Pokaż pełną wersje : Pk Morgana
zamieszczam tutaj pk z pkowania mojego i kumpla
http://rapidshare.de/files/19668558/xxxxpk.rec.html
PS; pozniej jescze ubilismy 2x 20 lvl i kumpel dostal bana
matekk fst bolt
05-05-2006, 13:58
Zalosny film niedosc ze oboje macie lighthaki to jeszcze anafabeci
13:08 Than sorcer: jurz?]:baby:
BARDZIEJ ZAOSNEGO FILMU NIEWIDZIALEM WYPADL BS Z NOBA JAKIEGOS a reakcja :
13:18 Then Sorcer: ja pierdole
13:18 Then Sorcer: NABIJAJ BANA
-=DanieL=-
05-05-2006, 14:13
Zgadzam sie z Matekkiem.
Dwaj idioci z lighthackami, nie mogliście chociaż utevo lux puścić? A potem zabiliscie 10 i 12 i jak juz zabiles ósmego lvl na afku to wylączyłem ten idiotyczny film. Ocena 1/10 ( to 1 dostaliscie za to, że umiecie chociaż nagrywać na TibiCam...).
Nie będę się rozpisywać... poprostu porpę poprzedników ;)
1/10 <- a ja 1 dam za umiejętność nagrania na TibiaCam oraz za umiejętność umieszczenia tego na necie :]
Dwaj idioci z lighthackami, nie mogliście chociaż utevo lux puścić? A potem zabiliscie 10 i 12 i jak juz zabiles ósmego lvl na afku to wylączyłem ten idiotyczny film. Ocena 1/10 ( to 1 dostaliscie za to, że umiecie chociaż nagrywać na TibiCam...).
Obejżałbyś film do końca do byś pomyślał nad swoim komentarzem... Dla mnie film sie podobał, nawet niezły locik :) A co do tych lighthacków do lepiej zamknijcie japy bo nie ma czym sie podniecać... To że wy jesteście "święci" to nie znaczy ze wszyscy muszą być. Też używałem i nadal używam lighthacka... przynajmniej mi sie filmy przyjemniej ogląda ;)
matekk fst bolt
05-05-2006, 23:55
Obejżałbyś film do końca do byś pomyślał nad swoim komentarzem... Dla mnie film sie podobał, nawet niezły locik :) A co do tych lighthacków do lepiej zamknijcie japy bo nie ma czym sie podniecać... To że wy jesteście "święci" to nie znaczy ze wszyscy muszą być. Też używałem i nadal używam lighthacka... przynajmniej mi sie filmy przyjemniej ogląda ;)
tia...
ok profesjonalisto powiem Ci jedno nikt nielubi jak ktos daje filmy na których typy uzywaja lighthacka :baby:
. Też używałem i nadal używam lighthacka...
No i *** ci w zad-.- co mnie to obchodzi? film jest bez swiatla a idioci uzywaja LH. Grajac w tibie nie widze nigdzie zadnego regulaminu-obawiazkowo sciagnij Light Hacka-.-'' Ogladajac film tez nie widzie ze jest jakis obawiazek uzywania tego gowna ...i ja nic nie widze-.- wiec jaki sens jest ogladania tego? zeby sobie pomeczyc wzrok..
To juz twoja sprawa ze nic nie widzisz. A jak jesteś taki twardziel to cho na solo ;) Jedyne co mam teraz z tibia wspólnego to tylko oglądanie tych filmów więc sobie moge pozwolić na używanie "tego gówna". Buhahah... coś bym jeszcze z chęcią dopisał ale pewnie bym dostał warna ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.