Pokaż pełną wersje : Nowy potwór !!!
Gralem właśnie na test serverze gdy nagle pojawił się komunikat że atc anchains skarabów na ank więc popłynełem. Bije te skaraby a tu nagle leci potwór z wyglądu taki sam jak demon. Oberwałem on niego z UE ale innego niż walą sorce to wyglądało jak Sudden Death Ultimate explosion.
10:26 You lose 502 hitpoints due to an attack by Apocalypse.
10:26 You lose 124 hitpoints due to an attack by Apocalypse.
No i padłem :P
Nowy potwór nazywa się Apocalypse i jest owiele silniejszy od Orshabaala
Co wy nato?
Orshabaal jest demon overlordem, musi sie sluchac Apocalypse, nalezy on do "bezlitosnej siódemki" (The Ruthless Seven). Są to sługi samego Zathrotha (dobra strona Zathotha wraz z Fardosem stworzyli całą Tibię z pustki). Poczytaj o historii tibii to zaczaisz jakie to potezne potwory :)
Jak narazie nie ma ich statów, moze po tym ataku cosik sie wyjaśni.
EDIT: jeżeli padnie :) :D
EDIT2: z tego co wyczytalem to Apocalypse jest Archdemonem wiec stanowi elite demonow ktora rządzi.
EDIT3: na teście był taki, są screeny w odpowiednim temacie ze ss z TS
Gazik_12
09-05-2006, 12:36
Nie wiem czy dobze dobralem temat ale..... co wa wejsc nowego po tym upie?? Nie bylo glosno na ten temat jak ma poprzedni update... na testa bylo sie strasznie latwo wbic.... max w kolejce to bylem 71 i czekalem z 15 sekund i sie wbilem.... kilka razy.... wiem tylko ze jakies wyspy mialy dojsc ale czy cos jeszcze?? pomocy ;( gnebi mnie to caly czas..... nawet nie ma tematu na zdjecia heh.... nawet ich nie robilem ;) odp. plz:baby:
EDIT: sorki za blad ale nie wiedzialem ze powstal temat z zdjeciami z testa :P
Michal9000
09-05-2006, 18:10
Chmmmm....No to mamy już trzy demony z bezlitosnej siódemki
Czy ktos poda mi link gdzie jest o historii Tibii zebym mógł sobie poczytać? :D
http://www.tibia.com/library
geneza powstania tibii masz w dziale Genezis (logiczne :)
dokladny link: http://www.tibia.com/library/?subtopic=genesis
ciekawie sie czyta nawet.
Elder Zakamada
09-05-2006, 18:41
da ktoś FOTOSA tego APOCALYPSE?? 8o chętnie bym obczaił jak wygląda skurczybyk ^^:D
Dark Alphadron
09-05-2006, 18:46
Nieprawda. Orshabaal ani Morgaroth (również na test servie widziany) nie należą do Ruthless Seven. Orshabaal jest ich sługą (vide jego tekst "Praised by my MASTERS, The Ruthless Seven", co znaczy "Chwalony przez moich władców, Bezlitosną Siódemkę), Morgaroth, z tego co wyczytałem, też. (wydaje mi się że jest on bratem Orshabaala, pewny nie jestem a nawet wątpię) Chyba że miałeś na myśli inne demony, to sorki. Poza tym w Tibii jest tylko jeden demon, Orshabaal (ofkors taki silniejszy demon). No, w Real Tibii, na OTSach nie uznaję(A grałem ostatnio trochę,
(ćwiczyłem pvp) i się naoglądałem różnych Chucków Norrisów, Rozwalaczy itp.).
@topic
Ja na to: Test server. To nic innego jak potwór TESTOWY. (żebyście widzieli co się na Rooku działo...)
da ktoś FOTOSA tego APOCALYPSE?? 8o chętnie bym obczaił jak wygląda skurczybyk ^^:D
Jak juz pisalem jest w temacie o fotosach z TS mniej wiecej od posta 49:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=76091
Mastadi, little meteorite
10-05-2006, 00:32
Apocalypse jest "członkiem" Rutheless Seven. Jest to bardzo silny potwór, wygląda jak demon. Uderza z czegoś co wygląda jak SD a ma zasięg jak UE, z poison bomba, z gfb oraz z łapy. Największy hit jaki widziałem to 1243 ale mówi się że może walnąć powyżej 2000 hp!!!!!! O ile mi się wydaje nigdy nie miał ŻÓŁTEGO HP!!!! Wysokie lvl'e umierają, nawet z pomocą gmów-blokerów nie udaje się go pokonać... katastrofa... ale przynajmniej GM'owie pomagają. Raz mnie trapnął na Hyaena Hill to mnie GM'y teleportowały do templa :P (Ale nie przez zabicie). Jeśli go zobaczycie, to nawet nie uciekajcie bo i tak was dogoni i zabije... biega zajebiśćie szybko.
