Pokaż pełną wersje : Tibia porażka,Co gdzie i jak z HB?
Kupiłem w tibi noble armor i zaraz po tym , kolo mnie zabił i mi wypadł huj kończe z tym,ale nie z forum,a tak w ogole wiecie skad można zdobyć instalke do HB gdzie stworzyć sobie postać??Aha i jak to sie pisze Healbreath:P:P
edit:kolega mi powiedział że kolo mnie zjechał do czerwonego a ja (miałem lagi) i wdepnąłem w kapuche X(
Fan Pazdziocha
25-07-2004, 10:46
Stary coś ci powiem, nie graj w HB bo z czego co słyszałęm [ powiedział to jeden z moderatorów ] HB jest NUDNE. Stwórz sobie nowe konto, nową postać zacznij od zera 8o
kotomaniak
25-07-2004, 10:48
link do HB (http://www.hbpolska.prv.pl) Proszę cię bardzo, oto link.
dzięx , a tak a propo ile to się ściąga?5-6h?podbono tak słuszałem ?(
TheNatoorat
30-07-2004, 08:51
Prędkość ściągania zależy od osiągów Twojego łącza oraz tego, czy używasz programów wspomagających ściąganie.
Faxero paladyn
30-07-2004, 09:12
Gram od wczoraj w HB i nawet sie nie kapnalem o co chodzi :D mysle ze to jest fajna gra ale wkurzam sie kiedy caly czas kraze w kolko i zadnego potforka nie ma!!!! ;)
Matheous
30-07-2004, 10:06
HB ma jakies 200 MB takze moze sie troche sciagac...
Jesli miales w Tibii lagi, to HB nawet NIE TYKAJ-ja w Tibii wogole nie mialem lagow, a w HB to jak tylko mi sie jakis stworek pojawil to mi troche cielo, a jak jakis czlowiek to w 1 klatce stalem z full HP a w drugiej juz nie zylem(jesli czlowiek byl PK;)... Jeszcze HB jest strasznie chaotyczne i cholernie nudne-gdzies do 60 lvla mozna chodzic chyba qrde tylko na slimy... Jak ja probowalem na skorpy to 1 klatka-widze scorpy druga klatka otoczony przez scorpy 3 klatka-i am dead...
hmm a wedlug mnie HB jest super duzo lepsze od Tibii, lepsza grafika dzwiek :) Gram w to od jakiegos czasu mam dopiero 75 lvl. Ale jedna z wad to to ze od jakiegos czasu caly czas mam w HB lagi ;( . Co prawda server nie jest bardzo stabilny i czasemsa pady ale da sie pograc.
Z tego co slysze od bardzo wielu osob z osiedla grajacych w HB, wnioskuje ze jest to gra nudna. Kumple grali w to z pol roku, jeden nawet osiagnal 180 lvl (maksymalny na polskim serwie) po czym zrezygnowali bo gra jest nudna jak flaki z olejem. Na przykladzie tibii moge Ci powiedizec ze znam rownie wiele osob co graja juz ponad rok i jakos gra sie nie nudzi.
No w HB jest kilka wad min. ograniczenie lvla, ale wedlug mnie tibia jest nudniejsza: gupie questy, duzo noobkow(niestetyy w wiekszosci to polacy X( ), brak dzwieku i slaba grafika. A w HB niedlugo bedzie update z 2.2 na 3.x. Jedyne co mnie baaardzo denerwuje w HB to to ze aktualnie calyyy czas mam lagi ;( , a w tibi sporadycznie X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.