Pokaż pełną wersje : Delea's Gallery
Wielka galeria zdjęć z wypraw Delei!
www.delea.neostrada.pl (http://www.delea.neostrada.pl)
Wszelkie komentarze mile widziane.
screeny bardzo ładne.Obejrzałem tylko troche bo niechcialo mi sie klikac.lol.Najbardziej podobał mi sie ten screen jak macie juz rzeczy z behe questa :)
Dan the Automator
23-07-2004, 22:38
Screeny trzymają świetny poziom, do czego zresztą zdążyłeś nas już przyzwyczaić :) Super się ogląda, również sposób ich "podania" cieszy oczy :) Fajny desing
p.s Powrót na dobre ;)?
dla mnie bomba szczgulnie ten mpa
gietol Julera
24-07-2004, 01:57
8o 8o 8o zarabiste ale calych nie ogadalem bo za duzo klikania :)ale to co widzialem bylo zarabiste :)
@Dobo
Kto to wie... :)
Już niedługo aktualizacja strony! Tym razem poprawię też błąd jaki występuje w Mozilli (nie można na niej oglądać tej strony).
Moment...
Na tych fotkach z inhalatora pomiedzy graczami a drzwiami są 3 (!) demony nie 2, brakuje za to z dol€ jednego a jest w jego miejscu FE. Jakim cudem?
Screeny na bardzo wysokim poziomie, trzymaj tak dalej !
moja teoria jest taka:
zrespil sie jeden walna summona fe i zrespila sie reszta :)a ze fe pojawil sie na miejscu demona ..... to gracze maja trudniejszy quest
Świetne Xav. Gratki ;) Stronka dopracowana, SS'y świetne. Wracam do przeglądania.
Moment...
Na tych fotkach z inhalatora pomiedzy graczami a drzwiami są 3 (!) demony nie 2, brakuje za to z dol€ jednego a jest w jego miejscu FE. Jakim cudem?
Brawo dla spostrzegawczego gościa! Tak właśnie było, wystąpił taki oto BUG no i niestety LoA nie zdołała zrobić Anihilatora. Można powiedzieć, że ta fotka to unikat :) .
ss-y na poziomie bardzo fajna strona takich stronek i ss-ów powino byc duzo wiecej masz big plusa u mnie :)
Pastor'net
11-08-2004, 14:01
Fajna Stronka, nice ssy, sporo wiary na banshi, widzialem ze szybko ztrapowaliscie warlocka - one hit only... masz pozdro od petrohoolsa, Oby tak dalej, buziaki
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.