Pokaż pełną wersje : TibiCAM 1.0.0 Beta
Niewidomy Jasnowidz
23-07-2004, 20:29
Nowa TibiCAM, bardzo podoba mi sie na wersja mozna ustawic język na polski :) Dziala podobno do wszyskch wersji tibi (nie sprawdziłem) naperno dziala do 7.26 i 7.27 :)
http://www.home.no/tibicam/TibiCAM***** Końcówke proszę zmienic na zip.
Wiecej informacji na tej stronie. (http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?s=&threadid=56077)
Rzucajocy ogorkami
23-07-2004, 20:33
Zły link :(((((((((((((((((((((((((((((((((((
bo końcówke trzeba zmienic na zip a nie na rar
Chciałeś powiedzieć że "to może być trojan" trzeba zmienić na zip.
O boshe! Wejdźcie na stronkę"Więcej informacji na tej stonie", i z tamtąd ściągniecie... Fajna TibiCam, sprawdziem, ale dziaa tylko na 7.26 i na raczej 7.27. Fajnie bo polska wersja.
Niewidomy Jasnowidz
25-07-2004, 03:21
Oryginalnie dodany przez noxlif
O boshe! Wejdźcie na stronkę"Więcej informacji na tej stonie", i z tamtąd ściągniecie... Fajna TibiCam, sprawdziem, ale dziaa tylko na 7.26 i na raczej 7.27. Fajnie bo polska wersja.
A do czego ja niby dalem link? Chyba o tym mowie, ludzie czy wy potraficie czytac? A co do Lewusa to "to może być trojan" jest końcówką chyba widać. Ludzie nie dobijajcie inncyh takimi glupimi uwagami!
CHESTER from rubera
25-07-2004, 22:13
Dzieki :D fajowy skin w tym nowym tibicam .ach i ten język :]
Oryginalnie dodany przez Niewidomy Jasnowidz
Oryginalnie dodany przez noxlif
A do czego ja niby dalem link? Chyba o tym mowie, ludzie czy wy potraficie czytac? A co do Lewusa to "to może być trojan" jest końcówką chyba widać. Ludzie nie dobijajcie inncyh takimi glupimi uwagami!
No właśnie, chciałem tylko powiedzieć że jak z linka Tibi nie ściągną, to tam... Ale TibiCam zafajna.
Niewidomy Jasnowidz
26-07-2004, 21:26
Bardzo podoba mi sie ta wersja, mniej błedów ladniejszy wygląd i po polsku :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.