Pokaż pełn± wersje : 41 Elit Knight Red Skull Own3d Thoria Look!
41 elite knight owned thoria
http://rapidshare.de/files/20120420/41elit.rec.html
Comment plz
;]
~edit
Macie rehosta na tibiacams
http://tibicams.tibianetwork.com/get/8800
Comment plz;)
matekk fst bolt
10-05-2006, 20:21
nice film :D w ogole fajnie mi sie oglada twoje filmy pozdro czekam na wiecej XD:evul:
Nie lubie Cię mitu z tego powodu jak kogo¶ bijesz to jeste¶ żadny itemów a jak już kto¶ ci da to i tak go zabijasz-.-
Mitsu, jak dlugo tutaj jestem bede caly czas cie krytykowal bo jestes Zalosny, poszedles zabic jakiegos noob najta, a po jego zabiciu rzucales jego bp zeby twoi kumple ci loota nie zkroili? LOL
Pozniej zaczales bic twojego kumpla za to ze wzial cos z loota, NO NIE ZALOSNY TYP!
Jakbym gral na thori, bys mial hunted na dziendobry za twoja denna osobowosc, w moim poscie zamieszcze ten movie co dales w temacie gdybys chcial to usunac, oto Prawdziwy Mitsu!
http://rapidshare.de/files/20120420/41elit.rec.html
Powies sie czlowieku, istne PA :)
Dizaen to nie moj kumpel przybłakał się;]
Olorion.
10-05-2006, 21:24
sux loot, nub byl afk + bicie ~20 lvl palka
men rox !1!11!11!!1!11
Felux Zarius
10-05-2006, 21:32
Next great movie [;
Damian ;*
najs akcja :p
@mitu'so
mam takie pytanie zapewne expisz w tombie za teleportem co nie ? jesli tak nakręc jak mozesz jakis filmik pokazuj±cy mniej wiecej cały tomb za tp i wyslij mi na pw byłbym bardzo wdzieczny :p gdyz zamierzam expic tam ale na swoim servie nie mam duzo znajomych którzy mi pomog± go obcykac całego ;]
Krzaq Ziomal
10-05-2006, 21:35
troche żałosne. jakis ziomek pomógł zabić tego najta a ty za nic go lejesz, czę¶ć loota dla niego powinna byc -.- Mówisz zeby ci dal bp uh on daje a ty go dalej bijesz...żałosne... A tak pozatym to nieĽle celujesz z exori vis.
Olorion po pierwsze to chyba 49 royal a nie 20
~shokei dzisaj bede mial chwile czasu to wstawie;) w filmy za tombem za tp rundke;] lub jutro z rana;]
WielkiSorc
10-05-2006, 23:07
Żałosne było to, że lałe¶ tego palka... N/C
Straznik Monopolowego
10-05-2006, 23:44
Omg!!! Masz do perfekcji opanowane zucanie loota gz!!
Szkoda ze na tej thori nie ma kto z wami porzadku zrobic :/ oto jak konczy swiat gdzie polacy zadza
ps czemu wylaczyles filmik ?? -.-
nie wiem czy ¶miać się, czy płakać.... żałosne...
Bjoern Shu
11-05-2006, 02:34
Omg!!! Masz do perfekcji opanowane zucanie loota gz!!
Szkoda ze na tej thori nie ma kto z wami porzadku zrobic :/ oto jak konczy swiat gdzie polacy zadza
ps czemu wylaczyles filmik ?? -.-
Taa fajnie ale na Thor i i ~N~I~E~ R Z ˇ D Z ˇ Polacy.
royal oski
11-05-2006, 03:11
Madreth w zupelnosci sie zgadzam :D
Wyłaczyłem filmik bo go pusciłem;] pozatym kto mnie ustawi jak jestem w wojnie tak czy siak;]pozatym co tak chcecie aby szwedzi zadzili na thori zadza Polacy i Anglicy;] i 1-2 szwedow;] w naszej guild przeciwna guild sami szwedzi 2-3 polakow. Wielki sorc widze ze jestes w light pokaz jakis swoj frag;) machnij jakies movie.
Wojtus the pall
11-05-2006, 09:23
jestes noobem mit~ jak mozna kumpla ubic idz znim na soluwe a padniesz ...... jak byhm gral na thori to by byl odrazu hunted rook za bycie noobem!!
najs akcja :p
@mitu'so
mam takie pytanie zapewne expisz w tombie za teleportem co nie ? jesli tak nakręc jak mozesz jakis filmik pokazuj±cy mniej wiecej cały tomb za tp i wyslij mi na pw byłbym bardzo wdzieczny :p gdyz zamierzam expic tam ale na swoim servie nie mam duzo znajomych którzy mi pomog± go obcykac całego ;]
Shokei zoba filmy "Zwiedzaj z cichym" tam masz all tomby przed i za tp:)
A filmik przecietny:p
Zbychu burczymucha
11-05-2006, 12:33
Akcja na red skullka szybka i w miarę sprawna.
