Pokaż pełną wersje : 117ek w trapie
Kilka osób probuje ubic Bill Picketta (117ek)
Zwróćcie uwage na 37 minute huehueuhe :D
LINK :
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8729
Buheheheheheh szczęście w nieszczęściu:P
Persibald
07-05-2006, 19:26
o matko jakie noooooooobki ; D
gratz dla ziomka. : D
to sie nazywa szczescie ;D
Bill Pickett: SD NA ZÓLTYM
hahahahhaha
xD
Tasiorstrasz
07-05-2006, 19:52
Hahahahaha !!! Warto czekac na 37 minute XD , own3d :D , jaka porazka hahaha :) Jeden z lepszych przkretow jakie widzialem xD
Tie Pogromca: sd no yellow
Bill Pickett: OKI
Tie Pogromca: take stnoe skins on u
Bodum: ok master<szmat>
Tie Pogromca: guys
Tie Pogromca: COMbo on 0
Tie Pogromca: 3
Tie Pogromca: 2
Tie Pogromca: 1
Tie Pogromca: 0
Bodum: Exori
Exefs: exevo gran mas vis ""Batista Bomb
Kruuse: Exevo Gran Mas Vis "" I Got Skillz to pay the Billz
buehehe nice nice
PS.Tie u will be next. ;)
~Can't touch me~
Olorion.
07-05-2006, 20:21
hahahaha <3 uhers :P
@Bill
Btw. gz ze wytrzymales "noob combo" z tego co widzialem to Sibon prawie padl po dwóch ue :baby:
Ale Tie zawsze trzymal ze szwedami , Mistyf tez o,O
Magik van Kamikadze
07-05-2006, 20:40
czy oni sa "inwalidami??" no dobra mieli nawet nawet lvl ale co do Bill Pickett big respekt nalepsza faza Bill Pickett: SD NA ZÓLTYM to mnie rozbawilo:D:D:D:D gz dla Billa a takze gz noobstwa dla tych panow:D
buahahahahahahahhahahahh..... (sorka, nie moglem sie powstrzymac)
No comment. Tak sie dac zrobic w balona...
Gratz dla Billa :D
Gonzalez de'brava inny 120 palek z pandori napisał to na forum tibia.com
I died becouse Tie take all items in house Wulf and he told " I will give back when i kill Bill or Gonz" He could lose like 1,5mln+ So i decided to die... Now all see what is Tie n/c . I can do everything for my "friend's " Goodluck..!
Zlookajcie TO (http://rapidshare.de/files/19838119/Dead_for_friend.rec.html)
@topic.Filmik ten za mocny;]. To ze go szybko nie zabili to smieszne. Nie wiem jak to jest z tym wylogowywaniem ale on z 2 minuty przed logiem gadał coś do nich...
Tubba_21
07-05-2006, 21:26
Nie ogarnaim tego bylo server save , ze on dal loga czy co ?
Persibald
07-05-2006, 21:59
Tie Pogromca: sd no yellow
Bill Pickett: OKI
Tie Pogromca: take stnoe skins on u
Bodum: ok master<szmat>
Tie Pogromca: guys
Tie Pogromca: COMbo on 0
Tie Pogromca: 3
Tie Pogromca: 2
Tie Pogromca: 1
Tie Pogromca: 0
Bodum: Exori
Exefs: exevo gran mas vis ""Batista Bomb
Kruuse: Exevo Gran Mas Vis "" I Got Skillz to pay the Billz
buehehe nice nice
PS.Tie u will be next. ;)
~Can't touch me~
Ile bp uh ci poszlo ? xDDDDDDDD
Pandoria pr0 Players. Stracony world, polacy nie maja zadnego hlvl sorca.
