Pokaż pełną wersje : Crown Armor czy Brobe dla paladyna?
lordvatt
07-05-2006, 11:01
Byly juz takie tematy ale pytanie to padalo odnosnie sorca ,oba armory mam w depo :P 14 paladin , (armory te mialbym zamiar nosic od 25 levela )
tylko kasa mi potrzebna i musz ktorys sprzedac , ktory zostawic?
Temat jest nawet na pierwszej stronie tego działu. :baby:
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=75351
ja to bym wogóle nosił plate armor :P ale jak chcesz to noś b-robe dla capa c-arm dla arm'a np. jak ktos cie bije to te 2 arma przyda sie :P
lordvatt
07-05-2006, 11:28
@Mui
Pieknie ale czy czytales tamten topic? On jest odnosnie ED a ja jestem Pallem :baby:
@Shokei: Doszedlem do tego samego wniosku co ty ale ja musze wybrac i twoj post nie wnosi nic nowegodo mojego tematu....
A spróbowałeś pomyśleć? Imho oczywiste jest, że B Robe jest lepszy, ponieważ mało waży dzięki czemu możesz wziąć więcej boltów. Niby C Arm ma 2 arma więcej, ale jak cię coś dogoni to i tak jest źle.
Kup blue robe, może i troche mniej arma, ale więcej capa na bolty.
A te 2 arma to praktycznie nic nie da jak idziesz na silniejsze potwory, cie coś mocno uderzy to nie ma różnicy te kilka hp.
@Mui
Pieknie ale czy czytales tamten topic? On jest odnosnie ED a ja jestem Pallem :baby: Nie chce sie klucic z tobą, ale to ty chyba nie przeczytałeś całego tematu. Jest tam napisane min. o druidzie/sorcu ale i o palku. Wczytaj sie. :baby:
Sie mapes
08-05-2006, 07:29
bluerobe lepsze i tyle, bo jest duzo lzejsze, c arm mozna zaczac nosic jak naprawde przestanie ci br wystarczac (czyli jeszcze hohoho) pozatym jak ty piszesz "pallek", pisze sie przez jedno L a nie przez 2
poisoner
09-05-2006, 23:54
Crown Armor czy Brobe dla paladyna?
Niech cie reka boska broni przed c-armem. :p
Byly juz takie tematy ale pytanie to padalo odnosnie sorca
Styl gry sorka i pala sie bardzo niewiele rozni, poza tym ze jeden musi skilowac i targac bagi, a drugi se expi i moze robic runki afk.
armory te mialbym zamiar nosic od 25 levela
Jak najlepszy eq najlepiej nosic od razu, nie rozumiem czemu 25 level. Jak nie umiesz grac to i tak cie pk zabije albo padniesz od potwora i stracisz. :p
jak ktos cie bije to te 2 arma przyda sie
No "bardzo duzo" ci to da, szczegolnie biorac pod uwage brak tarczy.
Pieknie ale czy czytales tamten topic? On jest odnosnie ED a ja jestem Pallem
No tak wielka roznica.
c arm mozna zaczac nosic jak naprawde przestanie ci br wystarczac
Tylko ze wlasnie im wyzszy lvl tym mniej potrzebny arm palkowi. :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.