zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z kontem.

Ivul Pikito
09-05-2006, 21:08
Więc moj problem polega na tym, ze zmienilem e-mail i wraz ze zmienieniem, na nowy e-mail wyslalo mi nowe haslo do acca, a ja nie pamietam hasla do e-maila, zeby sprawdzic jakie jest haslo. Chcialem sie zapytac czy moge cos zrobic, czy stracilem juz chara na zawsze. Czekam na odpowiedzi.

Masterek Danio
09-05-2006, 21:10
Więc moj problem polega na tym, ze zmienilem e-mail i wraz ze zmienieniem, na nowy e-mail wyslalo mi nowe haslo do acca, a ja nie pamietam hasla do e-maila, zeby sprawdzic jakie jest haslo. Chcialem sie zapytac czy moge cos zrobic, czy stracilem juz chara na zawsze. Czekam na odpowiedzi.
straciles na zawsze zakladajac ze jestes facc

teletoobis
09-05-2006, 22:30
Poszukaj opcji "zapomniałem hasła" albo kakoś tak i tyle... -.-'

kasii
09-05-2006, 23:35
LOL niewiesz nieodzywaj sie
po upływie 24h od zmiany emeila jeśli sie nie zalogujesz wróci stary emeil i stare chasło czyli odczyta sie stan zabespieczeń i ustawień twojego konta do tibi sprzed zmiany

Zyphiel
10-05-2006, 02:05

Inteligent się znalazł...
Przy jakiejkolwiek zmianie hasła, emaila itd. jeśli nie zalogujesz się używając nowych kodów w ciągu 24h, zmiana nie dojdzie do skutku. Nie straciłeś chara ^^

Masterek Danio
10-05-2006, 13:55
Inteligent się znalazł...
Przy jakiejkolwiek zmianie hasła, emaila itd. jeśli nie zalogujesz się używając nowych kodów w ciągu 24h, zmiana nie dojdzie do skutku. Nie straciłeś chara ^^
Taa inteligencje oceniasz wedlug poziomu wiadomosci w grze o nazwie tibia ??
Jezeli tak to niech cie wyniasa na wyzyny "inteligencji"poziomy w tibi. A pozatym ktos juz to mowil nie musiales pisac nowego postu przemyslalem co powiedzialem i teraz wiem ze zrobilem blad a te twoje docinki typu inteligent sie znalazl mowisz chyba o sobie.Z tego wynika ,ze nie umiesz podzielic swiata realnego a tibi.:p

Poisonerr
11-05-2006, 10:30
Taa inteligencje oceniasz wedlug poziomu wiadomosci w grze o nazwie tibia ??
Nie wiesz -> nie odzywaj sie. A ty gowno wiedziales na ten temat, a mimo to zaczales spamowac, wiec nic dziwnego, ze inni uzytkownicy zakwestionowali twoja inteligencje. A czlowiek inteligentny potrafi radzic sobie w kazdej sytuacji, takze w tibii.
Jezeli tak to niech cie wyniasa na wyzyny "inteligencji"poziomy w tibi.
Twoj problem, ze nie umiesz expic lub stosowac bota do expienia. Inteligentny czlowiek umie.
przemyslalem co powiedzialem i teraz wiem ze zrobilem blad
A wiesz co to jest opcja "Edytuj"?
a te twoje docinki typu inteligent sie znalazl mowisz chyba o sobie.
Buhahahahahahahahaha, z tresci tematu wynika jasno i przejrzyscie, ze to jest raczej o tobie. :p
Z tego wynika ,ze nie umiesz podzielic swiata realnego a tibi.
Jak ktos jest glupi w rl to i w tibie nie bedzie umial dobrze grac i odwrotnie. Nie tyczy sie to tylko gry tibia, ale ogolnie wszystkich gier i programow na kompie.

emilok
11-05-2006, 10:35
Nie wiesz -> nie odzywaj sie.
I w tym momencie poisoner zamilkł na wieki.

Poisonerr
11-05-2006, 10:39
I w tym momencie poisoner zamilkł na wieki.
taaaa, bo ty zawsze wiesz wiecej, naucz mnie grac w tibie mistrzu