zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Moja walka Ja(Ksadrox) vs Ziomal Daro

Ksadroks
12-05-2006, 00:08
Chcialbym zaprezentowac moja walke z Ziomalem Daro

http://www.megaupload.com/?d=FNV1BQXI

Osiaaa
12-05-2006, 00:46
xDDDDDDDDD!
Dawno sie tak nie usmialem, warto bylo czekac 21 minut by to obejrzec
haha ja nie moge
Ps. jakby ktos nie wiedzial Ksadrox to ten blondyn (W kucyku :) )

Komandos
12-05-2006, 16:35
xDDDDDDDDD
Widzialem wiele tematów na forum.tibia.pl gdzie się ludzie wyzywali, grozili sobie, mieli się bić w rl a tutaj odrazu filmik bez pie r d oletów :D Śmieszne, komu przypadła wygrana bo dziwnie to zakończyliście...?

Picuś
12-05-2006, 16:54
uahuHUhuHUHAUHA Roxando :D prawie się zlałem hehe dobre ;p

Straznik Monopolowego
12-05-2006, 17:15
muaheuaeha :D napacztku wygrywales a potem sie zmeczyles pracuj na kondycja :D za duzo siedzenia przy kompie no i oczywiscie po tym jak sie zmeczyles ostro w pysk lapales :D ale i tak gz for u sporo n00bow mi mowilo ze mam wjazd na chate itp ale ta walka to nic innego jak GREJT BATYL

Persibald
12-05-2006, 17:19
Połączenie przerwane przez zdalny serwer
szkoooooooda.... :(
rehostnij na rapidshare.

Fire Necromacer
12-05-2006, 17:32
Ashuashuashuashua! Nigdy nie widziałem takiej parodi xD szkoda, że nie powiedzieliście kto oficjalnie wygrał ten "emeryten party".
Nie wiem po co umieściłeś ten film, przecież sie ośmieszyłes.. kiedy już się zmęczyłeś zaczełeś ładnie w tryby łapać..
PS. Jaki był powód tej bójki? O tibi się pokłóciliście? Już do tego doprowadza ta "szarlatańska" gra? ;<

Komandos
12-05-2006, 18:00
http://rapidshare.de/files/20273315/Fajting*****.html

~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
12-05-2006, 18:41
O LOL... "walka" na chama :S
Sam nie wiem czy plakac czy sie smiac...
Ciosy w odleglosci 1metra, ktore nie trafiaja...
Nie umiec wykorzystac, ze ktos lezy... OMG
Good luck in future...

Pozdro ^^

Protar
12-05-2006, 20:18
To kolejna czesc Rockiego??
Buahahahahahahahaha moja siostra by was obydwu naraz sklepala

Makevelli
12-05-2006, 21:01
O ku-r-wa!
Ale zlewa ^^
Koles stoi na jednej nodze, a drugi go wyuwielbiam jeść bananyac na ziemie nie umie ^^
Omg! Wymiatacie :D :cup:

Rywin_Capy
12-05-2006, 21:42
Mizaga ludzie :D musialem sie krzesla trzymac zeby ze smiechu niespasc xD
Macie mistrza chlopaki :cup: :evul:

Calen Futh
12-05-2006, 21:50
Yeye... Ucz mnie mistrzu xD ! Btw. W sumie lepiej bic się tak, niż tylko wyzywać i grozić innym i mysleć że się jest fajnym bo się sfaczyło kogoś. Walka jak walka- ważne że była ;) Ale niektóre momenty są TheBeściarskie. btw. Widzicie ludzie jak ta gra źle wpływa na naszą psychikę? Przez Tibie jesteśmy własnie tacy agresywni ! To wszystko przez tą grę :D :D :D

Shokei
12-05-2006, 22:55
wy sie lepiej nie przyznawajcie to tego ja bym was środkowym palcem połozył i jeszcze se kanapke zjadł ... brak mi słow ... jakas walka wiochmenów (bez urazy)
którzy biją sie jakby im sniadania nie dali

Slyth
12-05-2006, 23:03
rzeczywiście
Mein Kampf...

