PDA

Pokaż pełną wersje : Temat po raz 100

Baartoss
11-05-2006, 16:58
Siema! Z góry mowie ze uzywalem opcji szukaj wiem juz chyba wszystko na temat spr ale i tak mialbym prosbe. Czy moglby ktos zamienic outfit tego maga z broda na tego maga z pasami PACC? Ja to zrobilem ale grafa mi sie ryla wiec prosze o pliczek ktory bd dzialal sprawnie! Bez zadnych bugow! Bardzo prosze! Admini plz nie usuwajcie tego tematu!

Vrael
12-05-2006, 17:58
Domyslam sie (bo nigdy tego nie robilem) ze to bardzo proste. Wystarczy, ze znajdziesz sprite'y z bialym magiem z broda i z tym magiem z jakimis tam paskami. Teraz kopiujesz takie same pozycje maga z broda i pasami i je zamieniasz miedzy soba... Kiedy podmienisz wszystkie 5 pozycji, szukasz takich jakby... Ekhmmmm.... No czterokolorowych plam tworzacych ubranie naszego maga jednego i drugiego. Teraz rozpoznajesz logicznie ktore nalezy ze soba podmienic(czyli wklejasz plamy przypominajace ubranie maga z pasami do plam przypominajacych maga z broda/ praktycznie to samo) no i... wlasciwie gotowe. Bardzo mocno zamacilem ale jak przeczytasz tego posta z 5-10 razy(uwaznie) na pewno zrozumiesz o co mi chodzi xD

P.S. Pamietaj zeby numery byly takie same jak na poczatku!!

Jesli gadam glupoty to prosze mnie nie wyzywac od debili tylko poprawic w odpowiednio kulturalny sposob. (xD)

Baartoss
12-05-2006, 20:13
a jednak udalo sie :D Zrobilem 2 raz i jak narazie nie ma bugow ;] Temat do zamkniecia pozdro :D

Vrael
12-05-2006, 20:18
A podmieniles te plamy? Nie tylko tych bialyh ludkow...