zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Expienie na Edron

Astux
26-07-2004, 14:29
Czy na Edron są jakieś miejsca do szybkiego expienia dla sorca na 8 lvl??? Chodzi mi o potwory typu troll

Karwa
26-07-2004, 14:35
Nie na 8 lvlu

Astux
26-07-2004, 14:41
a czemu nie od 8 lvl??

Wicher
26-07-2004, 20:34
Na Edron sa trolle(niewiem dokladnie gdzie, ale wiem ze gdzies kolo miasta), roty na poludniu miasta oraz skeletony na polnoc od miasta (w takiej gorze jakgdyby:P) sa tez misie i wilki (tez na polnoc od miasta) ;)

Gremlin
26-07-2004, 20:36
Oryginalnie dodany przez Astux
a czemu nie od 8 lvl??

No wlasnie czemu???
Idziesz na poludnie od depo, wchodzisz w dol po drabince, pozniej w kanal, tunelem kawalek w dol, pozniej w gore i wychodzisz na powierzchnie:

Na polnocy jaskinie troli, na poludniu goblinow... ostroznie bo tu i tu moze byc 10+ naraz (gobliny w takiej ilosci sa niebezpieczne).

eldian
26-07-2004, 21:54
hmm.... gobliny w 10+ sa niebezpieczne skad to znam może przez to że zginołem od 20+goblinow i 10+wilków to było nie na Edron ale w dziurze koło Carlin gdzie są gobliny (miałem 10lev)

Gremlin
26-07-2004, 22:39
Oryginalnie dodany przez eldian
hmm.... gobliny w 10+ sa niebezpieczne skad to znam może przez to że zginołem od 20+goblinow i 10+wilków to było nie na Edron ale w dziurze koło Carlin gdzie są gobliny (miałem 10lev)

Kolo Carlin nie ma tylu goblinow :)
W sumie jest 10-15, a max na 1 poziomie moze z 5-6.

Szkodi Sunrise
26-07-2004, 23:26
Ale ogólnie rzecz biorąc Edron jest wyspą dla wyzszych leveli tak od 20 wzywz bo sa tam m.in. Hero ktore spotkalem ostatnio (bylem na wycieczce) i ledwo co ocalalem... Co jeszcze? No w sumie można expic tak jak mowiliscie na wilkach czy na trollach, ale niechcący możecie zlurowac cos wiekszego i "to cos" was zabije. Tam expia sami masterzy na hlvlach jak widze....

Gremlin
27-07-2004, 04:16
re: Up
A byles ty wogole na Edron?
Zeby zobaczyc Hero trzeba sie przebic:
5 hunterow + troche Wild wariorow
Masy DS
Kilka Monkow
Spawn 3 smokow

Po tym wszystkim sam hero to pestka.

Na Edron sa dla low lvl:
- Trole - kto byl to juz nigdy nie powie ze kolo Ab jest duzo troli.
- Gobliny - W calej Tibia nie ma nawet 1/3 tylu goblinow co w jaskiniach na Edron
- Rotwormy - tutaj Darashia przebija Edron, ale i tak lepsze jaskinie niz gdzie kolwiek na Main.

Do zadnej z tych jaskini nie mozna nic zlurowac.

Do tego bardziej na podludnie od miasta sa orki... na samej powierzchni jest ogrom orkow do wariorow wlacznie. W podziemiach przechodzac tylko na 3 poziom zdobywalem 5-7k na poziomach 1-2 po drodze.
Tutaj jednak ryzyko jest troche wieksze bo nie znajac terenu mozna sie nadziac na zerka lub szamana (albo grupke tych panow).

_Saijan_
27-07-2004, 08:11
@Gremlin: Do tego jeszcze pare priestess :)

@Ontopic: No jeszcze mozna od biedy na ghoulach probowac... jezeli 8 lvl jest szybszy :)

Raul
27-07-2004, 08:28
Zapomnieliście o najważniejszym - Cyclopolis. To jest poprostu raj dla Knighta, no może nie na 8 lvl ale tak kolo 35lvl.

Astux
27-07-2004, 13:20
a ja mam ogromna prosbe.... czy jktos moglby dac mapke z orientacjynymi miejscami wystepowanie tych potworow????(trolle i roty) z gory wielkie thx

Vorment
27-07-2004, 18:54
nooo... dajcie jakas mapke co jest zbyt leniwi ?? :D plz wlasnie czytam ten temat a niedawno zalozylem swoj o nazwie "Roty" . Szukam rotow ale moga byc wszytskie potworki ktore sorc moze bic wrecz. Mam narazie 100% sily czarow wiec nie ruszam innych potworkow. Plx plx plx plx plx :D

Gremlin
27-07-2004, 19:34
re: Mapka do low lvl potworkow
A jak by tak przeczytac co napisalem?
Prosto na poludnie od depo po drabince w dol i dalej juz nie mozna zabladzic.

Roty sa na poludniu miasta kolo pol zboza pod ziemia.

re: Raul
I kogo (cenzura) obchodzi w tym temacie Cyclopolis?
Temat jest z latwym pytaniem:
Gdzie expic na Edron na 8 lvl, a nie co jest na Edron do expienia.

Astux
28-07-2004, 11:43
dzieki wielkie wszystkim ktorzy mi pomogli :D dzieki temu zdobylem juz 12 lvl :D teraz musze sie wybrac na roty na darashioe.... czy poradze sobie sorkiem na 12 lvl ze scale armor brass legs legion helmet dwarven shield barbarian axe/double axe i zwykle buty skille 18/20

Sir Simak
11-08-2004, 17:57
Ja tam na 8 lvl (z niezly sprzetem :p) o drazu na roty i w 4 dni 20 lvl :P
Z tego 8 k w kasie i wieeeeeeeelki loot poszedlem na deserte i elite :P

Sir Simak