Pokaż pełną wersje : OF dla sorca 35+
Witam... szukałem i znalazłem o expie dla najta na of, ale nie dla sorca... i mam kilka pytan. Otóz....
Czy podołam tam 38 sorcem z 39 mlvl?
Czy trzeba 2 monki czy lepiej samemu?
Ile srednio hmmów na godzine huntu brac?
Ile mfów brac na godzine huntu?
Czy to sie wogle oplaci i czy jest szansa, zeby sie zwrocilo?
Czy wyciągne tam 20K+ expa/h ?
Krotkie odpowiedzi:
1. Podolac podolasz..
2. Raczej nie.. mysle, ze dosc czesto musialbys je leczyc, bo same by nie nadazaly.
3. Kilka bp.
4. Roznie, ale raczej tez kilka bp ;S
5. NIE oplaci sie, szansa, ze sie zwroci jest jak 1:100 :P
6. Pewnie, ze wyciagniesz..
Wiem to, bo chcialem szybko zrobic 40 lvl i biegalem na 39 lvlu i 43~ mlvlu wpierw na powierzchni, potem na -1 :P Efekt? Kilkanascie k w plecy, ale exp byl szybki..
Na twoim miejscu najpierw bym sie zastanowil
"Jak dlugo ja tam przezyje"
To w koncu podolam czy nie? bo te 2 odpowiedzi, które dostałem zupelnie sie nie pokrywaja... Aha, expic tylko na powierzchni czy tez w srodku?
PS Mi bardzo zalezy na kasie mam 5BP hmm i 7.5K w dp i troche by sie przydalo zarobic...
Podolasz, podolasz, ale chodz powoli, bo sie mozesz wjebac np. w res 3 zerkow 3 leaderow 2 spirmanow wariorow i shamanow i masz zonka.
Podolasz, podolasz, ale chodz powoli, bo sie mozesz wuwielbiam jeść bananyac np. w res 3 zerkow 3 leaderow 2 spirmanow wariorow i shamanow i masz zonka.
W takie cos mozna wlesc tylko jak klikniesz na mapce na srodek respa i pojdziesz do kuchni.. -.^
@elmo_us
Nie strasz go, ok?
@pawepek
Mozesz i w srodku i na powierzchni..
Jak chcesz zarobic to nigdy nie exp na ofie sorcem/druidem ;)
wszystko zależy od twojego ml i runek
radze trzymać się na baczności bo o deda nie trudno!!!!!!!!!!!!!!;(
od hmm lepiej wziąć EXPLO!!!!!!!! oraz kilka gfb na shamany
a co do sumonów 1 monk możę być jak wchodzisz na dół
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8703 filmik qmpliX(
Phi, niektórzy co się tutaj wypowiedzieli chyba pisali posty aby "odpowiedzieć" i nigdy nie expili tam sorcem/drutem.
Można tam expić na luzie od 27~ lvla z dwoma Monkami :)
Bierzesz Bag Hmm i pare Gfb i idziesz -.-
Bijesz z Wanda i lootujesz wszystkie śmieci np:Sabre, Chain Armory, niemówiąc o Halabardach ^^ to wszystko się zwróci ;)
Aaa, biegaj po całym Orc Foretress, dookoła twierdzy :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.