Pokaż pełną wersje : Rec key i hack
-Ernesto-
09-05-2006, 14:19
Czy jeśli wpisałem na tibia.com mojego rec keya przy odzyskiwaniu konta, a w tej chwili miałem keya na kompie to hacker(cracker...) ma mojego rec keya?
Raz użyty recovery key jest już nie ważny, więc nie musisz się obawiać. Nie całkiem zrozumiałam Twoje pytanie. Na przyszłość passy, rec key itd zapisz sobie na kartce - na kompie nie są bezpieczne
tak jak up ale czy jest on nie wazny to nie wiem ? powaznie ? to jak uzyje go raz dostane drugiego ?
Bjoern Shu
09-05-2006, 15:01
Raz użyty recovery key jest już nie ważny, więc nie musisz się obawiać. Nie całkiem zrozumiałam Twoje pytanie. Na przyszłość passy, rec key itd zapisz sobie na kartce - na kompie nie są bezpieczne
lol i po co takie glupoty mu piszesz?
Rec keya mozna uzyc 96987346834769347693847689 razy
a jesli hacker/cracker posiada recka najlepiej wyslac list do CIP Softu o nowego..
-Ernesto-
09-05-2006, 15:49
... ale nikt nie odpowiedział na moje pytanie. Pytałem się o to czy jeśli miałem na kompie keyloga i wtedy w acc lost wpisałem rec keya żeby zmienić maila i hasło to czy ten cracker ma mojego rec keya.
@3up rec keya można użyć wiele razy...
kszychu13
09-05-2006, 15:53
lol co to za pytanie jesli miales keylogga na kompei to chyab tamten huj ktory Ci to podeslal widzie lub czyta wszystko co ty piszesz? proste? wiec jesli wpisales r-key podczas bytowania keylogga na kompie no to niestety ale tamten hacker czy tez cracker go ma ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.