Komandos
12-05-2006, 23:03
wy sie lepiej nie przyznawajcie to tego ja bym was środkowym palcem połozył i jeszcze se kanapke zjadł ... brak mi słow ... jakas walka wiochmenów (bez urazy)
którzy biją sie jakby im sniadania nie dali

No stary wiadomo, że Ty jesteś the best strach się bać. Teraz czekamy na Twój filmik.

Crucio
12-05-2006, 23:08
Lezacych sie nie bije ( :

@ topic
Rotfl ; pp.

Yerzo
12-05-2006, 23:15
Stary nie obraz sie ale mialem najwieksza polewe tygodnia. Zapisz sie na jakas sztuke walki to naprawde duzo daje. Ja juz chodze 7 lat na karate i ten typ by ze mna nie wytrzymal pol minuty :P ale fajne boisko w tle nawet szkoda ze ja takiego nie mam ;/

edit : jak chcecie zobaczyc jak to powinno wygladac to looknijcie :
http://www.youtube.com/watch?v=PuS2_EbGNC4
to nie jest keylogger tylko film zwykły

edit 2 : Myslę ze wygrał Ksardos bo troche wiecej atakowal i kilka fajnych (jak na te walke) lowkickow wsadził temu drugiemu pod koniec juz troche kulał

Osiaaa
13-05-2006, 00:18
Wiele osob pyta... kto wygral i co bylo powodem widowiskowego mordobicia _/
A wiec tak... zacznijmy od powodu
Gdy chcesz przezwac Ksadroxa mowisz na niego Wargas... on tego nie lubi lecz bez jego wiedzy zostala zalozona postac :
Name: Wargas zab makaron
Na accu pana o imieniu : Name: Ziomal Daro
Tak wiec Ksad zwany tez wargasem wyzwal na pojedynek swego odwiecznego wroga ; )
Co do wygranej... Proponuje by kazdy z was w komentach umieszczal swa opinie.. kto wygral waszym zdaniem z góry dziekuje
Rehost na rapidshare dzieki Komandos'owi :) http://rapidshare.de/files/20273315/Fajting*****.html
~ Yours Tirios

Bolexus
13-05-2006, 04:27
Wiele osob pyta... kto wygral i co bylo powodem widowiskowego mordobicia _/
A wiec tak... zacznijmy od powodu
Gdy chcesz przezwac Ksadroxa mowisz na niego Wargas... on tego nie lubi lecz bez jego wiedzy zostala zalozona postac :
Name: Wargas zab makaron
Na accu pana o imieniu : Name: Ziomal Daro
Tak wiec Ksad zwany tez wargasem wyzwal na pojedynek swego odwiecznego wroga ; )

Jeśli to jest prawda to Tibia nie ma z tym wiele wspólnego,przezwać mogli sie np. na gadu.
@Fajting:P Najlepsze było jak jeden se co chwile włosy poprawiał ;] Widać że skonczyła im sie mana pod koniec bo każdy wyczerpany był,a nie mieli za dużo manasów. (Trza było combo z SD mu zrobić)

Zbychu burczymucha
13-05-2006, 08:58
xD xD xD

dobre:D a debeściarskie te odpoczynki po każdym niemal "starciu" :cup:
to było jak strzelanie na 8lvl i 0mlvl z lmm :p

wg. mnie koles na czarno i w blond włosach może czuć się przegrany

Ps. teraz nie wiem czy to nie było czasem specjalnie zrobione ale chyba nie :)

Zenuś
13-05-2006, 10:19
CZy to walka summowanych skeletonów buhaha

nie no tak na serio ale serio serio :p ile macie lat?

Lasooch
13-05-2006, 10:28
@topic: buahahahahahaahaahahhohohohohhohoo. xD Który z was jest który? (Tzn. który dziewczyne bił :D), heh momentami porażająca AAANEEEMIAAA :D rox0r. W dobry humor mnie ten filmik wprawił^^

O LOL... "walka" na chama :S
Sam nie wiem czy plakac czy sie smiac...
Ciosy w odleglosci 1metra, ktore nie trafiaja...
Good luck in future...

Pozdro ^^

Leżących (jak ktoś up powiedział) się nie bije.

rzeczywiście
Mein Kampf...

