PDA

Pokaż pełną wersje : Warlord sword na pohu :O

n3sTo
10-05-2006, 22:20
:D :) Hiho all

Jest to temat dla osob ktore naprawde wiedza cos na ten temat. po pierwsze chodzi mi o zdobycie warlord sword a jestem jush blisko tej zagadki. Na moim swiecie na kotorym gram znam wiele h lvl i zrobilem dochodzenie. Jak mowia Cipy 60% PODZIEMI POHU nie jets odkryte.i tam podobno jest jakas bramka lvl, nie wiadomo na jaki lvl i ze tam jest jakis qest ze zdobyciem warlord sword. Jezeli ktos cos wie na ten temat albo jezeli ktos wie skad beblion i vetius lub inni z anticy maja warlord sword piszcie tutaj. Bardzio woazny temat.

THX ALL i prosze bez zdnych niemiłych komentarzy..

a i wsyztscy skomentujcie ten temacik :)

a wiec maniacy piszcie 8o

aires
10-05-2006, 23:23
Bebilon niema warlord sworda, to byl film fake.
Quest jest pewnie zamkniety jak reszta i mozecie sobie wypisywac 20 stron na ten temat a i tak nikt mieczyka nie znajdzie.. gdzies tam widzialem screeny jak koles z tibiabotem ng ogladal podziemia poh. Jest tego duzo, ale wejscia niema.
Btw, name twojego chara? Nie znalazlem 160 sorca z 69mlvl na Antice ;)

poisoner
10-05-2006, 23:45
Jak mowia Cipy 60% PODZIEMI POHU nie jets odkryte
Twoj kolega z podworka ktory jest gmem tak powiedzial?
skad beblion i vetius lub inni z anticy maja warlord sword
Tiaaa majom? dowody plax...
Btw, name twojego chara? Nie znalazlem 160 sorca z 69mlvl na Antice
to ty zapomniales ze w wypisywaniu profili obowiazuje regula rzeczywisty lvl+150=lvl na profilu?

@topic
do zamkniecia bo sie zaraz zacznie idiotyczne gdybanie, jak przy sof na rooku -.-

Teo
11-05-2006, 01:05
@up nie kumpel z podworka a jeden z GODow chyba Steve w jednym z wywiadow, ale to bylo dawno temu. zgadzam sie temat do zamkniecia. samo gdybanie a jezeli ktos to wie to na pewno nie napisze na tym forum. Cya

Poisonerr
11-05-2006, 10:07
jeden z GODow chyba Steve w jednym z wywiadow
To podaj link. "Chyba" to ja jutro zdobede spike sworda na rooku.
ale to bylo dawno temu
Czyli juz sie moglo 3 razy zmienic. Tak samo jak ze spike swordem, ktory byl kiedys dostepny na rooku z questa, a teraz nikt nie wie jak go zdobyc.

Lasooch
11-05-2006, 10:34
Nie znalazlem 160 sorca z 69mlvl na Antice ;)

Bo i takiego zapewne nie ma, a nawet jak jest, to n3sTo nim nie jest:)

Twoj kolega z podworka ktory jest gmem tak powiedzial?

Jeden z Godów naprawdę tak kiedyś powiedział. Nie jestem pewien, czy 60, czy 66,6%, ale coś takiego.

to ty zapomniales ze w wypisywaniu profili obowiazuje regula rzeczywisty lvl+150=lvl na profilu?

A mlvl jak wyliczyć? : p

To podaj link. "Chyba" to ja jutro zdobede spike sworda na rooku.

A ja już go mam xD

Czyli juz sie moglo 3 razy zmienic. Tak samo jak ze spike swordem, ktory byl kiedys dostepny na rooku z questa, a teraz nikt nie wie jak go zdobyc.

Ale mogło się też nie zmienić;) a co do spike sworda - ja wiem jak go zdobyć!!!11!!1 xD

(ofc wypowiedzi o SS to tzw. dżołk, ale że na deficyt poczucia humoru cierpię, więc zapewne nikt się nie uśmiechnie:<)

@topic: nie znajdziecie... nawet jeśli ten quest jest na PoH'u. Chcesz to pickiem sobie tam pomachaj, jak znajdziesz, to powiedz.