Apocalypse jest "członkiem" Rutheless Seven. Jest to bardzo silny potwór, wygląda jak demon. Uderza z czegoś co wygląda jak SD a ma zasięg jak UE, z poison bomba, z gfb oraz z łapy. Największy hit jaki widziałem to 1243 ale mówi się że może walnąć powyżej 2000 hp!!!!!! O ile mi się wydaje nigdy nie miał ŻÓŁTEGO HP!!!! Wysokie lvl'e umierają, nawet z pomocą gmów-blokerów nie udaje się go pokonać... katastrofa... ale przynajmniej GM'owie pomagają. Raz mnie trapnął na Hyaena Hill to mnie GM'y teleportowały do templa :P (Ale nie przez zabicie). Jeśli go zobaczycie, to nawet nie uciekajcie bo i tak was dogoni i zabije... biega zauwielbiam jeść bananyiśćie szybko.
No to mozemy zaczac sie bac
P.S ciekawe czy EO by go zblokowal ? moze z 10 druidami uhajacymi go i 20 sorcami siekajacymi z sd XD ?
Re down
Ta wyuhalo by go ale jak by combo zrobil ? i pewnie by summonowal demony a wiesz jakie on hity wali na hita 102 eka wzial z comba no to sobie pomysl. A i nie mysle ze gra zejdzie na psy bo cpiy chca zrobic "potwora" nie da pokonania i postrach wszystkich
No to mozemy zaczac sie bac
P.S ciekawe czy EO by go zblokowal ? moze z 10 druidami uhajacymi go i 20 sorcami siekajacymi z sd XD ?
1024 ( dla okraglosci ) druidow od razu.
Po co skoro 4-5 mocnych sorcow wyuha go zawsze na full ? A od 1 hita nie spadnie ?
Jesli zostanie w obecnym ksztalcie wprowadzony do Tibii ( albo on albo Morgaroth, bez roznicy), bedzie to oznaczalo ze gra schodzi na psy.
Dziś z rana, tak o godzionie 7:00 GM bawił się w niszczenie ankh, więc zsummonował Apocalypse przed bramą ankh. Z tego co widziałem to wywalił 1,3k+ z łapy, i jakies 2k z takiego ue ale trucizny.
Zaobserwowałem jego ataki, były to :
Ue
Ue ale takie z trucizny
Ue ale takie jak z kratek "exori mort"
Exori bone beasta tylko ze większy zasięg (bodajrze to byly 2 kratki od apocalypse)
Leczył się (okrutnie, dostawał z sd po 600+ i się uleczył na full hp jednym czarem)
No i z łapy ;p
Zrobiłem screeny. Dorzucam link do tych screenów, wrzuciłem je na rapidshare.
http://rapidshare.de/files/20101747/apoc.bmp.html
http://rapidshare.de/files/20101904/apoc2.bmp.html
http://rapidshare.de/files/20101897/apoc4.bmp.html
http://rapidshare.de/files/20101896/apoc3.bmp.html
Jesli zostanie w obecnym ksztalcie wprowadzony do Tibii ( albo on albo Morgaroth, bez roznicy), bedzie to oznaczalo ze gra schodzi na psy.
Dokladnie - ekipa Cipsoftu chyba juz nie potrafi wymyslic nowego czaru/potwora, ktory moze pokonac graczy technika, a nie wysokim dmg. Ostatnie upki wygladaja tak, ze Cipsoft doklada jak najwiecej pacc-area, wypelnionych starymi potworkami, nie dodaje ani nowych czarow, ani umiejetnosci. W nagrode dodaje potworka o wygladzie demona, ktory wali za 29381029812398129 dmg, a i tak zostanie zabity.
szymon287
10-05-2006, 17:36
@up:
dokladnie =/...
mogli by chociaz zmienic kolory, ,,boskiej siodemki'', a nie wszystko jak normal demon X(
Dr.Unknown
10-05-2006, 17:36
A ja się ciesze, że jednak Cip Soft próbuje utrzymać Role Playing w grze, wprowadzając ciekawe wątki. Szkoda tylko, że dla większości kochanych graczy będzie to tylko kolejne "klepisko" exp'a.
