Pokaż pełną wersje : Dyskryminacja Polakow
Polak007
06-05-2006, 14:01
Witam.wczoraj na elysi gm.banowal Polakow za to ze na trade pisali po polsku.Ja np.dostalem bana na tydzien.moze ktos mi doradzi co mam zrobic i co wy o tym myslicie??
templeoflight
06-05-2006, 14:09
Nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją jak kiedyś grałem jeszcze w Tibię , ale moim zdaniem nie jest to akurat dyskryminacja polaków. Gdyby francuz napisał na tym kanale coś po francusku to także by go "zdyskryminowano" , ponieważ powinno się rozmawiać na "trade" po angielsku aby zrozumiała Ciebię większa ilość graczy. Takie jest moje zdanie :)
Witam.wczoraj na elysi gm.banowal Polakow za to ze na trade pisali po polsku.Ja np.dostalem bana na tydzien.moze ktos mi doradzi co mam zrobic i co wy o tym myslicie??
ta dyskryminacja polakow. JaSSne tylko ze oficjalnym jezykiem na Trade, Help, Game-chat jest jezyk angielski i nieuzywanie go jest lamaniem zasad tibi dostales bana prawidlowo i calkowicie slusznie a ze nie umiesz czytac co Gm pisze albo nie umiesz dobrze angielskiego to nie jest wina Gm'a tylko Twoja
Tak, to jest dyskryminacja. Najlepiej wogóle przestać grać, bo mimo iż gre stworzyli Niemcy, to oficjalnym językiem jest angielski. Niezły przekręt, prawda?
Ps. Jak Brazyl pisze po hiszpańsku/portugalsku to myślisz, że nie dostanie bana?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.