zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Podania na moderatora~

Dan the Automator
24-07-2004, 14:11
Tutaj zgłaszać podania, według następującej formy:
Na składanie macie 7 dni, od dziś.
OSOBY Z UPOMNIENIEM NIE MOGĄ STARTOWAĆ!!!

1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze :p? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
5) Pare słow o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?

Warunki warunkami - ale co zyskujecie?
1) Prawo moderowania CAŁEGO forum
2) Wpływ na strone, możesz pomagac przy pracy na stronie, o wszystkim będziesz wiedział przed użytownikami
3) Nowa ranga :)
4) Tajne forum tylko dla mod&adminów :)
5) Op na IRCu
6) DUżo dużo więcej~

Czego oczekujemy?
1) Że będziesz często zaglądał na forum, moderując to i owo :)
2) Że "zaprzyjaźnisz" się z resztą tibai.pl-team :)
3) Że potrafisz wypowiadać się kuluralnie, poprawnie, MĄRZE.
4) Że wpadniesz od czasu do czasu na #tibia.pl
5) Że będziesz dojrzały emocjonalnie, bez skłonności do głupich wybryków itp~
6) Że będziesz chlubą zespołu tibia.pl :D :D :D
7) Że twoja chęć zostania moderatorem to nie tylko "by miec fajną range" "by mieć SDka" "by móc się pochwalić qmplom". Że nie zrezygnujesz po miesiącu - bo mi się juz nie chce...

NIE DAJEM CI 100% PEWNOŚCI ŻE CIE WYBIERZEMY - WIEC JESLI SIĘ TAK NIE STANIE - PROSZE CIE, ZACHOWAJ SIE DOJRZALE - I NIE OBRAZAJ SIE NA WSZYSTKICH, NEI WYZYWAJ NIKOGO ZA TO...

Ertai
24-07-2004, 14:28
Napisze ładniej :]

1.Bywalec wielu forum o tematyce Mtg,Rpg
Przykłady:
-www.mtg.rpg.info.pl
-www.k20.prv.pl
-forum.narilvatar.pl
Moderowanie na innych forach:
-www.k20.prv.pl
-www.priests.prv.pl
-forum.narilvatar.pl
Reszty nie pamiętam
2.Jak już powiedziałem ,nie jest za specjalne. Znam jednak podstawowe reguły ,zasady itp.
Sorcerer 19 Lv ,30 Mlv
3.Często zgłaszałem sie na pozycje Modów głównie po to ,aby jakoś reanimować działalność forum -podnieść je na "nogi"
4.Jak już mówiłem (pisałem) ,gdybym się nie zgadzał , nie pisałbym tego teraz.
5.
Imię: Sebastian
Zainteresowania:
Mtg (Magic the Gathering),gry rpg,anime,manga ,gry mmorpg,muzyka
Postępy w szkole: LOL ,co mam tu napisać średnią??:P
Uczę się dobrze ,co nie oznacza ,że będzie brakowało mi czasu na moderowanie tego forum.
A średnia 5.2
6.Tak ,nadaję się:)

To drugie bo wcześniejsze troszke nieestetyczne itp.

Matiq
24-07-2004, 14:47
1. Zarejestrowny jako jeden z pierwszych urzytkowników, wystawiam ss-y i staram sie pouczać innych, modek na www.tibiaweb.prv.pl
2. Rok gry (od wakacji 2003), 24 lvl Elite Knight in Aldora, wcześnij gralem na Eterni - 18 lvl, 42 mlvl
3. Chce pomagać, pouczać innych, rozwiązywać z nimi ich problemy
4.Tak, ponieważ net mi ostatnio źle chodzi i ciągle na forum siedze
5. Młody, z pomysłami, rozważny, uprzejmy
6. Sadzę że jestem wystarczająco doświadczony jeśli chodzi o tibie i o problemy z nią związane

Maniack
24-07-2004, 14:52
1) Na forum tibia.pl ok. roku,doświadczenie na innych forach:ehh.. dawniej byłem modem na forum pewnego radia internetowego.
2) Dóżo postaci... ok. 7 na mainie,najlepsza postać na 20 lvl z skilami 67/52,największe osiągnięcie to zabicie gragona solo na 14 lvl (poszły 3 uhy).
3) By pomóc temu forum wrócić do dawnej dobrej formy.
4) Czasu mam wolnego aż za wiele,to czy temat nadaje sie do kasacji czy nie potrafi rozróżnić chyba każdy dobry urzytkownik forum,tematy czytam wszystkie gdy tylko sie jakieś pojawią(z nudy)
5) Mam 16 (za niedługo 17) lat,mieszkam niedaleko Krakowa,uczę sie w szkole Gastronomicznej nr 2 w NH,
Lubie grać w tibie i w koszykówke.
6) Hmm... Tak,gdybym w swoich oczach się nie nadawał to bym tu nie pisał.

edit:pytanie dodatkowe: "Co chcialbys zmienic na forum, stronie. Mozesz masz jakies plany co bys chcial wprowadzic na stornie czy forum? ":

Chciałbym całkowicie oczyścić to forum z noobów zaśmiecających to forum,doprowadzić je do takiego porządku jak był na początku.
Co chciałbym wprowadzić na stronie?:
kalkulatory skili np.
Co chciałbym wprowadzić na forum?:
nową wersje forum, stworzyć dział filmy (usuwając subforum) orac byćmoże jakieś nowe uśmieszki :)

Majen
24-07-2004, 15:01
1. Jestem na forum od października, sukcesy? 8 miechów bez upomnienia.
2. -----------------------------------------------------
3. Żeby pomuc.
4. Czasu mam dużo, więc pewną jego część moge poświęcić na sprzątanie forum.
5. Mam 15 lat (2 listopada 16), lubie grać w starsze gry strategiczne jak i niektóre RPG, na szkołe nienażekam(chyba, że na polski) ale ogulnie jest nieźle, do liceum sie dostałem.
6. W moich oczach.... lepiej niech moderatorzy się wypowiedzą...

Z tym jest problem, od jakiś 2 miechów gdzy chce wejść na #tibia.pl wywala mnie z serwea mówiąc że w moim komputerze jest jakiś trojan, sprawdziłem MKS-em, T-R, i według tych antywirów niemam nic na dysku, a na serwer irca niemoge sie wbić, na inne moge ale nie na tego na którym jest kanał #tibia.pl(wiem na jakim serwie sie znajduje)

Co chcialbys zmienic na forum, stronie. Mozesz masz jakies plany co bys chcial wprowadzic na stornie czy forum?

Mógłbym się zająć zamkniętymi tematami, o ile Admi miał by czas na zrobienie działu "Zamknięte Tematy".

$corcerer
24-07-2004, 15:09
1) na tym forum gdzies od grudnia chyba, na innych juz z 2 latka.. ( emerytowany moderator na http://www.skretka.net/forum/
2) Główna postać 23lvl sorc, zresztą i tak wiesz dobo jak wyglądała moja gra przez ostatni czas :P
3) Bo ktoś musi przejąć tą posadę :P
4) Gdybym nie zgadzał się na poświęcenie połowy dnia temu forum to bym nie pisał tej aplikacji :P
5) Ogólnie kompy, zwłaszcza sieci i bezpieczeństwo, poza tym IRC. F szkole (:P) idzie mi nieźle (teraz maturalna :( )
6) Gdybym uważał że jestem niegodny tej posady to bym nie pisał tej aplikacji :>

@ post droma:

>>Czy jestescie gotowi na totalne znienawidzenie przez uzytkownikow forum, mimo iz siedzicie tu i staracie sie robic porzadek zeby im bylo lepiej?

Wisi mi to :P

>>Czy jestescie gotowi otrzymywac codziennie od kilku do kilkudziesieciu wirusow/trojanow/keyloggerow na maila?

Norma..

>>Czy jestescie gotowi na to ze raz na jakis czas(roznie to bywa, ja dosc czesto jestem nekany) na GG czy tez na PW ktos nowy najedzie was i zacznie sie wypytywac o beznadziejne rzeczy zwiazane z tibia, albo znowu dostaniecie wiadomosci gdzie 3/4 nadaje sie do cenzury a jest ona glownie okresleniem tego ze autorowi nie podoba sie to co zrobiles z jego tematem/postem.

Na GG mnie nie ma :>

>>Czy jestes gotowy czytac niezliczone ilosci postow ktore totalnie nie maja sensu, lamia regulamin, albo sa napisane przez ludzi o IQ~10?

Wystarczy że siedze z Tobą na kanale :P

>>Czy zdolasz dalej siedziec na forum po juz dluzszym czasie kiedy uswiadomisz sobie ze siedzisz, pomagasz ludzia, spedzasz mnostwo czasu, czytasz mase rzeczy ktore nie maja sensu i NIC z tego nie masz. Co wiecej jeszcze wpadnie ci ktos na madry pomysl i cie zwyzywa bez konkretnego powodu. I jak sobie pomyslisz ze tyle czasu w sumie tutaj tracisz a moglbys to lepiej wykorzystac, to czy bedziesz w stanie zostac?

Nie jestem prorokiem :> Ale sądzę że tak :>

>>Czy zawsze bedziesz gotowy by niesc pomoc? Mimo iz mnie juz wiele ludzi zaczepilo na GG/IRC z roznymi glupimi pytaniami, bo te trudne to jeszcze, ale najgorsze sa glupie.... to ciagle "cos" mnie trzyma zebym nie zwyzywal kolesia co mi nic nie zawinil i tylko chce sie czegos dowiedziec i co mam zrobic? Pisze mu to co innym po raz kolejny.... A czy ty dasz rade zeby tak sie zachowywac?

A niby co robimy na IRCu ???

>>Co chcialbys zmienic na forum, stronie. Mozesz masz jakies plany co bys chcial wprowadzic na stornie czy forum?

Przede wszystkim zmienić forum na nowe, żeby było łatwiejsze w użytkowaniu i moderowaniu.

Makolo
24-07-2004, 15:19
1 . Na Forum jestem od czasu keidy zaczełem grać w Tibie [okolo 1 roku] .Na pcozatku nieudzielałem się bo niemiałem o czym . Bylem moderatorem w internetowym radiu ,kture niestety już nieistnieje.
2 . Mam pare postaci na rużnych serwerach . Levele okolo 30 . Przez pewien czas gralem knightem kolegi [ 50 lvl].Duzo czasu poświęcałem na przeglądanie rużnych poradników o Tibi.
3 .Moderatorem forum chciałbym zostać ponieważ chcailbym pomagać ludzią na Forum oraz , aby czytając tematy ,zeby czytali kulturalne tematy zwiazane z dzialem .Kiedyś moderatorzy pomogli mi wybić się w Tibi a teraz ja chce pomuc .
4 . Zgadzam się na poświęcanie mojego wolnego czasu ponieważ dużo czasu gram i robie runy. W czasie robienia runów przeglądam sobie forum. Jestem w stanie odpowiadac na ruznego rodzaju pytania zewzględu , iż często pomagam niskim poziomą odpowiadzajac na rużnego rodzaju pytania .
5 . Mam 15 lat Zdałem do 3 klasy gimnazjum . Oceny mam dośc dobre i nienarzekam na szkole { ale mogła by być troche lepsza :P ] Z języka Polskiego mam najlepszą ocene z klasy { 4 , moja klasa niejest zła z polskiego ale nauczyciel wymagajacy . Nauczyciel postawil tylko raz w życiu 6 na koniec i 5 piątek :( ] Interesuje się komputerami oraz muzyką .
6 . Niejestem narcyzem , dlatego niech obecni moderatorzy zdecydują czy się nadaje na to stanowisko .

Tomkos
24-07-2004, 15:39
1.Nie zadługo łącznie o koło roku, miałem wczesniej konto ale zapomniałem hasła itp :/, byłem, i będe modkiem na forum o programowaniu :), strona w trakcie przygotowań, dzisiaj robiłem arty do niej :], jak będzie gotowa to zasadze linkiem.

2.Miałem knighta na 21lv, sorca 19, druida 17 i pala 14lv, lecz bardzo dużo wiem o tibi :)

3.Pomoc przy stronie, może wprowadzać nowe pomysły :)

4.Tak ;) , i tak dużo czasu spędzam na forum :)

5.Tomek, 15lat, dobrze/średio się ucze, ale nie wspaniale ;) , zainteresowania : programowanie w delphi, dawniej pascal, teraz troche zaczynam sie bawic w php :), gry rpg (tibia,gothic 1,2,noc kruka napewno też :), jak będę miał :P )

6.Moim zdaniem "Tak" :)

Oxygane
24-07-2004, 15:42
1) Na forum jestem zarejestrowany od 13 listopada '03, nie wiem co by można było zaliczyć do sukcesów ale udało mi się napisać jednego newsa i faq'a. Przez dwa dni byłem moderatorem na forum sieci osiedlowej ;) .

2) W Tibie gram już od ponad roku i często zmieniam postacie, zwykle przenosze sie na nowo powstałe serwery. Moje największe osiągniecie to knight na 35 lvl'u, a obecnie od 4 dni gram na infernie i mam tam 16 knighta. Przez ten rok zdobyłem już bardzo duże doświadczenie i znam chyba wszystkie aspekty tej gry.

3) Dobre pytanie ;) chyba po to, żeby pomóc temu forum, dużo sie ostatnio na nim działo, odeszło wielu znakomitych użytkowników....chociaż gdyby naprawde byli tacy znakomici to nie zostawili by forum w potrzebie...

4) Kandyduje na moda juz 3 raz i gdybym się nie zgadzał na poświęcenie mojego czasu to nie umieszczał bym tu swojej "oferty". Jestem już na tym forum wystarczająco długo by rozróżnić tematy które nadają sie do usunięcia, które do zamknięcia i którzy userowie powinni dostać upomnienie lub bana.

5. 17 lat, komputery, internet, rpg, sport, no i zdałem do drugiej klasy LO :D.

6. Od tego to są obecni moderatorzy. Jakbym się nie widział to poprostu bym nie kandydował.

Jeśli chodzi o zmiany jakie chciałbym zaprowadzić no forum to Wg. mnie można by całkiem usunąć dział zdjęcia i zastąpić go jakąś galerią. W ogóle nie potrzebny wydaje mi sie dział profesje, spokojnie można by go zastąpić jednym dobrym artykułem który oczywiście mógłbym napisać. Zawierałby on szczegółowy opis każdej profesji, opis treningu itp.
Można by dodać więcej faq'ów i szczególowy opis początków w tibi od 1 do 8 lvl'a wraz z screenami itp. Wydaje mi sie że tutoriale są troche za mało "widoczne" i wiele osób nie może tam trafić i od razu zakładają nowe tematy, przydałoby się coś z tym zrobić. No i oczywście można by organizować różne konkursy z nagrodami w postaci np. osobnej rangi na forum.

Ps. Tak przęglądając te podania zauważyłem, że wiele osób które odeszły od nas, nagle dzięki temu konkursowi postanowili wrócić co wydaje mi się troche dziwne..... .

No i oczywiście jestem stałym bywalcem irca o czym chyba doskonale wiecie ^^, a na forum zaglądam także dość często, zwykle kilka razy dziennie.

Siweczek
24-07-2004, 15:42
1)Sukcesów nie mam Duzo a mozna powiedziec zero.
Niestety nie moderatowalem na innych forach.Tibia wciagneła mnie i juz duzo o niej wiem wiec troche szkolenia i moge zostac moderatorem.
2) Moje osiagniecia w tibii sa wieksze Sorc 37 zaraz 38 lvl 44 m lvl na chimerze. Posiadam pacc bylem juz na Hero Dragonach Vampach i zabieram sie niedlugo za Necro. A gram dopiero od Kwietnia.
3)Chce zostac moderatorem powiewaz jak wspomnialem Tibia mniej wciagneła i zdobylem cenna wiedze ktora moge sie podzielic.
4) Wiem ze to trudne ale jestem w stanie sie zgodzic przeciez jeszcze w kwietniu bylem n00bem.
A tematy ktore będą bez sensu Moge usunać mam nadzieje ze jak mi się uda rozpoznac. Ale na takie nie do końca "Gupie" mam nadzieje ze Bede umial odpowiedzieć.
5)Moje zainteresowania: Tibia,Pilka nozna
W szkole nie najgorzej.Wiek 16 lat.
6) Myśle ze sie nadaje chociaz czasem moge sie troche zdenerwowac na tych ludzi co sa ******ni i nie uzywaja opcji szukania niestety ja tak tez na poczatku nie umialem. :rolleyes:

Elyas
24-07-2004, 15:59
1.pisalem na wielu forach miedzy innymi: www.sw.mud.pl
www.killer.mud.pl
www.tibia.pl
i na innych wiecej
Moderowalem na jednym forum sharda Ultimy ale rozpadl sie shard teraz strona nie istnieje.
2. gralem na 7 shardach na kazdym powyzej 20+ mialem postac na Isarze mam 5 postaci znam zasady na pamiec
3. Mam zamiar odpowiadac madze na innych glupie tematy ktore ciezko odpowiedziec madrze.
4. Tak zgadzam sie bede wiedzial ktore do kasacji a ktore do zamkniecia.
5. Mam 14 lat czesto odwiedzam irc ;] lubie dziewczynki i dobra zabawe. Lubie grac w rozne RPG utrzymywac klimat jesli jest na tym RPG. na imie mi Daniel jestem z Jaworzna. postepy w szkole srednie.
6. Tak nadaje sie modkowalem juz na innym forum.

kotomaniak
24-07-2004, 15:59
1) Na forum jestem od października 2003. Udzielam się dość aktywnie (jeden poradnik napisany). Jestem modkem na forum mojej szkoły a tam to trzeba wyrzynać bluzgów że hej ;) .
2) W Tibie gram od września 2003, 30 levelek sorcem (45 mlev) to best postać, gram raczej dla przyjemności. Może nie największy lev ale na tibii się troszeczkę znam.
3) Chciałbym się bardziej przydać stronce, pomóc w walce z pleniącym się n00bostwem. Pomóc modkom w ich niełatwej pracy.
4) Mogę poświęcać czas na obecność na forum, zawsze przecież można troszkę mniej pograć w Tibię ;) . Raczej odróżnie tematy głupie i nadające się do kasacji od tematów wnoszacych coś na forum.
5) Interesuję się fantazy, komputerami, Aikido oraz po troszku wszystkim. Co do postępów w szkole to można rzec, że idzie mi całkiem dobrze.
6) Czy inaczej zgłaszałbym się? Myśle, że wystarczy mi cierpliwości a to chyba najważniejsze.

Co bym chciał wprowadzić? Primo więcej poradników i tekstów na stronie (aby troche zmniejszyć liczbę głupich pytań), secundo zwiększyć przejrzystość forum (przez dział dla zamkniętych topiców).

Barts
24-07-2004, 16:00
Tutaj zgłaszać podania, według następującej formy:
Na składanie macie 7 dni, od dziś.
OSOBY Z UPOMNIENIEM NIE MOGĄ STARTOWAĆ!!!

1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze :p? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?

Warunki warunkami - ale co zyskujecie?
2) Wpływ na strone, możesz pomagac przy pracy na stronie, o wszystkim będziesz wiedział przed użytownikami
3) Nowa ranga
4) Tajne forum tylko dla mod&adminów
5) Op na IRCu
6) DUżo dużo więcej~

Czego oczekujemy?
1) Że będziesz często zaglądał na forum, moderując to i owo
2) Że "zaprzyjaźnisz" się z resztą tibai.pl-team
3) Że potrafisz wypowiadać się kuluralnie, poprawnie, MĄRZE.
5) Że będziesz dojrzały emocjonalnie, bez skłonności do głupich wybryków itp~
6) Że będziesz chlubą zespołu tibia.pl
7) Że twoja chęć zostania moderatorem to nie tylko "by miec fajną range" "by mieć SDka" "by móc się pochwalić qmplom". Że nie zrezygnujesz po miesiącu - bo mi się juz nie chce...

1) hmm dobo chyba wiesz ;p tibia.gery.pl byly mod tu jestem od 23 lipca 2003 roku o ile pamietam
2) 80 lv elite Lunara wczesniej 51 elite Isara 27 elite isara (block DL na 25 lv) 40 master Lunara 26 master premia 27 master isara 17 sorc elysia 26 royal Solera
3) A tak dla jaj :p (fajne sdki pod nickiem ;p) hmm a glownie chodzi o to zeby cos zrobic na tym forum :)
4) Hmm nie?? (no dobra tak)
5) 18 lat lubie tibie, gram w pilke, bije idiotow pod moim domem jak za bardzo sie rzucaja, lubie wycieczki po gorach ;pppp
6) to ja mam decydowac czy wy ?
ale jesli o moja opinie wydaje mi sie ze tak, mam duze doswiadczenie w tibii i na tym forum jestem osoba doscstanowcza (czasem ironiczna ;p) ale wszyscy ktorzy mnie znaja wiedza ze potrafie byc modem ;) (przyklad tibia.gery.pl)

PiXik
24-07-2004, 16:01
Osoby które kiedyś miały upomnienie nie mogą startować czy tylko te które teraz mająxD??

Dr. Omader
24-07-2004, 16:02
No to Dobo wam przedstawil jak wyglada sytuacja z dobrej strony.
Teraz ja opisze jak to wygladac bedzie....
Musicie sobie zadac kilka istotnych pytan...

Czy jestescie gotowi na totalne znienawidzenie przez uzytkownikow forum, mimo iz siedzicie tu i staracie sie robic porzadek zeby im bylo lepiej?

Czy jestescie gotowi otrzymywac codziennie od kilku do kilkudziesieciu wirusow/trojanow/keyloggerow na maila?

