zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem

Lukasz'Neto
06-05-2006, 13:53
Czołem!!

Mam problem.Chcę oglądnąć filmiki .rec na TibiaCam.
Powiedzcie mi jaka wersje mam ściągnąć tibi i tibicam,jeśłi możecie to dajcie linki.
Z góry thanks!!!!

Jeśli pomyliłem tematy to z góry przepraszam,ale sam nie wiemdzałem gdzie to umieścić:(:(

Smokik
06-05-2006, 14:08
werjsa tibi zależy od tego na jaką wersje jest ten film nakrecony a tibiacam masz tutaj http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=8485 dużo szukać nie musiałeś naprawde mogłeś sie wysilić choć troche

Lukasz'Neto
06-05-2006, 14:14
werjsa tibi zależy od tego na jaką wersje jest ten film nakrecony a tibiacam masz tutaj http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=8485 dużo szukać nie musiałeś naprawde mogłeś sie wysilić choć troche

Dzieki ziom,a jak już jesteś to poweidz jakie filmiki sa na tym forum(na jaką wersje)?????

Rybzor
06-05-2006, 14:19
Zwykle na wersje 7.6, a na przyszlosc nie kradnij :P

Lukasz'Neto
06-05-2006, 15:21
Wszystko cacy ściągnołem all i nic biore ener i pisze ze nr musze wpisać:(:(

Sir Stas
06-05-2006, 15:27
<sciana>

Sciagasz tibie cam -> wrzucasz do tego samego folderu filmek ktory sciagnoles z forum albo bog wie z kad... -> wlanczasz tibie cam + normalna tibie -> klikasz w tibi cam active + play -> w tibi wciskasz enter nie wpisujesz paskow tylko djesz enter -> otwiera sie lista wybierasz filmek ktory chcesz ogladnac i enter

P.S. :
Rec -> nagrywanie
Browse -> zapisujesz filmek przed nagrywaniem
active -> aktywujesz tibie cam do klienta tibi
play/stop -> start/stop filmu
about -> info o danej tibi cam
opction -> ustawienia ale nie trzeba sie tam bawic
help -> pisze to como co wlasnie Ci tu napisalem

jakies jeszcze pytania ?

Lukasz'Neto
06-05-2006, 15:30
@UP

Wszystko robie tak jak ty mowisz i pisze info ze mam passy wpisac(tak jakby mial sie zzalogowac):/

Astro
06-05-2006, 15:31
tez tak mialem ;]
pewnie masz mc no nie? wykasuj mc i bedzie all dzialac ;pp ja tak mialem i tak zrobilem i gitara

Sir Stas
06-05-2006, 15:33
@Astro
mc nielegalne

ale jak juz masz przypadkowo to i tak to nie przeszkadza nie wpisujesz paskow tylko zostawias puste pola i wciskasz enter !

Pisz na PW do mnei jak masz jakies pytania

Lukasz'Neto
06-05-2006, 15:34
Nie miałem nigdy i nei mam MC:(:(CO JEST KURCZE!!!!??