zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dyskryminacja Polakow

Polak007
06-05-2006, 14:01
Witam.wczoraj na elysi gm.banowal Polakow za to ze na trade pisali po polsku.Ja np.dostalem bana na tydzien.moze ktos mi doradzi co mam zrobic i co wy o tym myslicie??

templeoflight
06-05-2006, 14:09
Nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją jak kiedyś grałem jeszcze w Tibię , ale moim zdaniem nie jest to akurat dyskryminacja polaków. Gdyby francuz napisał na tym kanale coś po francusku to także by go "zdyskryminowano" , ponieważ powinno się rozmawiać na "trade" po angielsku aby zrozumiała Ciebię większa ilość graczy. Takie jest moje zdanie :)

Dregar
06-05-2006, 14:10
Witam.wczoraj na elysi gm.banowal Polakow za to ze na trade pisali po polsku.Ja np.dostalem bana na tydzien.moze ktos mi doradzi co mam zrobic i co wy o tym myslicie??

ta dyskryminacja polakow. JaSSne tylko ze oficjalnym jezykiem na Trade, Help, Game-chat jest jezyk angielski i nieuzywanie go jest lamaniem zasad tibi dostales bana prawidlowo i calkowicie slusznie a ze nie umiesz czytac co Gm pisze albo nie umiesz dobrze angielskiego to nie jest wina Gm'a tylko Twoja

DRoN
06-05-2006, 14:17
Tak, to jest dyskryminacja. Najlepiej wogóle przestać grać, bo mimo iż gre stworzyli Niemcy, to oficjalnym językiem jest angielski. Niezły przekręt, prawda?

Ps. Jak Brazyl pisze po hiszpańsku/portugalsku to myślisz, że nie dostanie bana?