Czy jestescie gotowi na to ze raz na jakis czas(roznie to bywa, ja dosc czesto jestem nekany) na GG czy tez na PW ktos nowy najedzie was i zacznie sie wypytywac o beznadziejne rzeczy zwiazane z tibia, albo znowu dostaniecie wiadomosci gdzie 3/4 nadaje sie do cenzury a jest ona glownie okresleniem tego ze autorowi nie podoba sie to co zrobiles z jego tematem/postem.

Czy jestes gotowy czytac niezliczone ilosci postow ktore totalnie nie maja sensu, lamia regulamin, albo sa napisane przez ludzi o IQ~10?

Czy zdolasz dalej siedziec na forum po juz dluzszym czasie kiedy uswiadomisz sobie ze siedzisz, pomagasz ludzia, spedzasz mnostwo czasu, czytasz mase rzeczy ktore nie maja sensu i NIC z tego nie masz. Co wiecej jeszcze wpadnie ci ktos na madry pomysl i cie zwyzywa bez konkretnego powodu. I jak sobie pomyslisz ze tyle czasu w sumie tutaj tracisz a moglbys to lepiej wykorzystac, to czy bedziesz w stanie zostac?

Czy zawsze bedziesz gotowy by niesc pomoc? Mimo iz mnie juz wiele ludzi zaczepilo na GG/IRC z roznymi glupimi pytaniami, bo te trudne to jeszcze, ale najgorsze sa glupie.... to ciagle "cos" mnie trzyma zebym nie zwyzywal kolesia co mi nic nie zawinil i tylko chce sie czegos dowiedziec i co mam zrobic? Pisze mu to co innym po raz kolejny.... A czy ty dasz rade zeby tak sie zachowywac?

Na te pytania nie odpowiadaj w poscie, bo i tak nie poznasz co to znaczy byc moderem poki nim nie zostaniesz....

Ale chcialbym zebyscie napisali na jeszcze jedno pytanie ktorego Dobo nie napisal:

Co chcialbys zmienic na forum, stronie. Mozesz masz jakies plany co bys chcial wprowadzic na stornie czy forum?

Na to ostatnie pytanie chcialbym zobaczyc odpowiedz, bo moze byc bardzo pomocna dla nas.

No i co bym z checia zobaczyl to bardziej rozbudowane wypowiedzi. Pamietajcie ze od tego podania moze zalezec czy zostaniecie moderatorami czy nie.
Bo co niektore wypowiedzi sa jak dla mnie zbyt krotkie...
Nie chodzi o to zebyscie niepotrzebnie wydluzali wypowiedz ale wy macie nas tym podaniem przekonac a jak ma mnie co do niektorych przekonac cos co ma 6 linijek bo tyle bylo pytan? :rolleyes:

Acha i ostatnie i najwazniejsze pytanie:
Czy jestescie gotowi oddac swoja dusze i w pelni podlegac woli Panów tego forum Dobowi i Dr. Omaderowi? ;)

j/k ofkors :rolleyes:

Biraldan/Betikes
24-07-2004, 16:05
1) Na forum tibia.pl jestem prawie od samego początku (miłym akcentem jest fakt, że cała strona tibia.pl powstała w tym samym okresie co już nieistniejąca gildia FotRD na Ruberze, której liderowałem).
Sukcesy? Cóż trudno mi mówić o jakichś sukcesach, ale też nie przypominam sobie żadnych porażek :]
Jeśli chodzi o inne fora to w zamierzchłych czasach bywałem na tibia.gery.pl i tibia.xx.pl, jestem również stałym bywalcem na forach klanowych (KRT 'Antica' i GLoS 'Antica') i tematycznych (zajmujących się m.in. LP MUD'em Barsawia, tworzeniu stron WWW, fantastyce)
2) W tibie gram od ponad 2 lat. Posiadam 3 rozwinięte postacie:
Betikes, knight lvl 42 | Knights of the Round Table (Antica)
postać ta również należała do General levy of Sarmats i Kindred Spirits
Mitrandil, druid lvl 28 (Antica)
Biraldan, paladin lvl 30 (Rubera)
postacią tą założyłem gildie Followers of the Red Dragon, gildia rozwijała się całkiem dobrze dopóki nie przerwałem gry, mój następca nie podołał obowiązkom :(
Osiągnieciem moge z całą pewnością nazwać przynależność do KRT (jednej z najstarszych i ciągle aktywnych gildii na Tibii (nie każdy może się tam dostać).
3) Chciałbym zostać moderatorem z dwóch powodów:
1. Czuję, że podołam temu zadaniu i co za tym idzie mogę się okazać pomocny
2. Chciałbym mieć jakiś wpływ na to co dzieje się na forum. Często widziałem idiotyczne wypowiedzi i irytowało mnie zawsze, że nic nie moge zrobić aby zapobiec takim postom
4) Jak już wspomniałem w poprzednim ustępie myśle, że podołam tym zadaniom, zaś jeśli chodzi o wolny czas, mam go wystarczająco dużo aby móc moderować to forum.
5) O sobie...
Sebastian Fidura, lat 18
W nadchodzącym roku zacznę 3 klasę Liceum Profilowanego o profilu Zarządzanie Informacją (klasa maturalna)
Interesuje się fantastyką (zwłaszcza twórczośc Pratchett'a i Hoob'a), mmorpg i rpg. Pozatym zajmuję się tworzeniem stron WWW (tutaj jest przykład mojej strony www.betikes.prv.pl).
6)
Przymykasz oczy.
Podpierasz ręką obolałą głowę.
Wyraźnie się nad czymś zastanawiasz.
Nagle wstajesz i spoglądasz na niebo.
Uświadamiasz sobie, że znasz już odpowiedź.
Odpowiedź ta brzmi: TAK

Co chciałbym wprowadzić?
Wydaje mi się, że porządek (nie twierdze, że go tutaj brak ale zawsze ta odrobina więcej nie zaszkodzi ;) )

Z poważaniem
Betikes ;)

zabolek
24-07-2004, 16:12
1)
Na forum zbyt duzego doswiadczenia nie mam.
Konta mam krotka ale zagladalem na nie od poczatku gry w tibie ( cos kolo wakacji 2003)
2)
W tibie gram dla przyjemnosci wiec nie mam duzych lvl'i
- palladyn- 15lvl 8mglvl
- druid - 12lvl 11mglvl
Gralem tez troche w ultime i hellbreath
3)
Chce nim zostac by pomoc na forum, odeszlo troche dobry mod'kow. Chcialbym cos winiesc tutaj.
I przy okazji robic cos by to forum bylo lepsze (brak tematow jak "dasd")
4)
Tak, jestem w stanie to zrobic (troche czasy mam :) )
Juz poswiecam duzo czau tibii wiec chetnie zajme sie tym.
5)
15 lat
Komputery, tibia :P, internet, muzyka, sport itd.
6)
Troche tak- wiem co nieco, i staram sie pomagac niewbie
I tez nie- baaaardzo denerwuja mnie ooby i ludzie piszacy tematy jak ten co wyzek podalem

Realm
24-07-2004, 16:14
Aloha ~~

Ja też chce być moderatorem ^^

A więc:

1) Na forum tibia.pl jestem ogólnie od początku powstania tibia.pl - a na obecnym koncie użytkuje około 5 miesięcy. Jestem raczej obserwatorem i lubię wyłapywać błędy ludzi piszących posty na tym forum, chociarz gdy jest potrzeba napiszę coś sensownego.
Sukcesy? nie mam żadnych.

2) Doświadczenie duże, gram w Tibie od 2 lat.
Postacie to raczej (nie myśleć że ja noob) słabe max 30 lvl mimo tak długiego okresu gry.

3) Zostanie moderatorem pozwoli mi zmiejszenie ilości 'noobów' na forum, poniewarz do tej pory mogłem jedynie przyglądać się armii ludzi którzy starają sie zniszczyć co zrobiliście z wielkim trudem. Moim zdaniem, moderator to w pewnum stopniu "Guard" myślę że jego zadaniem jest pilnowanie aby ludzie spędzający swój czas na forum czuli się dobrze, a nie oblęzeni przez gromady noobów.

4) Dziwne pytanie, przecierz moderator ma właśnie to robić, a nie sie lenić i chwalić się że ma status moderatora. Co do mnie to tak, będe wchodził na te głupie tamaty, odpowiadał na nie mądrze lub poprostu usunę jeśli będe uważał że forum to spam, lub łamie regulamin forum.
5) Mam 15 lat, moimi zainteresowaniami są: Tibia, pieniądze, piłka nożna, pieniądze, komputery, pieniądze ... ^^ szkoła 4,75 na koniec 2 klasy Gimnazjum. hehehe ^^

6) Każdy sie nadaje i ja też.

Thx i pozdro.

Gewof
24-07-2004, 16:22
1) Na forum siedzie jakos od tamtych wakacji, napierw bylem bez konta, potem mialem nick skatebmx po to zeby widziec nowe posty :) i wreszczie stalem sie aktywny zakladajac konto z netowym nickiem Gewof ;)

Bylem modkiem na jednym forum zwiazanym z MMORPG ale forum sie rozpadlo lecz nie dawno znowu powrocilo do formy, ale teraz nie ma tam zbyt ciekawej atmosfery :P

Wiekszosc modkow z tego forum zna mnie z pomocy przy usuwaniu postow itd. stad tez ten tytul pod nickiem :D

2) No coz... w tibie nie gram juz od okolo 1,5 miesiaca :P wczesniej gralem glownie swoim druidem na 27lvl i 43mlvl hehehe. Mialem nie kilka innych postaci ale nie warto o nich wspominac :P

Ogolnie moja wiedza o tibii jest dosc spora, gralem w tibie okolo roku i nie tylko swoja postacia(mialem okazje grac Sorcem i Knightem na 50lvl+ przez okolo miesiac kazdym), wiec mysle ze to wystarczy ;)

3) Hmm... no wiec, wiekszosc modkow ktorych znam wiedza to praktycznie od poczatku gdy pojawilem sie na IRC'u i nie jest to zadna tajemnica. Czesto mam ochote usunac jakis temat, skasowac posta itd. ale nie mam mozliwosci a nie zawsze jakis moderator jest online :( Tak wiec praktycznie od samego poczatku mojego aktywnego pobytu na forum mialem ochote byc moderatorem ;)

4) No jasne!! Kto wymyslil takie glupie pytanie hue hue :)

5) No wiec mam 16 lat, mieszkam w Szczecinie, teraz ide do liceum :P Lubie RPG, czasami poczytac jakas ksiazke, interesuje sie kompami, sportem a hobby jest jazda wyczynowa na bmx 8)

6) Mysle ze tak ;)

Edit:

@ Drom.

Staralem sie juz pomagac pisac opisy do zbroii, helmow
itd. treoszeczke pomoglem w tlumaczeniu nowego forum(nie za bardzo wchodzi mi ten niemiecki :/ ) ale chcetnie bym jeszcze cos porobil ;) moze jakas tworcza wena mnie najdzie ;D

Edit 2 :

@ Drom.

[16:24:35] <Dr_omader> Gewof: ale nie odpowiedziales na najwazniejsze pytanie...
[16:24:40] <Dr_omader> dawaj dusze gnoju!
[16:24:41] <Dr_omader> :D
[16:24:52] <Dr_omader> Your soul is mine!

OK Moj Panie! Oddam swoja dusze... ssij ja ;)

Makolo
24-07-2004, 16:33
Na forum chcialbym zmienic :
- Aby odpowiedzi na pytanie czy pdobaja ci sie moje zdjęcia niebyły pisane jednym słowem.

-Aby desing byl taki sam jak na tibia.pl

Chcialbym także aby każdy kto szuka pomocy znalazł ja na tym forum { nie twierdze ze tak nie jest :P]

na Tibia.pl Chailbym :
Zadbać aby każda informacja była prawdziwa {nie twierdze ze tak nie jest ]

Chciałbym aby był cennik na statki ile skąd dokąd [ kiedyś był ale teraz juz chyba niema :( ]

- Aby były mapy wszystkich miast/ wysp i ich podziemi

To chyba na tyle reszta jest super cool ekstra wypas :P

majq
24-07-2004, 16:37
~* Witam *~
Odp. Na forum www.tibia.pl jestem od dosyć dawna. Chyba był to kwiecień jak zakładałam moje pierwsze konto. Wcześniej "siedziałam" na www.tibia.gery.pl Tam miałam też konto. Niestety nigdy nie byłam moderatorką. Byłam współtwórcą strony internetowej. Na forum spędzam większość czasu. Najczęsciej podczas grania w Tibię lub rozmawiania z przyjaciółmi na gadu-gadu. :]
Odp. W Tibię gram już od ponad 1,5 roku. Takie lvl które pamiętam to: 24lvl. 36lvl (oddałam koleżance ponieważ mi się znudziła), 52lvl (wspólna postać - już nią nie gram), większość ciekawszych questów wykonałam. Należałam to bardzo dużej liczby gildii. Jednak najlepsza (ostatnia) była Baku Baku Squad. Pozdrawiam wszystkich z Baku Baku! ;)
Odp. www.tibia.pl wdg. mnie jest najszybciej rozwijającym się portalem dotyczącym Tibi. Było by to wyzwanie ale i zaszczyt mieć jaki kolwiek wpływ na to co się tutaj dzieje. Moim zdaniem brak też kobiecej ręki w tym wszystkim :)
Odp. To się poprostu czuje kiedy temat ma przyszłość a kiedy nie. Kierując się regulaminem nie było by większego problemu. Moderowanie tego forum byłoby czystą przyjemnościa 8o Moim zdaniem głupie tematy zakładają tylko newbie więc trzeba być dla nich wyrozumiałym.
Odp. Interesuje się trochę informatyką, muzyką, modą... etc. Od dziecinstwa interesowałam się komputerami gdyż mój tata ma firmę komputerową. Pozwala mi to, ze tak powiem "doklsztalcac" się.
Odp. Moim zdaniem, tak. Jestem dosyć cierpliwą osobą. Z moim doświadczeniem mogłabym pomóc chociaż "garstce" ludzi.
EDIT. Wszyscy piszą wiek itd... nie chcę być gorsza :)) :
Mam 15 lat, mam na imię Maja, jestem z Piły. Uczę się w szkole prywatnej.... ehh naciskają tam :( A dalsze informacje raczej nie ważne :D
~* Z góry dziękuje za przeczytanie tego posta - majq *~

Dr. Omader
24-07-2004, 16:42
Acha i jeszcze jedno jak juz uzupelniacie podanie to je edytujcie bedzie nam je latwiej przegladac.

Mile jestem zaskoczony iloscia podan nie spodziewalem sie takiego wielkiego zainteresowania, ledwo nadazam z czytaniem :P

@Gewof:
/me zassysa dusze gewofa.... i zonk bo gewof takiej nie posiada o.0
omg! pierwszy ktory spelnia wymagania! Nie ma duszy -.-""

zartuje oczywiscie ;)
Nie bierzcie wszystkiego co pisze na serio -.-""

Draago
24-07-2004, 17:18
*** Witam ***

1 ) Na tym forum siedze od kwietnia 2003 roku, konto mam założone od września. Na Forum siedzę dziennie około 4-5 h dziennie czasami nawet więcej.

Moderatorem jestem na www.tibia.forum.prv.pl
P.S około 3 h przebywan na forum Tibi.gery.pl

2) Wydaje mi sie że moje doświadczenie z Tibia jest nienajgorsze ( nie to abym się chwalił) :PP
Gram w tibię od początku powstania servera Danubia

Starsi graacze znaja mnie jako Draago, młodsi jako sensej.

Postacie jakie miałem: Sorcerer 35lvl, Sorcerer 38lvl, Paladyn 35lvl i Elite Knight 52lvl wszystkie te postacie zrobiłem sam.

3) Hmmm Dlaczego chcę zostać moderatore , wydaje mi się że najlepszą odpowiedzią na to jest to że chcę pomagać tym co zaczynaja przygodę z Tibia i tym co potrzebują pomocy, myśle że moja wiedza jest wystarczająca aby pełnić takie odpowiedzialne stanowisko.
4 ) Wydaje mi się że 80% wolnego czasu spędzam na czytaniu postów czasami mądrych a czasami mniej mądrych, ale tak to jest trzeba sie poświęcać dla dobra ludzi xDDD
5 ) Mam niespełna 18 lat uczęszczam do technikum, wydaje mi sie ze moje postępy w szkole są wystarczające, bardzo interesuje sie komputerami ( pewnie tak jak wszyscy xDD)

Wydaje mi sie że odpowiedziałem na kilka podstawowych pytań.

Pozdrawiam wszystkich członków którzy pracują przy portalu Tibia.pl, oraz wszystkich użytkowników tego oto Forum.

DRAAGO

Brzozen
24-07-2004, 17:30
1) Jestem na forum od nie dawna, nigdzie modkiem jeszcze nie bylem ;/
2) Czasto zmieniam servy, najwiekszy lev to 46 knight,
obecnie gram na isarze (od 3 dni) mam tam 10lev sorc.
3) Chce pomagac innym.
4) Mam wiele wolnego czasu i umiem odruznic temat ktory jest do kasacji.
5) Mam 13lat i interesuje mnie najbardziej tibia i komputery, a w szkole to orlem nie jestem ale najgorszy tez nie jestem bo zdalem do gimnazjum :D
6) Tak, gdybym sie nie widzial we wlasnych oczach
to bym tego nie pisal.

miuriel
24-07-2004, 17:55
1.Moze nie mam zbyt duzego doswiadczenia na forum,wkleilem za 1 zdjecie(zawsze cos :) ) lecz mysle ze kazdy powinien miec ta jedna szanse..
2.w grze niezle mi idze,otoz:gram od 6 miesiecy,niestety nie mam pacca,mam 24lvl druidem i 32 m lvl oraz mam kilka innych postaci na malych lvl'ach
3.dlaczego..hmm moze z tego powodu ze na forum brakuje kogos takiego jak ja..z poczuciem humoru,dosc madrym(=D) i milym..ale tez z tego powody zeby zwracac uwage forumowiczow i pomagac im..
4.Dosc duza czesc swojego wolnego czasu poscwiecam na granie lecz jestem gotowy poswiecic czesc na obslugiwanie forum..
5.O sobie.. : mam 14 lat,mieszkam w Sremie(kolo Poznania)..ucze sie niezle(sredniej nie podam.. :) )
6.czy sie nadaje..no chcialbym zostac moderatorem,chcialbym sie przekonac,czy to trudna praca i mysle ze wymagaona wyrozumialego,madrego i uczciwego czlowieka..

gg(jakby co..):9064267

Michalek
24-07-2004, 18:16
Witam wszystkich!!!!!!!!
Mam nadzieje ze moje odpowiedzi okarza sie na tyle dobre aby premiowaly mnie na moderatora!!!!!
1.)Na forum jestem od nie dawna i niestety nie moderuje zadnych innych ale wszystko idzie ku dobremu ale nie chce zapeszac!!
2)Mam 12 lvl na Securze, 13 na Aldorze i mialem 23 na Novie ale niestety mnie shakowali3) Moderatorem chce zostac dlatego ze chce sprobowac czegos nowego!! Chce sprobowac a jednoczesnie sie w tym sprawdzic!!4) Mysle ze gdybym byl moderatorem to duzo czasu poswiecalbym na czytanie tych madrych i nie madrych tematow!! Mysle ze np. kazdy temat zwiazany z qestami powinien zostac skasowany!! Uwazam tez ze kazdy temat z obelgami czy cos takiego rowbniez powinien zostac wywalony!!!!!!5) Mam 14 lat interesuje mnie sport i komputer!!! Jesli chodzi o szkole to co tu duzo mowic mialem swiadectwo z paskiem(srednia 5,07) 6) Wedlug mnie mysle ze bym sie sprawdzil na tym forum jako moderator. Jesliby sie udalo to obiecuje ze dam z siebie wszystko!!!

Baron Kaldrick
24-07-2004, 18:34
Oj Dobuś Dobuś +P I co zes narobil? +P Dobra, jak wszyscy to i ja (nudzi mi sie, coz, moze mnie wybierzecie? +P)
Forum gery.pl : 31.12.02, 2 bany, 2 razy moderator =]
Forum tibia.pl : A nawet nie wiem kiedy... Ale tu raczej zadnych sukcesow +P (o, wiem! zamieszczenie moich opowiadan na stronie tibii.pl)
Forum tibia.aq : Zalozyciel, administrator~
Forum Mhorrag: j/w
Forum Faldon: j/w
2,5 roku gry, lub cos kolo tego. Gra 43 lvl druidem, a najwyzszy wlasny lvl - cos kolo 23 =P
Poniewaz momentami przeraza mnie dzial Tworczosci +P
Czytal madre tematy bede, i bede je aprobowal. Na glupie nie bede odpowiadal - bede je zamykal i/lub kasowal. Nie sadzicie, ze tak jest lepiej?
Krasnolud, lat okolo 150, alkoholik od urodzenia, od niedawna abstynetn +P Moze byc? +P
Aleeeeeeeeez, jasne +P Ze nie +P
A moge tylko Tworczosc, plxplxplxplxplx??

Ajvenik
24-07-2004, 18:44
Witam....

1) Na forum Tibia.pl jak Ajvenik jestem niedługo, bo jakieś 2 tygodnie, aczkolwiek miałem już kontakt z tym forum od poand roku. Jeszcze pół roku temu prowadziłem swoje własne forum na stronie o mnie, lecz strona upadła...
2)W Tibie gram już od półtora roku - mój best char to 65 Royal Paladin na Lunarze.
3)Moderatorem chciałbym zostać, gdyż serwis Tibia.pl się rozwija i myślę, że mogę pomóc, gdyż mam już jakieś doświadczenie w tego typu sprawach...
4)Wydaję mi się, że nie będę miał problemu ze znalezieniem czasu na moderowanie forum, a ogólnie trochę się już na tym forum znam.
5) Z pochodzenia jestem Serbem, jednak urodziłem się w Polsce... Mam 16 lat, mieszkam w Łodzi i mogę się pochwalić sporymi sukcesami w szkole... (Średnia na koniec gimnazjum to 4.9 : D).
6) Wydaję mi się, że się do tego nadaję, gdyż mam już jakieś doświadczenia w tego typu sprawach i myślę, że mogę w dużym stopniu pomóc. Podsumowywująć chciałbym zostać Moderatorem, by pomóc i zrobić coś pożytecznego...

