Pokaż pełną wersje : Konsekwencje powiedzenia "hi" na Of qest
Devil Spocony
04-05-2006, 22:16
Ten filmik pzredstawia Orc fortes qest w ktrym jeden koleś se powiedział "hi" do króla orków :glupek: --- http://rapidshare.de/files/19627807/orc_fortess_qest.rec.html :D :D :D
Villanis
04-05-2006, 22:31
Naprawde sie podnieciles tym ze powiedziales "hi" do króla orków to gz... nie obejzalem filmu pewnie jest on beznadziejny....X( X(
oj dymiarz dymiarz "powiem Hi ok?" :P heheh niezła akcja ;]
@up
mama cie nie kocha ?
"Naprawde sie podnieciles tym ze powiedziales "hi" do króla orków to gz... nie obejzalem filmu pewnie jest on beznadziejny...."
sorry a czy to on powiedział ? nie obejżałes to nie sraj mi tu
Devil Spocony
04-05-2006, 22:37
Nie dość że mój pierwszy film który w życiu nagrałem to jeszcze potyrał mnie gość UP^ jak nie ogladaleś to ...X( X( X(
nie jets taki zły!;( ;( ;(
@Devil~: UpUp, nie Up :)
Co do filmiku nie jest taki zły, gdy ktoś się tam wybiera to żeby nie mówił, niech zobaczy konsekwencję tego na filmiku :)
Gzz Advancu :D
Villanis
04-05-2006, 22:53
Może i cie pojechałem za mocno to sorry a tak wogóle to popatrz se na mojego djina na of jest jazda chyba z 10 osób mówi "hi" do kinga http://rapidshare.de/files/19631462/dijin.rec.html
HAuahuAUHAUHu. To bylo najlepsze 22:06 Dymiarz De'Marko: powiem hi ok:D
A po 2 film zajebisty poniewaz fajna dupcia jest z Devila Spoconego :D
Next razem dzwonic do mnie do h*ja pana bo ja teraz nie mam zrobionego tego falusiastego questa;(
Pozdro \/zajcov\/
Naprawde sie podnieciles tym ze powiedziales "hi" do króla orków to gz... nie obejzalem filmu pewnie jest on beznadziejny....X( X(
ja tez sie ciesze...
i ja i Ty i masa innych osob miewa czasem zle dni, ale ja sie nauczylem juz ze nie trzeba sie wyzywac na osobach postronnych... film... taki :D nizeły?
rendevar
05-05-2006, 00:20
musze tego sprubowac jak wbije 40lvl. ;D do krola minosow juz mowilem jak bylem z 35 royalkiem i 35 knightem xD ostro bylo nawet. film spox B)
Fillipex
05-05-2006, 12:20
quest jak quest... tyle ze QS -.-
Ciekawa rzecz. Zauważyliście, że dostali za nie expa? Czyli to nie były summony. Jakby się miało duży lvl, to można by se tutaj expić nieźle.
ten król przyzywa orki tylko raz a potem to juz normalnie mozesz z nim gadac wiec raczej se niepoexpisz :p
Lord luzik guzik szymon
05-05-2006, 18:47
hehe dymiarz spoko ale Gulik czy jakos tam jest super all loot zebral a nic nieoddal :) :) :)
Kosmo_karol
05-05-2006, 19:11
lol to ma byc film ? light hack i wogole wzioles tyle sd gfb hmm... ze nie miales capa na nagrody a najlepsze jest to ze wogole chyba nie strzelaes no chyba ze sporadycznie :...
Hehe, znam to z własnego doświadczenia B)
Guys, go down please. I want to say hi to king
Filmik spox :)
Filmik fajny, a z tym "hi" do króla to zwała xD
Duke Dran
05-05-2006, 21:14
eheheheh jaki z tego morał ? nigdy nie mów Hi : p hueheuheue
Stefan Wichura
06-05-2006, 09:59
@Devil~: UpUp, nie Up :)
Co do filmiku nie jest taki zły, gdy ktoś się tam wybiera to żeby nie mówił, niech zobaczy konsekwencję tego na filmiku :)
Gzz Advancu :D
hehe ale wlasnei duzo ludzi idzie tam tylko zeby powiedziec "hi" HUaHUaHAU
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.