@Up
Ano, nasza wspaniała siódemka zasługuje na nowe sprite'y =P.
Dokladnie - ekipa Cipsoftu chyba juz nie potrafi wymyslic nowego czaru/potwora, ktory moze pokonac graczy technika
EO pokazuje, ze Cipsoft jest bezsilny wobec PG, zabijanie coraz to silniejszych potworow to jest kwestia leveli ( albo 2-3-4-5x liczniejszej ekipy ), a gracza najlatwiej polozyc koniecznoscia myslenia, a tego niestety ta gra nie wymaga.
hmm czy tak trudno było by w tibii o odtworzenie Baala z Diablo przynajmniej?cos o sile demona klonowało by się przez co trudniejsze byloby zabicie etc.świetnie byłoby to
a nie pakowanie w comba od potwora i max hp;/
Aman tiba
10-05-2006, 22:11
ja myślę że powinni popracowac nad wyglądem bossów < sam lepsze w sekund zaprojektuj tylko szkicownik i ołówek> :D myślę również ze sam fakt iż wprowadzają potwory z genezy tibi jest spox ale wygladana to że cip nie myśli o wygladzie bossów
1. nie uważacie że mogliby wproadzic naprzyklad czar spontaniczny dla sorc/druida walacy dzwiekiem ?
2.Mam pytanie czemu skoro w anihilator quest jest najlepszy jednoręczny sword najlepszu jednoręczny axe to czemu nie ma takiegoż cluba?
3.Kidy będzie konkurs na tibia.pl ?? :p;)
Próbowalem dzis to zablokowac uzywając ssa oraz M ring 2 osoby mnie uhaly lecz ku mojemu zdziwieniu bardzo szybko padlem w temple okazalo sie ze po okolo 5 kolejkach ssa byl 4x a m ring 18x
wreszcie bedzie cos czego nie da sie pokonac.. :) Chociaz TEORETYCZNIE "Impossible is nothing..."
EO pokazuje, ze Cipsoft jest bezsilny wobec PG, zabijanie coraz to silniejszych potworow to jest kwestia leveli ( albo 2-3-4-5x liczniejszej ekipy ), a gracza najlatwiej polozyc koniecznoscia myslenia, a tego niestety ta gra nie wymaga.
Gdyby ograniczono lvl = mana + hp, wprowadzono ciekawe spelle + skille, urozmaicono tryb pvp, dodanoby nowe bardzo drogie zbroje, ktore mozna kupic tylko od craftera itp itd, mozna byloby ten PG ograniczyc. A ten nowy demon i tak zostanie pokonany, i to nie przez EO. Wystarczy jakis ~180 knight, 3 magow odpowiadajacych za leczenie + 10 za strzaly z sd i taki monster dlugo nie pozyje.
@down : lekkie zmiany, np ograniczenie lvlu do 150. Cipsoft doda "niepokonanego" potworka, ktorego zabija po 2 tygodniach i tak w kolko ;)
Gdyby ograniczono lvl = mana + hp, wprowadzono ciekawe spelle + skille, urozmaicono tryb pvp, dodanoby nowe bardzo drogie zbroje, ktore mozna kupic tylko od craftera itp itd, mozna byloby ten PG ograniczyc.
czyli zrobic design zupelnie od nowa ?
Moim zdaniem nowy boss służy tylko do oczyszczania serwera podobnie było z "Morgorothem?" który był zabawką w rękach GMów
JEżeli były na tet serverze to znaczy ze będą w rl tibi?