Buahahahahahahahahaha:D Chociaż jeśli któryś z nich to polski Żyd... możliwe;>

Jeśli to jest prawda to Tibia nie ma z tym wiele wspólnego,przezwać mogli sie np. na gadu.
@Fajting:P Najlepsze było jak jeden se co chwile włosy poprawiał ;] Widać że skonczyła im sie mana pod koniec bo każdy wyczerpany był,a nie mieli za dużo manasów. (Trza było combo z SD mu zrobić)

Solo style combo SD. Na otsie bez exhausta i z botem? Bo w rl to wyuhał by się w te 2 sekundy na bank:>

Propan Butan
13-05-2006, 10:47
GZ dla panów odwagi dawania tego na forum ale powiem tak neibyło krwi neibyło walki zwykła szrpanina

Acastunio
13-05-2006, 11:18
BUEHaehaEAHEAUIEAHAEaehAEHAEHAEHAea No ładnie panienki xD

Xameleon
13-05-2006, 14:09
Jesli to bylo ustawione to mozna sie smiac, jesli to bylo naprawde to zalosne.
Chodze na aikido okolo rok i przy takim ataku bys lezal na ziemi po pierwszym ciosie. Juz lepiej atakuja ludzie na treningach niz tu. Nie wiem co to mialy byc za ataki tak naprawde. Po prostu smieszne i tyle :D

Cossma
13-05-2006, 14:23
Więcej biegania niż tzw. mordo-bicia :D
Widziałem już lepsze walki w wykonaniu dziewczyn niż te poklepywania tych dwóch chłopców :p

MetiuII
13-05-2006, 16:05
Czym tu się chwalic ? Ze po pizdzie dostales ?xD A tamten chlop zamiast cie butowac jak lezales sie polozyl na tobie x D
Jak juz ktos tam mowil wiecej biegaliscie niz sie biliscie :P

Borowik
13-05-2006, 16:15
ehehe ładnie :P

WielkiSorc
13-05-2006, 16:42
Według mnie to ten chłopak wygrał i chociaż talentem bokserskim nie błyszczę to z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że żal mi was ;D

Btw.
Dwa razy próbujesz ją rozebrać, więc jeśli tak na nią lecisz to czemu sie lejecie?

Komandos
13-05-2006, 16:43
Co do bicia leżącego to już ich sprawa, może przed walką ustalili sobie jakieś zasady. Według mnie wygrał Ksadrox 'na punkty', szkoda że nie było żadnego nokautu ani chociaż pierwszej krwi. Co do 'jakości' walki to wiadomo, nic nadzwyczajnego ale ja nie żałuje, że ściągnąłem ten filmik.

Nozuman
13-05-2006, 18:02
Nie rozumiem :P
To mialo byc smieszne czy na powaznie bo nie kapuje? xd
Fajnie jedynie muza podgrana xD

Krzaq Ziomal
13-05-2006, 20:22
Ktoś up powiedział że leżącego sie nie bije. Mam do niego pytanie czy jakby ktoś jego napierda**ł to czy on niechciał by mu za wszelką cene naje**ć ??

@topic
Moim (skromnym) zdaniem uważam żę wygrał ten w długich spodniach, ponieważ zadał przeciwnikowi więcej ciosów. Ten chłopak (z kucykiem ;] )niewiem co on w ogóle próbował zrobić.

Torn1994
13-05-2006, 21:15
Polewkowa walka :p

ale kto w koncu wygral ??

Gracz Tibijski
13-05-2006, 21:28
No comment : P

Masywny_Titania
13-05-2006, 23:37
hahuhauuha eye of the tiger powinna byc piosenka ale i tak bylo rozbrajajace xDDDDD Gzz chlopaki:P

Maniek(ChB)
13-05-2006, 23:39
OMG! To było "so rz@łosne" hrhr ten ziomki n/c normalnie! Totalnie zeście się ośmieszyli! Nie dosyć że głupotą to jeszcze brakiem kondycji! buahaha...