Lol nie dość że nie potrafią zrobić porządnego combo to jeszcze się wylogowałeś na ich oczach :D:D Owned~ Filmik świetny :D
:cup: EXIT ROX!:cup:
A że to nuby i nie potrafią zrobić porządnego combo, nic na to nie poradze :baby:
Anvortis
08-05-2006, 09:45
LOL co to bylo xD ? tez kiedys podobnie zrobilem zamykajac na chama klienta i po zalogowaniu odziwo zylem :) ale tutaj jakos inaczej to bylo bo jeszcze sie uhal :| Swoja droga shit combo ;p
Po ilu minutach od naciśnięcia Exit'a postać ,która zostaje w grze , bita przez inne postaci wyloguje się ? :> B)
hahahahaha :D
nie pierwszy raz widze taki motyw, ale za każdym razem jest beka z tych zdziwionychg shooterów :D "lol" "omfg" "exit rox" hehe ;)
Rychulec
08-05-2006, 12:38
Filmik fajny 1 raz coś takiego widze, ale już dawno rozkminiałem czy da sie tak zrobić:p
Po ilu minutach od naciśnięcia Exit'a postać ,która zostaje w grze , bita przez inne postaci wyloguje się ? :> B)
Po 1 minucie
Bill ile UHów ci zeszło??
zdziwienie shooterow ,gdy dajesz exita w trapie bezcenne :)
buahahah dobre to bylo, jeden z lepszych przekretow jaki widzialem
:cup: EXIT ROX!:cup:
A że to nuby i nie potrafią zrobić porządnego combo, nic na to nie poradze :baby:
Yeah Gratz Bill, jak dokladniej obejrzysz filmik jeszcze raz, zobaczysz , ze napisalem im zebysmy cie wyciagneli dalej od uherow, bo wiedzialem, ze tego sprobujecie.
Anyway, jesli nazywasz mnie noobem, to sprobuj zorganizowac podobna akcje w przeciagu 10 minut.
Anyway, i tak otrzymalismy to co chcielismy :
Gonzalez de'Brava
Killed at lvl 123 by Tie Pogromca
Zachowujcie sie jak cheaterzy i tak bedziemy was traktowac.
Weakness abuse kwalifikuje sie do bana, od wlasnego losu nie uciekniecie.
Predzej czy pozniej i tak popadacie.
Btw., Bill czekam na ten dzien, chcialbym to kiedys zobaczyc ;)
Dla ciebie nie ma juz miejsca na tym serverze, mozesz zapomniec o grze.
Nie interesuje mnie to , ze wszyscy twoi ownerzy beda mnie wyzywac na jakimkolwiek forum, prawda jest taka, ze tylko to wam pozostalo, a ja moge robic cokolwiek mi sie podoba.
Moze ci sie to podobac lub nie, ale taka jest prawda.
//Tie.
Yeah Gratz Bill, jak dokladniej obejrzysz filmik jeszcze raz, zobaczysz , ze napisalem im zebysmy cie wyciagneli dalej od uherow, bo wiedzialem, ze tego sprobujecie.
Anyway, jesli nazywasz mnie noobem, to sprobuj zorganizowac podobna akcje w przeciagu 10 minut.
Gonzalez de'Brava
Nie interesuje mnie to , ze wszyscy twoi ownerzy beda mnie wyzywac na jakimkolwiek forum, prawda jest taka, ze tylko to wam pozostalo, a ja moge robic cokolwiek mi sie podoba.
//Tie.
muhahaha jak jeszcze gralem na początku serwera to Tie byłes nikim wszyscy cie lali i tak pozostanie Gratz dla Wulfa i Billa Nice Job.Swoja droga chyba pogadam z paroma ludzmi tam zeby zrobili z tobą porzadek chlopie bo wyzej srasz niż oczy masz muhahaha....King Orpe Elis.
Murderer
08-05-2006, 15:49
Swoja droga chyba pogadam z paroma ludzmi tam zeby zrobili z tobą porzadek chlopie bo wyzej srasz niż oczy masz muhahaha....King Orpe Elis.
ROTFL, kto mu cos zrobi? bill i gonz go trapna? buahauahuahu
@bill
moze opowiesz historyjke jak poszedles na anni z tbi i ustawiles exura vita?:)
@topic
Filmik beznadziejny. Szkoda nerwow na ludzi komuntujacych filmy jesli nie wiedza o co chodzi - 90% osob w tym temacie.
PS.May 07 2006, 13:03:17 CET Killed at Level 123 by Tie Pogromca own3d
Bye,
Olorion.
08-05-2006, 15:59
Bye,
rotfl ; whata noob of ya'
Murderer
08-05-2006, 16:07
rotfl ; whata noob of ya'
a tobie o co chodzi? bo prawdopodobnie nie grasz ta Pandori wiec nie musisz komentowac
n/c
Felux Zarius
08-05-2006, 16:19
What a noobs.
