PDA

Pokaż pełn± wersje : Kto otrzymal nowe hasla?? prosze o wpis tutaj

ktos_ze świata NOVA
06-10-2003, 16:19
A wiec jak w temacie chcialbym aby kazdy kto otrzyma nowe hasla wpisal sie tutaj w celu okreslenia terminu przyslanai ich przez Cip team

Gohinto
06-10-2003, 17:51
LoL !! :D

Stary nie kappuujje o co ci chodzi :D

MatKus
06-10-2003, 18:48
Chodzi mu za pewne o ten system przywracania haseł dla ludzi, którzy nie maj± dostępu do swojego konta e-mail. Ino kolega nie wiem, po co pyta, skoro i tak nie będzie umiał przeczytać odpowiedzi, bo skoro by umiał to by wiedział, że wszystkie hasł± zostan± rozesłane po zakończeniu weryfikacji, która dopiero jutro się rozpocznie, więc zapewne może to trochę potrwać zważywszy na to, że jest robiona ręcznie.

ktos_ze świata NOVA
06-10-2003, 21:45
Oryginalnie dodany przez Gohinto
LoL !! :D

Stary nie kappuujje o co ci chodzi :D

Jak nie wiesz o co chodzi to na ch*j sie odzywasz??

A Lol!! - to sobie do mamy powiedz.lmao~

@matkus
wlasnie o to mi chodzi, dziekuje za odpowiez, tak myslalem, ze 6 pazdziernika jeszcze nie wysla, ale prosilbym o nie kasowanie tego tematu poniewaz chcialbym sie zorientowac za ile ktos z obecnych na forum otrzyma now haslo.

Z góry dziękuje za niekasowanie(przynajmniej przez troche tematu - i prosze o czeste wyswietlanie go =])
pozdro
and Thx=]]

Karter
07-10-2003, 12:41
ja wypełniłem ten jebany wormulasz i mieli mi przesłać nowe hasło na nowy e-mila dnia 6 jak innym a tu chuj niema X(

Kivman
07-10-2003, 14:41
ja wypełniłem ten jebany wormulasz i mieli mi przesłać nowe hasło na nowy e-mila dnia 6 jak innym a tu ch... niema
Nie 6 tylko po 6 (tak mi sie zdaje) spokojniej troszke z tymi wyrazami ... a na tibi swiat sie nie konczy wiec predzej czy pozneij odzwyczaisz sie od niej (ja sie juz odzwyczajam :P ale nie do konca :P)

ktos_ze świata NOVA
09-10-2003, 20:56
a wiec w dniu dzisiejszym otrzymalem haslo :D

paru znajomych tez juz otrzymalo :P

Rafallord
10-10-2003, 06:05
ja tez dostalem ale niewiem do ktorej postaci :(