Piotrek Marycha
11-05-2006, 18:51
smiesznie to wygląda jak royal helmety i p sety leza na ziemi.... xD
Tomek Samuraj
12-05-2006, 20:39
Apocalypse jest pierwszym z The Ruthless Seven wienc jest najslabszym z tej siódemki,a zostało ich jeszcze 6,ciekawe jaki 6 bedzie
Tomek dobrze prawi, ale ja bym się bardziej ciekawił czy do gry kiedyś wejdzie sam Zathroth ^.^
BTW. skoro w tibii ma zawitać sama Siódemka, to może wreszcie coś się z PoI zmieni?:)
Apocalypse jest pierwszym z The Ruthless Seven
drugim, zapomniales o tym slabym orshabaalu xD a wiec zostalo jeszcze 5 monsterkow
Gralem właśnie na test serverze gdy nagle pojawił się komunikat że atc anchains skarabów na ank więc popłynełem. Bije te skaraby a tu nagle leci potwór z wyglądu taki sam jak demon. Oberwałem on niego z UE ale innego niż walą sorce to wyglądało jak Sudden Death Ultimate explosion.
10:26 You lose 502 hitpoints due to an attack by Apocalypse.
10:26 You lose 124 hitpoints due to an attack by Apocalypse.
No i padłem :P
Nowy potwór nazywa się Apocalypse i jest owiele silniejszy od Orshabaala
Co wy nato?
No fajnie zabral ci 626 hp tylko nie rozumiem co to ma wspolnego z jego sila? Bo tyle to moze ci zabrac dl w jednej kolejce.
drugim, zapomniales o tym slabym orshabaalu xD a wiec zostalo jeszcze 5 monsterkow
Orshabaal i Morg~~ nie należą do The Ruthless Seven, a Apocalypse jest pierwszy i najsłabszy więc nie gadaj bzdur
Cytat z TibiaWiki:
Abilities: Summons 0-6 Demons, Melee (0-3000?), Berserk, Paralyze, Great Fireball (0-1500?), Great Energy Beam (0-1300?), Distance Fighting (Musical Notes), Strong Haste, Paralysis, Sudden Death explosion.
Fajnie ^^
behonder
13-05-2006, 00:08
widzieliśćie remix elder beha jako niebieki z ogonem dobra wyobraznia gracza nie zeby go zrobic na pcX( :cup: :evul:
Orshabaal i Morg~~ nie należą do The Ruthless Seven, a Apocalypse jest pierwszy i najsłabszy więc nie gadaj bzdur
Pierwszy ktory sie pojawil, niekoniecznie najslabszy :)
to zostało jeszcze Infernatil, Pumin (może Putin? :D ), Verminor, Tafariel, Bazir i Ashfalor.
kostooch
13-05-2006, 07:16
The Ruthless Seven
From TibiaWiki
The ruthless seven are followers of Zathroth. Even the Demon Overlords obey their wishes.
They are:
* Infernatil, the incediary of hell
* Pumin, the Lord of Despair
* Verminor, the Plaguelord
* Tafariel, the mistress of the damned
* Apocalypse, total destruction
* Bazir, the great deceiver
* Ashfalor, the right hand of Urgith. The general of the undead hordes.
10znakooff
pally mikmys
13-05-2006, 08:29
predzej czy polzniej go ubija taka prawda ;p
ciekawe jaki loot :>:>:>
Jak go zabiją za pierwszym razem to wiadomo ze rar poleci... a potem jakies gówna. Daj ktos link do translatora dobrego
EDIT
Na erig.net piszą ze apocalypse potrafi je**ąc 6000hp w jednej turze, tylko kto to przyjo na "klate"?
Więc może jesli go wprowadzą w rl tibie to trzeba bedzie miec więcej myślec a nie isc i bloczyc
Xzonixek
14-05-2006, 21:01
Widziałem jak Maly Wizak biegł na ugh...Za nim biegła Apokalipsa8o Jak zobaczyłem że biegną równo to podziękowałem (wokoło piramidy). Gmowie zrobili taką pokazówke:D Zabawne było to że jak Apokalipsa zrobiła deathstara to Wizak wszedł na piramidę, bo prawie dostał z jedneego promyczka:D :)
Więc może jesli go wprowadzą w rl tibie to trzeba bedzie miec więcej myślec a nie isc i bloczyc
rzeczywiscie, duzo do myslenia - " jak zabic cos co cie polozy zanim to zobaczysz "
Zarkadius
14-05-2006, 21:21
liczac ze ma obrazenia mniej wiecej kolo 1000 i na obszarze prwie calego monitora to zanim zobaczysz jak sie nazywa to bedziesz mial napisane YOU ARE DEAD!!!;)
rzeczywiscie, duzo do myslenia - " jak zabic cos co cie polozy zanim to zobaczysz "
Może trzeba byc w całkiem innym miejscu jak to cos atakuje.