Nieumiec nawet channela zrobic? ROTFL xd
..juz niewspomne o tym "Combo" (?)
Ladnie was pojechal bill
Respect~ [;
no jak widac CipShit ma wiele rzeczy do zrobienia..szczegolnie ten system exitowy-.- kiedys za dawnych czasy na Novie zorganizowali taka wojne...ze szkoda gadac...bylo z 200osob+ z tego..n00by,newbie,normalni,pr0..doslownie KAZDY..i strapowali wtedy 120 knighta...bili go blisko 40 minut po czym ten dal exita..a jego dwoch kumpli go uhali...zero problemu;] 120 sorc juz chyba uha za cale zycie 120knighta?;]
Lord Wlodek
08-05-2006, 16:47
Stary dobry sposób na trap jestem tylko ciekawy kto go uhal ? Wulfgar?
No ale Tie gz ze zorganizowales taka dobra akcje w przeciagu tych 10 min.
Gonzalez de'Brava
//Tie.
I cie podnieca zabicie kogoś,kto stoi bez eq i czeka aż go zabijesz? Thief jesteś k*rwa i tyle. Nie możesz ich zabić normalnie to szukasz innych sposobów na zrobienie tego...Wogle szkoda słów na takiego debila...
@bill
moze opowiesz historyjke jak poszedles na anni z tbi i ustawiles exura vita?
To prawda? :> :D
Zomakeit
08-05-2006, 17:31
hehe noobowy filim nie umieliscie go zabic ale nooby.1 sorc tam byl chyba ?X(
Murderer
08-05-2006, 17:49
hehe noobowy filim nie umieliscie go zabic ale nooby.1 sorc tam byl chyba ?X(
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zomakeit
Profesja: Knight
Gildia: Legion of Doom
Świat: Nova
Poziom: 20
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
Tobie gratuluje inteligencji, wysokiego lvlu, inteligentnych komentarzy i calkowitej niewiedzy co do tematu Pandorii.
PS.skoro wbil 107 lvl to chyba nie jest noobem? (moze i lvl to nie wszystko ale 100~ to nie 25~)
To prawda? :> :D
Si^^ jego anni wygladal tak : dymek,dymek,dymek,bill dead ;)
Ale się uśmiałem... ;D;D;D;D;D;D Nie mogę........
Stary dobry sposób na trap jestem tylko ciekawy kto go uhal ? Wulfgar?
No ale Tie gz ze zorganizowales taka dobra akcje w przeciagu tych 10 min.
Wulfgar i kilku noob charow po lewej stronie za rzeka.
What a noobs.
Nieumiec nawet channela zrobic? ROTFL xd
..juz niewspomne o tym "Combo" (?)
Ladnie was pojechal bill
Respect~ [;
Po 1, 90% z nas byla na ventrilo wiec nie bylo potrzeby robic kanalu, a po 2 to niby jak nas Bill pojechal? to ze zdolalo mu sie 'uciec' tym razem?
Poza tym, ze siedzi w pz i wszystkich wyzywa nie jest w stanie nic zrobic, wiec nie uwazam , zeby on nas pojechal.
Jak się robi takiego log outa o_0?
Fire Necromacer
08-05-2006, 20:18
Jak się robi takiego log outa o_0?
Klikasz "exit" w oknie, miszczu...
Filmik genialny, gz Bill, gz dla Szwedów i polaków co z nimi trzymali..
Ka sia czek
09-05-2006, 03:45
Wybral taki sposob na uradowanie skory jaki wybral.
Ty wybrales potocznie frajerski sposob na zdobycie fraga :].
Okradl typa po to zeby sie inny podlozyl -.- No gratz ^^^.
Jakis tibia.pl support member wypowiadal sie ze 100 lvl to nie n00b -.- zapraszam na google.pl i sprawdz sobie chlopie co znaczy n00b ok ? blz !1!1!!11 oneoneoneone !
Jak sprawdzisz wroc do tego tematu i powiedz mi czy 100 lvl niemoze byc n00bem ? bo jak dla mnie moze ;> a 25 lvl moze byc calkiem pr0 1337 czy jak tam wolisz -.-.
