PDA

Pokaż pełną wersje : 49 Royal Thoria Own3d;] Look!

Mitu'so
11-05-2006, 20:34
Padł 49 royal zabił mi RL brata.

http://rapidshare.de/files/20204288/dizaen49royal.rec.html
Pozatym wiem ze to nie sztuka zabic 49 royala ;] z masterem i druidem;]

Comment;]

Dałem jeszcze rehosta na megaupload

http://www.megaupload.com/?d=UA4USR5C

Krzaq Ziomal
11-05-2006, 21:09
nawet nawet. Ładne ue poszlo :P

Nirvy
11-05-2006, 21:48
20:58 Dizaen: he kill my freind

20:58 Mitu'so: i dont care

To że ten twój bro zabił jego frienda oczywiście nie ważne, ważne jest to że potym zajściu dizaen zabił twojego brata mając powód-.- jesteś żałosny.

DaNiO149
11-05-2006, 22:39
Zalosne -.- Jeb*c leszczy z lamusami sie nie pieprzyc

DaNiO149
11-05-2006, 22:39
Ciekaw jestem czy jeszcze dlugo sobie pograsz na tym swiecie. Chcialbym cie spotkac kiedys na nowym serwie... Fajnie bym cie przywital...

Nirvy
11-05-2006, 22:46
[QUOTE=DaNiO149]Ciekaw jestem czy jeszcze dlugo sobie pograsz na tym swiecie. Chcialbym cie spotkac kiedys na nowym serwie... Fajnie bym cie przywital...

Zgadzam się . Bo to co robisz to tylko pretekst zeby kogoś zabić zacytuje:

Badz mily dla ludzi kiedy pniesz sie w gore, bo
mozesz ich spotkac kiedy bedziesz spadal w dól.

Także uważam ,że długo sie nie pograsz.

Madreth
11-05-2006, 22:57
OMFG, przeciez to jest ten pall co Ci raz pomogl ubic jakiegos RSA! LOL
Pewnie podbiles noob charem, i zaczales sie do niego rzucac, JAKI JESTES ZALOSNY LOL
GRATZ!!! LUDZIE POMOCY NIE MOGE Z TEGO CZLOWIEKA : DDDDD

Upierz
11-05-2006, 23:33
Czepiacie się, a pewnie nawet nie oglądaliście...

Filmik ładny, loot trochę nie dopisał:(

Thero
12-05-2006, 08:06
Znałem Dizaena i wcale takim ch..ujem nie jest żeby zasłużyć sobie na dead z twojej ręki. No chyba, że bez powodu, to oczywiście tak się da.

Shadow of Holzus
12-05-2006, 08:15
Jak zwykle ładna akcja ;]B)

Przemul
12-05-2006, 16:36
mituso ty frajer jestes huntujesz ludzi bez powodu już kilka filmów widziałem twoich... właśnie przez takich ta gra się robi chu****a

WielkiSorc
12-05-2006, 22:46
Jak na poprzednich filmach powiem tylko: żałosne!
Na 65 to ja bym go solo zabił... N/c

Midarth
12-05-2006, 23:17
http://i68.photobucket.com/albums/i37/nupmage/mitbot.jpg
Gratuluję umijętności w strzelaniu poniżej wyższych pięter, analizowałem twoje dwa ostatnie filmy i w tym powyżej ewidentnie widać aimbota, którego właczasz po pierwszym miss'ie z hmma i potem już tylko pokazuje się exthaust, czyli bezmyślne duszenie hotkeya. W drugim filmie z 46 ed, trudno określić czy masz bota, mimo że nie widać dymków, ale tam koleś chodzi cały czas po prostej i trudno zmissować runkę. Mogę dodać jeszcze, że przy ostatnim sd stoisz w miejscu, tak aby aimbot zadziałał od razu, bez opóźnienia, a przedostatnie sd wchodzi Ci bardzo gładko. Pogratulował bym Ci gdyby filmiki były wolne od botów, ale to po prostu cheating w czystej postaci.

Dwik
12-05-2006, 23:35
Ta to widać ze ma bota. Tak jak tylko pamietam Isarę, to zawsze kiedy tam grał, jechał na bocie. Cóż, przyzwyczajenia cięzko przełamac ;/
I tutaj wcale nie mam za złe że ziąąąą jedzie na bocie, tylko to że chwali się swoim pvp, jakby to on tak naprawdę strzelał. Po prostu żal człowieka bierze. I nie pisz, że go nie masz gdyż dowody jego użycia zostały ci przedstawione już kilka filmów wcześniej.

Mitu'so
12-05-2006, 23:49
;) musze jakis Opis sobie walnoc w guild Protected by Botter;] albo cos;) Dwik ty sie nie odzywaj;] ;] bo i tak jestes nikim;] na pandori widac cie jada;]

co do cheatow Jezeli tak naprawde Cheatuje;) zgłoscie mnie do gm'ow czy tam do senior tutorów itd ze mam Bota;] niech mnie zbanuja;]

Midarth
13-05-2006, 00:05
;) musze jakis Opis sobie walnoc w guild Protected by Botter;] albo cos;) Dwik ty sie nie odzywaj;] ;] bo i tak jestes nikim;] na pandori widac cie jada;]

co do cheatow Jezeli tak naprawde Cheatuje;) zgłoscie mnie do gm'ow czy tam do senior tutorów itd ze mam Bota;] niech mnie zbanuja;]
Dobrze wiesz, że takie posty to sobie możesz pisać, na każdym innym forum, byle nie oficjalnym, więc właściwym wyjściem byłoby po prostu zamilknąć...

DaNiO149
13-05-2006, 01:54
Jestes jeba***m frajerem. Nie masz sie czym chwalic twoje pvp nie jest jakies zajeb**te nawet z twoim botem. I nie pier***l ze go nie masz bo robisz z siebie jeszcze wiekszego debila. A te twoje wypowiedzi "Protected by Botter" ile ty masz kurwa lat? Dziecko spadaj do psedskola i nauc se tlosku angelskego.

Shabazz
13-05-2006, 10:50
Jak zawsze zajebiste filmiki :D Pozdro dla Ciebie Mitu'so !:)