zaloguj się

Pokaż pełną wersje : MS w Hokeju

Pogromca Pallkoow
08-05-2006, 16:42
Jak moze niektorzy fani hokeja na lodzie wiedza w tym roku bede MŚ (Wprawdzie sa w trakcie) A ja nie wiem co wybrac bo duzo ciekawych meczow toczy sie rownolegle no i zrobie ankiete i powiedzcie co mam ogladac Dzis i jutro bo nieweim :P
Tylko nie zamykajcie plz

Walekifa
08-05-2006, 16:52
Kanada vs. JUESEJ oczywiście. Dwa mocarstwa w tym sporcie. A tak na marginesie to ciekawy temat...

ripper
08-05-2006, 18:31
Zdecydowanie Kanada i USA. Szykuje się dobry mecz xD

Pogromca Pallkoow
08-05-2006, 18:42
Niewiem czy dobrze zrozumieliscie sonde bo mi chodzilo o to ze tam te dzis no to to co mam ogladac dzis a to co potem to to co jutro a jak w 2 dzisiejszych meczach jest 0% to co mam ogladac nic :D?

OnlyM(PL)
08-05-2006, 20:34
HAhah jakie pytanie :D Co mam ogladac? n/c
Osobiscie jestem za Kanada.

BTW Ogladaj co chcesz.

Khazar
08-05-2006, 20:43
Niewiem czy dobrze zrozumieliscie sonde bo mi chodzilo o to ze tam te dzis no to to co mam ogladac dzis a to co potem to to co jutro a jak w 2 dzisiejszych meczach jest 0% to co mam ogladac nic :D?

wiesz, tam ten uzytkownik jest taki, tam to jablko jest takie, a tam te wyzej Twoje slowa sa nie po polskiemu. Naucz sie pisac i decydowac samemu o swoim losie. Do czego to juz dochodzi - dzieciaki sie pytaja na forum o TIBII jaki mecz maja ogladac w telewizji... OMG, te dzieci neostrady...

Avager
08-05-2006, 20:46
Ogladaj ten, w ktorym wystepuje twoja "bardziej lubiana" druzyna...

A ja Ci polecam Wieczorynke, i gdy juz jestem przy tym temacie, to sie zapytam...Kiedy leca muminki :> ?

Pogromca Pallkoow
09-05-2006, 16:09
Ogladaj ten, w ktorym wystepuje twoja "bardziej lubiana" druzyna...

A ja Ci polecam Wieczorynke, i gdy juz jestem przy tym temacie, to sie zapytam...Kiedy leca muminki :> ?-.- a kiedy jest Kubus Puchatek ??
Wieczorynki ...

Tehshiat
09-05-2006, 20:43
@up
Ooo, znalazl sie pan Dorosly; d

A poza tym, to kvrwa ogladasz przeciez to, co Ci bardziej odpowiada. Ja w pilce noznej przy wyborze meczu kieruje sie pieknem gry i ciekawszym widowiskiem; ]
btw.
Visca el Barca!;>

Walekifa
10-05-2006, 00:05
Muminki to syf :p Wole tabaluge.Tabaluga ROX!

A temat już chyba do zamknięcia,bo po meczach :]

djkuter
10-05-2006, 15:35
Pokemony! To wcześniej, nie zasniesz oglądając