Ogolnie to chyba zaczne cieszyc sie z nowego ministra edukacji ;] ktory to chce wiecej patriotyzmu do szkol wprowadzic itp itd ;]. Moze w szkole wam do lbow trafia ...
Reasumujac to wszystko to jedynie gonzales zachowal sie jak na faceta przystalo ... a reszta to banda dzieciakow z przerostem "play ambicji" nad cala reszte :|. A idzcie ze w pilke pograc :S
Matiz666
09-05-2006, 03:51
Ahahaaha ale ich w hoojka zrobil xD Zarabisty pomysl !!! Wystaraczy ze masz kogos kto cie uhac bedzie i exit. No po prostu wykurdzisty film. Trzeba bylo sie pospieszyc z combem to moze cos by z tego wyszlo :}
Olorion.
09-05-2006, 10:41
zreszta w/e, trzeba pogratulowac teamowi zgrania, bo za kazdym razem jak knajt uciekal to po ~15 sec byl w nowym trapie
Mithgar XX
09-05-2006, 15:03
Niezła akcja, ale i tak nie dało rady go ubić, jak tyle osób go uhało.
@Edit
Żadne posty tutaj nie były pisane przeze mnie przez ostatni tydzień...
Olorion, nie zgadzam się z Tobą, można by gratulować gdyby w ogóle się nie wymknął :) I gdyby padł :)
Ostatnio zabiliśmy 119 knighta w 2 osoby (ja i 119 ek) - nie był afk i nie miał trapa (nie, nie używam bota). Także wydaje mi się że ktoś tu nie umie się bić ;)
P.S
Nie gram i nigdy nie grałam na Pandorii, moja opinia jest więc obiektywna, tylko proszę mi nie wmawiać że nic nie wiem, bo oceniam tylko i wyłącznie "umiejętności" podpatrzone w filmiku xd
P.S
Nie gram i nigdy nie grałam na Pandorii, moja opinia jest więc obiektywna, tylko proszę mi nie wmawiać że nic nie wiem, bo oceniam tylko i wyłącznie "umiejętności" podpatrzone w filmiku xd
i Radze Ci, nie graj :p
i Radze Ci, nie graj :p
Nie mam zamiaru :p Wawa huhu o.0
Wald_Kerius
09-05-2006, 20:05
Heheheh stara dobra Pandoria. Nie czepiajcie sie Tie~ Ten owner co teraz w support jest ma dopiero 14 lat, wiec i tak sobie ładnie pomiata tamtymi noobkami na Pandzie. Nie ma go też co krytykować za to, że trzyma z Szwedami(rasiści jacyś czy co?). Umiejętności wielkich w grze jak widać na filmiku nie posiada. Sytuacja z Combo OMG wymiata:D. Bill~ jednak ma troche więcej rozumu i nie dał się zrobić frajerom. Gratz dla niego i kumpli. W Tibii nie liczy się to kto jest wyżej postawiony na serwerze, tylko z kim się gra. Mając u boku zaufanych, doświadczonych kumpli można reszte robić w takie wałki jak na filmiku.
@Bill~ pamiętasz moją propozycję? Daj jakiś namiar na siebie bo nie moge Cie złapać online. Najlepiej na PW napisz jakieś gg czy coś.
\/@Murderer Tak, pisałeś. Baa, jeszcze przed napisaniem tego posta sprawdziłem sobie wiadomości.
Re: elo!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius
To ty Tie Pogromca??
Yes,I am. Ale chwilowo gram knightem na innym swiecie.
X( Eee, ziomek, ładnie to tak cały czas zmieniać swoja wypowiedź. Jeszcze 5 min temu pisałeś wswoim poście niżej, że niby jesteś jego kumplem z RL i że niby mi to na Pw wysłałes.Jak napisałem cytat ze swojej skrzynki wiadomości to teraz zmieniasz wersje, że sprzedałeś Tie? Nie ładnie, nie ładnie.Wystarczyło wysłać mi na PW, że nie chcesz żeby sie ludzie dowiedzieli co i jak.X(
Murderer
09-05-2006, 20:49
Heheheh stara dobra Pandoria. Nie czepiajcie sie Tie~ Ten owner co teraz w support jest ma dopiero 14 lat, wiec i tak sobie ładnie pomiata tamtymi noobkami na Pandzie. Nie ma też go co krytykować za to, że trzyma ze Szwedami(rasiści jacyś czy co?). Umiejętnosci wielkich w grze jak widać na filmiku nie posiada. Sytuacja z Combo OMG wymiata:D Bill~ jednak ma troche więcej rozumu i nie dał się zrobić frajerom. Gratz dla niego i kumpli. W Tibii nie liczy się to kto jest wyżej postawiony na serwerze, tylko z kim się gra. Mając u boku zaufanych, doświadczonych kumpli można reszte robić w takie wałki jak na filmiku.
