zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 27 sorc na guardach

Jantragon
07-05-2006, 15:20
witam. jestem 27 sorcem z 33 mlevel i ostatnio expie sobie na guardach. poczatkowo robilem sobie dwa monki ale stwierdzilem ze sie to nie oplaca i wale w guardy z hmm, majac tez przy sobie troche uh na wszelki wypadek. czy jak chodzi o loot i exp oplaca mi sie to ??

Knajcik14
07-05-2006, 15:39
Wogule ci sie nie opłaca bic guardów z hmm wogle.
Już lepiej 2 monki + wand albo monk i fd

Dragonit
07-05-2006, 15:43
Opłaca,jeśli oprócz hmm bedzie miał 2 monki,dostaniesz więcej expa niż normalnie z 2 monkami,a baglooty z batle hamerów i batle shieldów(jesli uda ci się przemycić)powinny zwrócić koszty,a jeśli się nei uda,no cóż...

Jeśl imasz paca możesz z monkiem\2 i exori vis\flam\mort,oczywiście BP manafluidów.

hide
07-05-2006, 16:01
A nie lepiej z wanda niż HMM?

Ksabi
07-05-2006, 16:03
Jezeli masz sporo kasy, to polecam Ci brac na guardy:

+ wand od 19 lvla
+ troche gfb na wsparcie, gdy bedzie za duzo guardow przy wyjsciu
+ okolo bp uh (to zalezy ile zamierzasz posiedziec)
+ jak najwiecej manasow

Bij z samej rozdzki, posiedzialem kilka h i zrobilem z 26 na 29 lvl, ale to druidem, chociaz w sumie nie ma zadnej roznicy ;]

Elder'wiesiu
07-05-2006, 16:08
@up
Jest roznica czy sorkiem czy drutem. Bo sork na 26 lvlu chodzi na guardy z druga rozdzka ktorwa wali srednio po 15, a druid chodzi z trzecia rozdzka ktora wali srednio po 30 :P

szymon287
07-05-2006, 16:20
Jezeli masz sporo kasy, to polecam Ci brac na guardy:
+ wand od 19 lvla

yhy=sorc 19=plague=trucizna=guard=0hp >.>
czaisz?
bierz dragon of br... ta od 13lv ^^i wbijaj fast 26 ;p i next wand

Jantragon
07-05-2006, 17:16
bo na czymś musze nabic ten 33 lvl a potem bedzie luz (wand of inferno) i jazda. z monkami to raczej moze sie nie oplacic bo za malo exp.

Jantragon
07-05-2006, 17:18
yhy=sorc 19=plague=trucizna=guard=0hp >.>
czaisz?
bierz dragon of br... ta od 13lv ^^i wbijaj fast 26 ;p i next wand

ja juz mam 27 lvl i wand of cosmic energy ale ona jest do dupy bo ma zasieg 1 kratki i musze stac przy potworze zeby zaczac strzelac. a wtedy bedzie baaaardzo duza strata uhow jak mnie bedzie guard lać

Armistar
07-05-2006, 17:34
Nie lepiej chodzić z dragonbreathem?? Ja druidem chodziłem z volcanic rodem i 2 monkami. Ale lepiej (jak lagów nie masz) chodz z samym wandem (monki tylko jak masz lagi).

Adus Zeld
07-05-2006, 17:41
Ale macie problem, ja od 20 lvl expiłem na guardach bez zradnych hmmów, uh itp. Jeśli masz Wand of Dragonbreath to uciekasz i lejesz jeszcze ławtiej niż z Wand of Cosmig Energy. A tak wogóle jak masz PACC radze iść na vampiry:] Ja tam swoim 27 masterem expie na loozie.

Slyth
07-05-2006, 17:42
ja myślę że na twoim lvl w jedynce się spokojnie na guardach z samym wandem wyrobisz :)

Dragonit
07-05-2006, 17:53
A nie lepiej z wanda niż HMM?