To co było potem to żenada!!
Koles wyżuca co chcesz a ty go klepiesz, a loota z Knighta mógł luknąć w koncu nic cudownego tam nie było. Zapewne jeszcze film wyłączyłeś bo zabiłeś tego biednego palla który tylko ci pomógł.
Jeśli więcej jest takich polaków, to jak możecie żądzic światem, jeśli tak się zachowujecie?
Niechciałbym cie znać, bo juz po takim małym incydencie można poznać człowieka i tacy ludzie powinni być na zawsze hunted!!X(
Mind'Reaver
11-05-2006, 12:47
Boże, co za noob. Pierw bił jak noob jakiego¶ knaja, potem jak noob zabierał loota, potem bil pallka 20, kazał mu płacic, a gdy zapłacił dalej go bił. Noob 1 klasa.... Gdybym takiego złapał -.-
Co ty gadacie gdybym takie złapał cfani jestescie tylko na forum.. w rl szkoda gadac jak kazdy pozatym nie byl to 20 pallek jak ktos napisal troche wyzej tylko 49 royal i go nie zabiłem zostawiłem zanim cos napiszecie przeczytajcie poprzedznie posty.
Zbychu burczymucha
11-05-2006, 13:10
Co ty gadacie gdybym takie złapał cfani jestescie tylko na forum.. w rl szkoda gadac jak kazdy pozatym nie byl to 20 pallek jak ktos napisal troche wyzej tylko 49 royal i go nie zabiłem zostawiłem zanim cos napiszecie przeczytajcie poprzedznie posty.
Gdzie uczyłeś się pisać?:D
Chyba nie w szkole:p
Poprostu nie uzywam ¶ ę ± itd a co do ortografi to tez cienko;)
Tak, w rl mnie tluka. Tata mnie rzuca wazonami od kwiatow, brat rzuca skarpetkami z przed 2 lat, siostra mnie katuje wielkim dlugim dmuchanym bananem, to chciales uslyszec? Wlasnie takie mam rl!
Jestem cwaniakiem na forum bo w rl nie moge! BIJA MNIE W DOMU :((((
Zalosny jestes,
Haha!
A Ty có? masz 50 pallka i sie podniecasz? pokaz jakie Ty masz pvp... zreszta gdybys byl w czasie wojny to kazdy mf , Sd , uh by sie dla Ciebie liczyl... wiedz zamknij zaprzeproszeniem morde i cicho siedz.
Koszyk daj spokuj;) to moj prywatny krytyk kazdy moj film lubi krytykować;)Wiecej krytyki;) im love it;]
Lord Wlodek
11-05-2006, 17:14
Szybkie zabciie 41 najta co to zalnie tego Pallka załosne zawsze rzucasz sie na mneijsze lvl w kazdym filmie.chcesz pochwalic sie pvp? pokaz film jak ubijasz 70 lvl+
@Koszyk
Ktos moze miec 10 lvl a moze miec najlepsze pvp w tibi wiec nie kwestionuj takich rzeczy
Lord Wlodek
11-05-2006, 17:15
Ekhm prywatny krytyk ? jestes zalosny i mam nadzieje ze cioe kiedys wkoncu zrookuje
Double post :/ dwa razy kliklem powyzsyz post wiec ten tylko wyedytowalem
A Ty có? masz 50 pallka i sie podniecasz? pokaz jakie Ty masz pvp... zreszta gdybys byl w czasie wojny to kazdy mf , Sd , uh by sie dla Ciebie liczyl... wiedz zamknij zaprzeproszeniem morde i cicho siedz.
Ten 50 rp to atrapa, mam 368lvl! Jestem majstersztyk tibi!
"WIEDZ POKASZIEM SWOIJEM PVP! MUJ 20 NAJT ROX, JESTES NUPEK BO MASZ 50 PALLA I CYNISZ!"
Af, nie chce mi sie kopiowac/wklejac niektorych screenow, ale kolejny zalosny forumowicz ktory ma avatar niezlej laski i mysli ze jest COOOOOOOOOOL ZIOOOOOOM.
Strugales kiedys Rysia?
Marszczyles Fredzika?
Napastowales swojego ogoreczka?
Prostowales swojego bananka?