@Bill~ pamiętasz moją propozycję? Daj jakiś namiar na siebie bo nie moge Cie złapać online. Najlepiej na PW napisz jakieś gg czy coś.
Te, pisalem ci na PM ze SPRZEDALEM tie takiemu hmmm zlodziejowi z rl..
Valkys of Nebula
10-05-2006, 10:40
o LOL!!! Jaka porazka dla tych ziomkow... Hahahaha.... Przekret niesamowity!
Typo mial cholerne szczescie. Gz dla niegoB)
Olorion.
10-05-2006, 11:19
Gratulacje, 11 osob trapuje jedna osobe i sie im jeszcze wymyka.
Akcja wyuwielbiam jeść bananyista..COMBO!!
Bill says:OKI!
fakt ze zj ebali to, ze im sie wymykal, ale potem dawal sie po raz kolejny trapnac jak newb przy scianie. i nie pier dol o tym combo, bo nie mieli nawet takiego powera zeby ubic 80 lvl ek na combo, a co dopiero 117 z 3 uherami
Mithgar XX
10-05-2006, 13:12
@EDIT
Posty tutaj nie pisany przeze mnie. Jeżeli kogoś uraziły, to sorry z mojej strony
Jojunifu
10-05-2006, 16:09
hehehee koleś jest boski :)
Heheheh stara dobra Pandoria. Nie czepiajcie sie Tie~ Ten owner co teraz w support jest ma dopiero 14 lat, wiec i tak sobie ładnie pomiata tamtymi noobkami na Pandzie. Nie ma też go co krytykować za to, że trzyma ze Szwedami(rasiści jacyś czy co?). Umiejętnosci wielkich w grze jak widać na filmiku nie posiada. Sytuacja z Combo OMG wymiata:D Bill~ jednak ma troche więcej rozumu i nie dał się zrobić frajerom. Gratz dla niego i kumpli. W Tibii nie liczy się to kto jest wyżej postawiony na serwerze, tylko z kim się gra. Mając u boku zaufanych, doświadczonych kumpli można reszte robić w takie wałki jak na filmiku.
\/@Murderer Tak, pisałeś. Baa, jeszcze przed napisaniem tego posta sprawdziłem sobie wiadomości.
X( Eee, ziomek, ładnie to tak cały czas zmieniać swoja wypowiedź. Jeszcze 5 min temu pisałeś wswoim poście niżej, że niby jesteś jego kumplem z RL i że niby mi to na Pw wysłałes.Jak napisałem cytat ze swojej skrzynki wiadomości to teraz zmieniasz wersje, że sprzedałeś Tie? Nie ładnie, nie ładnie.Wystarczyło wysłać mi na PW, że nie chcesz żeby sie ludzie dowiedzieli co i jak.X(
Pisalem juz to kilka/kilkanascie razy, widocznie nie zbyt wystarczajaco, jednym i jedynym ownerem Tie jestem ja, natomiast pan z napisem Tie powyzej jest 14 letnim dzieckiem z mojego miasta, ktore sie wczesniej za mnie podszywalo gdyz nie uzywalem forum tibia.pl;
@Zyphiel.
Haha, not to gratz, ale gdybym ja gral chocby 50 knightem to nie zdolalbys mnie zabic druidem, koles musialbyc kompletnym kretynem i nie ma co do tego watpliwosci. Uwazasz , ze nie potrafilismy zrobic porzadnego komba, z 9(?) osob ktore go bilo, 4 bylo knightow. A nie jest latwo zabic kogos kto ma 1,8k hp i uzywa UH bota, to bylo w drodze na annihilator ;)
Ok, dla mnie to na tyle, i tak zbyt wiele ostatnio poswiecam uwagi temu forum, dla wszystkich Gonalezów i Billów, jesli chcecie mnie jeszcze powyzywac to zapraszam.