Pozdrawiam i mam nadzieję, że zainteresuje Was moje podanie 8)

Lepa
24-07-2004, 18:46
1.Na tym forum jestem od dawna lecz na innych rozmawiam bardzo często. Nie jestem modkiem na żadnym innym forum.
2.Mam maga level 14magic level 19 na Mytherze. Zasady Tibii znam dobrze. W grze nie jestem chamem i nie kradne innym przedmiotów. Czasem lubie zabic jakiegos człowieka, lecz nie robie tego często
3.Moderatorem chcę zostać ponieważ chcę się sprawdzić czy w przyszłości będę zdolny do bycia dziennikarzem. 8)
4.Wolnego czasu mam bardzo dużo więc myślę, że będę mógł czytać posty innych osób i duzo czasu spędzac na forum.Heh, i tak spędam tu dużo czasu. Chodź niedawno zaczęłem uczęszczac na to forum to bardzo mi sie ono spodobało ponieważ jest tu dużo fajnych tematów. Jednak najfajniejsze są te śmieszne jak na przykład:
-"Potwory idą do weterynarza",
-"Kandydat na największego nooba" lub
-"W co lubicie się najbardziej bawić".
5. Hmm... Co by tu o sobie napisać: Mam 17 lat, miałem średnią 4,5 i mieszkam w Koszalinie.
6.Myślę, że udało by mi sie podołac trudnej pracy moderatora i sprawdził bym się na jego miejscu.

Ps. Ile gdzieś tak orientacyjnie osób zostanie wybrane na moderatora???

Bartix
24-07-2004, 19:06
jupi :baby: konkurs 8o to juz trzeci !!!
a tak na powaznie:
1) Na forum jestem, tak jak posze pod avatarem od 26 Sierpnia 2003
2)Gram ponad rok, na 3 swiatach, ostatnio nie mialem czasu na gre ale teraz znowu gram (15 lv pally 61/57)
3)eee bo uwazam ze na tyle dobrze znam tibie ze moge komus cos o niej powiedziec czy w czyms pomoc
4)tak,zwlaszcza ze teraz juz raczej nie bede mial wiekszych przerw w dostepie do kompa i internetu
a co do zamykania i kasowania to mysle ze na tyle dlugo tu jestem ze bede wiedzial
5)Teraz cos o mnie:
15 lat w szkole idzie mi chyba nie najgozej, przy tej ilosci czasu ktura spedzam przy kompie i na dworze srednia ~ 5 to chyba dobrze 8) ,
moje zainteresowania to komputery,internet no i najwazniejsze motory (cross) :))
6) Inaczej bym nie pisal :P

a teraz reszta:
ostatnio jakis czas nie gralem w tibie i nie zagladalem na forum ale teraz dowalili mi gorset :( wiec bede wiecej czasu siedzial w domu=wiecej czasu przed kompem
co do "zaprzyjaznienia" sie z reszta modkow to mysle ze nie bedzie problemow (1 znam, a poprzednio jakbywalem na ircu to reszta chyba nie miala ze mna broblemow :P
z otrzymywaniem trojanow i wirusow sobie jakos poradze, bo i tak dostaje ich sporo na normalny mail

a co bym chcial zmienic? eee no wiec mysle ze dzial zdjecia powinien zostac troche zmodyfikowany
czyli zeby ten kto zaklada temat podawal wszystkie wiadomosci (moze powstac wzor)
i zeby nie mozna tego bylo komentowac, tak IMHO bylo by duzo lepiej dla ogladajacych

NIE DAJEM CI 100% PEWNOŚCI ŻE CIE WYBIERZEMY - WIEC JESLI SIĘ TAK NIE STANIE - PROSZE CIE, ZACHOWAJ SIE DOJRZALE - I NIE OBRAZAJ SIE NA WSZYSTKICH, NEI WYZYWAJ NIKOGO ZA TO...

hmmm re u talkin about Jedi :P

Parys
24-07-2004, 19:11
Ave bracia Ave ;). No to jedziemy z tym koksem yyy tzn. pytaniami :P

Na forum jestem od kwietnia tego roku. Mój poradnik na temat domków (edit: i gildii) został umieszczony w dziale artykuły. Moderowałem parę mniej znanych stron o Tibii, a także stronę radia internetowego, które sam założyłem.
Więc kiedyś miałem chara na Eterni 50lvl elitle, ale niestety został hacknięty i usunięty. Teraz 26lvl paladyn. Miałem własną gildię i gh lecz niestety przez mojego internet providera już nie mam ;/.
Ponieważ chcę pomóc temu forum, pomagać Newbie, a także żeby oczyścić to forum z n00bow. Także po to żeby starać się usunąć n00bów w sposób dyplomatyczny.
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum?
Tak, na pewno tak. I tak dużo czasu siedzę w internecie podczas czytania i odpowiadania na tym forum.
Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze :p?
Nie ma nic bardziej denerwującego niż moja pani od biologii więc chyba już nic oprócz niej mnie nie zdenerwuje.
Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
Zdaje mi się, że wiem. Mam powiedzieć co do zamknięcia, a co do wywalenia to tylko na priv ;).
5) Parę słów o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
Wiek 15 lat, zainteresowania: sport, programowanie, średnia 4.65 chociaż większość czasu grałem w piłkę, czytałem forum na informatyce (panie mnie zwolniła ponieważ za szybko wszystko robię i przerobiłem cały program dla klasy 2 w klasie 1 ).
Widzę się. Mam nadzieję, że jak mnie przyjmiecie to nie będę odstawał od reszty modków.
Chciałbym pomóc zmienić je na inne (phpBB, znam się na php, programowaniu, html), zainstalować pop-up w, którym będzie link do faq i regulaminu.
Czy jestescie gotowi oddac swoja dusze i w pelni podlegac woli Panów tego forum Dobowi i Dr. Omaderowi?
Tak oddam im swoją duszę ( bo ciała chyba nie chcą :P).

Master magi
24-07-2004, 19:34
1)Jestem na forum od 30 stycznia 2004 roku , sukcesy chyba żadne:(Nie moderuje na żadnym innym forum.
2)W Tibi mam 36 lvl nie najlepszy ale także nie najgorszy.Żadnych szczególnych osiągnieć nie ma.
3)Chcę zostać moderatorem aby tępić n00bostwo na tym forum i pomagać innym uzytkownikom.
4)Na moderowanie forum moge poswiecić 4-5h dziennie (może i wiecej jak by zaszla taka potrzeba;)).Będe w stanie czytać glupie tematy oraz usuwać te niepotrzebne.
5)Mam 15 lat.Zainteresowania to :Tibia,elektronika,IRC,Anime.W szkole nie idzie mi za dobrze:(
6)Wg mnie nadaje sie na moderatora, ale wasza decyzja moze byc inna.

Algebral
24-07-2004, 19:52
1) Nie bylem moderatorem jeszcze na zadnym forum
2) Rok gram teraz 14lvl secura :P , ale wczesniej 24 valoria i 2x25 lvl danubia i isara
3)Bo bardzo lubie czytac forum i chce cos dodac do niego z siebie
4) Pewnie ze tak!!
5) 14 lat zaiteresowania muzyka gry komputerowe sport szkoła dosyc dobrze :P
6) chyba tak:P

Haker
24-07-2004, 20:02
Na forum jestem od października 2003 roku. Tutaj żadnych większych sukcesów nie odniosłem. Nie miałem nigdy upomnienia ani bana. Owszem modkuje na forum www.valoria.prv.pl
Gram tak dlugo jak jestem na forum. Best lvl = 23. Niestety mam od groma postaci, a gdybym gral tylko jedną miałbym minimum 80 lvl. Ale chcę się szkolić we wszystkich profesjach na każdym rodzaju światów
Pewnie dlatego aby pomagać newbiem, potrzebującym oraz po to aby tempić nOObów.
Myślę, że moje doświadczenie oraz obserwacja innych modków pozwolą mi na godne modkowanie. Czasu poświęcę tyle ile będzie trzeba.
Jestem siedemnastolatkiem, interesuję się muzyką, tibią, programowaniem... Szkoła to pojęcie względne.
Myślę iż mógłbym godnie tutaj modkować. Ciekawe czy dacie mi szansę?

Villen
24-07-2004, 20:05
1)Jestem na forum od okolo roku.Sukces? sukecesm bedzie jak zostane modkiem.

2)Dzieki temu ze odwiedzam forum sporo sie dowiedzialem,i sadze ze wiem dosc duzo.Najwyzszy level to 34 master sorcer z magicznym 48.Aktualnie gram elder druidem.Osiagniecie? zabilem GS z bliska druidem:P.

3)Dlatego zeby wzmocnic ekipe tibia.pl.Pomuc wam w pracy(w kupie sila) dzieki temu te forum bedzie utrzymane w dobrym stanie.

4)Tyle ile bede mial wolnego czasu tyle postaram sie poswiecic na modernowanie(terazm mam go za duzo na ryby isc nie moge i kapac tez nie przez pogode).Oczywiscie nie znaczy to ze bede 24h na dobe ale tyle ile bede mial tyle bede poswiecal temu forum.Co do tematow,tyle to jeszcze odroznie jezeli temat ma jakies pytanie na temat ktory juz byl to mozna usunac bo jest pocja szukaj a jak takiego nei bylo mozna zamknac jezeli odpowiedz zostala udzielona.

5)Wiek 17 lat.RPG,ksiazki,D&D ogolnie fantastyka.W szkole mi idzie w miare.

6)Myle ze od ostatniego "konkursu" wiele sie nauczylem i ze nadaja sie(i tak to zalezy od komisji),mysle ze dodatkowa ekipa modkow sobie poradzi dobrze i sie przyda.

Kazire
24-07-2004, 20:06
1.Tym ze tak powiem charem na tibia.pl steruje od 2 dni lecz mam tibie.pl i tibie gre w jednym małym paluszku
2.mój najwyższy lvl to 35 royal pall którym dobiłem levelu w 2 tygodnie
3.Chcem zostac moderatorem poniewasz lubie tibie i gdyktoś mnie o coś pyta o tibi prawie zawsze ospowiadam bezbłędnie.myśle ze sie przydam
4.tak bede wiedział
5.lat 16 zainteresowania :net,tibia,komp,gry rpg.Szkoła na 3-4-5
6. Tak nadaje sie ponieważ znam tibie jak swoją kieszeń

Astczarny
24-07-2004, 20:15
1. Jestem stałym czytelnikiem forum (kiedyś "Czarny Fighter" teraz "Astczarny"), wypowiadam się tylko wtedy jeśli potrafię pomóc innym, nigdy nie owijam w bawełnę. Jestem aktywny na forum na tibii com (Trimera oraz Azura), na tibiinews.net prowadzonej przez Excessusa - 2 moje newsy z Azury były tam zamieszczone, tibia.gery.pl mniej, lecz też często zaglądam tam. Na tym forum jestem od początku kariery mojego palka czyli rok prawie. Udzielam się szczególnie w dziale screeny na tym forum.
2. Pierwszą postać założyłem na Trimerze prawie rok temu - 36 lvl Royal Pally, 82/71, 17 mlvl w między czasie grałem na Azurze - jak tylko ona powstała - był to Master Sorcerer - 42 lvl, 47 mlvl lecz po rozbiciu Anno Domini przeszedłem do Wanted i byłem hunted, wróciłem na rookgaard. Jako pierwszy na Azurze zrobiłem Orc Fortres Quest, byłem 2nd sorcem zaraz po Minavandzie. Teraz wróciłem na Trimere i gram starym palkiem.
3. Postarałbym się pomóc Wam od strony technicznej, gdyż znam się na PHP i robię grafikę w Corelu 11 - prowadze stronę najlepszej Polskiej gildii na Trimerze (Borg Collective) - www.borg.collective.prv.pl (http://www.borg.collective.prv.pl) i przygotowuję całkiem nowy layout do niej - http://members.lycos.co.uk/borgrlz/nowa_propozycja/borg.php3 . Jeśli chodzi o sprawę redagowania innym postów to starałbym sie być jaknajbardziej obiektywny i sprawiedliwy oraz komunikatywny z resztą tibia.pl-team'u, robiłbym to co na moderatora przystało i to co góra by mi kazała (admini) =P
4. Poświęcę na to forum tyle czasu ile będzie wymagała dana sprawa, jęśli będę musiał posiedzieć pół dnia to zrobię to. Myślę, że jestem na tyle kulturalny i mądrze myślący, by w odpowiedni sposób odpowiedzieć każdemu kto będzie potrzebował pomocy, i nie będę ignorował tych co tej pomocy potrzebują - tak jak większość Polaków grających w Tibie, którzy nie pamiętają, że kiedys byli noobami i śmieją się z nowicjuszy, zabijają ich i okradają.
5. Parę słów o mnie... Mam 17 lat, jestem z Olsztyna, interesuję się: WWW, php, flash, corel, Doce Pares, siłownia, słucham Hip Hopu i Reggae. W szkole idzie mi średnio - coś koło 3,9 średnia ocenek.
6. Tak, bo Tibia jest dla mnie przyjemnością, a nie nałogiem, który później potrafi przekształcić się w dążenie do celu po trupach (hackowanie etc...). DEFINITYWNIE TAK.

No trochę się napisałem, mam nadzieję, że było warto.

Pozdro.

maro38
24-07-2004, 20:23
1. Na forum jestem od 19 marca 2004, bez upomnień
2. Od października 2003 16 lvl Knight i 15 lvl drut i inne.
3. Mógłbym pomagać np. przy exterminacji złych postów.
4. Siur (to z angielska ;) )
5. 16 lat, II kl. LO, średnia z I klasy 4,62 (tylko ;( ). Zainteresowania: Tibia :P , manga i anime... Pytania pod nr GG 3546311
6. W sumie...tak 8)

Ashlon
24-07-2004, 20:25
1.Nie mam duzych osiagniec, ~300 postow na tym forum (jesli bylby licznik, byloby juz 350), na tibia.gery.pl okolo 220.Zamiescilem 4 galerie ze zdjeciami (numerek jest 5, ale pytajcie na PW), napisalem dwa arty.Niestety nie bylem nigdzie moderatorem.Na forum od czerwca 2003.
2.Doswiadczenie...Gram od maja 2003, zrobilem od 1 do 50lvlu (w rok niestety, ale rodzice nie pozwalaja mi dlugo grac ;) ), mam dosc sredni stuff, i takiez skille.Best monster do blokowania : dl i banshee.
3.Poniewaz chce pomoc w tworzeniu tego forum.Chce wlozycz czesc siebie w to forum ;).No i oczywiscie im was (modkow) wiecej, tym lepiej.
4.Mysle, ze dosc czesto odpowiadam madrze :P A glupie tematy czytam ciagle, nie ma z tym problemu ;).Bede wiedzial jaki temat nadaje sie do kasacji, a jaki do zamkniecia.Czesto robie uhy (uherkiem), wiec nie ma sprawy co do moderatorowania :).Czyli - czesto przegladam to forum, w roznych godzinach.
5.15 lat, jestem z wrocka, interesuje sie Tibia, kompami, hip-hopem (i ogolnie pojeta muzyka).Lubie spedzac czas na dworze lub przy kompie ;).Teraz ide do III gim, srednia w I kl - 5.0, teraz - 4.3..teraz licze na 5+ ;)
6.Mysle, ze tak.
@Omander : tak, mysle, ze sobie z tym poradze.
Co chcialbym zmienic na forum...hmm glownie chcialbym ograniczyc ilosc chamstwa u niektorych uzytkowanikach forum.Moze wiecej dzialow?Moze jakas pomoc, wspomaganie artow, opowiadan, pomaganie newbie?
A co do duszy - nie moge ci jej oddac, bo juz sprzedalem ja diablu ;).

eldian
24-07-2004, 20:31
hmm...zagłaszam kantydure:D
1) zaczołem z tibą gdzieś we wrześniu 2003 rokudużo tematów gdzie odpowiadałem sposobem modów:D
sporo kłutni gdzie próbowano mnie zgiać miedzy innymi w Tym (http://tibia.pl/thread.php?threadid=5318&boardid=14&styleid=1&sid=be34773c71321406d8193ee96a0d83f6)
temacie
2) osiagniecia małe 17lev drudem 22mlev(nie byłem UH makerem)(haknięto mi go)i 13lev palem z 6 mlev
3)chce 'postawić strone na nogi"zrobić nie tylko sławną w tibi ale w RPGach typu wiedzmin gra wyobraźni
4)jasne że tak zresztą jak gram non stop czytam forum
5)imie:Kamil:P11lat,informatyka być najlepszym w tibi:Pdużo sportu,książki fantasty,mtg:P:P,w szkole średnia 5.0 (same 5)wystarczy?
6)tak
(na #tibia.pl nie wchodze cos się z ircem skopalo

odpowiedzi na oczekiwania:
1) non stop jak moge czytam forum:P
2)jasne:D:)
3)zwykle....
4)wątpie....
5)JA w życiu:P:D
6)ehhh.............
7)dopluki mam internet(a cos mi się wydaje że jeszcze 10lat...) będe grał w tibie

Zoorekk
24-07-2004, 20:39
1) Krótko na forum. Nie wchodzę w konflikty z innymi. Kiedyś duuuużo postowałem i nawet miałem zostać modkiem na www.gry-online.pl ... miałem tam stopień Generała (a to już coś) Niestety nei zostałem modem, ponieważ przez jakiś czas nie miałem dostępu do Internetu... ( ;( )

2) Max level 19 Knight-- sprzedałem go. Teraz 11 lv knight i 12 lv druid. Prowadzę małą restaurację, na której troszkę zarabiam (kase z niej przeznaczam na kolege bo on za dużo kasy nie ma). Rozpocząłem krucjatę przeciwko PK (już 4 na koncie w tym jeden zabity 2 razy)

3) Bo jak widzę, jak niektórzy robią po dwa takie same tematy a Admini usówają je po pewnym czasie, to aż chce się płakać. Czyli chcę pomódz na Forum :]

4) No skoro się zgłaszam to tak :)

5) 13 lat, interesuję się komputerami, internetem, itp. Uczę bię bardzo dobrze (4 klasa- 5.25, 5 klasa- 5.12, 6 klasa-5.12)

6) Tak, nadaję się w 100%

Wojtala Sunrise
24-07-2004, 20:40
Witam , a oto zestawienie punktow z moja trescia ... =)

1. Na tibia.pl raczej rzadko odpowiadalem na te czy inne posty ... ale jesli chodzi o wypowiadanie sie na forum to dosyc czesto udzielalem sie na forum satan.pl czy forum mego kochanego miasta debica.net =) .
2. Lvl ? Najwiekszym sukcesem bylo dla mnie uzyskanie 43 lvlu pewnym palladynem ( :* ) ... w tej chwili gram 28 lvl'owym magiem.
3.Dlaczego chce nim byc ? Uwazam , ze potrafie rozmawiac z ludzmi ... lubie pomagac nowym graczom , poniewaz mi tez kiedys wiele osob pomagalo . To jest pewien sposob odwdzieczenia sie swiatu =) .
4.Raczej wiem , jaki post nie nadaje sie do bytu na forum . Rozumiem posty , ktore choc sa malo obszerne , zawieraja bardzo duzo tresci - taki jest moj ideal ... niestety wiekszosc z krotkich postow nie zasluguje na miano idealu ... o postach wulgarnych chyba nie musze sie wypowiadac ?
5.Przezylem juz 17 wiosen , moimi zainteresowaniami byly zawsze rzeczy zwiazane z komputerami ... ale zajmuje sie takze kolekcjonowaniem roznych rzeczy . Ale tak czy inaczej najwieksza przyjemnoscia sa nadal przerozne spotkania z przyjaciolmi :) .
Jesli chodzi o szkole , to mam glupia opinie u kazdego nauczyciela "zdolny len" :) , ale zawsze uwazalem , ze ucze sie na tyle ile potrzebuje . :)
6. Wg mnie , nadaje sie na moderatora tego forum , potrafie sensownie odpowiedziec na kogos pytanie i nigdy nie zbywalem ludzi wymijajacymi odpowiedziami czy po prostu odmowa danej odpowiedzi .To by bylo na tyle . Wybor jest wasz :)

Fallorian Thennars
24-07-2004, 20:46
Na początek troche o mnie.

1. Doświadczenie na forum... trudno powiedzieć. Używam i kiedykolwiek używałem tylko tego forum, nie pamiętam od kiedy, chyba od lutego.
2. Doświadczenie w grze Tibia... no niekoniecznie. Nie tak dawno zauważyłem jakie możliwości daje Tibia. Nie grałem w nią wiele, tak więc moja najlepsza postać miała 11lvl. W połowie sierpnia stworze nową, mam nadzieje że ostatnią, postać. Postaram sie jak nasjszybciej i najlepiej go wytrenować.
3. Chcę zostać Moderatorem bo nienawidzę n00bów i n00bostwa, nabijania postów, łamania zasad tibijskich, etc...
4. Oczywiście, że jestem gotów poświęcić cały mój wolny czas na to Forum; uczenie nowych i pouczanie n00bów ;)
5. Pare słow o mnie... mam trzynaście lat, celujący z angielskiego i informatyki, dostateczny z biologii, ale kto by sie przejmował biolą?!? I jeszcze wyróżnienie w powiatowym konkursie sprawności ortograficznej Dyktando 2004.
6. To wy oceńcie czy się nadaję. Ja tylko próbuję swoich szans. Może sie uda, może nie - ale tak czy inaczej, Wy o tym decydujecie.

