Pokaż pełną wersje : gdzie sa ghoule?
Hraath'ell
06-10-2003, 13:13
gdzie znajde ghoule-chodzi mi o miejsce gdzie jest respawn wiekszej ilosci(wiem ze w ab sa ale tam za malo) i wolalbym zeby byly same(bez DSow:) )
zobacz sobie na pierwszy temat. Dodam tylko ze jeden ghul znajduje sie tam gdzie sz swamp trole kolo venore.
Ja na ghoule to chodz na poh ale ja wylacznie na nie nie chodze ja chodze tylko na ds a rzyokazij zabijam se je dosyc fajne potworki doscyc duzo kasy daja pozdrowienia narqa
W Ab'Dendriel jest Helgate. Tam jest dużo ghuli, ale niestety przeważnie towarzyszą im DSy. Jeśli jesteś palkiem to spokojnie możesz iść.
Hraath'ell
07-10-2003, 21:26
hehe ostatnio znalazlem takie miejsce w outlaw camp gdzie sa 2 ghule 2 behy 5 orc shamanow 3 orc warriory i szkielety-za kamieniem jest ds dalej nie bylem-nie moge prszesunac kamienia.fajne miejsce choc czesto tam ostatnio ginalem-zeby tam dojsc trzeba zabic 2 gsy i 3 zerki-powodzenia-jestem teraz 23 knight i zjechali mnie ostro
W outlaw camp sa GSy??!! i zerki??!! Nie bylem tam nigdy ale mowili mi ze tylko WW i Huntery. wiec?
Poszukaj w Mount Stream , a wlasciwie pod Mount Stream :)
Idealne miejsce do expienie jak jest full respawn :)
~5 ghouli `6 szkieletow i parenascie ratow w malym pomieszczeniu .
Polecam bardzo na twoim levelu robilem tam 10 k expa w ciagu godziny :)
Aha po drodze spotkasz pare cyckow :)
Powodzenia
Sir Lukasz
08-10-2003, 19:19
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
W outlaw camp sa GSy??!! i zerki??!! Nie bylem tam nigdy ale mowili mi ze tylko WW i Huntery. wiec?
byłem tam z kumplami, i tam nie ma ani GS ani ZERKOW... ten koles chyba sie pomylił, bo z outlav camp od razu wchodzi sie do PoH, wiec moze za daleko wszedł :D ale na 100% nie ma tam zerkow i GSow
( nie tylko ww i huntery...mino i orki są..ale bez liderow i zerkow)
Mori aka ice
13-10-2003, 20:56
Lista potworkow na outlaw camp: Wild warrior, hunter, giant spider, rat, mino (wszelki rodzaje), orci warriory, orci zerki, beholdery, cyce, dsy, szkieletory, ghoule, snake, spidery, poison spidery, trolle :D Chyba wszystko.
Pan Samochodzik
13-10-2003, 20:59
to zaprezentujcie mape bo ja tam widizlem orc worrior ww i minoski nic wiecej
Dizzy_Adventurer
13-03-2008, 15:09
Teraz to na tym tombie dla FACC, pod mt sternum.
lol, co ja odj...łem
Metal'Hard'Rocker
13-03-2008, 15:12
Gs są na BS Quest. Ale zerki...
Milten Magician
13-03-2008, 15:20
Ej, kurwa to jest temat z 2003 roku...
Archeologia jest be.
@2up
Hhahahaha i twój podpis!!!!!
Own3d
neopostman
13-03-2008, 15:30
Teraz to na tym tombie dla FACC, pod mt sternum.
lol, co ja odj...łem
Masz w podpisie "Stop Archeologom" czy mi się wydaje? Sam nim jesteś, powinieneś dostać za to bana -.-.
Hardcore
14-03-2008, 14:54
Pojedynczy resp ghoula znajdziesz w ab w podziemiach z trollami (w obstawie ze 2 szkieletami)
Dizzy_Adventurer jestes moim idolem !!!!
rox rox rox rox
jak mozna odswiezyc tem zpred 5 lat ?!?! i miec w opisie jescze " stop archeologom " ; D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.