Wald_Kerius
10-05-2006, 22:25
@Bloker
Ach te dzieci, dzieci.Od dziś mówię "NIE dzieciom neostrady". Czy Ty jesteś ownerem Tie~ czy nie, to już dla mnie nie ma znaczenia. Ja się o Tie~ wypowiedziałem i zdania swego nie zmienię. A podszywanie sie pod kogoś innego to jest jak dla mnie niedopuszczalne. Prawda Bones? :D
@Dark'~ Hehe, wychodzi na to, że szykuje się większa afera z ownerami:D Może jak by to wszystko przeczytał Xadam to zrobił by z tym porządek:ban: Wiem, wiem na podstawie forum.pl GM raczej nie powinien dać bana, choć znam przypadek z Kyry że i takie rzeczy się zdażały. Pogdybać zawsze można:baby:
Dark'Conqueror
10-05-2006, 22:30
lol ty jestes głównym ownerm Tie -.- loooool
o ile wiem mój ziomek z rl założył tą postać i zapewniam cie że n
nie mieszka w Głuchołazach tylko w Bydgoszczy
wiec na huj mi tutaj ściemniasz że ty grasz Tie od początku -.-
grzesciu
10-05-2006, 22:50
zreszta w/e, trzeba pogratulowac teamowi zgrania, bo za kazdym razem jak knajt uciekal to po ~15 sec byl w nowym trapie
Heheheh stara dobra Pandoria. Nie czepiajcie sie Tie~ Ten owner co teraz w support jest ma dopiero 14 lat, wiec i tak sobie ładnie pomiata tamtymi noobkami na Pandzie. Nie ma też go co krytykować za to, że trzyma ze Szwedami(rasiści jacyś czy co?). Umiejętnosci wielkich w grze jak widać na filmiku nie posiada. Sytuacja z Combo OMG wymiata Bill~ jednak ma troche więcej rozumu i nie dał się zrobić frajerom. Gratz dla niego i kumpli. W Tibii nie liczy się to kto jest wyżej postawiony na serwerze, tylko z kim się gra. Mając u boku zaufanych, doświadczonych kumpli można reszte robić w takie wałki jak na filmiku.
Przyglądając się tym wypowiedziom support'ów odnoszę wrażenie jakby każdy bronił z nich bronił swoich opinii.
Podchodząc do tego wszystkiego obiektywnie:
1. Szkoda mi Gonzaleza i Billa. Gonz. musiał bezwładnie paść przez Tie.
Bill również większych szans nie mial (15~ playerow VS 1? oO)
Mogli to rozstrzygnąć w duelu ;p. Może nie jestem w temacie bo nie gram na Pandorii, ale wydaje mi się, że Polacy powinni się trzymać razem.
2. Jak to prawda ze Tie. ma 14 lat to gz dla niego ze już w tym wieku coś osiągnął
I tak btw: Tie, czemu zabrałeś Billowi itemki ? :>
nie winkając kto tam kim gra a kto nie napisze tylko że filmik mi się podobał :p
@wald: pozdrowienia na nowej drodze życia
HAIL BILL PICKETT !
Masz respeckt big u mnie ze dales exit i miales wiare w kolleguw!!!
Ja bym tego nie zrobil ;/
nie lubie tych Noopuf tez mnie bijom ;(
bo h-lvl to lepszy a ja to co ;<
mamy juz ekipe tak ze tzymac sie :PP
Msg me In game jak wanna join ubij Rhaldusa itp xDDD
HAUhau CYA
ROTFL, kto mu cos zrobi? bill i gonz go trapna? buahauahuahu
@bill
moze opowiesz historyjke jak poszedles na anni z tbi i ustawiles exura vita?:)
@topic
Filmik beznadziejny. Szkoda nerwow na ludzi komuntujacych filmy jesli nie wiedza o co chodzi - 90% osob w tym temacie.
Bye,
Tak samo moge powiedziec o tym filmie: own3d
Szopster
11-05-2006, 12:46
Pardzo dobry sposób na uniknięcie deada.
Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie.
Murderer
11-05-2006, 15:52
Pisalem juz to kilka/kilkanascie razy, widocznie nie zbyt wystarczajaco, jednym i jedynym ownerem Tie jestem ja, natomiast pan z napisem Tie powyzej jest 14 letnim dzieckiem z mojego miasta, ktore sie wczesniej za mnie podszywalo gdyz nie uzywalem forum tibia.pl;
Ok, dla mnie to na tyle, i tak zbyt wiele ostatnio poswiecam uwagi temu forum, dla wszystkich Gonalezów i Billów, jesli chcecie mnie jeszcze powyzywac to zapraszam.
Cos jeszcze wymyslisz? moze zapytajmy graczy z pandori czy gralem tym charem. Odpowiedz bedzie twierdzaca..
Artur of Levor
11-05-2006, 19:35
na zoltym SD
to mi sie zdaje chyba byl hak. znam go ze szkoly i tak zabij by sie nie dal
Propan Butan
11-05-2006, 20:05
Hmm nieprzepadam za high lvlami z pewnych powodów ale ty Bill masz umnie takiego +
Ze HEJ
SD NA ZÓLTYM XD text roku
A co do tych ludzi co Cie tłukli to...
Ktoś pisał ze zorganizowali akcje w 10 minut....
-To było trzeba troche wcześniej balasie
11 chłopa nieumiący zabic jedną osobe, poprostu śmieszne...
Nietłumaczcie się bo znubiliście i tyle
@Tie czy jak tam się zwałes :
Skoro jesteś taki choirak to może potluczesz się 1 vs 1 z billem a nie 11 vs. 1 ?
Pozdro 4 Billa
Olorion.
11-05-2006, 21:32
@Tie czy jak tam się zwałes :
Skoro jesteś taki choirak to może potluczesz się 1 vs 1 z billem a nie 11 vs. 1 ?
Pozdro 4 Billa
knight vs palek? lmao
kilka razy sprowadzili go do żółtego :p ciekawe ile Uhów mu poszło . . .
Propan Butan
12-05-2006, 08:00
knight vs palek? lmao
Kwestia tego kto ma wiecej run i gdze się biją.... balasq : P
pozatym jakoś stawiam na Billa, o0 ciekawe dlaczego....
Olorion.
12-05-2006, 10:54
bo jest knajtem i z melee bije w palka za kazdym razem po 100+ ?
Karol4334
12-05-2006, 14:27
haha niezle. ale jak to sie moglo stac??
No, no tego gracza mozna nazwac Profesjonalista wraz z jego kumplami ktorzy go uhali, dobra robota tak trzymac :)
Hehehe patrzac na ten filmik widzalem grupe noobów ktoózy atakowali billa ;) przecież z gory wiadomo że knight jest nie do pokonania xD a tak na poważnie: Gratz jestem pełen podziwu dla Ciebie ładnie to zrobiłeś Gz :)
Pacjenteczka
12-05-2006, 20:24
19:36 Blixxy: 11:31 Wulfgar von'Cookie: In BIll hause disconnected the power
@Topic
Hueheheh płakałem już przed kompem ze śmiechu (:
Jak to 11noopuf nie moze ubic 1 Elithe (Player of Pandoria) Knight
Bo nooby huahaua
Dobre jest jak Kruuse wpadul i muwi do billa ze tera padnie ale tu nic z tego xDDD
Co za nooby omg omg omg
Hail Bill Pickett!! :]
Te Kruuse itp bijom all bo im nudno tak jest na Pandori.
to Som nooby x10 jak ich nie jest 11 to nawed 20 ...
Pozdro :p
Murderer
13-05-2006, 09:57
Jak to 11noopuf nie moze ubic 1 Elithe (Player of Pandoria) Knight
Bo nooby huahaua
Dobre jest jak Kruuse wpadul i muwi do billa ze tera padnie ale tu nic z tego xDDD
Co za nooby omg omg omg
Hail Bill Pickett!! :]
Te Kruuse itp bijom all bo im nudno tak jest na Pandori.
to Som nooby x10 jak ich nie jest 11 to nawed 20 ...
Pozdro :p
Przed napisaniem posta na forum powinienes wziac slownik ortograficzny do reki..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.