Być może,ale on zapewne robił ten mlv na hmm i ma ich cąłkiem sporo,a sprzedać kilka BP hmm nie jest tak łatwo.Po za tym on zmusozny by był chodzi ć z wand of dragonbreat,a to bije tak mało,że zabijał by guardy wolno i z większą grupą by sobie nie poradził(monk by zdechł)a expienie na guardach biorąc 1 średnio na 12 hitów nie jest zbyt szybkie,nei sądzisz?

Jantragon
07-05-2006, 20:35
dokladnie. zanim rozwale jednego guarda z wand of dragonbreath to juz beda mnie gonic 3 następne

Nevermight
09-05-2006, 11:16
Dragonbreath? LoL ;p

Z tego co wiem to Wand of Cosmic Energy ma 2 kratki odstepu a dopiero Wand of Inferno ma 1, wiec jezeli sie umie to można z nią na guardach expić.

A jak masz premium to dodatkowo exori vis :)

LaM4
09-05-2006, 11:41
Z tego co wiem to Wand of Cosmic Energy ma 2 kratki odstepu a dopiero Wand of Inferno ma 1, wiec jezeli sie umie to można z nią na guardach expić.
Oj to źle wiesz :) jest całkowicie na odwrót. Cosik Ci sie pokićkało.

Ja latałem (jak była jakas wolna miejscówka co sie zdarza zadko) z dragonbreathem wlasnie. spokojnie mozna latać juz od nawet 19 lvl. Tylko fakt, trzeba sie nabiegac i dosyć dlugo to trwa ale exp stosunkowo niezly nawet bez summonow. Teraz czekam tylko az wbije 33lvl i z infernem pokosze te za....rąbiste guardy :)

morisek
10-05-2006, 20:37
Ja moim 37 sorcererem wbiłem na guadach i slimach przy pomocy wand of inferno jakieś 30k expa w około 2 godziny. Zużyłem 2 bpki manasów, ale to tylko dlatego, że z woi mana schodzi dosyć szybko, leczyć nie musiałem się ani razu, a loot zwrócił się i byłem jakieś 2k na plusie. Następnym razem może wbije do innej kopalni, bo tylko ta była wolna, ale tę przynajmniej już znam. (Byłem w najdalej wysuniętej na północ.)

Nevermight
11-05-2006, 16:58
To mało. Ja na guardach z Cosmic Energy na 29 lvlu robie w 1h=20k (oczywiscie jak jest moja ulubiona kopalnia wolna :))

Piotrek Marycha
11-05-2006, 17:04
jak sie chce expic z summonami to trzeba znalesc duzy resp guardów, bo na malym sie nie oplaca nawet stawiac monka

morisek
11-05-2006, 17:25
Nevermight: Nieźle, mógłbyś napisać która to jest ta twojka ulubiona kopalnia, bo ja tam się za bardzo nie orientuje? ;s

morisek
11-05-2006, 17:26
Nevermight: Nieźle, mógłbyś napisać która to jest ta twoja ulubiona kopalnia, bo ja tam się za bardzo nie orientuje? ;s

Danubia_drut
11-05-2006, 21:46
no cóż... kolejny temat typu 26sorc/28drut na guardach... ;] ostatnio kumpel mnie poprosił żebym pograł troche jego sorcem (albo może dużo bo wbiłem z 25lvla na 40...) więc tak:
-summonowanie to głupota (nie możesz chodzić piętro up/down bo summony zostają i szybko zostaną ubite przez guardy)
-lepiej zrobić te 2bp hmm i powiedzmy bag of GFB na extremalne sytuacje i może jeszcze kupić bag UHi pójść i za 5h nabić nawet 3 lvlve (wand + HMM)
- jeśli jusz musisz summonować to summonuj 2 DSy i leć na dragi, ale pamiętaj że musisz expić na jednym piętrze ;] i nie dostajesz całego expa, po za tym jest za duża strata HMM jak na tak wolny exp i raczej słaby loot
-a tak w ogóle to jeśli Ci finanse pozwalają to załaduj PACC promo zrób 5 bp HMM i leć na scaraby (exp nieziemski a loot po sprzedaniu też [zbierasz perełki i nie musisz toczyć baga ;]])