Pokaż pełną wersje : Jak dac use with na sobie??
Cwynio pogromca
08-05-2006, 15:58
Cześć czsami spotykam sie z takimi oszustami co dają fiolke ze slimem gdzieś, że można na takiego kogoś kliknąć PPM i można dać "use with". A mnie intere jak samemu można tak zrobić proszę odpisujcię.
Więc bierzesz pustą fiolkę idziesz na jakies potworki, z których po zabiciu rozlewa sie slime. Następnie klikasz use with na fiolkę a potem LPM klikasz na tego potwora i już masz napełnioną slimem.
P.S. Takie potwory to np. Bugi, Spidery
Alanus Lutinum
08-05-2006, 16:20
1. Bierzesz pustą fiolkę.
2. Szukasz jakiegoś potwora (martwego) po którym rozlewa się taki zielony "glut" (najczęściej są to robaki)
3. Dajesz use with na fiolkę i kilkasz na ciało potwora.
Cwynio pogromca
08-05-2006, 18:08
tak wiem jak sie napelnia chodzi mi o to jak sie daje że np. na rynku ktoś może kliknąć na mnie "use with" i sie otruć jeśli dalej nie rozumiecie o co chodzi to:
jak to sie robi żeby ktoś mógł na mnie PPM kliknąć i dać "use with" i na siebie
Dr.Unknown
08-05-2006, 18:19
Jeżeli masz zamiar być lamerem i otruwać ludzi dla zabawy to zapomnij. Nikt, a zwłaszcza my, tego nie lubi.
tak wiem jak sie napelnia chodzi mi o to jak sie daje że np. na rynku ktoś może kliknąć na mnie "use with" i sie otruć jeśli dalej nie rozumiecie o co chodzi to:
jak to sie robi żeby ktoś mógł na mnie PPM kliknąć i dać "use with" i na siebie
Z jednej strony nie chcę Ci tego powiedzieć, bo biednych newbie będziesz otruwać, a z drugiej mnie korci, żeby wytknąć Ci Twój słaby umysł. Więc tak:
Pomyśli logicznie. Masz fiolkę z trucizną. Na niej można dać use with... no myśl, myśl...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.