Pokaż pełną wersje : Copa America!!
1.Turniej Polska Elita odbędzie się 30 lipca od 11 zbiórka na samej gorze w depo w ab
2.Wstęp 500gp trzeba wpłacićna konto Misacz'ek w ab do 29 lipca godziny 20
3.Turniej Double Czyli dwójkami , obrońca i napastnik
4.Każda drużyna musi być jedną z druż
yn w POLSKIEJ LIDZE
5.Zajęte drużyny
-Wisła kraków
6.Zgłoszenia tylko tutaj
7.Antica!!a to nie jest w depo tylko zbiórka
8.Za 1 i 2 i 3 miejsce są nagrody płatne!!:P
Zgłoszenia mają wyglądać tak:
Nazwa drużyny(legia,jeziorak,lechia,...)muszą być z polskiej ligi
Name osób:Imie + Imię (1 obrońca ,nie moze wyjsc za polowe ,drugi napastnik)
p.s poszukujemy kamerzysty
Poszukujemy ochroniarzy...
MayGyver
26-07-2004, 09:56
a moze podaj swiat?
i jakies zasady?
z tego co mi wiadomo depo w ab nie jest zbyt duze,
jak to bedzie jesli bedzie 4 zawodnikow, kamerzysta i sedzia czyli 6 osob, min 3 pola zarezerwowane na bramki (2 slupki i swiatlo bramki) i pole z drabina na pietro nizej, co daje 13 pol czyli mniej wiecej polowe przyszlego boiska, da sie grac na czyms takim?
poza tym co bedzie jak ktos ukradnie pilke i schowa do depo?
rzeczywiscie, nie popisalem sie znajomoscia footballu tibijskiego, pilki nie mozna schowac do depo, jak i do plecaka
@down
przeciez nie napisal gdzie ma odbyc sie turniej, a skoro zebranie ma byc w depo to w domysle uzyl wlasnie tego miajsca jako miejsca rozgrywek
oczywiscie moglby napisac ze bedzie to gdzie indziej i wtedy rozwialo by to wszystkie watpliwosci
Groar czlowieku..... on napisal ze zbiorka jest w depo w ab a nie ze turniej odbedzie sie w depo w ab.......
Ale rzeczywiscie powinien napisac swiat i zasady (a szczegolnie to pierwsze......)
//poza tym co bedzie jak ktos ukradnie pilke i schowa do depo? //
nie wiem jak sie cytuje :(, piłki nie da sie schować do DP ani do BP, można ją trzymać w domku.
@Pfk@:Nad kazdym postem masz przycisk "cytuj".Wystarczy go nacisnac.
@All : patrzcie punkt : 7.
@kamyk : podaj zasady tej gry.
gramy 4 minuty jedna połowe,piłka musi wpaśc za dwa słupki do bramki zbiórka w dp i idzemy na stadion , poszukuje dwóch dośc silnycj ochroniarzy najlepiej knight i sorc,aha i obrońca nie może wyjśc za połowe-bedzie oznaczona-...
ale ja nie rozumiem jak mogą polacy brać udział w turnieju Copa America? Możesz sobie na niego wziąść brazylijczyków czy argentyńczyków ale nie polaków :P to już prędzej Euro 2004 (zakładająć że nie będą ludzie tylko z Polski ale z europy (sw, ger) albo Mistrzostwa Polski :)
Turniej Polska Elita odbędzie się 30 lipca od 11 zbiórka na samej gorze w depo w ab
4.Każda drużyna musi być jedną z drużyn w copa america (mexyk,brazylia,argentyna, i tak dalej..)
Wisła kraków
Nazwa drużyny(legia,jeziorak,lechia,...)muszą być z polskiej ligi
eh chłopie rozwalasz mnie :D
a ja organizuje Lige Angielską ale zarezerwowana jest Barcelona, Real Madryt i Lazio Rzym
----edit:
widze że zmieniłeś - ale jak coś organizujesz to zastanów sie żeby to ładnie wyglądało bo ja bym sie chyba nia zapisał na taki turniej jak organizator nie wie co chce... pozdr
Zastanawia mnie fakt, dlaczego ktoś tutaj się zwie Pfk@ :/ Czuję, że moderatorzy powinni się tym zainteresować... póki co mam tego nicka na forum, zmiany nicków nie są jak dotychczas możliwe, jak będą to sam zmienię, lecz nie chciałbym być mylonym z kimś innym. Nie wiem jak "ten drugi Pfk" będzie się zachowywać ale tak czy inaczej nie powinno być dwóch osób o prawie identycznych ksywkach. A co do tematu... zła nazwa turnieju i troszkę słabo zorganizowane, może lepiej najpierw pozałatwiaj wszystko, później daj ogłoszenie, ale to tylko moje zdanie.
King Karol
26-07-2004, 22:54
Fajnie se pograc taki turniej czasem i bedzie on na swiecie Antice w AB.Ja skorzystam z tego nie wiem jak wy :P
jo weź brylek to jest nie w ab tylko zbiórka w depo w ab i i tak wiesz że będziesz ze mną..:P:P POSZUKUJE OCHORANIARZY I KAMERZYSTY
prosze zamknąc ten teamt :zainteresowani patrzcie tematPrzygotowania do turnieju
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.