Pokaż pełną wersje : Poszukiwania odpowiedzi na pytanie
Adow Adan
06-05-2006, 21:52
Już od 30 min szukam odpowiedzi na pytanie: "Co to jest guild channel??"
Przeszukałem juz ok. 10 tematów w których miało coś pisać ale pisało tylko o guild a nie o guild channel. weszłem na FAQ i przeszukałem 10 stron(na 96 chyba) i ani śladu odpowiedzi. Więc pytam sie tutaj co to jest guild channel?
To nie spam tylko pytanie, prosze nie usuwać tego tematu.
sir Tifejo
06-05-2006, 21:59
Trudno sie domyslic? W Tibii masz gildie. Channel - kanal na ktorym sie rozmawia. Reszte dopowiedz sobie sam.
Guild Channel to kanał (czyli cos takiego jak np. trade) który jest tylko dostepny dla członków danej gildii. Pisać na nim i oglądac go mozesz jedynie gdy jesteś w jakieś gildii ;]
Adow Adan
06-05-2006, 22:04
Dzięx. Właśnie jestem w gildi ( od 30 min) . A gdzie ten Guild Channel sie znajduje??
sir Tifejo
06-05-2006, 22:11
Prawy dolny rog ekrenu tibijskiego, ikonka przypominajaca folder. Klikasz i wyskakuje Ci okno z Trade/Help/game i guilid chat (zamiast guilid chat masz nazwe gildii).
Np.
$corcerer
06-05-2006, 22:14
http://www.tibia.com/guide/?subtopic=manual§ion=communication#channels
Wklepanie tibia.com > Guide > Manual, odszukanie sekcji communications i potem doskoczenie wzrokiem do Guild zajęło mi z półtorej minuty, przy czym wiedziałem tylko gdzie ten manual jest (na głównej stronie gry, tam gdzie zwykle są instrukcje). To na prawdę nie jest takie trudne jak się wie od czego jest ta chrzaniona instrukcja...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.