Pokaż pełną wersje : Lalka NA Hall Gate!!!!
Lukasz'Neto
09-05-2006, 16:12
Czołem!!!!
Otóż chcę się wybrać na HG.MAm lalke która wypada z DS i nie iwem jak się jej używa,żeby wyjść Z HALL GATE.Jeśli ktoś wie jak to prosze o napisanie.Myśle że nie tylko mi się to pzyda ale także wielu innym osobom!!!!
Z góry THANKS!!!!
Wyjscie za pomoca lalki juz nie dziala. Teraz trzeba wychodzic za pomoca praceli/czaru.
Lukasz'Neto
09-05-2006, 16:29
Wyjscie za pomoca lalki juz nie dziala. Teraz trzeba wychodzic za pomoca praceli/czaru.
Jakiego czaru????
Jakiego czaru????
Levitate? >.<''
I pisze się HELL GATE.
Mozna tez wyjsc przez Draconie ;)
Rethfing on Aldora
09-05-2006, 17:11
To Walekifa czy jego kopia? :|
To Walekifa czy jego kopia? :|
Mi się zdaje, że to raczej kradziej avków.
Duch Niespokojny
12-05-2006, 18:21
Mozna tez wyjsc przez Draconie
A propos: na Draconii, w jaskini ze smokiem znajduje się teleport, po użyciu którego jednak zostaję przeniesiony zaledwie parę kratek. Obok teleportu jest tabliczka z napisem: "sacrifice the key". Czy ktoś wie może jaki to klucz trzeba poświęcić, żeby móc użyć tego portalu i czy trzeba to robić za każdym razem, czy też po jednorazowym użyciu klucza można się teleportować do woli?
A propos: na Draconii, w jaskini ze smokiem znajduje się teleport, po użyciu którego jednak zostaję przeniesiony zaledwie parę kratek. Obok teleportu jest tabliczka z napisem: "sacrifice the key". Czy ktoś wie może jaki to klucz trzeba poświęcić, żeby móc użyć tego portalu i czy trzeba to robić za każdym razem, czy też po jednorazowym użyciu klucza można się teleportować do woli?
eee... nie pamietam jak to sie nazywa ale wyglada jak 'strange symbol'... nie pamietam dragon fetish czy cos w tym rodzaju. A dostajesz to od Old Dragon Lord jezeli przyniesiesz mu grzybki :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.