Zastanówmy sie, czy spełniam to, czego oczekujecie.
1. Zaglądam na Forum co najmniej raz dziennie. Zazwyczaj przeglądam Tajemnice Rookgaardu i Mainland, jeśli bedzie trzeba bede wchodził częściej i na dłużej.
2. Z zaprzyjaźnieniem sie z resztą teamu może być problem, bo jestem raczej samotnym wilkiem... ale mam nadzieje że sie uda
3. Czy kiedyś w moim poście był błąd ortograficzny, gramatyczny, lub jakikolwiek inny? Czy kiedykolwiek kogoś obraziłem (oprócz co poniektórych n00bków :) )?
4. Tu może być problem... nie łapie i nie lubie IRCa, poza tym bardzo dużo na nim wirusów podobno... ale zobacze, co sie da zrobić.
5. No cóż... niektórzy moi koledzy mówią że mam skłonności psychopatyczne, co zresztą jest prawdą, ale jeśli trzeba, mogę sie opanować.
6. Z byciem chlubą zespołu tibia.pl może być problem, ale postaram sie wypaść jak najlepiej.
7. O to sie nie martwcie... chcę zostać Moderatorem żeby na tym forum było mniej n00bów. Nie dla zaszczytów, tytułów, etc... Chcę to zrobić dla nas, Tibijczyków, aby nasze życie było łatwiejsze.

No to druga część podania:

Czy jestescie gotowi na totalne znienawidzenie przez uzytkownikow forum, mimo iz siedzicie tu i staracie sie robic porzadek zeby im bylo lepiej?

Chyba troche przesadzasz... ja nic nie mam i nigdy nie miałem do Modów... miejmy nadzieje że tak zostanie... :>.

Czy jestescie gotowi otrzymywac codziennie od kilku do kilkudziesieciu wirusow/trojanow/keyloggerow na maila?

Mój system jest już tak zawirusowany że nie przeszkadza mi pare nowych wirusów. Ewentualnie bede sprawdzał poczte z Best-C@fe.

Czy jestescie gotowi na to ze raz na jakis czas(roznie to bywa, ja dosc czesto jestem nekany) na GG czy tez na PW ktos nowy najedzie was i zacznie sie wypytywac o beznadziejne rzeczy zwiazane z tibia, albo znowu dostaniecie wiadomosci gdzie 3/4 nadaje sie do cenzury a jest ona glownie okresleniem tego ze autorowi nie podoba sie to co zrobiles z jego tematem/postem.

...od tego jest opcja 'Ignoruj'. Nie chodzi mi o to o banalnych pytaniach związanych z Tibią, postaram sie odpowiadać. Ale n00bów ignorować.

Czy jestes gotowy czytac niezliczone ilosci postow ktore totalnie nie maja sensu, lamia regulamin, albo sa napisane przez ludzi o IQ~10?

Myślicie że jako zwykły użytkownik ich nie czytam? Może troche mniej, ale też bardzo dużo.

Czy zdolasz dalej siedziec na forum po juz dluzszym czasie kiedy uswiadomisz sobie ze siedzisz, pomagasz ludzia, spedzasz mnostwo czasu, czytasz mase rzeczy ktore nie maja sensu i NIC z tego nie masz. Co wiecej jeszcze wpadnie ci ktos na madry pomysl i cie zwyzywa bez konkretnego powodu. I jak sobie pomyslisz ze tyle czasu w sumie tutaj tracisz a moglbys to lepiej wykorzystac, to czy bedziesz w stanie zostac?

Oczywiście... nie powinno z tym być problemu.

Czy zawsze bedziesz gotowy by niesc pomoc? Mimo iz mnie juz wiele ludzi zaczepilo na GG/IRC z roznymi glupimi pytaniami, bo te trudne to jeszcze, ale najgorsze sa glupie.... to ciagle "cos" mnie trzyma zebym nie zwyzywal kolesia co mi nic nie zawinil i tylko chce sie czegos dowiedziec i co mam zrobic? Pisze mu to co innym po raz kolejny.... A czy ty dasz rade zeby tak sie zachowywac?

Na IRC nie wchodze, jeśli bedzie trzeba na GG też nie bede.

Na te pytania nie odpowiadaj w poscie, bo i tak nie poznasz co to znaczy byc moderem poki nim nie zostaniesz....

Zaryzykuję.

Chciałbym żeby powrócił stary layout strony tibia.pl. Jakoś ten nowy mi sie nie podoba. Możnaby w nim użyć troche Tibijskiej grafiki. Niestety, nie znam sie na HTML. Przede wszytskim chcę, żeby na forum było mniej n00bów. Jakiś rozbudowany poradnik Rooka i każdej profesji na Mainie. Upomnienia za zaśmiecanie forum, etc...
To jest troche jak wybory na prezydenta, wszyscy coś mówią, że coś zmienią, i w końcu zostanie tak jak jest. Albo bedzie gorzej. Lepiej żeby coś sie zmieniło. Na lepsze, oczywiście.

Acha i ostatnie i najwazniejsze pytanie:
Czy jestescie gotowi oddac swoja dusze i w pelni podlegac woli Panów tego forum Dobowi i Dr. Omaderowi?

Oj ciężkie pytanie... służę tylko sobie... ale postaram sie coś z tym zrobić. A moją dusze możecie brać, niepotrzebna mi.

I jeszcze takie jedno malutkie pytanko... kiedy będzie ogłoszona lista nowych Moderatorów?

-PaYo-
24-07-2004, 20:47
---
--Doswiadczenie- Na tym forum jestem od kilku dni,
przebywam tu okolo: bez przerwy, nawet jak gram w tibie to jestem on-line i co okolo 30 min tu zagladam i czytam nowe posty!!!
Czesto bywam na http://free.mmogspot.pl i http://forum.realm.pl i wiele innych
--sukcesy- Wlasne forum http://www.forum-one.prv.pl
--Moderowanie- servisy: http://forum.realm.pl, http://www.forum-one.prv.pl, byly jeszcze inne ale juz nie istnieja
------
---
--kilka postaci na MAINIE - ostanio zrobilem nowa postac na aktualnie 17 LvL
------
---
--chcial bym by to Forum stalo sie marzeniem kazdego urzytkownika ;)
--chcialbym by na tym forum zapanowal lad i porzadek
------
---
--Pomimo iz na tym forum ostatnio zachowywalem sie nagannie, to jednak mam doswiadczenie. Moderujac wiele for [niekture sie rozpadly] wiec wiem jak rozpoznac post do zamkniecia a post do usuniacia
------
---
--wiek - 14
--zainteresowania - rysowania, sport, WEBMASTERstwo, pisanie virosow ;)
--postepy w szkole - ani razu NIE niezdalem ;)
------
---
--Jestem pewien ze, moje doswiadczenie jest wystaraczajace, dlatego iz jestem moderatorem na innych serverach, potrawie poprawnie sformulowac zdanie, i text ktory pisze!!!
------

Dabek
24-07-2004, 21:11
Spogląda na wszystkie złożone już podania i podupada na duchu
Hmm, marnie to widzę (w jakiś taki fatalistyczny nastrój od kilku dni wpadłem), ale nie zaszkodzi spróbować...

1) Doświadczenie na forum
Na forum jestem od 31 stycznia, czyli pół roku, na początku służyło mi głównie jako miejsce do zadawania pytań ( mam nadzieję, że nie były aż tak bardzo głupie ), a teraz czytanie go to świetna rozrywka (szczególnie dział "Inne" :P), oraz czasami możliwość pomocy komuś kto tej pomocy szuka...Wcześniej siedziałem dużo na forum Red Dragona, dopóki gra się nie skomercjalizowała: wyrzucili niemal wszystkich modków i adminów którzy ta grę tworzyli, wprowadzili opłaty za grę...jakoś mnie to zniesmaczyło :/. Mam nadzieję, że liczba postów nie będzie miała zbyt dużego wpływu na wybór, bo tą sie raczej nie mogę zbytnio pochwalić, jak nie mam do napisania nic mądrego to nie piszę nic... no może oprócz tego tematu (http://tibia.pl/thread.php?threadid=6964&boardid=11) , który był tak bezdennie głupi, że aż nie mogłem się powstrzymać przed dopisaniem się w nim :).
2) Doświadczenie w grze Tibia
Gram trochę dłużej niż jestem na forum, mam jedną postać: Dabeeka (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Dabeek) ,lvl aktualnie 54, którym gram od początku i powoli prę do przodu :). No i jestem Tutorem, zdanie egzaminu to chyba też dobry dowód znajomości gry.
Hehe, chyba najtrudniejsze pytanie. Do czasu kiedy zobaczyłem newsa o naborze do moderatorowania (chyba niestety nie ma takiego słowa :/ )w ogóle o tym nawet nie myślałem, ale skoro jest okazja, żeby pomóc utrzymać porządek forum na którym tak często goszczę, to dlaczego by nie?
4) Czy zgadzasz się (...) ?
Zgadzam się. Wystarczy??:>
A poważnie: myślę, że dałbym sobie radę i nie popadłbym zbyt szybko w zniechęcenie/depresję/coś gorszego....
5) Parę słów o Sobie
Mam 17 lat, interesuję się (niespodzianka) informatyką, programowaniem, grafiką komputerową, a od czasu do czasu żeby nie przyrosnąć do fotela jazdą na rowerze :).
Postępy w szkole?? :D. Jakoś na wakacjach nie postępuje, za to dostałem się do jednego z trzech najlepszych liceów w mieście ( trochę mniej optymistycznie by to wyglądało, gdybyście wiedzieli ile jest ich wszystkich, ale co tam :P).
Czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
No jasne!

Co do oczekiwań: teraz często zaglądam na forum, więc nie powinno mi być trudno przy tym zaglądaniu odrobinkę "pomoderować to i owo":>. Z zaprzyjaźnieniem się mam pewne obawy co do Matkusa (http://tibia.pl/thread.php?threadid=13718&boardid=26) po moim poście :>. Przyznaję się szczerze: na IRCu raczej nie bywam (no dobra, wcale nie bywam), ale jak to jest warunek to mogę zacząć :). Co jeszcze mógłbym zrobić dla tibia.pl? Znam dosyć bardzo dobrze angielski, mógłbym od czasu do czasu coś potłumaczyć...

No, to by było na tyle, "proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania" jak mnie na lekcjach Polskiego nauczyli :D.

PS. I tak wybierzecie kogoś z IRCa :>

michplu
24-07-2004, 21:25
1) Doświadczenie na forum
Na Forum tibi.pl jestem od niedawna, kiedys aktywnie uczestniczyłem w forum MoHAA

2) Doświadczenie w grze Tibia
Gram dość długo od stycznia miałem postac 19 lvl Srocerer 38mlvl ale mi go shakowali teraz gram od nowa. Te skcesy swiadczą że nie jestem już n00b'em

Hmm... Chce zostac moderatorem, bo gdy przeglądam to forum widze sporo ludzi ktorzy powinni dostac upomnienie a nie dostali np. quest spollig

-Tak

5) Parę słów o Sobie
Mam na imie Michał, mam 13 lat od dzisiaj:D:D interesuje sie komputerami i grami komputerowymi.
Z wynikami w szkole jest b. dobrze przez 3 lata podstawówki średnia powyżej 5.0

Czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
-Tak chociaż nie odwiedzam Irc

Hegemmon
24-07-2004, 21:34
Warto czasami spróbować się wybić
Pkt 1:
Na forum jestem od grudnia zeszłego roku co z resztą łatwo można sprawdzić ale w prawdziwe forumowanie bawie się dopiero od końca stycznia.
Edit: ah byl bym zapomniał.. byłem kiedyś moderatorem ... własnego forum o Red Dragonie jednak była to tylko zabawa dla zabicia czasu między wykonywaniem tur . Nic znaczącego ale modkiem byłem.

Pkt 2:
W Tibię gram już ponad rok( niedawno obchodziłem rocznice z Zagładą ). Postać moja to oczywiście Vienio (73lvl elite). Z grą sobie radzę choć teraz czeka mnie dłuższy trening bo nie jestem zadowolony ze skilli.

Pkt 3:
Dlaczego? Bo warto. Pomimo sporej ilości mdów czasami nie ma ani jednego i "zakazane" tematy kwitną a ja tego nie lubię. Trzeba tu trochę posprzątać bo czyścioszek (Zagłada znaczy się) odszedł

Pkt 4:
Zgadzam się i tak kupę czasu spędzam na tym forum m.i. reportując tematy do kasacji itp

Pkt 5:
Wiek 18 lat( teraz już z górki ) wysoki, szczupły ( btw. to wygląda jak zgłoszenie do "Klubu samotnych serc" ) z jako takim poczuciem humoru. Lubie szczególnie humor słowny i szybką wymianę zdań. Czasami łamię stereotyp dzisiejszej młodzieży i czytam książki dla przyjemności (fantasy i s-f)

Pkt 6:
Tak, myslę, że tak

Na Ircu nie bywam zbyt często ale to chyba nie przestępstwo? O mój obiektywizm nie macie się co martwić. No cóż... czekam jak więzień przed egzekucją.

Aversin
24-07-2004, 21:40

Byłem moderatorem i dużo pomagałem przy stronce i foum www.p2p.com.pl .. niestety stronka padła a domena została sprzedana z przyczyn finansowych. Kiedyś również sporo się udzielałem na forum iMesha.

Aversin (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Aversin) - Knight - lvl 57 (przynajmniej w chwili gdy to pisałem) - skille 82/82 (axe/shielding) - mlvl 6 - Secura - Kazordoon
Gwynth Bleith (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Gwynth+Bleith) - Druid - lvl 22 - mlvl 47 - Secura - Kazordoon
Little Aversin (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Little+Aversin) - Bez profesji - lvl 13 - Secura - Rookgaard
Osiągnięcia .. przeżyłem pogoń 5 GSów za mną :P. Tak naprawdę to ciężko mieć teraz jakieś osiągnięcia skoro już prawie wszystko w Tibii zostało zrobione .. Ja uważam za swoje osiągnięcie to, że gram ze wspaniałymi graczami, którym mogę zaufać i którzy mi ufają. Nie jestem złodziejem, hackerem, looterem, lurerem i traktuję Tibie jako grę .. mam dobrą zabawę i staram się jej nie psuć innym.

Ponieważ moim zdaniem to forum potrzebuje ich więcej. Likwidacja licznika postów moim zdaniem była bardzo dobrym krokiem w kierunku poprawy poziomu forum. Liczba użytkowników, dla których ilość postów była znacznie ważniejsza niż ich jakość, zmalała .. jednak zawsze znajdą się jakieś osobniki, które mają firewall'a na mózgu i im trzeba osobno tłumaczyć/upomnieć/ukarać bo inaczej do nich nic nie trafia. Strasznie mnie denerwuje analfabetyzm/głupota polskich graczy, co niestety widać na forum. Czasem się dziwie jak można tak język ojczysty kaleczyć i jak Polak może napisać hlebuw .. czasem aż się ;( chce. Walka z tym będzie napewno ciężka i wcale nie oczekuje, że odniesie większe skutki .. ale zawsze warto spróbować gdy można uratować od analfabetyzmu chociaż jedną zbłąkaną duszyczke ;)

Poświęcać czas, czytać głupie posty .. i tak to robię prawie codziennie o ile mi Tibia na to pozwoli (joke). Staram się zaglądać gdy tylko mam chwilke czasu i zawsze staram się odpowiedzieć jak ktoś potrzebuje pomocy. Nie piszę postów typu "zgadzam się" , "fajny filmik", "nice fotki" itd. a chcę aby moje posty były treściwe, na temat i coś wnosiły do tematu, piszę co mi się podoba a co nie .. nie staram się "wchodzić" nikomu w tyłek. Jeżeli temat będzie budził moje wątpliwości to zawsze można go zamknąć a potem ewentualnie po konsultacji skasować.

Mam 21 lat i studiuję informatykę w Szkole Wyższej Mila College (http://www.mila.edu.pl). Zainteresowania .. <myśli> .. ciężko powiedzieć. Ogólnie wszystko związane z tematyką fantasy, ksiązki, tworzenie stron www, bazy danych .. więcej grzechów nie pamiętam ;)

Najłatwiejsza odpowiedź jaka się nasuwa to: "nie mi to oceniać" .. lecz taka prawda. Ocenianie samego siebie jest bardzo trudne i rzadko bywa obiektywne. Co mogę napisać .. sami musicie ocenić ;)

<Edit>
Nie mogłem się powstrzymać ...
@-PaYo-
" ... stalo sie marzeniem kazdego urzytkownika ... "
"Pomimo iz na tym forum ostatnio zachowywalem sie nagannie, to jednak mam doswiadczenie. Moderujac wiele for [niekture sie rozpadly] wiec wiem jak rozpoznac post do zamkniecia a post do usuniacia"
"Jestem pewien ze, moje doswiadczenie jest wystaraczajace , dlatego iz jestem moderatorem na innych serverach, potrawie poprawnie sformulowac zdanie, i text ktory pisze!!!"
Jak to skomentował mój kolega: to się nazywa wysokie mniemanie o sobie. Ja napiszę tyle .. nawet jak masz doświadczenie to nie umiesz pisać .. btw. polskie znaki (ą,ę,ó itd.) nie są tak dla jaj w naszym języku .. są po to aby ich używać. To jest właśnie jedna ze spraw, które mnie denerwują na forum .. analfabetyzm .. a może lenistwo ? Polecam stronke http://slowniki.onet.pl ;)

Krodarr
24-07-2004, 21:46
1.niestety na forum jestem od niedawna bo nie mialem stalego lacza (dopiero w czerwcu zalozylem ;( ) ale uwazam ze juz troche o tibii wiem (na forum bywam minimum kilka razy dziennie) a sukcesy to wydaje mi sie ze nie mialem ani jednego upomnienia

2.nie mma zbyt dobrych postaci ale nie mam najgorszych
teraz gram sorcem (13 lvl 23 mlvl) wczesniej gralem jeszcze jednym sorcem i pallem, ale pomimo malych lvl'ow wiem juz nawet duzo o tibii

3.chce zostac moderatorem pozniewaz na forum jest czesto balagan a ja chcialbym to wszystko "posprzatac"

4.zgadzam sie i wydaje mi sie ze bede umial wybrac ktory temat jest do zamkniecia a ktory nie

5.mam 14 lat mieszkam w krakowie w szkole mi idzie dobrze (nigdy nie schodze ponizej sredniej 5.0) lubie sie uczyc i poznawac nowe rzeczy, zagadnienia interesuje sie grtami RPG (uwielbiam Gothica, NWN i oczywiscie Tibie :D ) lubie jeszcze czytac ksiazki (fantasy).

6. wg. mnie nadaje sie na te pozycje :))

aha niezbyt czest bywam na irc'u ale moge to zmienic :))

a na forum chcialbym zmniejszyc ilosc n00b'ow bo czasami ich posty mnie zalamuja

gorgi
24-07-2004, 22:02
No to tera ja zaczne ekhmm:

1 Nie jestem tu od zbyt dawna, ale zdobyłem wiedze o paru osobach z tego o to forum , nie miałem upomnien ani nic innego od niedawna zamieszczam swoje potworki i już niedługo filmy :)) .

2 Gram tylko swoim sorcem ( lvl 21 mlvl 28 ) wiem że mały mlvl jak na moja postać ale to mój piewszy mag.

3 Chce zotać moderatorem ponieważ chcę służyc innym pomocą ( największa jaką dysponuje ) a więc jakby to powiedział prezydent Bush " głosujcie na mnie " że se tak zażartuje .

4 Raczej tak , gdyz miałem pare swoich tematów i po krótkiej chwili pomyślałem , że są bez wiekszego znaczenia , i tylko zaśmiecam forum .
5 Mam 13 lat ( jak na swój wiek umiem byc powarzny , nawet bardzo ) mieszkam w olsztynie , w szkole miałem 5+ z dyktand ( z wszytskich zadań ortograficznych , chociarz tutaj tego nie okazywałem bo nie chciałem wypaśc , juz tak powiem na kujona a 5+ w mojej szkole to najwyższa ocena ) Lubie tibię , wszystkie gothici ( chociarz duzo ich nie jest )

6 Nie będe pisac , że sie nadaje to jest wasza ocena , dla mnie najlepiej by było postawienie mnie na próbe jako moderator , spisałbym się dobrze ( nawet bardzo , lubie coś zrobić raz a dobrze )

Dechsta
24-07-2004, 22:17
Doświadczenie na forum słabe , bylem moderatorem na swoim forum , pełno stronek ( około 6 ) , doświadczenie w grze dość dobre , chcę zostac moderatorem ponieważ czasami nie mam co robic bo lagi i chcę trochę pomuc tibi pl , będę wiedział jak odpowiedziec na pytania noobków oraz stwierdzić co jest do kasacji , mam 13 lat , na swiadectwie truje , kilka czwurek , czasami dwójka , interesuje się tym co jest związane z tibią , hmm , ja mysle ze bym sie nawet na moderatora nadawal , ale to nie ja decyduje

hoomik
24-07-2004, 22:55
No to ja zgłaszam swoją kandydaturę ;) Odpowiadając kolejno na punkty:
1. Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) - na TYM forum jestem trochę czasu, co prawda mało piszę ale dużo czytam ;) Poza tym jestem moderatorem na forum portalu revolution.pl (http://forum.revolution.pl - nick hoomik).
2. Doświadczenie w grze - w Tibie gram ok. 2 lat, należałem do kilku gildii (min. Society of Jah, którą pozdrawiam)
3. Dlaczego chcesz zostać moderatorem - no ktoś musi :P Nie no, żartuję - tak na serio to myślę, że się do tego nadaję, nie wywyższam się nad innych, mam doświadczenie w moderowaniu DUŻYCH for (wspomniane rev.pl, ok. 7000 userów)
4. Czy zgadasz się na poświęcenia etc. - no, zgadzam się ;)
5. Parę słów o sobie - mam na imię Michał, lat mam 16, interesuję się sportem, komputerami (gry/internet szczególnie), potrafię na nich zrobić to i owo, swego czasu pisałem artykuły do pewnego portalu (nazwy nie podam bo ten portal upadł :P). Słucham rocka i metalu (oraz wszystkich ich odmian, szczególnie hard rock), ostatnio też reggea (ludzie, ta muzyka jest boska ;] )
6. Czy we własnych oczach się nadaje do tej roboty - jak najbardziej tak :rolleyes:

Sakumil
24-07-2004, 22:56
1. Raczej na forum mnie nie widzieliscie, poniewaz nie pisałem odpowiedzi... byłem jeszcze niedoswiadczony i nic nie umiałem na tibi... Szczeże mówiąc byłem nawet nie zarejestrowany ...Byłem Moderatorem paru Forów, ale wogóle nie zwiazanych z Tibią. :]

2. Tu daleko (jeszcze) nie zaszedłem ale niedługo ide na kontynent mam dopiero 7 lvl. wiec dużo tu nie napisze. ?(

3. Zawsze lubiałem odpowiedzialne stanowiska ;) (UWAGA !!! zawsze sie z nich dobrze wywiazywalem)

4. Czasu mam aż za dużo jeśli nie mogę wejść na Tibie To się nudze i błądze po stronach związanych z nią :rolleyes:

5. Imie = Marek
Pseudo = Sloniu
W Tibi = Sakumil
Zainteresowania = Wszystko:)
Szkoła = Dobre wyniki ... szczególnie ->J. Polski, Matma i Infa...