Jak ja lubie przyjmowac takie pociski od jakis burakow : DDD
Edit:
Zreszta jezeli cie interesuje dlaczego walnalem na forum mojego 50 rp, to Ci napisze, poniewaz najwiecej ludzi mnie kojarzy jako Maur, to tez dalem w moim avatarze ten screen :o
Po drugie, jestes dennym osobnikiem, moge sie zalozyc ze thoria to twoj pierwszy server i naprawde "WIESZ GOWNO" o PVP i o TIBI.
Gowno mozesz wiedziec ile mam postaci, ile godzin spedzilem przy tej pieknej grze, ile pieknych akcji przezylem, ile razy mialem dola, ile razy walczylem o wolnosc, wiec stul pysk jezeli nie wiesz kim jestem.
To jest forum, kazdy moze krytykowac i oceniac, wiec po raz kolejny prosze cie abys Zamknal pysk :o
Thoria jest moim 3cim swiatem... gralem na Aurea 61 EK , Aurea 52 MS , Dan00bia 56 EK. Jak myslisz osiagajac takie lvle moge ,,gowno'' wiedziec o PVP i o Tibi? to sie ku*** bardzo mylisz
, ale kolejny zalosny forumowicz ktory ma avatar niezlej laski i mysli ze jest COOOOOOOOOOL ZIOOOOOOM.
Avatar to moja sprawka jak Ci nie pasuje to nie patrz na niego...
Gowno mozesz wiedziec ile mam postaci, ile godzin spedzilem przy tej pieknej grze, ile pieknych akcji przezylem, ile razy mialem dola, ile razy walczylem o wolnosc, wiec stul pysk jezeli nie wiesz kim jestem.
Noi gowno o Tobie wiem i wiecej nie chce wiedziec. Bo jestes zalosny. Sam mnie krytukujesz nie znajac mnie wiedz udowodniles ze jestes idiotą. Wiec to TY zamknij ryj a jak nie to Ci moge zalatwic hunta na Titani
@EDIT
Jak chcesz to mozemy sie sprawdzic na jakims OT kto tutaj ,,gowno'' wie o pvp. Podaj ip jakiegos pvp e i mozemy sprawdzac
Hellraider
11-05-2006, 22:02
@Koszyk wiesz co czytam tak te twoje wielkie najazdy i zauwazylem ze to troche nie trzyma sie kupy wiesz :S. Zacznijmy od poczatku
A Ty có? masz 50 pallka i sie podniecasz? pokaz jakie Ty masz pvp...
Po 1 powiedz mi gdzie on wczesniej mowil o lvlach, charach etc i czy gdzies komentowal pvp? Bo nie widzialem szczerze mowiac, wiec powiedz mi czy zle jest z moimi oczami czy z twoja psychika? Jak naprawde nie masz o co sie przyczepic a lizesz komus dupe tylko dlatego ze jest z tego samego serwa a ma wyzszy lvl to mi cie chlopczyku zal. Po prostu lepiej sie przymknij bo tylko wychodzisz na idiote ;[
wiedz zamknij zaprzeproszeniem morde i cicho siedz.
Hmhm troche nie rozumiem tego zdania. powinno byc chyba "wiedz, zamknij za przeproszeniem morde" chyba ze ci chodzilo o wieC, ale wiesz ja tam nie wnikam, a jedyne co ci moge poradzic to isc do szkoly. Tam nikt nie gryzie, uwierz mi.
Thoria jest moim 3cim swiatem... gralem na Aurea 61 EK , Aurea 52 MS , Dan00bia 56 EK. Jak myslisz osiagajac takie lvle moge ,,gowno'' wiedziec o PVP i o Tibi? to sie ku*** bardzo mylisz
Wiesz nawet jakbys zrobil 124781425 charow z 100+ lvlem to nie znaczyloby wcale ze masz dobre pvp... bo player jest nieobliczalny, nigdy nie wiadomo jak moze sie zachowac, jak byc wyposazony, a jesli chodzi o potwora to prawie zawsze wiesz jak sie zachowa (sa wyjatki typu dl, demon i pare innych) a ja widzialem bardzo duzo osob z "wysokim" lvlem a wiedzacych tyle o pvp co Ty o kulturze. I nie przeklinaj prosze, nie jestes w domu tylko na publicznym forum ;[
Noi gowno o Tobie wiem i wiecej nie chce wiedziec. Bo jestes zalosny.
Hehehe skoro tak, to czemu pierwszy na niego wjechales i od razu posluzyles sie rzecza ktora w nijaki sposob mozna oceniac ludzi (lvl) bo nie wiesz ktory to moze byc naprawde char i co najwazniejsze liczy sie gracz a nie postac. I kto tu jest zalosny to raczej wiekszosc inteligentnych osob sie domysli ;)
Sam mnie krytukujesz nie znajac mnie wiedz
Taaa? To spojrz na to: ;)
A Ty có? masz 50 pallka i sie podniecasz? pokaz jakie Ty masz pvp...
