bylbym wdzieczny za nicka...

Hestrial
07-05-2006, 08:55
Tylko 1 akcja była random, to prawda ale inne mialy reasony.

Upierz
07-05-2006, 10:14
Ładny filmik, fajne kombosy pod koniec szły :) SD+Burst+Energy Wave :D
Nie miał aimbota, po prostu się dobrze naumiał trafiać runami ;)

meplant
07-05-2006, 11:46
cholewka! napisalem ladnego posta o tym ze wcale nie potrzeba miec zadnego powodu do zabijania kogokolwiek, rozprawke na temat chwalebnosci cynow mitusa, jak to zwykle bywa pocisnolem mnostwu ludzi.. ehhh, juz nic mi sie nie chce dzisiaj pisac!

Madreth
07-05-2006, 14:32
Maras Heart, w sumie ten char byl praktycznie od poczatku trimery, poniewaz Titania niezbyt mi sie zpodobala i pocisnelem z 2 kumplami na Trimere, oczywiscie sprzedalem postac iz nie byla mi potrzebna a dni pacc nic na niej juz nie mialem :<

Paul Korwitz
07-05-2006, 18:51
@Up, nei kojarze niestety, mimo ze siedzialem na trimerze dosyc dlugo... :p no coz, wszystkich znac sie nie da... ale pozdro anyway :p :)