Na temat filmu:
-muzyka idealna
-jakość dobra
-a aktorzy to się nawet na bujki 12 latków nie nadają ;pp
:)

Pozdro :*

Garino Ardielowan
14-05-2006, 13:13
OMG! To było "so rz@łosne" hrhr ten ziomki n/c normalnie! Totalnie zeście się ośmieszyli! Nie dosyć że głupotą to jeszcze brakiem kondycji! buahaha...

Na temat filmu:
-muzyka idealna
-jakość dobra
-a aktorzy to się nawet na bujki 12 latków nie nadają ;pp
:)

Pozdro :*

...a Ty na dyktando w pierwszej klasie. Tak w ogóle to
Ironia - wypowiedź na temat, który w sposób oczywisty jest tematem negatywnym, wyrażona celowo dla kontrastu w sposób pozytywny i aprobujący, mająca przez to wydrwić dany temat, np. jakąś sytuację lub osobę.

Jednak dla niektórych zrozumienie sensu tego filmu to nie lada wyczyn. :o

Pozdrawiam chłopaków, którzy potrafią się śmiać z siebie. :)

Junek
14-05-2006, 18:21
Prawie jak mortal combat :p

Celmir
14-05-2006, 22:53
hahaha Yerzo karateko moze chcesz sie ze mna na sparing umówić??:] Ja jestem otwarty na wszelkie propozycje:evul:

Kajzer
14-05-2006, 22:57
ciekawe to ze nie polala sie ani 1 kropla krwi

reszta jest spoko;]
nie rozumiem dlaczego sie smiejecie
80% tego forum boi sie wlasnego cienia
łepki wyglądaja mi na 14 lat ( sądze po budowie ciała)
wiec co sie dziwicie;/

Zyphiel
14-05-2006, 23:00
Lol jaki matrix xDDD Uśmiałam się

Olorion.
14-05-2006, 23:05
mens idzcie kiedys na silke/pograc w kosza/noge cokolwiek, byle by sie siedziec przed kompem 24/7 i nie wygladac jak wygladacie

Player Killer
14-05-2006, 23:16
HAhahahahha, rox Film, bedzie dobry material dla Tvn, battle wary z tibii przenosza sie na rl live hehe

Celmir
15-05-2006, 15:06
Do tych co krytykuja: Zapewne kazdy z was jest Bruce Lee i sie nap***dala jak nikt inny na swiecie. HAhahaha pisac kazdy moze panowie a jak przychodzi co do czego to kapa.
Co do filmu: Biliscie sie jak tam umiecie.Fajnie bo smiesznie.Wygral ten z kucykiem:]

Yerzo
15-05-2006, 15:24
Celmir tez trenujesz karate ? Jak tak zapraszam na turniej sobota sandomierz godzina 10 jesli sie nie myle :]

hide
15-05-2006, 17:40
I widzisz Celmir, mamy tu samych Bruce'ów :D

A tamten chlop zamiast cie butowac jak lezales
Jak mieli się bić a nie nawalać jak pijani kibole po meczu to niekopanie leżącego jest czymś wmiare normalnym [cywilizowanym?]

Zartan_of_iridia
15-05-2006, 18:07
Według mnie to je ukartowane ;] przeciez oni sie momentami smiali a pod koniec odeslzi jakby nigdy nic.... podejzewam ze jakby sie bili naprawde to ... bili by sie jakos agresywniej

Madreth
15-05-2006, 20:27
Fajnie ustawiliscie walke, zreszta dziwne ze sie rozeszli razem zamiast klepac do momentu az koles sie nie zaleje krwia, wiec to tlumaczy ze to byla Ustawiona walka do Filmu.