6. Niemumiem sie sam ocenic wiec moze byc ciężko ale sądze że ... TAK :))

Karwa
24-07-2004, 22:58
Doswiadczenie na forum? No troche napisalem postow nieglupich moim zdaniem, bylem modkiem na pewnym forum ale admin nawalil (bez obrazy Ara.)
W Tibii doswiadczenie jako takie posiadam (107 lvl obecnie )
Czemu chce byc modkiem? W sumie to nie wiem. Moze dlatego ze czasami widze cos co powinno zostac zmienione(usuniete itp) a czego jeszcze nie zrobil modek.
No czasu to ja troche mam, duzo trenuje wiec mam czas na forum :)
Cos o mnie? 18 lat z tego co wiem nie jestem glupi, a interesuje sie wszsytkim co zwiazane jest z rycerstwem.
Punkt 6. Karwa, czy nadajesz sie na modka? Karwa: No baaa.

W sumie to tyle. Jakbym jakims cudem zostal wybrany to odrazu uprzedzam ze wyjezdrzam na Woodstock wiec nie bedzie mnie przez te kilka dni.

rozii
24-07-2004, 22:58
1. Na forum siedze sporo(na tym nienajdluzej). Postów pisze mało, za to te orum oglądam mniej wiecej codziennie od 20-24.
2. W grze mam postacie 27 knight, 22 sorrc, 18 pallek. Moje doświadzenie w Tibi to: znalezienie samemu paru questow, zdobywanie lvli, pomaganie innym :D
3. Moderatorem, ponieważ wydaje mi się to całkiem ciekawą pracą.
4. Moge poświęcić sporo czasu, nie mam za dużo obowiązków. A te tematy, postaram się je czytać i pisać dobre odpowiedzi-żeby nie urazić użytkowników, i nie być zbyt życzliwym.
5. Mam 12 lat, interesuje mnie: piłka nożna, TIBIA, gry RPG. Postępy w szkole mam dobre, jeśli mam podać średnia 5.2.
6. Moim zdaniem postarm sie być dobrym w tej roli-Mówie Tak.

Legendarny Sniper
24-07-2004, 23:24
- będę całkowicie szczery i powiem, że nie mam wielkiego doświdczenia, lecz często bywam na forum tibia.pl i pisze swoje posty innym profilem (czarny sorcerer)...nie loguje sie na nia gdyz mam problemy z haslem :P jednak nie miala ona zadnych upomnien.
- Gram w tibie okolo pol roku i najwyzszy lvl jaki zdobylem to 23...wiem co i jak...i nie jestem noobem. Gralem juz wszystkimi profesjami i kazda doszedlem do 20lvl+ lecz najbardziej do gustu przypadl mi palladyn stad ten profil to nick mojego palla :D
- poniewaz chce wprowadzic cos fajnego do tego forum i w jakis sposob zmienic je na lepsze :D
- alez oczywiscie kiedy bede robil sdki przed dp :P czesto siedze przy tibi wiec moge poswiecic czesc tego czasu na modyfikacje (na lepsze :P) forum. Wiem kiedy ktos gada glupoty o tibi albo wprowadza glupi temat wiec bede wiedzial jak mu odpowiedziec nie urzywajac do tego obelg jedynie aluzji i ewentualnie wytlumaczyc na czym polega jego blad.
- mam 15 lat i interesuje sie informatyka, ogolnie rpgami, fantaza itd. umiem pisac (chyba :P) co do postepow mam 5 z polaka :D wiec umiem sie wyslawiac madrze i na temat :D
- gdybym uwazal ze nie nadaje sie na to stanowisko nie wypelnial bym tego formularza i nie zawracal bym sobie tym glowy :))

Songo
24-07-2004, 23:25
Witam szanownych moderatorów forum. Zapewne zdziwi was fakt, iż założyłem konto i biore udział w konkursie na moderatora 8) Owszem nieżartuję. A Tutaj adnotacje na powyższe pytania:

1: Ogólnie czytam posty na forum, ale jakoś niemiałem okazji założyć konta. Teraz takowa się nadażyła :))

2: W Tibie gram od 6 miesięcy i miałem wcześniej 4 postacie bo powiem szczerze lamiłem ( Sorc 14 lvl; Knight 17lvl; pall 26lvl; Druid 20lvl ). Obecnie mam Knighta 32 lvl ze sprzetem lepszym od nawet 80lvl ;) i dobrymi skilami :)

3: Jeśli pozwolicie odpowiem wam bardzo obszernie :)) Otóż od paru lat interesuję się problemami innych ludzi i lubie dyskutować na różne tematy. Moderatorem niebyłem ale jestem znanym forumowiczem na stronie www.ndw.v.pl pod tym samym nikiem.

4: Czasu mogę poświęcać sporo. W wakacje na Tibie dziennie przeznaczam coś koło 7-8 godzin ( czasem więcej ) To na forum znalazłoby się z pewnością z 3-4 godzinki :)

5: Mam 16 lat i mieszkam w Katowicach. Zainteresowania mam dziwne i bardzo szalone:
Tibia; Projektowanie www; PHP ; MySQL; Kosmos; UFO; Inne wymiary. Głównie interesuję się wprowadzaniem w stan OOBE co jak narazie jest moim najmilszym doznaniem w całym życiu :rolleyes:

6: Czy nadaje sie na moderatora? Niestety na to pytanie wam niemogę udzielić żadnej odpowiedzi. Nie odpowiem ani "tak" ani "nie" bo niewiem sam czy się nadaje. Chyba niechcecie żebym kłamał na łamach forum :D Opisałem swoje umiejętności i zainteresowania.

P.S. Mam nadzieję, że ludzie szybko mnie poznają na forum :P

tassin
25-07-2004, 00:22
1. Nowy użytkownik forum, zarejestrowany od kilku dni. Nie rejestrowałem się wcześniej gdyż poprostu czytałem posty, nie jestem z tych co je nabijają. Jestem zdania, że lepiej nabijać lvl.

2. Obecna postać: Tassin, Harmonia, knight, 36lvl, 5mlvl, 70/69 + UHmaker
A poza tym kilka nic nie znaczących postaci.

3. Obserwuje od jakiegoś czasu formu i dochodze do wniosku, że większość postów nie zawiera w sobie głębszej tresci. Ciągle napotykam posty typu: fajne ss, noob, posty obraźliwe, niecenzuralne, głupie , itd. itp. bla bla bla. Któs w końcu powinien sie tym zająć. Zracji tego, że wiekszość dnia spędzam przy komputerze, byłbym w stanie zapobiegać takim własnie praktykom.

4. - tak (jak już wspomniałem dużo czasy spędzam przy komputerze),
- tak
- nie wiem (jestem tylko człowiekiem, moge się mylić, ale napewno nie zostawicie mnie samego).

5. Marcin, 20 lat, tegoroczny maturzysta, spokojny, nieskorumpowany, bezpartyjny, zainteresowania: muzyka, film, elektronika, pojęcie o html i tibii.

6. Stanowczo tak.

Kasztłat
25-07-2004, 00:48
1. Tu od dwoch dni na www.tibia.xx.pl od minimum pol roku. Bywalec. Nie moderuje ale mam nadzieje ze jesli zostane tu modem mam szanse gdzie indziej.
2. Podstawy znam lecz wciz sie ucze i mam nadzieje ze w koncu bede wiedzial wszystko. 17 lvl palek 8 mlvl skile 57/39 dawniej 18 lvl 23 mlvl (slaby) druid.
3. Pozniewaz zawsze nim chcialem byc i chce wspierac forum.
4. Tak. Raczej tak doswiadczylem tego na forum.xx.pl
5. Piotr, 12, motoryzacja, gry: rgp, morpg, strzelaniny, ladne dziewczyny :P , muzyka, komputery, itp.
6. We wlasnych tak. Ale w waszych moze nie :P

Kael
25-07-2004, 00:58
1.nie mam doswiadczenia , na forum siedze od jakichs 2 miesiecy,nie bylem modkiem.
2.palek na 47 lvl, knight na 20 lvl (elysia) , hmm ubilem 6 gsów naraz które mnie gonily (mialem lagi).
3. jestem zainteresowany tym forum wiec chce zostac moderatorem.
4. 3 - 5 h dziennie nawet w szkolne dni,tak mam nadzieje ze tak :)
5.Dawid,12,komputery , prawie wszytkie gatunki gier.
6. jestem optymista wiec tak

duzo nie napisalem ale mam pewnie szanse takie jak
wszyscy ;-)

PS:zepsuly mi sie znaki wiec nie napisalem poprawnie (naprawie w ciagu 3 dni)

Termbest_pol
25-07-2004, 01:24
1) 28 Luty 2004, Nie mam żadnych osiągnięć w Moderowaniu, Ale za to w tibi się uzbierało:D
2) Name Glock termbest , Lvl 43 , Paladynek , Secura
Tibia Rules Czytałem dużo razy a więc znam zasady :)
3) Gdyż już tutaj trochę jestem, I chciałbym Pomóc Wam Userem takim, jakim ja narazie (może nadal) Jestem :)
4) Tak Zgadzam się na Spędzanie Części swojego czasu na moderowanie :) Z 2 Zagadnieniem to mogę być nawet specjalistą:D, Tak
5) Wiek 15 Lat Imię: Jacek (w październiku dopiero no, ale .. :) )
Zainteresowania to: Tibia rzecz jasna:P A także Web masterstwo i Banerki Flashe itp. To, co dotyczy komputera :) W szkole po japońsku "Jako tako" Z Informatyki: 6 Z WF: 6 A reszta 4 No i tam jeszcze jakieś 5 :D
6) Historia z "Lustereczko powiec przecie ... :)"
Tak Sadze .... Idę do lustra i ..
-Jacek Jacek? Nadajesz się?
- Hm... Tak!!
-Aha :) No to Git Teraz Tylko Muszą zdecydować inni
- Ech.. Zobaczymy :) Siła wyższa :)

Radello
25-07-2004, 02:31
1)Jestem na tym forum bardzo długo z kilka dobrych miesięcy.Hmm.. startowalem już raz na modka ale się nie udało więc próbuje jeszcze raz...
2)33lvl elite knight uwazam za swoje osiągniecie to ze na 30lvl zablokowłem hero.24lvl elder druid 50mlvl
3)Chciałbym zostać modkiem dlatego że mam sporo wolnego czasu, i lubie być kimś (po co mam kłamać modek niema tajemnic:P)
4)I tam spędzam tu dużo czasu więc zgadzam się a jeśli chodzi o te dziwne tematy to postaram sie jak najlepiej pomóc.
5)16lat interesuje sie giełdą walutową,w szkole mam srednia 3.0 i taka mi starczy
6)Sami mnie ocencie, ale ja myślę że się nadaje.

mixim
25-07-2004, 05:02
1)Tutaj zaglądam często jako gość.Często zaglądałem na forum gery.pl.
2)30 lvl. Knight Gram w tibie od 1 roku.wczesniej mialem 2 postacie
3)mam dużo wolnego czasu i dużo cierpliwości.Męczy mnie jak niektórzy ludzie nie wiedzą o co chodzi więc chce pomóc.mam 5 z polskiego :D.
4)Rozumiem dziwne tematy i pytania bo sam kiedys się pytałem.Mam dużo wolnego czasu :D.
5)15 lat zainteresowania:Tibia/net/dziewczyny.Uwielbiam spędzać czas z przyjaciółmi.Średnia w szkole 4.5 :D.
6)Wszystko należy do was.

GooMiS
25-07-2004, 09:05
zaczynijmy od początku wg. podanego planu
1. Jestem stosunkowo dawno zarejestrowanym użytkownikiem forum i nie mam wielu postów na swoim koncie, jednak ludziom staram sie pomagać na gg, gdyż ciągle rosnąca ilość odpowiedzi o tej samej treści po prostu mnie irytuje i nie ma sensu dodawac nowej, traktującej praktycznie o tym samym.
2.
- Veridox (Knight 14 lvl Valoria)
- Palladynek (Pal 15 lvl Valoria)
- Naroxux (Dru 27 lvl 42 Mlvl Valoria [Elder Healer of the Kingdom of the Winds])
- Xeriw (Sorc lvl 10 Mlvl 13 Valoria)
3.
Chciałbym zostać moderatorem gdyż wieksza ilość osób moderujacych dane forum to większa dokładność odnosząca sie do "czyszczenia" tego fora, Większa pewność iż posty i tematy zakładane są zgodnie z regulaminem. Jednym słowem odpowiednich ludzi na odpowiednim miejscu nigdy nie za dużo ;-)
4.
Sam osobiście sądze że poradze sobie z tym wyzwaniem, ryzykuje gdyż czytanie niektórych temaów może spowodować trwały uraz na psychice, ale coż :P ryzyko zawodowe :P
5.
Imie-Bartek
Nazwisko-*********
Wiek-17 lat
Zainteresowania- gry mmorpg, D&D, muzyka, anime
Postepy w szkole-"otrzymał/a promocję do klasy drugiej" ;-)
6.
Jak napisałem wyżej sadzę że się nadaje

kamyk93
25-07-2004, 09:17
1)Na tym forum jestem dość długo,sukcesów zbytnich to nie mam,ale lubię pomagać newbie
2)był 20 level Rex mix ale po hacku redskull i 15:(:( i Norlan 26 level oddałem postać koledze bo X( X( (patrzcie temat tibia porażkam,co i jak z HB)
3)Chcę zostać modkiem ponieważ lubię pomagać newbie i nawet n00bom, po prostu jak ktoś sięcoś pyta a nawet jak nie wiem dokładnie to napisze że"ale to może być to raczej choć nie bądź pewny"zawsze odpowiem na dane pytanie
4)Tak,tak,tak i tak to robie:P a teraz z tibiąskończyłem to hohoho....krótko:forum forum forum forum
5)lat 11(ble po co dałem taki nick :( :P ) muzyka,tibia,średnia 5.2 sześć z polaka i matmy
6)Taaaaaak..... :] :] :] 8o 8o :D :D ;)

behama
25-07-2004, 09:25
[B]1) Postowałem na tibia.pl i na tibia.xx.pl przez dłuższy czas ale na taki konkurs sie niezałapałem :) .
2) Mam postac paladyna lvl :51 skille cos okolo 85/60+.
3) Chcem pomagać team'owi tibia.pl !! :))
4) Tak, tak i tak zgadzam sie na wszystko :D .
5) mam 19 lat. Iteresuje się tibią netem i komputerami oraz sportem, graniem na gitarze zdałem mature z angola na 5 a z polaka na 3 :P :)) .
6) Nadaje sie :)).

Z gury wielkie THX ! ! !

kamil20
25-07-2004, 10:17
1) Nie jestem zarejestrowany, ale codziennie przeglądam kazde forum , jak i tibia.pl i tibia .xx.pl.
Byłem moderatorem forum tibia.xx.pl

2) Gram po to zeby pomagac ludziom poznajacym tibie, daze zeby sie stać tutore, a potem counsellor`em, na GM mi nie zalezy, aczkolwek przydaloby sie:)

3) chce zostac moderatorem na innym forum, sprobowac swego doświadczenia na innym forum, poznac nowych ludzi, jak sie wypowiadajom, poprawiac, dodawac swoje opinie, karac itp ( chodz te pierwsze mozna robic jak sie zarejestrujesz :) )

4) W pelni sie zgadzam, poswieceic caly swoj czas ( codziennei siedze srednio 7 fodzin na necie , a 4 godziny przegladajac kade forum. Bede robic wszystko czego zodajom i wymagajom "starzy" ( sorki za to ) moderatorzy.

5) heh....mam 17 lat ( juz za rok matura ) :) Interesuje sie informatyka, fantastyka, ogolnie netem i komputerami . aha.....w szkole jade nd 4 czasem som 5 ale ogólnie na 4.

6) mysle ze sie nadaje, ale to od poprzednich moderatorów zalezy czy stane sie na tym forum moderatorem, czy bede godny, WYBÓR NALEŻY DO WAS.
pozdrowianie dla modów&adminów, I życze powodzenia wszystki chetnym

zajcev
25-07-2004, 10:43
1) Jestem moderatorem na forum www.tibia.xx.pl
2) Mam postaci multum, sorcerera na 21 mag lvl 47, knighta lvl 46 mag lvl 5 skille 70/70.Paladyna lvl 25 skille 65/xx mag lvl 12. etc.
3) Chce zostać moderatorem bo to jest moje marzenie życiowe, zawsze chciałem być modkiem, na tibia.xx.pl dużo zrobiłem, a sądze żę tutaj przyda się ktoś taki jak ja.
4) Za takie rzeczy dostawałem wyróżnienia na tibia.xx. Mądre wypowiedzi na głupie tematy. Średno spędzam 3-4 godziny dziennie na forum.
5) Mam na imię Przemek, 15 lat, szedłem o rok wcześniej do szkoły, teraz skończyłem gimnazjum ze średnią 5,6. Lubie grać w tibie i interesuje się HTML'em :P
6) Nadaje się na te pozycję, moim zdaniem. Moje wypowiedzi są kompletne i zadowalające na innych forum. A tutejsze podoba mi się najbardziej więc chciałbym być tu modkiem.
Prosze nie patrzcie na date założenia mojego konta bo właśnie je zrobiłem. Ale jestem doświadczonym użytkownikiem forum. Na tibia.xx.pl i na tibia.gery miałem po 1k postów inteligentnie napisanych.
Na tym kończę, wybierzcie mnie plx :D

