Pokaż pełną wersje : Demon hell, 173elder & 137Rp
Thristen
11-05-2006, 15:17
http://rapidshare.de/files/20179900/d_hell_me.rec.html
3ndzoj!
Ups.
Mialo byc 173 Elder...missclik xD
piekne SD wchodzą :) w pewnym momencie na poczatku mialem 57 hp xD
Ta exura gran to lekka przesada na demonkach xD
Btw to byl 'Service Hunt' ?
nice movie, gran rox : )
Magson@ nabie...expić a nie komentować...'magson gay' : ) we want screens : P
Thristen
11-05-2006, 16:47
Magson to bylo tak ze ja dalem Ner'oxowi sd i burst a moj caly loot byl tylko lot nie dopisal ;S...
Makaveli Tha Don
11-05-2006, 16:55
Nom Nice:D
P.S.
Ja tez niedługo sie musze wybrac na demy.:p
Sir Stas
11-05-2006, 18:10
A co ja Ci powiem poza tym ze ladne?
No ale powiem i zle zdanie moze blokowanie to zostaw knightom teraz i shoter ma wysoki lvl ale jak bedzie mial niski to pasnie. A knight zawsze mozesz walnac resa i po sprawie :)
Rehost: Megaupload, Tibicams.com Please.
Daj rehosta :S bo coś nie moge zessać od 2 tygodni anijednego pliku. Jeżeli nagrywasz filmik, to umieść go gdzieś, gdzie każdy może ściągnąć, bo z tego co widze coraz więcej osób na problemy z tym rapisharem.
:(
A co ja Ci powiem poza tym ze ladne?
No ale powiem i zle zdanie moze blokowanie to zostaw knightom teraz i shoter ma wysoki lvl ale jak bedzie mial niski to pasnie. A knight zawsze mozesz walnac resa i po sprawie :)
A tak shooter wejdzie na gore po schodach i po sprawie. Jak mozna miec niski lvl w demon hell?
haha nice movie, tylko szkoda ze wiecie co xD
luff ya Ne'rka =* xD!
Pzdr.
Sir Stas
11-05-2006, 20:30
A tak shooter wejdzie na gore po schodach i po sprawie. Jak mozna miec niski lvl w demon hell?
a powiem Ci ze sa i tacy co na 100 laza do d hellu :P zreszta jak widze jak bloczy balek to mi sie jakos dziwnie slabo robi :/ ale to moje prywatne odczucie chyba bym nie poszedl np. na hydry czy na demony z palkiem jako blokerem :/ (nie lubie wydawac many na mana shield xD)
Pozycja4
11-05-2006, 22:59
22:08 Vall Thor: powiedz jak wyjdziesz nedd blue djin
Skads znam te potrzeby na djiny...
@filmik nice szkoda ze loot-a nie bylo za wiele
10:30 Thristen: tylko teraz pwnei brat kotra gra bo 1 owner matkojebca odsiaduje na detoksie ;D
Karol4334
12-05-2006, 14:12
niezly film :PP
a powiem Ci ze sa i tacy co na 100 laza do d hellu :P zreszta jak widze jak bloczy balek to mi sie jakos dziwnie slabo robi :/ ale to moje prywatne odczucie chyba bym nie poszedl np. na hydry czy na demony z palkiem jako blokerem :/ (nie lubie wydawac many na mana shield xD)
Czyli 100lvl jest niski? Jak ktos nie umie bloczyc to knight/palek nic mu nie pomoze. Ja tam blocze wszystko co sie da palkiem tylko Orshabaala nie moglem bo sie knight wladowal :p Jakos shooterzy nie narzekaja ze sie mana marnuje.
Pozycja4
12-05-2006, 18:20
Czyli 100lvl jest niski? Jak ktos nie umie bloczyc to knight/palek nic mu nie pomoze. Ja tam blocze wszystko co sie da palkiem tylko Orshabaala nie moglem bo sie knight wladowal :p Jakos shooterzy nie narzekaja ze sie mana marnuje.
Dobre slowa,palek tez bloker
Makevelli
12-05-2006, 18:23
Heee, no filmik nawet nawet :p
Ale przydałoby się jeszcze troszkę więcej shilda. Tri~ ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.