Mam nadzieje, ze nic dodawac nie musze.....
Wiec to TY zamknij ryj a jak nie to Ci moge zalatwic hunta na Titani
Zalosne pogrozki zdesperowanego gowniarza. Skoro tak cie przepelnia agresja to moze bys sie zapisal na jakis sport walki? A nie przed kompem, jak sie domyslam 24/7.
Jak chcesz to mozemy sie sprawdzic na jakims OT kto tutaj ,,gowno'' wie o pvp. Podaj ip jakiegos pvp e i mozemy sprawdzac
Ty lepiej idz sprawdz czy cie nie ma w innym pokoju ;[. Otsy sa nielegalne wiec wspominanie o nich tutaj jest zabronione, mysle, ze w regulaminie jest to jasno powiedziane. Noo chyba ze sie nie czyta regulaminow, ale ja w to wnikac nie bede, twoja sprawa ;).
Nie mam pytan...
@Co do filmu i autora. Hmm bardzo to dla mnie dziwne, ze jakis 49 rp tak o sobie pomogl ubic 41 ek bez powodu. Za co go bil? Za rs? To chyba byl jakis skonczony noob no innych mozliwosci nie ma albo jakis berzerk, albo klamiesz, zeby bardziej na ciebie nie wrzucali ze zabijasz kumpli ;p. Poza tym ja rowniez widzialem pare twoich pk filmow. I nie przypominam sobie ani 1 w ktorym nie bilbys red skulla. Dziwne :s. Poza tym w trakcie wojny tak o sobie biegasz po pustyni i lejesz kogo popadnie? To jakas dretwa ta wojna bo powinni cie juz dawno zalatwic w trakcie takiej akcji :s.
Lvl raczej nie daje duzo informacji na temat Tibi i PVP, chociaz i tak ci nie wierze w te twoje postacie, jak masz facc acc :o
Widziales tamtego Palla co padl na filmie? Pewnie takim pustakiem Ty jestes, bys dawal wszystko zamiast zastosowac m walle i spieprzyc w miescie, no ale coz :( Takim pallem bym rozwalil tego Mista za to ze kozaczy : DDD Zreszta nawet bym sie z nim nie kolegowal, lol jak mozna miec kumpla ktory pisze ci zebys wpadl pomoc a pozniej jestes przez niego zabity haha!
Avatar to moja sprawka jak Ci nie pasuje to nie patrz na niego...
Wow, ekstra! Ostry jestes, nic nie mowie na temat Avataru bo jeszcze mnie zabijesz na tym forum :(
Noi gowno o Tobie wiem i wiecej nie chce wiedziec. Bo jestes zalosny. Sam mnie krytukujesz nie znajac mnie wiedz udowodniles ze jestes idiotą. Wiec to TY zamknij ryj a jak nie to Ci moge zalatwic hunta na Titani
Hmmm, wlasnie poznalem cie na forum popatrz jakie wypisujesz glupoty smarkaczu ;]
Hunta na titani? HAHA, nie dosc ze nie gram na titani, widze ze jestes master bo nawet nie znasz pojecia Retired :o
Zreszta ja i tak nawet tam sie nie pokazuje, zreszta "SORRY MASTA!"
A nastepnie jestem hunted przeez najlepsza gildie na Titani, prawdopodobnie gildia ktora jest jedna z lepszych zorganizowanych w Tibi, za to ze zabijalem ich lizodupow, providerow RUN, wlasnie takich jak Ty ludzi lecz Ty lizesz sie do Mitsa, ale on ma sux lvl :( Oni mieli po 100+ i shuncili pare kumpli za nic, przez takich lizodupow, ale nie mam zamiaru sie tu rozpisywac wiele osob wie o co chodzi :<
@EDIT
Lol, otsy sa nie legalne :((((((
Zalosny jestes, na maxa!
Huh ;)
jak masz facc acc
Nie kazdego stac na 10 paccow pod rzad ;)
Widziales tamtego Palla co padl na filmie?
Zadnego palla ktory padl nie widzialem w tym filmie ale to szczegol...
wlasnie takich jak Ty ludzi lecz Ty lizesz sie do Mitsa
O takk I'm ass licker yeah i like licke ass ohh yeeee more plix plix. Zastanow sie podlizywalbym sie wlasnemu protowi ?:o
Lol, otsy sa nie legalne (((((
BHUAHUAUHAUHAHUAUHAHUAUHUHA JAKI SWIETOSZEK BHUAHUAHUAUHAHUA
Jakos nie wierze ze nie grasz/grales na OTS ;)
""Zastanow sie podlizywalbym sie wlasnemu protowi ?"
LOL, haha, teraz juz wszystko wiadomo : DDD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.