Dan the Automator
25-07-2004, 11:02
@Zajcew
[10:53] <Ene> jak chuj
[10:53] <Hukeram> LOL
[10:53] <Hukeram> jak oni sa modernatorami
[10:53] <Hukeram> to ja jestem...
[10:53] <Hukeram> hm...
[10:53] <Hukeram> to ja jestem kamsz
~~~~
[10:54] <Ene> zajcew w 1 dzien nabil 80+ postow
[10:54] <Hukeram> hrhr
[10:54] <Hukeram> Dobo
[10:54] <Ene> i wszyscy go zjebali i od tej pory sie nie pokazuje u nas

Bananik?

BTW
[11:06] <Dobo> 6) Nadaje się na te pozycję, moim zdaniem. Moje wypowiedzi są kompletne i zadowalające na innych forum. A tutejsze podoba mi się najbardziej więc chciałbym być tu modkiem.
[11:06] <Dobo> Prosze nie patrzcie na date założenia mojego konta bo właśnie je zrobiłem. Ale jestem doświadczonym użytkownikiem forum. Na tibia.xx.pl i na tibia.gery miałem po 1k postów inteligentnie napisanych.
[11:06] <Ene> dawaj
[11:06] <Hukeram> lol
[11:06] <Ene> LOL
[11:06] <Hukeram> hauhuahauhauahuahuahuauh
[11:06] <Hukeram> nieee
[11:06] <Hukeram> Dobo
[11:06] <Ene> O KURWA
[11:06] <Hukeram> dzieki
[11:06] <Hukeram> faza
[11:06] <Hukeram> :D
[11:07] <Ene> jaki koles

~Oto jak tibia.xx reaguje na twoje podanie ;)~

@Kamil20
[10:54] <Hukeram> u nas tylko ja i kamsz to kamile ;p
[10:54] <Hukeram> tylko ja to moder
...
[10:54] <Hukeram> a na tibia.pl mam nick Hukeram :P

Ban?

Przykro mi, źle trafiliście, bo mam kontakt ze ludźmi z tibia.xx.pl. Jesteście zdyskwalifikowani (oczywsite chyba...) i mam nadzieje że dostane pisemne przeprosiny za próbe podszywania się pod kogoś, kim się nie jest. O banie jeszczre pomysle~

Kllos
25-07-2004, 11:16
Witam

zaciekawily mnie wypowiedzi tych dwoch ;) akórat siedze na irc i widze jak huker szydzi sobie z was...

o ile mi wiadomo niema takich modow na tibia.xx i z pewnością niebędzie, dodatkowo niezdaje mi sie aby jakiemu kolwiek modowi chciało się usuwać głupoty na dwóch forach jednoczesnie.... pozdro 4 dobo i reszty

pozdrawiam/uzdrawiam Kllos

Kukter
25-07-2004, 11:41
Oznajmiam Ze Ja Kukter von costam zglaszam podanie o zezwolenie mnie byc modem.

Odpowiedz na pytanie 1: Doswiadczenie mam duze hyba nawet mam 2 posty.Przegladam te forum od kiedy komputer pojawil sie w naszym powiacie (z internetem).

Odpowiedz na pytanie 2: Doswiadczenie w tibi hmm
Wyszlem z wyspy nowicjuszy zwana Rookguardem.

Odpowiedz na pytanie 3: A czemu nie ? Chcem pomoc takim samym nowicjuszom jak ja i sie z nimi zaprzyjaznic

Odpowiedz na pytanie 4: Zgadzam sie na posiwecenie czasu . I tak przewaznie niemam co robic oprucz dojenia tej krowy "Krasuli"

Odpowiedz na pytanie 5: Mam 15 lat,mieszkam w powiecie bialostockim, niezdalem 2 razy (ta glupia nauczycielka od geografi), Lubie zolty ser,udka z koguta,
muzyke :disco polo r0x !!! , i lubie doic krowe czasami byka

Odpowiedz na pytanie 6: Yyy Osleplem , (ale ja bede dobry )

Triciol Pogromca
25-07-2004, 12:25
1. Siedze na forum od prawie poczatku mojej gry czyli chyba od Stycznia-Lutego
2. Mam duzo postaci wszystkie na mainie najlepsza to elite 30 lvl Ruberaorac Druid 15 lvl 35mlvl Rubera
3. Nie bylem nigdzie modem bo sie tym nigdy nie interesowalem
3. Chce pomagac ile moge ludzia mniej wtajemniczonym. Dawac upomnienia :] . Usuwac i zamykac glupie tematy.
4. Czasu mam duzo bo chodze do gimnazjum. Na forum jestem czesto lecz zadko sie wypowiadam bo po co pisac bez sensu.
5. Szkola hmm...W podstawowce mialem w kazdej klasie pasek.
6. Zgadzam sie poswiecac.
7. Te upomnienia jedno za to ze chcialem kupic chara ale to juz dawno teraz wiem ze nie wolno :] a drugie za to ze sie wypowiedzialem w dziale zdjecie Gratz+Ja bym go zabil czyli jak wiekszosc ludzi (chodzilo o to ze koles wyzucil lootbaga tych co zamieszczali zdjecia do wody). A to podobno byla calmera o czym nie wiedzialem
8.Interesuje sie: Informatyka rpg, Metalem i innymi zecami ale nie umiem sie teraz skupic :P
9.Co do gramatyki itp. To mialem 5 w kazdej klasie z polskiego, z dyktand wiekszosc 5 chyba ze byly na pamiec.

Kennypl
25-07-2004, 12:40
1. 04 grudzień 2003 r.
2. Gram ponad rok:
Jerinafu ( palladyn lvl 21 )
Lord rune maker ( druid lvl 18 )
Tixide ( knight lvl 12 )
3. Głupie pytanie. 8)
4. Tak, tak, tak.
5. 19 lat, Tibia, Diablo 1, a średniej nie bede pisal.
6. Tak. :rolleyes:

damianek99
25-07-2004, 13:42
1)Niestety nie mam doświadczeń w żadnym forum.
2)W Tibie gram od mniej więcej pół roku ale uważam że dobrze mi idzie.Moim zdaniem wiem o tibii tyle ile narazie powinnienem wiedzieć, a nawet troszeczke więcej.
3)Zawsze marzyłem o własnej stronie internetowej o tibii, lecz to jest troche kosztowne i trzeba w to włożyć baaaaaardzo dużo pracy.Stwierdziłem ostatecznie, że chciałbym choć w części należeć do teamu-tibia.pl
4)Najprawdopodobniej tak.Uważam, że poświęcałbym cały czas, który spędzam w domu i nie gram w tibie (a nie gram czasami długo bo nie mam pacca i mam trudności z zalogowaniem się).
5)Mam 12 lat. Interesuje się koszykówką i grami komputerowymi (szczególnie tibią). W szkole idzie mi wyśmienicie. Moja najniższa średnia ocen to 5.0 (w tym roku).Z języka angielskiego i matemattyki mam 6.
6)Uważam, że tak.

Druid z Secury
25-07-2004, 14:54
1. Na Forum jest od niedawna lecz na stronę i jej forum wchodzę od ponad roku. Na forum przeglądam screeny i czytam o miejscach do expienie itp. Na forum żadko się wypowiadam.
Kożystam z różnych stron o tibii lecz ta jest zrobiona najlepiej (graficznie itp.)W pobieranych programach nie ma wirusów jak na pewnej stronce.
2.Mam Druida 18 prawie 19 lev , 27mlev .Ostatnio sam ubiłem draga i orca leadera (explozja ,SD,Uhy )
3.Bardzo często przeglądam forum, w tibii mam prawie cały czas lagi i nie ma jak expic więc stoje i robie runki a w między czasie przegladm forum. Jest to bardzo ciekawe zajęcie można się dowiedzieć o miejscach gdzie mozna sobie poexpic i o tych gdzie lepiej nie chodzic.
4.Zgadzam się zaglądać na forum w wolnym czasie, na czytanie głupich tematów. Będe starał się odpowiadać na zadawane pytania. Postaram wybrać tematy do kasacji i te do zamknięcia.
5.Mam 13 lat. W szkole idzie mi bardzo dobrze mam średniom 5.2 (szóstka z informatyki i historii) Lubię grać w gry strategiczny, Rpg , przygodowe. Wiekszość czasu spędzam przy komputerze.
6.Uważam , że nadaję się na modelatora . Przynajmniej ja tak sądzę.

Co chciałbym zmienić na forum :
- Jeżeli ktoś chce ocenić czyjegoś SS to musi pisac : "Gratz fajne SS " ?? powinien rozszeżyć swoją wypowiedź do kilku zdań.
- Chciałbym aby zmienić wygląd forum. Na tibia.pl był update a co na forum ??
- Żeby na stronie były podane mapy nie tylko miast ale również ixh podziemi.
- Aby były podane ceny wszystkich produktów łuków, kusz, plecaków itp.

P.S. O właśnie nowy wygląd Downolandu tak jak na całej stronie Super.

Druid z Secury
25-07-2004, 14:55
1. Na Forum jest od niedawna lecz na stronę i jej forum wchodzę od ponad roku. Na forum przeglądam screeny i czytam o miejscach do expienie itp. Na forum żadko się wypowiadam.
Kożystam z różnych stron o tibii lecz ta jest zrobiona najlepiej (graficznie itp.)W pobieranych programach nie ma wirusów jak na pewnej stronce.
2.Mam Druida 18 prawie 19 lev , 27mlev .Ostatnio sam ubiłem draga i orca leadera (explozja ,SD,Uhy )
3.Bardzo często przeglądam forum, w tibii mam prawie cały czas lagi i nie ma jak expic więc stoje i robie runki a w między czasie przegladm forum. Jest to bardzo ciekawe zajęcie można się dowiedzieć o miejscach gdzie mozna sobie poexpic i o tych gdzie lepiej nie chodzic.
4.Zgadzam się zaglądać na forum w wolnym czasie, na czytanie głupich tematów. Będe starał się odpowiadać na zadawane pytania. Postaram wybrać tematy do kasacji i te do zamknięcia.
5.Mam 13 lat. W szkole idzie mi bardzo dobrze mam średniom 5.2 (szóstka z informatyki i historii) Lubię grać w gry strategiczny, Rpg , przygodowe. Wiekszość czasu spędzam przy komputerze.
6.Uważam , że nadaję się na modelatora . Przynajmniej ja tak sądzę.

Co chciałbym zmienić na forum :
- Jeżeli ktoś chce ocenić czyjegoś SS to musi pisac : "Gratz fajne SS " ?? powinien rozszeżyć swoją wypowiedź do kilku zdań.
- Chciałbym aby zmienić wygląd forum. Na tibia.pl był update a co na forum ??
- Żeby na stronie były podane mapy nie tylko miast ale również ixh podziemi.
- Aby były podane ceny wszystkich produktów łuków, kusz, plecaków itp.

P.S. O właśnie nowy wygląd Downolandu tak jak na całej stronie Super.

ald
25-07-2004, 15:01
Będę trzecią osobą która wtrąci tuofftopic, jak się komuś nie spodoba nie obrażę się za kasację posta.

Ogólnie, panowie podszywający się pod ekipę tibia.xx.pl pewnie już nic tu więcej nie napiszą, z racji faktu, że właśnie spalili swoją karierę jednym głupim zdaniem (u 'nas' pewno też nic nie napiszą bo wyłapią ircowe +b)

Aczkolwiek może któryś z nich to przeczyta, na co poczęści mam nadzieję.

Jak już chłopcy próbujecie coś komuś wmówić zróbcie to chociaż z sensem, myślicie, że tylko wy monitorujecie jedno i drugie forum? Że ludzie stąd nie znają tych z tibia.xx.pl? Wasz pech, że trafiliście na Dobo (hail Dobo hanyway ;d). Pozatym, moim skromnym zdaniem oboje zachowaliście się jak 12 latkowie, a w szczególności pan zaicev, który to na xx.pl zaserwował nam gromadkę bezsensownych postów, pisząc tutaj, że miał ich 1k+ i to mądrych i sensownych!

No nic, nie będę się już więcej produkował, tak cchiałem tylko napomknąć, że trzeba się najpierw zastanowić, zanim chcesz przecisnąć wykręt przez ekipe moderatorów jakiegokolwiek miejsca w sieci.

tyle odemnie.ald

Arka noego
25-07-2004, 15:03
Postacie jakie miałem: Sorcerer 35lvl, Sorcerer 38lvl, Paladyn 35lvl i Elite Knight 52lvl wszystkie te postacie zrobiłem sam.
tego sorca 38 to kupiles ode mnie... wiec ja go rozwinelem musialem sie wypowiedziec bo nie lubie jak ktos przyznaje sobie czyjes zaslugi..

Dr. Omader
25-07-2004, 15:28
Mam taka mala prosbe do ludzie zarejstrowanych w lipcu 2004r. glownie do tych zarejstrowanych 24,25lipiec 2004r.

Oszczedzcie sobie czasu na pisanie podan, nam na czytanie ich bo jak mamy zrobic modem kogos kto na forum jest od 1 dnia? No ludzie nie robcie sobie jaj, przeciez nie liczyliscie chyba na przyjecie. My was nawet nie znamy, ktos kto ma zostac moderem ma sie wypowiadac z sensem i dosc czesto na forum a jak my mamy was ocenic skoro jestescie na forum od miesiaca?

P.S. Dziekujemy tibia.xx.pl za pomoc przy wylapaniu oszustow, ci ktorzy to pisali i tak nie mieli za duzych szans.

@Dobo: Pur3 0\/\/|\|4G3 ;)

paul86
25-07-2004, 16:27
Omg... dobra ja też spróbuje...

1) Taaa..... www.dyskusja.abc.pl - niedawno je troszeczkę zmienilem... wiec duzo na nim jeszcze nie ma...
aaa jeszcze cos www.rpg-fans.prv.pl ale to jest juz przeszłość

2)Tak to nie jest najważniejsze, ale podam... 63 royal, 20 elder i troche gralem 69 elite na eterni (gdzies na forum mam temat ze zdjęciami)i troszeczkę pykałem z kumplami na hiberni jednym charem lvl ok.58 (ale nim mało grałem), nie gram już w tibie i nie zamierzam wracać.....

3)Sam nie wiem.... dla przyjemności ??

4)Tak, ale na glupie tematy nie da się mądrze odpowiadać :)

5)18 lat... zainteresowania... sam nie wiem glównie sport i wszystko co jest z nim związane... omg.. a co ma tutaj szkoła do rzeczy ... (LO 3klasa)

6)Chyba normalne jakbym się nie nadawał to bym tego nie pisał :)

Co zmienić na forum...
-zawsze trzeba coś zmieniać i ciągle dążyć do doskonałości chociaż tego nigdy nie można osiągnąć
-dużo można zmienić (na stronie)
-na forum - wiecej upomnień i powoli należy zacząć się zastanawiać nad banowaniem niektórych użytkowników

To tyle... Pa

Berials
25-07-2004, 18:20
1) Na forum, jestem od Listopada zeszłego roku, to jest jakieś 8 miesięcy. Osięgnieć na owym forum nie mam, pomijając żadnego upomnienia czy bana, a co do doświadczenia przy moderowaniu, jestem Administratorem na stronie o FreeMMORPGs (byłem userem, potem Modkiem a teraz jestem Adminem).
2) W TIBIE gram od roku, mialem takie chary: paladyna 23lvl (usunięty), Sorca 22lvl (kłopoty polityczne i zmiana serwa), Sorca 18lvl (zgubiłem numery bo nowe konto było).
3) Powiedzmy iż, chce pomagać na forum bardziej niż moge teraz (zgłaszaniem tematów bezsensownych itp).
4) Forum odwiedziam codziennie, więc moderowanie nie sprawi mi trudności ,a co do tematów, jak mówilem, mam doświadczenie w moderowaniu i będe wiedział co zamknąć, usunąć ,a co do bana czy upomnienia jeśli nie będe wiedział czy dać czy nie to się skontaktuje z innym modkiem.
5) Na imie mi Przemek mam 16 lat. Interesuje się Satanizmem (który także wyznaje), filozofią, muzyką Metalową i Gotycką oraz Mrocznymi aspektami życia.
6) Nie do mnie należy odpowiedź na to pytanie.

rasielin
25-07-2004, 18:45
1. a)1rok b)Wysoka ranga na tibi.xx.pl c)nie.
2. a)32 elite knight 76/75.
3. Mam kilka dobrych pomysłów na zagospodarowanie Forum i trymania go w porządku.
4. Oczywiście, że tak.
5. Mam 14 lat i gram w tibie ponad rok, lubie sport komputery i wszselkiego rodzaju sporty ekstremalne, Średnia 5,86 (6 z polaka!)
6. Myślę, że nadaje się w 100% lecz to wy ocenicie sami!

Mam nadzieję, że uda mi się zostać modkiem i myślę że i TY możesz dodać pare słów o mnie :P

Karol ll
25-07-2004, 19:19
Ja też bym chciał być moderatorem :rolleyes:

Na wstępie pragnę dodać, że nie gram już w Tibię, chociaż cały czas jestem jeszcze zainteresowany krążącymi wokół niej sprawami. Sam nie wiem dlaczego. :P

Tak więc punkt
1. Na forum użytkownikiem jestem od marca 2003 r., chociaż przeglądam forum już od października, z założeniem, że nie będe raczej tutaj nic pisał. Oczywiście to się zmieniło i założyłem sobie konto.

Nie mam żadnego doświadczenia jako moderator.

Hmmm... Sukcesy? Jakieś większe sukcesy to nie, ale że jestem cały czas z czystym kontem banowo-upomnieniowo-ostrzeżeniowym, to już jest coś? :)

Ponadto jestem cały czas w miarę aktywny: często odwiedzam tibia.com forum aby poczytać sobie co sie dzieje na Danubii(obecnie wojna ;) ), tibia.de: ściągam sobie z tamtąd filmiki TibiCam. Oczywiście nie wspomnę o forum tibia.pl. ;)

2. No więc tak: moimi najlepszymi postaciami były Czarodziej na Danubii na poziomie 32, m lvl coś koło 39; Paladyn na poziomie 31, m lvl 12, skille około 76/56, z kontem PACCowym, Danubia; drugi Paladyn na poziomie 20, m lvl 10, skille około 65/55, równierz Danubia; oprócz tego dodam, że wszystkich postaci na mainie miałem z 8-9, to byli Druidzi UH makerzy, postacie na zamówienie za kasę dla kolegów i znajomych.

Moje największe osiągnięcia w grze to solo GS 24 poziom Palem, Dragon na 25 poziomie Sorcem.

Dla zainteresowanych:

Moja tibijska historia... 8)

Moja tibijska historia zaczęła się w sierpniu 2003 na obozie integracyjnym. Kolega opowiedział mi o Tibii, podał adres oficjalnej strony.

Kiedy wróciłem do domu postanowiłem z ciekawości zajrzeć na tibia.com. W chwile potem stwirdziłem, że warto byłoby zagrać :D. Tak więc założyłem konto, postać.

Gra bardzo mi sie spodobała, toteż siedziałem przy kompie ponad 1h dziennie. Moja postać była Czarodziejem na Ruberze. Kiedy po raz drugi zginąłem na 12 levelu zdenerwowałem się i postanowiłem przenieść na Danubię i tam stworzyć sobie Czarodzieja :).

Pod koniec października zacząłem grać Sir Karolem niepokonanym, właśnie na Danubii. Wiodło mi się nawet dobrze :). Na święta miałem już 26 level. Coraz bardziej zaczynała mnie kusić gra Palkiem. Dead na 32 przez cyca mnie zdenerwował, spadł c shield i c arm, co pomogło w przerzuceniu się na Palka.

Tymczasem w szkole chłopaki stawały się coraz większymi maniakami :D. Na każdej przerwie latali do czytelni, popykać sobie chociaż te 10 minut. Na każdej informatyce klepałem runki :P. Doszło w końcu do tego, że poblokowali nam porty, adresy URL, gdzie jego częścią była "tibia" :P.

Przerzuciłem się na Palka - Sir Karol Lwie serce - pod koniec marca. Niecały miesiąc potem uznałem, że Tibia mi się znudziła i koniec grania. :D

Nie na długo. :P Drugi Palek - Huorn - dostałem go od kolegi na 3 levelu w końcówce kwietnia. Wystartował z małą "wyprawką", pieniążkami i itemami z moich starych postaci. Tibia oczarowała mnie poraz kolejny ;). Na początku wakacji HACK :(. Straciłem mnóstwo pieniędzy, zginąłem i się mocno wnerwiłem. KONIEC, stwierdziłem. Wszystkie postacie oddałem.

Oto małe podsumowanie: Tibia przyniosła mi wiele zabawy i radości, ale zawaliłem ciutek oceny w szkole i straciłem wieeeele godzin, gapiąc się w monitor.

I tak właśnie wygląda moja historia o Tibii, od początku do końca ;(. Warto dodać, że Tibia bawiła mnie prawie rok, jak mało która gra.

3. Chcę zostać moderatorem, żeby:
- mieć co zrobić z niezagospodarowanym czasem;
- nie musieć sprzątać tylko pokoju ale też forum; :D
- mieć troche doświadczenia w moderowaniu;
- być uczestnikiem w ulepszaniu tego forum.

4. Zgadzam się na poświęcenie swojego wolnego czasu moderowaniu, bo może się okazać ciekawe, wręcz pasjonujące. ;)

Czy będe w stanie czytać głupie tematy i odpowiadać na nie mądrze? Postaram się. :D

Myślę, że z biegiem czasu i zaznajomienia z regulaminem forum tibia.pl odróżnianie tematów do kasacji a do zamknięcia będzie mi przychodziła coraz łatwiej.

5. Na imię mam Karol. Stąpam po tej ziemi od 14 lat :P. W szkole idzie mi dobrze. Spędzanie czasu przed komputerem zwłaszcza z wykorzystaniem Internetu to moje małe hobby, więc często jestem on-line. Znam dobrze angielski. Moje ulubione zajęcie to gra na gitarze oraz słuchanie muzyki.

6.Nie będe się przechwalać. Jestem osobą dosć sumienną i pracowitą. Znam się trochę na Tibii. Więc moja odpowiedź to tak.

Co bym dodał lub zmienił?

1. Hmmm... Wg mnie powinny być te liczniki postów i różne rangi dla forumowiczów. Zawsze lubiłem sobie spojrzeć kto ma ile postów, czytając różne wypowiedzi. To mimo wszystko pokazuje, jacy jesteśmy aktywni na forum. Poza tym to mimo wszystko troche motywuje ludzi do wypowiadania się na forum... ;)

2. Inny system karania ( :P ). Może coś takiego jak:
Używanie wulgarnych wyrazów - 20 punktów karnych
Quest spoiling - 30 punktów karnych
Obrażanie i poniżanie innych osób - 30 punktów karnych
Podawanie linków do stron o charakterze destrukcyjnym - x punktów karnych
