Dark polo
08-05-2006, 21:51
Witam!
http://www.tibia.pl/show_desc.php?t=35950&p=358316
Tutorial na tibia.pl {FAQ}
Pytanie ostatnie:
P: Co się stanie, jak skończy mi się pacc
O: Tracisz: promocję (wraca po ponownym zakupie)
Czary zastrzeżone dla posiadaczy płatnego konta -wracają jak ponownie wykupisz pacc.
Jeżeli byłeś na terenie dla pacc-po ponownym zalogowaniu pojawisz się w mieście gdzie jesteś zameldowany. Jeżeli byłeś zameldowany w mieście dla pacc- zostaniesz przeniesiony do świątyni w Thais i automatycznie tam zameldowany. Przedmioty z dp na pacc area też się tam znajdą.
Tracisz możliwość podróżowania statkami oraz dywanami.
Tracisz możliwość spania w łóżku, posiadania domku, bycia liderem bądź vice liderem.
Jeżeli używałeś paccowskiego outfitu to zostanie ci on dopóki go nie zmienisz.
Więc sprawa wygląda tak:
Skończył mi się pacc... Nie pierwszy raz oczywiście.
Wszystko byłoby w porządku gdyby nie to, że moje itemy zniknęły?! Moje ostatnie logowanie, w którym zrobilem reloga. Zalogowałem się w świątyni w thais... Niby wszystko ok, ale podchodzę do dp i tam nie ma żadnego mojego itema?!
Pytam się was co mogłobyć tego przyczyną?
Ogółem straciłem około 200k
Jeżeli wiecie proszę o szybką odpowiedź!
Pozdrawiam
http://www.tibia.pl/show_desc.php?t=35950&p=358316
Tutorial na tibia.pl {FAQ}
Pytanie ostatnie:
P: Co się stanie, jak skończy mi się pacc
O: Tracisz: promocję (wraca po ponownym zakupie)
Czary zastrzeżone dla posiadaczy płatnego konta -wracają jak ponownie wykupisz pacc.
Jeżeli byłeś na terenie dla pacc-po ponownym zalogowaniu pojawisz się w mieście gdzie jesteś zameldowany. Jeżeli byłeś zameldowany w mieście dla pacc- zostaniesz przeniesiony do świątyni w Thais i automatycznie tam zameldowany. Przedmioty z dp na pacc area też się tam znajdą.
Tracisz możliwość podróżowania statkami oraz dywanami.
Tracisz możliwość spania w łóżku, posiadania domku, bycia liderem bądź vice liderem.
Jeżeli używałeś paccowskiego outfitu to zostanie ci on dopóki go nie zmienisz.
Więc sprawa wygląda tak:
Skończył mi się pacc... Nie pierwszy raz oczywiście.
Wszystko byłoby w porządku gdyby nie to, że moje itemy zniknęły?! Moje ostatnie logowanie, w którym zrobilem reloga. Zalogowałem się w świątyni w thais... Niby wszystko ok, ale podchodzę do dp i tam nie ma żadnego mojego itema?!
Pytam się was co mogłobyć tego przyczyną?
Ogółem straciłem około 200k
Jeżeli wiecie proszę o szybką odpowiedź!
Pozdrawiam