zaloguj się

Pokaż pełną wersje : W jaki sposób sprzedać Bronze Amulet ?

Dagome
10-05-2006, 23:22
... witam.
W price liscie widnieje, ze Bronze Amulet mozna sprzedac u Djina. Niestety ... nie bardzo chce on faktycznie kupic :(

... plz - help

szymon287
10-05-2006, 23:32
aby moc kupowac/sprzedawac itemy u dzinow musisz miec zrobiony z nimi quest (mozna miec zrobionego tylko 1questa u dzinow)

poisoner
10-05-2006, 23:47
... witam.
W price liscie widnieje, ze Bronze Amulet mozna sprzedac u Djina. Niestety ... nie bardzo chce on faktycznie kupic :(

... plz - help
a zastanawiales sie juz kiedys czemu nie mozesz wrzucac parceli do skrzynek na expowiskach? :p

Teo
11-05-2006, 00:56
skrzynki na expowiskach i sprzedawanie itemo to zupelnie rozne questy- postman i djin wiec nie wiem po co je mieszasz

Dagome
11-05-2006, 04:31
aby moc kupowac/sprzedawac itemy u dzinow musisz miec zrobiony z nimi quest (mozna miec zrobionego tylko 1questa u dzinow)
... problem w tym, ze quest zrobiony, różne pierdoły Djin kupuje (te co ma w price list),a Bronze Amuletu kupic nie chciał.
... prosiłbym o odpowiedź kogoś, komu udało się sprzedać bronze amulet, że to jednak możliwe.

Dagome
11-05-2006, 04:33
a zastanawiales sie juz kiedys czemu nie mozesz wrzucac parceli do skrzynek na expowiskach? :p
... popatrz no - nie zastanawiałem się bo ... mogę wrzucać (mam skończonego postman questa) :p

Poisonerr
11-05-2006, 10:04
skrzynki na expowiskach i sprzedawanie itemo to zupelnie rozne questy- postman i djin wiec nie wiem po co je mieszasz
Zeby se skojarzyl.
problem w tym, ze quest zrobiony, różne pierdoły Djin kupuje (te co ma w price list),a Bronze Amuletu kupic nie chciał.
Nie ma w price list, czyli nie kupuje tego.

Teo
11-05-2006, 13:04
nie kupuje bo moze masz zrobiony nie ten kolor co trzeba. sprawdz na liscie ale nie na tibia.pl bo tu nie ma podzialu na blue i green.

Blumfull
11-05-2006, 16:58
http://tibia.erig.net/Bronze_Amulet

(...)Sell to: Haroun (Blue Djinn Fortress) 50 gps(...)
pewnie wykonałeś green;]