Pisanie postów nic nie wnoszących do tematu - y punktów karnych
Itd.
Upomnienie - 30 punktów karnych
Ban - 100 punktów karnych
(oczywiście ilość punktów karnych byście sami ustalili)
Punkty karne byłyby jakby ostrzeżeniem, w większych ilościach stają się już upomnieniem lub banem.
Użytkownicy będą zbierali punkty karne mając świadomość, że są coraz bliżej upomnienia/bana, co może poprawić ich zachowanie. :P Punkty karne byłyby pisane pod nickiem. I wtedy moderatorzy zamiast dać od razu upomnienie czy bana, dadzą kilka punktów karnych, w zależności od przewinienia.

3. Jak jakaś osoba dostanie upomnienie bądź bana to wtedy niech moderator dopisze w jej poście za co dostał bana/upomnienie. Miałoby to na celu pokazanie reszcie forumowiczów za co można dostać upomnienie/bana, bo nie wszyscy znają dobrze regulamin oraz nie wszyscy zaglądają do tego tematu, gdzie jest napisana lista upomnień i banów wraz z tematami gdzie owe się pojawiły. Nie ma to jak uczenie się na cudzych błędach. :D Ponadto zniknęłyby zapytania: "za co ja dostałem upomnienie??", "będe już grzeczny, ale dlaczego dostałem upomnienie?", albowiem sami by zobaczyli swój post i w nim dopisane: upomnienie za np. quest spoiling.

next great sorcerer
25-07-2004, 19:29
Od razu pragne dodac ze jestem w Chorwacji wiec sry polskich znakow brak.
1.Pol roku chyba tutaj (a bez konta to kolo 8 miesiecy). Inne strony do downloadow i (wczesniej bo teraz prawie wszystko jest) danych
2.20 master sorc, troche shitowych postaci, staram sie o bycie tutorem, niezly dosc z teorii (tak mysle).
3.Bo jak widze czesc tematow to mam ochote wynajac platnego zabojce.
4.Tak.
5.13 lat, tibia ( to sam chce...) i przez starych nurkowanie, podstawowka zawsze z paskiem =D.
6.Sadze ze tak, a poza tym to wy ( o wielcy...:)) wiecie lepiej.

Bierkoff
25-07-2004, 19:34
Dopiero co zarejestrowałem sie na Forum Tibia.pl. Powód jest bardzo prosty prosty - chciałbym zostać moderatorem na tymże forum. A to moje preferencje:

1) Nie jestem co prawda starym uzytkownikiem tego forum (zarejestrowałem się dzis... ;) ) - chociaż prawie codziennie czytam nowe posty. Moderowałem na w pełni profesjonalnych forach takich jak na przykład: www.sfd.pl (Kosa KK)
Dysponuję szeroką wiedzą o HTML'u i PHP. Potrafię programować w Delphi.
W swoim życiu spłodziłem ładnych parę stronek... (www.superbike.kgb.pl www.madziaiprzyjaciele.friko.pl www.gim4.pilnet.pl -współtwórca)
W razie jakiś problemów ze stroną mogę służyć szeroko pojętą pomocą.

2) W tibię gram od ponad roku (czerwiec 2003) obecnie gram na serwerze Nova (27 elite knight) wcześniej grałem także na Antice i Isarze.

3) Chciałbym zostać moderatorem, aby "posprzątać" na forum i pomagać tym, którzy tej pomocy potrzebują.

4) Na 100% TAK! Co do głupkowatych postów i dylematów "skasować czy nie" - mam doświadczenie z sfd.pl.

5) Mam 16 lat, interesują mnie motocykle, sztuki walki (TaeKwon-do), programistyka, gry RPG i symulacyjne. w szkole idzie mi lepiej niż dobrze, ale nie idealnie ;)

W moich oczach nadaję się na tą posadę, ale decyzja o przyjęciu mnie nie należy do mnie... :))

Co do mojej krótkiej obecności na forum- jeżeli zajdzie taka potrzeba, mogę przjść okres próbny...

Ashlon
25-07-2004, 20:58
Oryginalnie dodany przez Dr. Omader
Mam taka mala prosbe do ludzie zarejstrowanych w lipcu 2004r. glownie do tych zarejstrowanych 24,25lipiec 2004r.

Oszczedzcie sobie czasu na pisanie podan, nam na czytanie ich bo jak mamy zrobic modem kogos kto na forum jest od 1 dnia? No ludzie nie robcie sobie jaj, przeciez nie liczyliscie chyba na przyjecie. My was nawet nie znamy, ktos kto ma zostac moderem ma sie wypowiadac z sensem i dosc czesto na forum a jak my mamy was ocenic skoro jestescie na forum od miesiaca?

P.S. Dziekujemy tibia.xx.pl za pomoc przy wylapaniu oszustow, ci ktorzy to pisali i tak nie mieli za duzych szans.

@Dobo: Pur3 0\/\/|\|4G3 ;)

@UP : czytac nie umiesz?Jesli przegladales od np roku, to czemu sie nie zarejestrowales?Coz, pech? :P

sulik
25-07-2004, 22:02
1. Zarejestrowany około 10 miesięcy temu.
2. Więc gram niecały rok w Tibię. Osiągnięcia ? 30 lvl knighta skille 60/60, paladyn 26 lvl skille 63/42, sorcer 20 lvl 30 mlvl, knight 25 lvl 58/57 (zhakowany).
3. Chciałbym zostać moderatorem aby pomagać innym a przede wszystkim tym którzy dopiero zaczynają grać aby wprowadzić Ich w niezwykły świat Tibi.
4. Bedę czytał nie tylko ciekawe tematy ale i te pisane przez użytkowników początkujących. Na forum tibia.pl będę wchodził jak tylko będe miał czas wolny.
5. Imię : Bartosz
Zainteresowania : Magic : The Gathering,
sport,muzyka (Techno).
6. Wg. mnie nadaję się się na posadę moderatora na tym oto wspaniałym forum.

Main Vegeta
25-07-2004, 23:35
Hey!

1) Na forum pisze od okolo roku, zawsze staram sie pomagac ludzia, czesto bywac (jak najczesciej), zakladac jakies ciekawe tematy i pisac tresciwe posty.

2) Doswiadczenie w tibii... gram juz okolo 1,5 roku. Najwyzszy lvl to 40, obecnie mam postac na 35 pall. Ograny jestem, wiem co sie dzieje ;D ( a jak nie wiem to sie dopytuje)

3) Dlaczego modek... bo uwazam ze jestem godny takiego stanowiska i potrafilbym udzwignac ten ciezar. Chcialbym jeszcze bardziej przyczynic sie do "odnoobiania".

4) Zgadzam sie poswiacac moj czas, inaczej nie skladal bym propozycji.

5) Jestem 15 latkiem z Wrocka. Uwielbiam sport, tibie i ladne dziewczyny:D. W szkole idzie srednio... ucze sie na czworach.

6) Mysle ze sie nadaje, wiadomo ze na tym kompie nie wszystko sie potrafi, ale chcialbym nawiazac jakas wiezc z innymi modkami, wymienic poglady, podac swoje pomysly i propozycje i w miare mozliwosci je realizowac. Chcialbym pomagac modkom i byc przez nich wspomaganym w potrzebie.

To chyba by bylo na tyle :P

Sir Dzidek
25-07-2004, 23:45
To i ja też się zapiszę. Może mi sie uda :)

1. Na forum siedzie odkąd gram w tibie - rok. Chyba po miesiącu przeglądania forum założyłem tu konto. Pamiętam pierwsze tematy - ss domków :)
Moderuje swoje forum, nie wielkie, ale zawsze. Wiem co to jest napastowanie modków na gg, email i w wszelaki inny sposób, potrafię rozróżniać złe tematy od dobrych :). Mam strone z paroma tysiącami odwiedzin (nic specjalnego ale zawsze jakieś doświadczenie) - szczegóły (adres itp) - pw. Kolejne osiągnięcie - temat ze zdjęciami najlepszy na forum chyba 16k odwiedzin.

2. Doświadczenia w grze:
Sir Dzidek
Royal Paladin
65lvl 89/75
18mlvl (17mlvli na faccu)
Pozycje na serwie
Dyst - 9
Shield - 119
Exp - 137
Ani razu nie shakowany :P

3. Dlaczego chciał bym być modkiem? Może Powołanie, chęć służenia innym. Lagi mam to nie nudził bym się :)

4. Mam nadzieje, że będę rozpoznawał głupie tematy:)

5. Nie lubie pisać o sobie. No ale zainteresowania napisze: gotowanie (hihi), piłka nożna troche, troche hokej, oczywiście kompy, tibia. Co do wieku to nie wiem czy to ma znaczenie. Nauka - jak narazie zdaje ;)

6. Gdybym wiedział, że się nie nadaje to bym tutaj nie pisał. Więc odpowiedź moja: Tak, nadaje się.

Ludwix Trimera
26-07-2004, 00:11
Ja oczywiśćie jak każdy ''A nóż mi sie uda'' hrhr

1. Data rejestracji: 10 Kwiecień 2004. Wczesniej odwiedzałem forum jako ''Niezarejestrowany''
Był to okres ''przez updat'em''

Swego czasu Dawałem ss'y z demon huntów ^^
Oprócz tego zakladalem tematy z innymi zdjęciami.

2.
Ludwix Knapik
40 master sorcerer
48 mlvl
20/23 8)
Byłem na pierwszym na trimerze demon huncie zorganizowanym przez polaków :D

3.
Modkiem chcialbym być dlatego, że duzo czasu spędzam na robieniu runów. Chcialbym także Sie do czegoś przydać.

4. Zrobie co moge żyby wyłapać głupie i bezsensowne tematy.
Zgadzam sie poświećić czas na moderowanie. W końcu przed kompem siedze wiekszość swojego dnia.

5. Mam 15 lat :D . Trenuje Judo, oceny mam całkiem całkiem. Lubie jeść i grać w tibie.

6. Myśle, że sie nadaje. A jeżeli sie nie uda to spróboje następnym razem.

Keep Smilling :))

Rusek_3
26-07-2004, 08:07
1.Okolo calego dnie (moze nie pisze postow.)bo prawie codziennie ktos u mnie jest.
2.Milem okolo 100 postaci na majnie. Teraz mam 8 lvl skills 40,21 :lucznik: od kilku dni nim gram.
3.Chce podreperowac forum zdjecia oraz irca.:) Sorc sie nie spisuje(bez obrazy).
4.Dam rade gram prawie caly dzien mozna powidziec caly wole to od pujscia na dwur.
5. Wiek 11lat,srednia w szkole 5,1.Iteresuje sie tylko Tibią.
6.Hmmm.......... Nie jestem Pewien chyba tak.
Pytanie dodatkowe:
Kometza by mial minimal 150 znakow.

Odp dzis sie w(cnezura>ilem i bede pisal i pisla i pisal.

Bobciu
26-07-2004, 09:42
Witam, i bardzo się cieszę że stoi przede mną szansa bycia moderatorem na jakże genijalnej stronie :)

1 Rejestracja-19.08.2003, Id-284 jak na ponad 10000 to chyba jestem starym użytkownikiem :). Nigdy nie byłem moderatorem.
2 Gram już 2 lata ogólnie wielkich sukcesów nie mam bo ciągle zmieniałem światy (sam przecież Dobo o tym wiesz) teraz mam knighta 26 lev 74/72, ale na samej grze znam się nieźle i moge zaoferowac moja pomoc.
3 Chcę aby na forum był porządek oraz aby pomagać innym modom bo wiem ze nie jest to łatwa praca. Oczywiście oprócz usuwania etmat staralbym się tłumaczyć oraz wyjaśniać użytkownikom niektóre rzeczy.
4 Myślę że tak na pewno umiem odpowiadać mądrze na głupie tematy oraz wydaje mi się iż moge rozpoznać, które tematy są do kasacji np. jeśli są 4 podobne tematy to odpowiadam w jednym i w 3 innych daje link do tego 1.
5 Mam 15 lat interesuję się komputerami troche robieniem stron interenetowych, skatebordem oraz oczywiście Tibią i sportem. W szkole idzie mi nie najgorzej, nie mam żadnej 3 :P
6 TAK, nadaje się(nie wiem czy wystarczy ale skoro własna ocena to mówię to co sądze)

ssjgt
26-07-2004, 10:52
1)Dużo zależy kiedy ;).
Sukcesy? Własne forum ze stronką i jej moderowanie, jeżeli chodzi o link to podam ale na privie (nie róbmy reklamy plx:P)
2) Ponad rok grania, sukcesy może i małe (level 20+) ale tam nie zajmuje się ciągle tibią:P(przecież to nie całe życie)
3)Mam dużo wolnego czasu, chęć utrzymywania porządku na tym forum, pare innych rzeczy
4)Tak. Damy rade ;]. Zobaczy sie :P
5) wiek: 14 lat
zainteresowania: programowanie, webmastering, granie w tibie:P
postępy w szkole: same świadectwa z wyróżnieniem :)
6)Czego by nie:P Na forach znam się dłuższy czas... więc damy rade ;]

kicek12
26-07-2004, 12:30
1) Zarejestrowałem sie dopiero dziś <26.07.2004>, ale od początku gdy dostałem neta uczęszczam na tą stronę jako niezarejestrowany użytkownik. ?( Niestety nie miałem jeszcze okazji moderować innych fortów. :(

2)Nie duże, ;( ponieważ miałem trzy konta, ale za bardzo zaufałem kolegom ;) którzy nie okazali się bardzo koleżeńscy <teraz mam 3 lvl, wcześniej:
1 konto - 5 lvl
2 konto - 6 lvl
3 konto - 4 lvl
X(

3) Ponieważ chciałbym wytępiać chamstwo, rasizm, itp., którego coraz więcej pojawia się na stronkach m.in. na kulturalnym i porządnym forum tibia.pl . :D

4) Oczywiście!!! Jestem z tego (w mojej klasie) słynny, że zawsze potrafie na głupie zdania lub bezsensowne wypowiedzi odpowiedzieć czymś mądrym.

5) Nazywam się Jarosław Król :king: . Mam 12 lat, jestem sympatycznym, oraz spooko :) gościem. Umiem wszystkich rozśmieszyć :blazen: . Interesuje się sportem <przede wszystkim piłką nożną>, komputerami, oraz fotografią. Mówią o mnie, że jestem kujonem < średnia 4,8 , uczestnictwo w wielu konkursach szkolnych> choś się z tym niezgadzam. :P Gdy mnie coś napadnie jestem nie do zniesienia. :evil:

6) Jestem fenomenalną osobą na to miejsce. :]

Kicek

benator
26-07-2004, 13:22
1) Jestem od ponad roku na forum www.arch.n4u.krakow.pl . Mam nawet wysokom range(Mega wymiatacz). Moim zdaniem nie pisałem dużej ilości bezsensownych postów.
2) Mam sorcerera na 21 lvl mag 31 :P, knighta lvl 12 skille 24/45(zaczołem trenić axe) knight lvl 24 skille 63/63.
3) Zostanie moderatorem od zawsze(od kiedy dowiedziałem się o istnieniu forum) marzyło mi się najbardziej. Mam już plany co zrobić aby dużo zrobić ale się nie narobić :P
4) Zgadzam się na poświęcenie max 6 godzin we wakacje i max 3 godzin w rok szkolny.
5) Mam 15 lat, interesuje się tibią, muzyką(metal, hard rock). Lubie komputer, umiem język HTML w stopnu średniozaawansowanym(moge pomuc w redagowaniu serwisu WWW)
6) Moim znadniem ..(przecierz i tak moje zdanie sie nie liczy) :P

she_devil
26-07-2004, 13:32
[list=1]
Oficjalnie na forum jestem od marca, lecz zagladam na nie od pazdziernika (pamietam ostatnia edycje konkursu ;))
Gram od prawie roku, pare razy przenosilam sie na rozne swiaty wiec na obecnym serverze- Securze mam tylko 20lvl
Chce sprawic by forum, stalo sie choc troszke lepsze zanim je zastalam, tzn. chce dolozyc cegielke do tego forum
Tak. Poswiecam temu forum duzo czasu, o wiele wiecej niz Tibii. Bede w stanie czytac glupie tematy je zamykac (i je rozrozniac od normalnych).
Jestem Anka, ale moi przyjaciele mowia mi Danka.
Mam 11 lat, co nie znaczy, ze mam pusto w glowie.
Nienawidwe kotow, lecz kocham psy. Interesuje
sie harcerstwem w zwiazku w tym staram sie
poznac historie: Rudego, Alka(jest patronem
mojego szczepu), Zoski i Anody.
Moja srednia to: 5,27, zachowanie dobre(bylby wzor gdyby nie pare bojek)
Dodatkowo ucze sie 2 jezykow.
Nadaje sie.
[/list=1]

Zaglada
26-07-2004, 16:01
1) Hmmm... niedługo będzie rocznica siedzenia na tym forum.
2) 44 royal paladin~. O innych nie warto wspominać. W Tibie gram już ponad rok czasu.
3) Cuż, potrzebny jest ktoś, kto się będzie nadawał z tego grona. A narazie 90%~ robi z siebie pośmiewisko. Trzeba wreszcie przegonić noobów, krucjata musi się rozpocząć!
4) Tak, tak... znacie mnie przecież i wiecie jak się podczas tego okresu poświęcałem.
5) Niedługo zalicze 15 wiosen, interesuję się fantastyką, książkami i RPG.
6) Gdybym się nie nadawał to bym nie pisał. Już raz to przeszedłem i z nadmiernej ilości wolnego czasu można by to powtórzyć.

Master of Spells
26-07-2004, 16:36
1) Administracja forum(przez trzy miesiące), oraz na tym forum jestem od około trzech tygodni.
2) 12 level, druid, Harmonia, 12 mlvl.
3) Ponieważ podoba mi się to forum, a niestety dostrzegam tematy i posty-śmiecie. Czyli po prostu chcę pomóc.
4) Tak, zgadzam się.
Tak, będę w stanie.
Tak, będę wiedział.
5) 12 lat, Harry Potter, Tibia, Diablo II, najwyższa średnia ocen w klasie(5,2), tytuł Mistrza Ortografii i Wicemistrza Matematyki oraz Zasłużonego Szkole(Samorząd Szkolny oraz sprzedawca w Sklepiku:P)
6) Tak.

klepa
26-07-2004, 17:25
1) Stały bywalec Forum Polskich jak i Zagranicznych. Tutaj jestem od dawna lecz nie udzielałem sie do rozmów, Tylko czytalem najciekawsze Info...
2) Elite Knight 28 level - Titania
3) Zostanie Moderatorem od zawsze było moim pragnieniem. Pewnego dnia Wchodządz na Tą oto strone i czytając Njuzy, pomyślałem że moje mażenię możę się spełnić. 8o Nie wiem dlaczego tak bardzo pragne nim być ,ale to niedaje mi spokoju :D.
4) Tak zgadzam sie na na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum. Tak Będe w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze. Myśle że będe wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia
5) 13 lat ( Lutego Next ) ; Tibia, Sport, Net (Forum, Pisanie-Czytanie Notatek,Njuzów itp.).
6) W moich Oczach nadaje się na Moderatora. Odzwiedział bym tą strone w każdej wolnej chwili i obiecuje że bym robił wszysto sumiennie i dopięte na ostatni guzik.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Odemnie :
-Myśle że dam rade spełniać wszystkie wasze oczekiwania ... Przynajmniej będe się starał ! :P
-Dobrze Dogadoje się ze starszymi ... ( Lepiej niż z rówieśnikami ). :P Sam nie wiem czemu...

legolas88
26-07-2004, 19:31
1.moderator na kilku serwisach csa niestety serwerki padly i strony tez DUZE DOSWIADCZENIE co do przenoszenia i zamykania tematow
2.Takie sobie doswiadczenie teraz mam paladyna 9 lvl ale wczesniej mialem paladyna 16 lvl
na podstawowe pytania umiem udzielic porad!
3.Chcialbym zostac moderatorem poniewaz uwielbiam pisac na forum chcialbym pomagac nowym osobom na forum.Chce miec jakis udzial w tworzeniu polskiej tibii ;) .
4.TAK jestem w stanie robilem to duzo razy .Mam wiele czasu.Na inne forum zagladam przewaznie zawsze 4 razy dziennie 8) .
5.Imie Adam
Wiek 16 lat
Zainteresowania:sport,muzyka,rpg,CS 8o
Ucze sie dobrze.
6.Uwazam ze sie nadaje bo jestem odpowiedzialny!

dziekuje za rozpatrzenie mojej propozycji!

Raul
26-07-2004, 20:12
1. Na forum udzielam się przez 4 i pół miesiąca, tłumacze teksty z tibia.com i dodaje tutaj, pomagam innym, często pisze nowe tematy i dodaje SS'y. Nie mam żadnego upomnienia. Z szacunkiem odnoszę się do modków :P. Aha przypomniało mi się, że zgłosiłem słuszny błąd na stronie w dziale Magia, który już został poprawiony. Mam nadzieję dzięki mojej uwadze.

2. Gram w Tibie pół roku. Najwyższy level to 40 Elite Knight 77/75 Raulmadryt Julera. Teraz gram od nowa na Elysia w tydzień 20lvl zrobiłem. Pacc'a mam od początku czerwca. Startowałem na Tutora zrobiłem błąd w jednym pytaniu. Osiągnięcia Raulmadrytem na Necro wypadł Skull Staff :P. Jeszcze miałem Druida na Mytherze byłem liderem gildii level 23 Elder solo z GS'em wygrałem. Moje osiągi w grze:
http://img65.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/Ekwipunek/skills_i_eq.jpg

3. Moderatorem chcę zostać, ponieważ często odwiedzam to forum i bardzo mi się podoba tutejszy klimat i uważam, że jestem w stanie wspomóc was.

4. Dość często pisałem, które tematy są do zamknięcia. Za głupote ganię, za inteligencję chwalę. :P Czas mogę poświęcić dosłownie cały dzień niestety nocy nie przetrzymuję chociaż czasami kto wie. Oczywiście będę pomagał Newbie i bardziej doświadczonym graczom nikomu nie umniejszając.

5. Imię: Arek
Miejscowość: Lublin
Zainteresowania: Piłka Nożna (Real Madryt), gram na gitarze, zaawansowany angielski, początkujący hiszpański.
Szkoła: czerwony pasek w 6 klasie. W gimnazjum jakoś sobie radzę. :P

6. Uważam, że się nadaję i jestem w pełni gotów wziąść na siebie jakże ciężkie brzemię bycia moderatorem.

Maqq
26-07-2004, 20:31
1. Pewne doświadczenie mam mianowicie zrobile kilka stronek i udzielałem sie na różnych stronkach np tu www.gw.7d.pl
