Pokaż pełną wersje : Poh
Palek145
11-05-2006, 16:41
Witam mam 55 lvl Skile 80/60 i Bohy Czy dam Rade Expic Na Poh?:> I ile bylo by tam expa w jenda Godzinke plx Fast,I jak mozecie Powiedzcie Mi gdzie najlepiej Zarobic Palkiem na Takim lvl i Skilach?
Piotrek Marycha
11-05-2006, 16:59
moderatorzy nie nadażają kasować takie tematy.....
Bhall the Destroyer
11-05-2006, 17:00
Oczywiście ,że możesz jednak expienia na PoHu wiąże się z pewnymi kosztami. Głównie chodzi o amunicje widząc twuj level sądze że spokojnie uniesiesz 1k bełtów tak więc troche możesz poexpić. Zagrożenie mogą stanowić dla ciebie GS'y przy haste dogania nawet 75 lv (przynajmniej tak mi się wydaje, dokładnie nie wiem) jednak jeśli będziesz umiejętnie trzymał je na dystans (nie zostawiaj GS'a daleko z tyłu) nie miał wogle lagów to spokojnie możesz siedzieć tam do 100 lv urozmaicając sobie expienie na Dragach (DLair, ale to na wyższym levelku). Osobiście preferuje guardy (3 kopalnia) exp leci szybko, gra sie przyjemnie i loot też niezły (robiąc lootbagi zawsze wyjdziesz na plus).
ps. expiąc na poh noś w gotowości time ring nigdy nie wiadomo co cie tam spotka :]. Mam nadzieje ,że pomogłem. Sorrki za wszelkie orty :)
TAk, mozesz spokojnie siedziec na pohu i zabijac wszystko tam nieliczac ukrytych komnat z dsami, za malo miejsca do manewrow a niewidka sie nie oplaca. Przyda ci sie troche bp LMM na summowane spidery zeby ciebie nie blokowaly jak bedziesz chodzil z Gsem w kolo ale musisz zobaczyc czy wezmiesz takiego spidera na 1 shoota(HMM sie nie oplaca walic w spidery waste)
Pior'firebladde
11-05-2006, 22:27
Jeżeli chodzi o moje zdanie, to myśle że lepiej na orc fortec expic...bezpieczniej przynajmniej old widow sie niepojawi :P no chyba że liczysz na fart to przed gs'ami uciekniesz a przed ich szefem no niewiem :P
Jeżeli chodzi o moje zdanie, to myśle że lepiej na orc fortec expic...bezpieczniej przynajmniej old widow sie niepojawi :P no chyba że liczysz na fart to przed gs'ami uciekniesz a przed ich szefem no niewiem :P
Palem na tym lvl'u na OF?
No nie rob sobie jaj prosze, a na poh ludzie chodza juz od 15lvlu i nie trzeba od razu za gsami sie uganiac, mozna bic same cyce, mino, dsy + slimy w jaskini z rotami.
kostooch
13-05-2006, 12:25
spokojnie uniesiesz 1k bełtów tak więc troche możesz poexpić
1k boltow nie wystarcza na dlugo na pohu, uwierz mi. Polecam zakulac ze 2 bp bolcow i DOBRZE ukryc pod jakims drzewkiem.
*na twój lvl najlepszy exp jest na vampach + bonebasty itp.
*ale jesli chcesz aby zwrócilo ci sie i na dodatek jeszcze zarobic to najlepsze dragi wszystkie palle jakich znam expia na dragach
*a jesli niechcesz szybko expic i a miec niezlego loota to polecam guardy labirynt:)
Ludzie z jakiego drzewa wy sie urwaliscie?
Vampy, bonebeast? Poh z 2bp beltow?
Czy wy kiedykolwiek graliscie paladynem?
Bierzesz boltow ile wlezie i sie nie pieprz*sz z targaniem boltow wartych 12k(co za bzdrura...)
Najlepsze dla pala na 40lvl'u sa GUARDY, guardy i tylko guardy, loot zawsze sie zwraca, exp dobry szybki.
Ewentualnie dragi ale to roznie bywa.
kostooch
13-05-2006, 13:29
Ludzie z jakiego drzewa wy sie urwaliscie?
Vampy, bonebeast? Poh z 2bp beltow?
Czy wy kiedykolwiek graliscie paladynem?
Bierzesz boltow ile wlezie i sie nie pieprz*sz z targaniem boltow wartych 12k(co za bzdrura...)
Najlepsze dla pala na 40lvl'u sa GUARDY, guardy i tylko guardy, loot zawsze sie zwraca, exp dobry szybki.
Ewentualnie dragi ale to roznie bywa.
Ja gralem. Mialem 101 lvl.
Ja gralem. Mialem 101 lvl.
To powiedz mi teraz ile razy na 40lvlu brales 2bp boltow na poh i chowales w krzakach.
A potem pochwal sie ile razy ci je ukradli.
Troche ciezko uwierzyc ze ktos majacy 101rp daje takie smieszne rady. 1k boltow wystarcza na pohu na wystarczajaco dlugo, a jak nie to do venore jest kawalek zeby sobie wrazie czego dokupic.
kostooch
13-05-2006, 14:24
To powiedz mi teraz ile razy na 40lvlu brales 2bp boltow na poh i chowales w krzakach.
Troche ciezko uwierzyc ze ktos majacy 101rp daje takie smieszne rady. 1k boltow wystarcza na pohu na wystarczajaco dlugo, a jak nie to do venore jest kawalek zeby sobie wrazie czego dokupic.
Nie na 40, tylko na 55. Ani razu mi nie zwineli, wystarczy znalesc dobre drzewko i odrobine pomyslec. Podczas mojego grania nie bardzo dawalo sie zejsc z respa, poniewaz w kolejce bylo okolo 10 innych palkow, ktorzy tez gsy lac chcieli.
Aff
Cos se wmowilem ze koles pisal ze ma 40 lvl, wychodzi na to ze jestem dobrym burakiem O_o
Sry kostooch
1k bolts to raczej malutko :]
Internauta
14-05-2006, 12:24
Pewnie ze mozesz nawet z gsami pobiegac dasz rade:)
Nevermight
14-05-2006, 13:46
Hmm z 20k/h bez chodzenia na GSy, tzn. same cyce dsy i orci. A jakbyś jeszcze zachodził na draga i GSa to może nawet 40k/h. Pozdro!
Nevermight ;)
ej pytanie czemu sie pytasz.... ? piwiniesz to wiedziec .... a pozatym mysle ze ktos ci sprzedał postac i teraz nie masz pojecia gdzie isc
muszisz sam sobie sprawdzic gdzie ci bedzie najlepiej
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.