Pokaż pełną wersje : Dlaczego potworki zjadaja lootbagi
Lady Envy
06-10-2003, 10:24
boshe ale wtopka dlaczego mi elf zjadl lootbaga (lootbag byl z kilu godzin zbierany w Hellgate) zawartosc caly Bagpack bagow same mace ... wiking helmety i inne podobne) a tu sobie elfik mi to podpier.... dlaczego to tak sie dzieje ?? prosze o kontakt 1221836( gadu-gadu) :]
nie pamiętam, czy elf przesuwa paczki (chyba nie), ale potworki, które przesuwają paczki, czasem je rozwalają.
A jeśli to nie to jest powodem, to pewnie po prostu odszedles na moment od lootbaga, i akurat było czyszczenie serwera ze śmieci, i serwer uznał, że to kolejny śmieć, który tylko lagi robi.
hehehe no dobrze że mi się tak nigdy nie stało...Buehehe całkiem ciekawa historia :P Nie żebym się śmiał z cudzego nieszczęścia ale wyobraziłem sobie taką sytuację(nie w grafice Tibii tylko tak jakby się to działo w realu) że grasz sobie tacha lootbaga na plecach, kładzie go na chwilkę na ziemię,odwraca się a tu wyskakuje elf, podpiernicza lootbaga i spiernicza ile sił w jego wychudziałych nogach :Pbuaahhaha
Bloody_Izual
26-12-2003, 21:46
Heh dobre masz w worku k-set z gs a tu pobiega drugi bierze worek i ci odpowiada "to mojego starego" i ucieka:P
Coś mi się nie wydaje, żeby to był lootBAG. Może miałeś te wszystkie rzeczy w paczce? Stworki, które idą na paczkę i nie mogą jej przesunąć, po prostu ją likwidują. Mnie tak samo zrobił monk z zapasem jedzenia na hero hunt (jakieś 600 ryb mi "zniknął").
@matkus
Jest jeszcze inna możliwość. Odszedł od lootbaga i ktoś go przywłaszczył. Czyszczenie podłogi ze śmieci zależy od tego jak długo leżą w jednym miejscu. Jeśli nie przesuwał tego baga przez około 2h to jest to możliwe.
mi nigdy lootbag nie zginal !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.