Pokaż pełną wersje : W jaki sposób sprzedać Bronze Amulet ?
... witam.
W price liscie widnieje, ze Bronze Amulet mozna sprzedac u Djina. Niestety ... nie bardzo chce on faktycznie kupic :(
... plz - help
szymon287
10-05-2006, 23:32
aby moc kupowac/sprzedawac itemy u dzinow musisz miec zrobiony z nimi quest (mozna miec zrobionego tylko 1questa u dzinow)
poisoner
10-05-2006, 23:47
... witam.
W price liscie widnieje, ze Bronze Amulet mozna sprzedac u Djina. Niestety ... nie bardzo chce on faktycznie kupic :(
... plz - help
a zastanawiales sie juz kiedys czemu nie mozesz wrzucac parceli do skrzynek na expowiskach? :p
skrzynki na expowiskach i sprzedawanie itemo to zupelnie rozne questy- postman i djin wiec nie wiem po co je mieszasz
aby moc kupowac/sprzedawac itemy u dzinow musisz miec zrobiony z nimi quest (mozna miec zrobionego tylko 1questa u dzinow)
... problem w tym, ze quest zrobiony, różne pierdoły Djin kupuje (te co ma w price list),a Bronze Amuletu kupic nie chciał.
... prosiłbym o odpowiedź kogoś, komu udało się sprzedać bronze amulet, że to jednak możliwe.
a zastanawiales sie juz kiedys czemu nie mozesz wrzucac parceli do skrzynek na expowiskach? :p
... popatrz no - nie zastanawiałem się bo ... mogę wrzucać (mam skończonego postman questa) :p
Poisonerr
11-05-2006, 10:04
skrzynki na expowiskach i sprzedawanie itemo to zupelnie rozne questy- postman i djin wiec nie wiem po co je mieszasz
Zeby se skojarzyl.
problem w tym, ze quest zrobiony, różne pierdoły Djin kupuje (te co ma w price list),a Bronze Amuletu kupic nie chciał.
Nie ma w price list, czyli nie kupuje tego.
nie kupuje bo moze masz zrobiony nie ten kolor co trzeba. sprawdz na liscie ale nie na tibia.pl bo tu nie ma podzialu na blue i green.
Blumfull
11-05-2006, 16:58
http://tibia.erig.net/Bronze_Amulet
(...)Sell to: Haroun (Blue Djinn Fortress) 50 gps(...)
pewnie wykonałeś green;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.