Pokaż pełną wersje : Temat po raz 100
Baartoss
11-05-2006, 16:58
Siema! Z góry mowie ze uzywalem opcji szukaj wiem juz chyba wszystko na temat spr ale i tak mialbym prosbe. Czy moglby ktos zamienic outfit tego maga z broda na tego maga z pasami PACC? Ja to zrobilem ale grafa mi sie ryla wiec prosze o pliczek ktory bd dzialal sprawnie! Bez zadnych bugow! Bardzo prosze! Admini plz nie usuwajcie tego tematu!
Domyslam sie (bo nigdy tego nie robilem) ze to bardzo proste. Wystarczy, ze znajdziesz sprite'y z bialym magiem z broda i z tym magiem z jakimis tam paskami. Teraz kopiujesz takie same pozycje maga z broda i pasami i je zamieniasz miedzy soba... Kiedy podmienisz wszystkie 5 pozycji, szukasz takich jakby... Ekhmmmm.... No czterokolorowych plam tworzacych ubranie naszego maga jednego i drugiego. Teraz rozpoznajesz logicznie ktore nalezy ze soba podmienic(czyli wklejasz plamy przypominajace ubranie maga z pasami do plam przypominajacych maga z broda/ praktycznie to samo) no i... wlasciwie gotowe. Bardzo mocno zamacilem ale jak przeczytasz tego posta z 5-10 razy(uwaznie) na pewno zrozumiesz o co mi chodzi xD
P.S. Pamietaj zeby numery byly takie same jak na poczatku!!
Jesli gadam glupoty to prosze mnie nie wyzywac od debili tylko poprawic w odpowiednio kulturalny sposob. (xD)
Baartoss
12-05-2006, 20:13
a jednak udalo sie :D Zrobilem 2 raz i jak narazie nie ma bugow ;] Temat do zamkniecia pozdro :D
A podmieniles te plamy? Nie tylko tych bialyh ludkow...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.