2. Moje osiagnięcia w Tibii lvl 20 knight ,Druid też 20 - 37 mlvl. Noi jestem w glidii
3. Chcę zostać moderatorem ponieważ myślę że fajnie by było popracować dla tak chwalebnej stronki jaką jest Tibia.pl noi chcę pomagac innym nie wiedzących za duzo o tak wspaniałej grze jaka jest tibia
4.W pełni podejmuje sie zadania odpowiadania na posty nawet te głupie oraz myśle że jestem na tyle sprawny umysłowo 8) żeby móc zadecydowac co jest dobrym postem a co nie
5.Imię: Maciek
Zainteresowania: Tibia , komputery , siatkówka, żużel
Nom w szkole jestem dobrym uczniem miałem tytuł Primus Interpares bo nie miałem żadnej 4 na świadectwie a moja średnia to 5,4 :] Noi gram w pierwszym składzie w szkolnej drużynie siatkarskiej ;)
6. Nadaję się na to żeby zostać Moderatorem na tej stronce i postaram sie uczynic wszystko aby wykonywać tę pracę :))

Szkodi Sunrise
26-07-2004, 21:14
1) Co do moderowania i przebywania na forach to mam i to nie małe. Byłem stałym bywalcem forum tematyki gry Hattrick i Championship Manager (około 2 lat). Byłem już nie raz moderatorem forum (m.in. CM Interactive) oraz redaktorem wielu stron o tematyce gier.

2) W Tibie gram 6 miesięcy i wiekszość rzeczy wiem bardziej teoretycznie niż praktycznie. Miałem 3 postacie z czego wszystkie zapowiadały się wspaniale ale niestetu byłem huntowany... Teraz gram 23lvlowym sorkiem, ale postać mam dopiero od tygodnia....

3) Zeby pomagać ludziom i newbiem, którzy zarówno dopiero ściągnęli Tibie i nie wiedzą co i jak jak i również grają w nią trochę czasu i chcieliby powiększyć swoją wiedzę.

4) Jak już pisałem długo byłem już moderatorem nie istniejącej już strony CM Interactive, więc wiem jak powinien zachowywać się człowiek na takim stanowisku. Potrafię rozpoznać nabijanie postów, złośliwość i inne tego typu emocje i zachowania graczy.

5) Huh. No to jakby nie było mam już 17 latek i coraz więcej piję ;) eeeeee...... znaczy się chodziło mi o manafluidy :) Na codzien gram w atamorskim klubie w kosza, a także zrywam kobietki :) Moją manią oprócz tych dwóch jest tworzenie muzyki oraz gra w Tibię (dzięki Wojtala Sunrise ;)) To lubię najbardziej i to mi służy :)

6) Jeżeli wiedziałbym, że się nie nadaję to napewno nie pisalbym właśnie w tym topiku. Mam swój styl i chęć pomocy, a więc zaufajnie młodej krwi tego forum :) Ave - teraz poczekamy tylko na wasze wyniki wyborów do Tibioparlamentu :)

Warloczek
26-07-2004, 21:35
1) Na forum jestem 5 miesięcy, na innych forach nie moderowałem udzielałem sięna forum gery.pl
2)zwiedziłem sporą część mapy razem z kolegami.
Mój maksymalny lv wynosił 21, zrobiłem sporo questów
moghe dodaćże na 11lv wyszłem cało z HellGate..
mam za sobąwszystkie profesje prócz knighta
razem jakies 11postaci..tylko większość nie jest już pod
moją kontrolą. W Tibięzacząłem graćw sierpniu 2003r.
3)Chciałbym pomóc
4)Mam mase czasu gdy nie gram w tibie to zazwyczaj siędze na tibia.pl więc dwoma słowami "Zgadzam się"
5)Mam na ime Krzysiu 15lat jestem z suwałk postępy w szkole..może takie że w 1 klasie gimnazjjum mialem czerwony pasek..dopiero w drugiej klasie gimnazjum miałem pierwszą 3 na świadectwie ( z niemieckiego)
Interesuję się komputerami, grami komputerowaymi,
dragonball, manga, anime, karate
6)Myśle, że dałbym rade udziwignąc ciężar jaki spoczywa na moderatorze, w końcu ma się od czegoś niebieski pas :D

Sorcers of titania
26-07-2004, 22:40
Witam zgłaszam podanie o moderatora tej strony i niniejszego forum..
Na tym forum siedzę już dosyć długo , ale nie miałem swojego loginu..
1.)-moderowałem na innych stronach np.:

>>emuinfo.pl ( byłem administratorem )
>>Dragonballarena.net ( manga )
>>DBZibi.pl --> ta strona niestety wygasła...:-( ( manga )
>>alejaja.pl
>>chip.pl
>>vegetapage.com --> też wygasła ( manga )
>>mhh.pl
>> ( prowadziłem różne czaty na temat różnych problemów w grach na różne konsolki )
>>granda.pl
>>vpteam.net --> tutaj robiłem tylko laye za znajomości polskich kumpli ( strona jest rosyjska ) :P
>>dragonball.com ( manga )
>>kiddygrade.tv ( manga )
>>pokemony.com ( manga )
>>pokemon.walter.pl ( manga )
>> ( na jednej stronie miałem ponad 500postów byłem na niej ok. 2-3 lat..! ( ale nie istnieje już ona )
PODSUMOWANIE : przebywam w świecie internetowym już dobre 5 lat ...! jako administrator i moderator a także pracownik wyglądu graficznego ( lay'a ) :D

2.) A w Tibię zaczęłem grać od chyba 2 miesięcy albo 1 :D ale mam już 16 lvl i 19mlvl ( jestem sorcerem) doświadczenia zrobiłem już pare questów !! zabiłem ok.10 cyklopów z GFB :D !! Dobry jestem co ?? :D

3.) Moderatorem pragnę zostać ponieważ : uwielbiam już ten zawód :D przyrosło mi do genów !! A z własnego doświadczenia myślę że jestem dobrym moderatorem itp. !! Lubię Tibię i wszystko związane z nią bardzo mnie interesuje właśnie ten temat i ten konkurs !! Dlatego pragnę zostać moderatorem tej zajeb...:D fajnej strony !! Ale wątpię żebym się dostał tu także nie mam wielkich nadziei :-((

4.)
a)Mam dużo dużoo...wolnego czasu szczególnie teraz są wakacje i spędzam je z Tibią.

b)Z głupimi tematami spotkałem się nie raz ale wielokrotnie i odpowiadam na nie z wielką cierpliwością nie denerwują mnie ludzie którzy pytają się coś czego nie da się nie wiedzieć :D .. zawsze odpowiadam na tematy i pytania mądrze i daję rady ludzią którzy je potrzebują !

c)Tematy do kasacji i zamknięcia to łatwizna :D umiem poznać co jest do kasacji a co do zamknięcia..wystarczy długo posiedzieć w tym fachu a nic Cię nie denerwuje..!

5.) >>Mam 16lat
>>zainteresowania : Tibia .. moderowanie .. layowanie .. gry komputerowe .. zajęcie admina..:D .. piłka nożna .. piłka ręczna .. koszykówka .. jazda na rowerq :P .. pływanie .. wypoczynek to chyba każdy lubi :)
>>w szkole uczę się dobrze spędzam dużo czasu przed książkami ale w czasie wakacji w ogóle nie zaglądam :P

CZEGO OCZEKUJECIE OD MODERATORA :

1.) napewno ... aż do braku miejsca :P niech się znudzi moja obecność :P
2.) przyjaźń jest u mnie na plusie mam dużo przyjaciół to z Tibia team napewno się zapoznam :D i zaprzyjaźnię
3.) umiem wypowiadać się kultularnie , mądrze , a także z namysłem język zawsze na 2 miejscu !!
4.) na #Tibi.pl jestem codziennie gdy gram w Tibię i nawet gdy nie .. no wiecie lagi :P
5.) jestem dojrzały i będę mądrze modernizował stronę !! A głupie wybryki nie są u mnie na miejsca :)
6.) no chlubą to nie da się zostać z taką ekipą Tibia.pl :D
7.) nie zrezygnuję napewno po miesiącu jak już to do końca TIBI !!

Nakoniec chcę powiedzieć że nie liczę na dostanie się , bo dużo osób startuje !! ALe gdy bym się nie dostał to dalej będę się starał o dostanie się !! BĘDĘ WALCZYŁ będziecie mieli u mnie pk :P:P:P:P
CZEŚĆ i pozdro dla Tibia.pl-team :D dla przyszłych przyjaciół :D

Abdul
27-07-2004, 00:44
1). Chyab widac jaki kawal czasu tutaj jestem zarejestrowany ;), modkeim bylem jedynei na stronach zwiazanych z manga&anime
2).W tibie gram gdzies z 2 lata i glrame na wielu serwach
Doswiadczenie : Bralem udzial w pierwszych polskich huntach taakich jak np warlocki i w wielu innych przelomowych wydarzeniach na przeroznych servach ;)
Najwiekszy lvl to teraz mam 52 elite a zdarzaly sie chary o podobncyh lvl i to ich cale mnostwo :P
3). Chce zostac modkiem zeby chociarz roche pomuc temu forum przed wielka rzesza noobow itp ludzi co je zasmiecaja i niekiedy robi sie ono zalosne
4). UP i czemu nie to sama przyjemnosc zamykac 10 tematow z rzedu 'czy zabije gs z lvl XXX" lub je kasowac ;]
5) Mam 16 lat mieszkam we Wroclawiu i zainteresowan mam bardzo duzo ;) (nie tylko tibia lol) a postepny w szkole to takie ze dostalem sie do liceum i to jest postep w nauce eheh
6).Nadaje sie na Moderatora bo chociarz w jakims stopniu pomoge oczyscic te forum i moge tez pomuc w robieniu stronki (znam html umie operowac grafika itd)

I to bylo by na tyle

Animeczka
27-07-2004, 01:07
Chcialbym zostac Modertorem poniewaz lubie bardzo wypowiadac sie na rozne tematy.

Jestem bardzo kreatywny.
Dobrze sie ucze.
Lubie bardzo Forum tibi.pl

Bardzo prosze o rozpatrzenie mojej prosby.
(Nie moge piszac poprawnie po Polsku poniewaz moj tata zainstalowal Windows Xp po Angielsku i nie chce tego zmienic ;( )

Elvian
27-07-2004, 09:03
Na tym forum udzielam się od momentu stworzenia mojego ACC na Tibii. Z początku były to tylko pytania odnosnie tajemnic tibii. Teraz mój char ma 51 lvl.
Jest to rycerz ze skillami 75/75. Należę do jednej z najlepszych gildii na Lunarze - Monster Race.

Przez ten rok poznałem prawie wszystkie tajemnice Tibijskiego świata :)
Pomogłem wielu osobom.
Moja robota na forum też się zmieniła. Nie pytam, ale staram się odpowiadać i pomagać osobom, które zaczynają grać tak jak ja kiedyś.

Udzielam się także na forum Monsterrace.

http://monsterace.com

Dark Knight
27-07-2004, 22:56
1) Bywałem na wielu forach, a zaciekawiło mnie najbardziej właśnie te.
Moderatorem nie byłem nigdy (może uda się tutaj) :).

2) Postacie, o których mówię oficjalnie to 50 Royal Paladyn na Isarze i aktualny 51 Knight (niedługo Elite) na Harmoni (Lev. ciągle rośnie).

3) Chciałbym pomagać innym odpowiadać na ich pytania.

4) Będę starał się jak mogę rozwiązywać problemy innych, a jeżeli czegoś nie będę pewien poradzę się kolegów.

5) Mam na imię Przemek i liczę już 16 wiosen. Interesuję mnie wiele rzeczy i nie jest to tylko świat gier a np. muzyka, sport, rodzina i znajomi.

6) Chcę spróbować swoich sił jako moderator. Myślę, że się do tego nadaję, ale wybór nie należy do mnie.

Bambuko
28-07-2004, 13:16
Czemu ja muszę składać swoje podanie w tym samym miejscu co jakieś plebsy?

1) Doświadczenie? No więc na moim pierwszym forum [Pokemon Johto Power:P:P] zarejestrowałem się i od razu zapomniałem hasło, zarejestrowałem się znowu i szybko się połapałem na czym to polega. Było to jakieś trzy lata temu chyba. Od tego czasu zarejestrowałem się na wielu forach, na paru z nich się na mnie poznano;]. Moderatorem byłem tylko na małych forach, ale może dlatego, że nigdy modem być nie chciałem - jedynie na tym forum. Już raz moje podanie odrzucono - ale ja wiem, że nawet najlepsi popełniają błędy.

2) Tibia? Eeee... Może i wiem o niej nawet dużo, ale nigdy nie zaszedłem wysoko i już nie zajdę.

3) A wiecie co by kumple powiedzieli? I jeszcze jakaś wyczepista ranga, sd pod nickiem i mail [email protected] o kurczę... Na podwórku byłbym kultową postacią. A na prawdę - bo już nie mogę już patrzeć na pracę innych moderatorów... A poważnie - po prostu jeśli potrzebujecie moderatora, to myślę, że się przydam;).

4) Zgoda.

5) Mam na imię Adam, co po hebrajsku znaczy człowiek. Od 1999 roku noszę okulary. Na gwiazdkę 2002 dostałem głośniki Creative. Cztery dni temu mój kolega obchodził imieniny. Pamiętam, że kiedy chodziłem do 4 klasy razem z kolegą wracając ze szkoły znaleźliśmy 20 złotych i poszliśmy se coś kupić.

6) Ja? Ja miałbym się nie nadawać na moderatora? Na pewno będę najlepszy! Pozatym chyba na tym forum moderatorzy darzą mnię szczyptą zaufania [sprawdzałem:P zrobiłem coś, za co się dostaje upomnienie i nie dostałem;];];] co nie Om?].

Szwacz
28-07-2004, 17:18
1) Na forach bywałem wiele razy, ale większych sukcesów brak.
2) Druid 9 level i level ciągle rośnie.
3) Sądzę, że bycie moderatorem pozwoli mi utrzymac na tym forum porządek i ład.
4) O tym wiem najlepiej=) Czyta się prasę [komputerową]=) Tam przykładów jest aż nad to=)
5) 15 lat; hobby: kompy, szachy, filatelistyka; w podstawówce bywało lepiej niż w gimnazjum=)
6) Myślę, że nie będę moderatorem pierwszej klasy, ale spokojnie poradzę sobie z postawionymi przez was zadaniami. Pozdro 4 TIBIA.PL team!!!

sesaj
28-07-2004, 17:55
1) Hmm...na forum jestem od konca wrzesnia z mala przerwa, bez upomnienia. Dalej...moderator na forum daimona. Pozatym siedzialem na wielu forach poswieconych MU online.
2) Doswiadczenie mam spore, lvle moze slabe, ale wiele o tej gierce wiem.
3) Chcialbym pomoc obecnym moderatorom w pracy.
4) W wakacje narazie nic sie nie zapowiada wiec czas mam, nawet i po nich. Wiele juz glupich tematow widzialem, wiec pare wiecej nie zaszkodzi=) A na forum jestem juz wystarczajaco dlugo zeby rozroznic tematy od kasacji, od tych madrych=)
5) Mam 15 lat, kocham grac w kosza i siedziec przy kompie. A co do szkoly to tez nie tak zle x)
6) Nie bralem udzialu we wczesniejszych "konkursach" ze wzgledu na to, ze nie czulem sie gotowy. Minelo troche czasu od ostatniego konkursu i teraz zdobylem potrzebne doswiadczenie=)
Ostatnio mialem problem z zalogowaniem sie, wiele nocy nie przespalem przez to...no ale teraz czas wrocic skoro dziala =)

Ketibro
28-07-2004, 20:36
Wiem, wiem mam upomnienię, Ale czemu nie ? :( .
Ale bardzo bym prosił, aby wystartować w tym Konkursie.
Upomnienie mam już trochę długo, ale spróbuje.
Wątpię, że mi się uda.

1: Data rejestracji: 02 Listopad 2003.
1: Sukcesy: Około 150 postów, 2 tematy z Huntu, Jeden film.
1: Moderator: Nigdy nim nie byłem, ale chciałbym nim być.

2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią(Błąd) itp)

2: Doświadczenie w Tibii: Znam Zasady/Reguły, większość przedmiotów.
Postać:
Name: Primevill (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Primevill)
Level: 23
Profesion: Sorcerer

3: Dlaczego?: Chciałbym, aby www.tibia.pl (http://www.tibia.pl) była najbardziej Popularna stroną o Tibii a Forum miało by mieć najbardziej ciekawsze tematy a nie jakieś zaśmiecanie Forum.

4: Zgadzam się z wielką chęcią, aby poświęcić część swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum.

5: Zainteresowania: Crackowanie/Hackowanie/Programowanie różnych Gier/Programów.

6:
Odpowiadam: Nadaję się...

P.S: Ostatnio rozmawiałem z Dr. Omander i powiedział mi, że niedługo mi zdejmie upomnienie więc liczę na to...

EDIT:

Zapomniałem dodać, że mam własną stronę. Oto i ona:
www.ketibro.anax.pl (http://www.ketibro.anax.pl)

Rawik
28-07-2004, 20:49
1) 20-pare newsow, ss-y
2) ryc lv 21, sorc -15, druid -13; poznalem wielu zagraniczbych kolegow, dobrze znam angielski
3) Bo chce sie sprawdzic w takiej roli
4) Tak
5) 14lat; komputer, Tibia; chodze do najlepszego gima w Krakowie, mam srednia 5.0 po pierwszej klasie
6) Tak

]v[ichal
28-07-2004, 21:00
1 - Ponad rok na forum rzeznik.lj.pl ( tematyka - gra sieciowa Counter - Strike ), na tym forum ok. 4 miechow nie wiem dokladnie.Upomnienia też nie miałem
2-Wiem o grze sporo (gdy bylem newbie zamiast zaśmiecać forum , dużo czytałem o tibi),lvl 26 mlvl 36, uczestnictwo w "n00bowskiej" gildi desert warior , plany przyłączenia do polskiej gildi Olymp (30 lvl)
3-Chciałbym pomóc w oczyszczaniu forum z zbędnych tematów , ciągle zaśmiecających to forum.
4-Czasu zawsze sie znajdzie :), potrafie odroznić temat do kasacji ,zamkniecia itp.
5-mam 14 lat , lubie rpg,kompy , sport(eee?) , moja średnia w I gim - 4.64
5- Powinienen sobie poradzic. :P

Bejituga_Hiberna
28-07-2004, 22:17
I :
1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) www.reebow.net , tymczasowy operator. Biegly Angielski
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp) 64 lvl - kolekcjoner. Wszystkie questy do mojego lvlu zaliczone
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? udzielac porad, sugestji
4)Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze :p? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia? Nazywasz glupie tematy, nie sa glupie temat lecz nieznajomosc tibi powoduje pisania bzdur.I dla tego przyda sie wam taka osoba jak ja :-)
5) Pare słow o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D) 18 lat 3 rok w Liceum Informatycznym w Bielsku Bialej
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje? Tak poniewaz lubie doradzzac pomagac ludzia ktorzy zaczynaja grac w tibie.

Z powazaniem
Bejituga.

PS, nie mam polskiej klawiatury ani polskich liter, dlatego polskie znaki niestety ale nie moge pisac.

Aragorn syn Arathorna
29-07-2004, 16:03
1) Robię swoją stronę poświęconą literaturze fantasy i wszystkiemu co z nią związane!! Adresu nie będę podawał bo stronkę dopiero zacząłem. Angielski trochę znam.

2) Małe, bo mało gram! 15lvl knight 3mlvl 57/52.

3)Ponieważ lubię tibie i tibie.pl!

4)Będę w stanie!

5)14lat, lubię literaturę fantastyczną, słucham heavy metalu, w szkole oceny dobry- bardzo dobry (2gim po wakacjach będzie)

6)Nie wiem to nie mi o tym sądzić, tylko wam moderatorom!:D

Dan the Automator
31-07-2004, 11:52
Zamykam liste... pare słów podsumowania.

Nie spodziewaliśmy sie aż takiego zaiteresowania :) Posada moderatora jest coraz bardziej pożądana :D Ale do rzeczy...

Było tutaj wiele kandydatów i kandydatek bardzo dobrych - Naprawde, braliśmy pod uwagę sporo osób (oczywiście pominelismy wspomnianych wcześniej oszustów), ale jak to zazwyczaj bywa, nie możemy na raz rekrutwać 10-15 osób :) Zwazywszy ze z w niedalekiej przyszłosci cchemy zrobic jeszcze jeden konkurs... Musimy wybrać tylko garstkę...
Wiele osób, nawet tych niewybranych rokuje dobre nadzieje na przyszłosc... :) Pożyjemy, zobaczymy....

Co do kandydatów - nie możemy niektórym odmówić tego że mają doświadczenie, że są dojrzali w Rl... ale my oceniamy na podstawie tego co WIDZIMY NA FORUM - więc często musieliśmy kandydatów i kandydatki oceniać na podstawie dość trywialnego powodu - aktywności w przeciągu 3 miesięcy ;) I nie u każdego wyglądało to pięknie... Niektórzy wrócili dopiero po paro-miesięcznej nieobecności... ;( Niektórzy wypowiadali sie raz na miesiąc... Oczywiście tu pomijam przypadki osób zarejestrowanych PO rozpoczęciu konkursu (na jakiej podstawie mamy was oceniać? Nie znamy was wogóle...)

No dobra, zaczynam sie motać :) Do rzeczy: mieliśmy (mamy) sporo trudu w wyborze garstki spośród tylu nadających się osób... dalej mamy. Ale czołówka powoli się wyłania...
I PAMIĘTAJ: jeśli to nie będziesz ty - to wcale nie znaczy że się nie nadajesz! Mam nadzieje że nikogo nasza (przyszła) decyzja nie zmartwi/rozzłości/przygnębi ;( Musicie zrozumieć że decyzja taka wcale nie jest łatwa :)
A pozatym NIEDŁUGO bedzie... no właśnie :) kolejna szansa? :)

A teraz dajcie nam jeszcze 3-4 dni na finalną decyzje.