Stary nie obraz sie ale mialem najwieksza polewe tygodnia. Zapisz sie na jakas sztuke walki to naprawde duzo daje. Ja juz chodze 7 lat na karate i ten typ by ze mna nie wytrzymal pol minuty :P ale fajne boisko w tle nawet szkoda ze ja takiego nie mam ;/

edit : jak chcecie zobaczyc jak to powinno wygladac to looknijcie :
http://www.youtube.com/watch?v=PuS2_EbGNC4
to nie jest keylogger tylko film zwykły

edit 2 : Myslę ze wygrał Ksardos bo troche wiecej atakowal i kilka fajnych (jak na te walke) lowkickow wsadził temu drugiemu pod koniec juz troche kulał
Jestes zalosny, cwicze Muay Thai i jakos nie widze zeby wchodzily tam low kicki ciekawe, wiem ze chciales byc fajny i olsnic kazdego swoim Profesjonalizmem, ale jezeli nazywasz kopniecie bez zamachu "fajnymi lowkickami" to jestes boski.
Napoczatku myslalem ze sami sie polamiecie :D, no ale jak bedziecie starsi dorwiecie troche masy i mysle ze bedzie good jezeli popracujecie nad Forma ;)

Zajebiscie mi sie film podobal, zajebiscie smieszny : DDD

Pozatym dobrze ze lezacego nie kopali, chociaz wystarczyl by kop w glowe zeby koles dostal knock outa ;]

Hellraider
15-05-2006, 21:06
O loooool kozackie, bez kitu jesli to bylo ustawione to zajebiscie sie udalo, a jesli to bylo naprawde to nie mam pytan! Ten ziomal daro fajnie cie wybrechtal na koncu xD. Ogolnie walka to smyranie 2 panienek, chociaz 1 walczyl w defensywie i calkiem dobrze mu szlo, bo ten 2 raczej nie umial atakowac ;]. Dobra nie bede wiecej pisal, bo zaraz profesjonalisci mnie zaczna nazywac bruce'em lee... ;[

Yerzo
15-05-2006, 22:38
Jestes zalosny, cwicze Muay Thai i jakos nie widze zeby wchodzily tam low kicki ciekawe, wiem ze chciales byc fajny i olsnic kazdego swoim Profesjonalizmem, ale jezeli nazywasz kopniecie bez zamachu "fajnymi lowkickami" to jestes boski.

jabkys nie zauwazyl to napisałem jak na te walke ... chyba ze walenie na pałe piesciami w powietrze jest bardziej efekwne od kopniecia po ktorym przeciwnik lekko kuleje to wybacz -.-
a lowkickiem to przeciez nie jest, tylko troszke przypomina...

Martinesz
15-05-2006, 22:59
ciekawe to ze nie polala sie ani 1 kropla krwi

reszta jest spoko;]
nie rozumiem dlaczego sie smiejecie
80% tego forum boi sie wlasnego cienia
łepki wyglądaja mi na 14 lat ( sądze po budowie ciała)
wiec co sie dziwicie;/

ehh Parsi jak każdy miałby taką klatę jak Ty ... ;P
pzdr dla Ciebie =]

@topic
filmik ciekawy, szarpanina dziewczyn =]

Daroox
15-05-2006, 23:07
Do tych co krytykuja: Zapewne kazdy z was jest Bruce Lee i sie nap***dala jak nikt inny na swiecie. HAhahaha pisac kazdy moze panowie a jak przychodzi co do czego to kapa.
Co do filmu: Biliscie sie jak tam umiecie.Fajnie bo smiesznie.Wygral ten z kucykiem:]
Jezeli sie nie umieja bic to nie powinni tego w internet dawac bo tylko se lipy naroblili ;/ jesli to nazywacie na*******aniem sie to dobrzy jestescie ... tak jak ktos juz wczesniej powiedzial powini sie walic az kogos zniosa ;];]

Ps.Dwie cioty..

Igrexou
15-05-2006, 23:32
pwn3d xDDD

kazik1
16-05-2006, 13:30
Naab plax -.- Myśleliście że coś pokarzecie xD ? 10 latek by wam dwóm naj**ał , buauhhhahuahuahuhuahuahuhauhuaauhuahuau wysle to do Tvn i Uwaga xDD Cala Polska wybrtechata wassss 8o

gostyx
16-05-2006, 13:43
hehehehe ostra polewka xDDDD Gratz wykonania masa śmiechu :PPP
Poprostu pro ;]