@pierwszy post z 4 strony
Gdzie wyczytałes ze Apocalypse jest najgorszy?
Może trzeba byc w całkiem innym miejscu jak to cos atakuje.
przeceniasz Cipsoft.
Mastadi, little meteorite
15-05-2006, 19:52
Apocalypse jest pierwszym z The Ruthless Seven wienc jest najslabszym z tej siódemki,a zostało ich jeszcze 6,ciekawe jaki 6 bedzie
The Ruthless Seven
From TibiaWiki
The ruthless seven are followers of Zathroth. Even the Demon Overlords obey their wishes.
They are:
* Bazir, the great deceiver
Coś wątpie żeby Apocalypse był najsłabszy. W opisie ma "total destruction" Czyli totalna destrukcja.
A tu macie przetłumaczone ich opisy:
* Infernatil. Niestety, niewiem co to znaczy incediary, ale hell znaczy piekło
* Pumin, lord rozpaczy
* Verminor, lord plagi
* Tafariel, dama przeklętych
* Apocalypse, totalna destrukcja
* Bazir, wielki oszust
* Ashfalor, prawa ręka Urgith'a. Generał hord nieumarłych.
incerdinary mozna przetłumaczyć jako ktoś kto zapala coś, palacz itd... wiec moze to znaczyc Palacz piekła. (ale nie palacz papierosów :) )
* Pumin, lord rozpaczy
* Verminor, lord plagi
* Tafariel, dama przeklętych
* Apocalypse, totalna destrukcja
* Bazir, wielki oszust
* Ashfalor, prawa ręka Urgith'a. Generał hord nieumarłych.
Tafariel, kochanka przeklętych - dama brzmi mniej mrocznie ^.-
Verminor, Plaguelord - lord plagi - może plagi'ator :)
Infernatil, tu przytocze tłumaczenie mojego kolegi, który większość rzeczy traktuje nazbyt patetycznie - Infernatil, Ten, który rozpala piekło
Nie rozumiem tylko dlaczego dają odrazujednego z najepszych a nie pokolei? Czyżby Cipsoft pomylił kolejnośc?
Ehh, jesli bendzie sie zmieniac Stone Skiny co kilka sec. uhac bendzie blokera kilku(nastu) drutow/sorcow to raczej nie bendzie trudny do ubicia taki Demonek. Jak zobaczylem Fishiego z Refugi w starciu z Orshem to przyjelem, ze "imposibyl iz nofink". Co prawda jak taki Demon z odzysku zacznie uciekac i sie leczyc to moze zrobic sie goraco. Poczekamy zobaczymy.
Co z pojawianiem sie The ruthless seven? Mozeliwe,ze cipy wkoncu zrobily jakis fajny quest w stylu Indiany Jonsa, tz wybijasz w pien hordy demonow, wkoncu podnosisz sobie w ciemnej jaskini jakis mega-rar a tu nagle wylania sie z piaskow na pustyni Apocalips. Jakby bylo jak z Orshem to staloby sie nudne...
E Jak zobaczylem Fishiego z Refugi w starciu z Orshem to przyjelem, ze "imposibyl iz nofink".
Ty sie nie czepiaj fishiego tak? To nie jego wina ze dednął tylko tych noobow shoterow co nie postawili M walla.... nie, ... zaraz, ... postawili... jak orsh se uciekł...
@up
Zgadzam sie, w koncu Fishii zobil solo dhq
@2 up
Podejżewam że żaden z hlvl nie bedzie sie bawił w I. Jones (są za głupi)nie mówie o wszystkich, a tęgie umysły które siedzą i kombinują nad rozwiązaniem nowego qs mają za słaby lvl
Ciekawie to by było gdyby Apuś respawnował się nie jak Orsha - "nad rzeczką niopodal krzaczka" ale nieregularnie na terytorium pacc (bo tej polityki Cipsoft na pewno nie zmieni i nie da faccom żadnego z demonopodobnych nawet "polizać" ^^),ale...Pytanie powinno brzmieć: czy WOGÓLE będzie sie pojawiał w Tibi czy, jak już ktoś stwierdził, była to kolejna zabawka do rozwalania testa...
Argest Fog
20-05-2006, 14:03
Pomyła.Dwa
Orsabaal do niej nie nalezy...
Cipy chyba nas przeceniaja...
Apocalypse lepszy od Orhaballa i Margotha...