Celmir
16-05-2006, 14:25
Ajj ku**a samych tu profesjonalistow widze:D Panowie kazdy bije sie na swoj sposub.Chlopaki jak widac nie boja sie wysmiania czy czegos.Wy nie zamiescicie filmu z rl poniewaz zapewne kazdy z "profesjonalistow" ma anemie i wyglada jak kosciotrup.Jak czytam wasze wypowiedzi to mi sie ;( chce ze smiechu jakich mamy tutaj "bokserow/karatekow/judo'kow".Niezla beka idzie z wypowiedzi 13-latkow.:p

Xerc
16-05-2006, 14:34
widze mase kozaków, to byl film z ktorego można było się pośmiać tzw. dla beki, dobre to jest, gratz chlopcy, i cicho bądzcie bo sami nie umiecie takiego filmiku zrobić. BEKA 9/10 mało efektów specjalnych :D

damtob
16-05-2006, 14:39
uhuhuhuhuhuuhuhuh ty stary powinienes niewychodzic z domu. Luźno go bileś <jak szmata toba zucał> Ty wygladasz jak menel

Xerc
16-05-2006, 14:48
@up

uhm, taki kozak a lv cos maly masz i eq kiepski jak na ten swiat ;)

ps. na taki to na trollach sie tam zbiera slills suX too

to tyle. a ktos jest taki świrtny to niech się tym nei chwali bo nie przekonamy sie o tym bo kazdy gdzies indziej mieszka :] tibia was zepsuła nubki(not all)

Martinesz
16-05-2006, 15:20
uhuhuhuhuhuuhuhuh ty stary powinienes niewychodzic z domu. Luźno go bileś <jak szmata toba zucał> Ty wygladasz jak menel

co Ciebie obchodzi jak ktoś wygląda ... daj swoją fotke pośmiejemy sie troche =]
a i popracuj nad ortografią =]

pzdr,
Marti

Edwardo
16-05-2006, 17:11
Może i fajne ale mi się zajebiście tnie więc widziałem ogólnie tylko około 20 sekund;/

Wujek Nevik
16-05-2006, 17:29
nie MOGe usunac usuncie :)

Izull
16-05-2006, 17:30
mens idzcie kiedys na silke/pograc w kosza/noge cokolwiek, byle by sie siedziec przed kompem 24/7 i nie wygladac jak wygladacie
No stary jeżeli to ty na tym zdjęciu w podpisie to też masz się czym pochwalić. Ty pewnie codziennnie na siłke chodzisz nie> i ile na klate bierzesz 100 kg czy może 150 ?Popatrz najpierw na siebie jak pięknie wyglądasz:baby:
A co do walki to polewke miałem niezła, ale przecież to nie ich wina, że biją się jak biją. Każdy ma jakieś słabości :)

Wujek Nevik
16-05-2006, 17:30
moim zdaniem bujka niczego sobie nie mowie ze jestem przypakowany czy chodze na jakas sztuke walki... pozatym ja was wogule nie rozumiem wywyzszacie sie czyms co tak naprawde ejst tylko do obrony wogule teksty typu "Moja siostra by was rozlozyla..." sa tutaj nie na miejscu.

A tak pozatym chlopaki nei przejmujcie sie tymi komentarzami bo sa glupie...
rozstrzygneliscie sprawe jak chcieliscie i tego wam gratuluje...

Kotos Juz Wspomnial o tym ze lepiej sie BIC niz wyzywac i stac za plecami innego

POZDRO :):D...

Selverius
16-05-2006, 18:20
mam pytanie to byl jakis pokaz dla jaj ? czy na serio sie "biliscie" bo to bylo nudne -.- tam koles mial szanse zeby mu z kolana w pysk wycepic a ten jak sie zmecyzl to zamiast podbiec i z buta w twarz to czekal lol ...