Poza tym Margoth i Apocalypse to Overlordzi , słudzy Ruthless seven...
Znaczy ze ta siódemka bedzie NIE DO POKONANIA!!!
Jak jeszcze z Orshabaleem sobie nie do konca radzimy , to co zrobimy gdy przyjdzie Ta cała Bezlitosna Siódemka (Ruthless seven)
Ja na szczęscie nie mam sie czego bać...chyba ze te potwory bedą atakowały miasta FACC -.- Bo możliwe ze to nie będą TYLKO Demonki tylko jakies Giga Super Old Widow , albo Mega Hiper Demodras >.<
et cetera
EDIT:sorry za pomylke : Margoth(czy jakos tak) nie jest w Ruthless Seven.
@Harstrock
nie sadze żeby Cipsoft czekal aż any1 bedzie mial level 1500.
@up
Mylisz się. Prawdą jest, że Morgaroth i Orshabaal są overlordami, jednak Apocalypse jest jednym z Ruthless Seven. A co do tego, że niepokonany jak ktoś powiedział to ja bym się z tym nie zgodził...
~~Pozdro, MrSosOo=]
@edit
Gdzie macie napisane, że Apocalypse jest najsłabszy z Ruthless Seven ??
Domino Mag
13-06-2006, 13:49
Ludzie!!! Po co odrazu zbijac. Dajcie sie dednac i cieszcie sie ze w statystkack macie napisne Killed on .... lvl by Apocalypse.
KnowCrash
05-07-2006, 14:09
gdzie mozna znalezc ta historie tibii?
Shin Cron
05-07-2006, 16:28
Czyli Orsz, Morgetron (nie znam nazwy) to słudzy tej złej siódemki a Apuś to jeden z tej siódemki??
To niech zmienią im wygląd bo już normalnie mi się wymiotować chce jak widze kolejnego potwora który wygląda jak demon.
A może każdy potwór z tej siódemki bedzie atakował największe miasta w Tibia np Thais, Carlin itd.??
Harstrock
05-07-2006, 17:36
Nieprawda. Orshabaal ani Morgaroth (również na test servie widziany) nie należą do Ruthless Seven. Orshabaal jest ich sługą (vide jego tekst "Praised by my MASTERS, The Ruthless Seven", co znaczy "Chwalony przez moich władców, Bezlitosną Siódemkę), Morgaroth, z tego co wyczytałem, też. (wydaje mi się że jest on bratem Orshabaala, pewny nie jestem a nawet wątpię) Chyba że miałeś na myśli inne demony, to sorki. Poza tym w Tibii jest tylko jeden demon, Orshabaal (ofkors taki silniejszy demon). No, w Real Tibii, na OTSach nie uznaję(A grałem ostatnio trochę,
(ćwiczyłem pvp) i się naoglądałem różnych Chucków Norrisów, Rozwalaczy itp.).
@topic
Ja na to: Test server. To nic innego jak potwór TESTOWY. (żebyście widzieli co się na Rooku działo...)
jak kto jest w 7 to już wiedzcie: Diablo,Lord Zenkhous,Death Orshabaal,Orshabaal Berserker,Morgoth Eye,Death Necromancer, Lord Lucyfer
widziane na pierwszym Otsie Orshabaal wygląda jak awatar Darka Alphadrona
samego Morgotha nie da się zabic niczym oprócz oprócz magic ice rapier pilnywanym w podziemiach Hell'a ponieważ na hellu są tylko nieumarli jest miejsce zniszczenia skały stone cutter axem i ujawni się teleport którym wejdziecie do krainy demonów, Morgotha i 1000 dusz tam wszystko się zacznie skała jest niewidzialna cała kraina, skała i teleport jest niewidzialny na map edytorze
Harstrock
05-07-2006, 17:40
Pomyła.Dwa
Orsabaal do niej nie nalezy...
Cipy chyba nas przeceniaja...
Apocalypse lepszy od Orhaballa i Margotha...
Poza tym Margoth i Apocalypse to Overlordzi , słudzy Ruthless seven...
Znaczy ze ta siódemka bedzie NIE DO POKONANIA!!!
Jak jeszcze z Orshabaleem sobie nie do konca radzimy , to co zrobimy gdy przyjdzie Ta cała Bezlitosna Siódemka (Ruthless seven)
Ja na szczęscie nie mam sie czego bać...chyba ze te potwory bedą atakowały miasta FACC -.- Bo możliwe ze to nie będą TYLKO Demonki tylko jakies Giga Super Old Widow , albo Mega Hiper Demodras >.<
et cetera
cipsoft wie kiedy będziemy mocni żeby się jej przeciwstawic a kiedy ani przyjdą to już będą pewnie jakieś 1500+ nie ma co sie bac cipsoft wszystko wie i biblioteka na edron też
gavreonien
05-07-2006, 18:50
Kolego glupi ty jestes :)
They are:
* Bazir, the great deceiver,lord of the lies
Tibia Wiki - wystarczy poszukac
dla leniwych http://tibia.erig.net/Ruthless_Seven
PharadoX
05-07-2006, 19:33
Dodam że na test servie też go widziałem ale prócz niego laziła za nim mumia ze skullem o nazwe Knightmare ( nikt jakiegoś typa z początków tibi ale niepamietam co zrobił ) , prócz tego jak padłem i pojawiłem się w temple venore to za mna pojawił się jakiś h-lvl najt 100+ ( może nawet 150+ ) i powiedział mi że padł od apocalypsa na hita ( mówił coś o 1845 , i skopiował hita ). Ale cóż to tylko Test Server.
Poprostu Pitbul
06-07-2006, 11:07
up@: LoL, knightmare to według mnie GM! On chodzi z tym swoim "zwierzaczkiem" po ankh na ts.
wejdzcie se wszyscy na www.wiki.hunted.pl i w dziale potwory na samym koncu pisze jaki kto jest silny .Apocalypse nie jest wcale najslabszy z tej 7.Uwazam ze jest najsilniejszy.Aha jeszcze tworzy sobie 8 demonow
Patrykusss
15-06-2007, 21:20
Czy rzeby grac na test serwie trzeba mniec PACC czy cos innego czy kazdy moze zagrac??
A jeszcze jedno jak wejsc na TEST SERWER jesli moge bo dalem TEST SERWER LOGIN i nic
Linkater
15-06-2007, 21:34
Czy rzeby grac na test serwie trzeba mniec PACC czy cos innego czy kazdy moze zagrac??
A jeszcze jedno jak wejsc na TEST SERWER jesli moge bo dalem TEST SERWER LOGIN i nic
Póki co tylko tutorzy mogą sie wbić na TS, a właściwie prywatny TS gdzie szukają "bóguff". Może już niedługo włączą publiczny TS.
A to "rzeby" rzuciło mnie na kolana.
@Edit Firzd!!1
cielakmateusz
15-06-2007, 21:35
Po 1 to żeby wejść na Test Server , trzeba być tutorem albo GM'em ;)
Po 2 to żeby wejść na Test Server , trzeba posiadać specjalnego klienta tibii , ten którego masz obecnie (7.92) nic nie da
Malkowicz
15-06-2007, 22:00
Orshabaal to nie jest członek TRS(The Ruthlees Seven) to tylko taki sługa bo wkońcu Pieprzy że Praised be my Masters
Ale nikt przez przypadek nie zauważył że to temat z 2006? Raportowałem już, ale nikt nie reaguje.
Patrykusss
16-06-2007, 08:04
A zkąd wziąść testowego klijenta nie wiem poniewaz zwykle gdy jest utpade nie ma mnie na kompie bo wyjezdzam do siotry
pech, składam kondolencje
hehe nie wiedzialem ze jest cos silniejszego od oroshibala....... mam nadzieje ze nigdy w calej grze nie spotkam tego potwora :)
Marvolis
17-06-2007, 14:32
hehe nie wiedzialem ze jest cos silniejszego od oroshibala....... mam nadzieje ze nigdy w calej grze nie spotkam tego potwora :)
a ja mam nadzieje ze spotkasz
Panowie i panie data tematu (:
@miko11
Apokalipsie ssza! Oroshibal jesst lebszy!!!!11 jeden niechcemisiepisać
freeman_xtr
21-06-2007, 21:11
Zgadzam sie ze jest to swego rodzaju niemoc cipsoftu ... zrobili potwora który jednym uderzeniem zabija wszystko w promieniu ... w dużym promieniu a nawet mu wyglądu nie zmienili ???
Co prawda prędzej czy pózniej ktos go pokona ale ...
temat sprzed roku..
modek- zamknij go ; >
Adu~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.