Thor,hil,haw
18-05-2006, 14:46
beheheheheheeheheheheheheheheheheheehheehheehehehe hehehehehehehehehheehehehehehehehehehehehehehheheh eheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheehheheehe hehehehheehehehehehehheehehheehehehheehheheheheheh eheheehehehehehehheehehheheheehehheheheheheheheheh eheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh eheehhehehehehehehehehehh
widac ze obydwaj ćwiczą karate od urodzenia
prawie jak mortal kombat
takie buty szly bheheheehehehehhehehehehe
co za lamy ten film to śmech na sali do hu.. wacława
ogladałem to z ziomami na informatyce to toką faze mieliśmy ze nas nauczycielka wyj.... z sali:D :D :D
kur.. co za filmik
no ale waleczni są bardzo
i najwieksza faza byla jak typ ten w czarnych wlosach zaje... temu brudnemu bladynowi i mu prawie reka odpadla beheheheheheheheheheheh
POZDRO TEKENOWCY:baby:

Bastek
18-05-2006, 17:11
szczerze powiedziawszy to mi zal waszego stylu walki, bo byl bardziej taktycznie zagrany, ofkz wiem ze sie nie mysli jak sie walczy no ale polewke mialem ogromna =D

Smieszylo mnie jak ten koles poprawial ciagle wlosy po kazdym ciosie co dostal hahahaah

Zupek
18-05-2006, 17:16
Rehost K*rwa plx =x

Małpeczka
18-05-2006, 19:53
Ja tam w tym nic smiesznego nie widze. Poprostu dwoch amatorow walki sie bije i tyle

Outsiderr
19-05-2006, 13:11
zrobcie lige tibii w walkach na rl hehe

Masat
19-05-2006, 16:54
Daj adres to Ci gumke do włosów kupie.

Stonek
19-05-2006, 18:11
Żenada. Przypomniałem sobie filmik z www.alejaja.pl pt. "Walki kogutów". To było coś.

Czyja "koza" leżała po lewej stronie na początku filmiku ? :> Muszę sobie taką sprawić.

Mogliście opisać się kto jest kto. Byłoby łatwiej pisać komentarze. Mniejsza z tym. Wpadł mi w oko ten mulat w czarnym kombinezonie. Gdy spojrzałem na jego NOGĘ8o nie wiedziałem, czy to tegoroczny komunista (czyt. Komunia Św.), czy uchodzieć z Auschwitz. Widać, że całymi dniami siedzi w domu, a na słońcu jest "od święta", np jak Cyrk Zalewskich przyjedzie.

Jedyne co było ładne w tym filmiku to ... POGODA.

Dziękuję państwu, do usłyszenia !

Herbin
19-05-2006, 20:49
nie moge z beki :D :D :D :D :D :D :D kocham was :cup: oscara im :p

Hugo
19-05-2006, 21:51
nie zebym sie z kogos nabijal ale jak walczyliscie to wygladaliscie zalosnie ;//

a ogolnie gz pomyslu :D

Trenei
19-05-2006, 22:20
Hahhaha dobre ... Jak dziewczynki sie biliscie ale i tak na to sie niezwraca uwagi. Muzyka z Mortal Kombat swietna do tego. Zabojczy kopniak w kolano. haha nigdy sie tak nieusmialem.:F

sierbador
20-05-2006, 15:08
4:12 Pierdlak of Bhaal: ej ty serio sie lales na tym filmiku na tibia.pl:D
14:12 Pierdlak of Bhaal: uahuahuahau jak panienka
14:12 Ziomal Daro: znam cie??
14:13 Pierdlak of Bhaal: uahuahu walka byla zauwielbiam jeść bananyista
14:13 Ziomal Daro: jak iamsz lvl??
14:13 Pierdlak of Bhaal: podziwiam cie panienko:D
14:13 Pierdlak of Bhaal: i twojego kumpla
14:14 Pierdlak of Bhaal: 47
14:14 Ziomal Daro: czemu panienko??
14:14 Pierdlak of Bhaal: bo sie biles fajnie
14:14 Ziomal Daro: ja jestem w krutkich wŁosah
14:14 Pierdlak of Bhaal: aha
14:14 Pierdlak of Bhaal: to lepiej sie lales troche niz ten w czarnej koszulce
14:14 Pierdlak of Bhaal: :D
14:14 Ziomal Daro: a tamten to ****
14:15 Ziomal Daro: nom
14:15 Pierdlak of Bhaal: z buta na ryj mu trzeba bylo wjechac
14:15 Pierdlak of Bhaal: :D
14:15 Ziomal Daro: na poczontku nie wiedziaŁem ze tak ostro zacznie
14:15 Pierdlak of Bhaal: aha
14:15 Ziomal Daro: bo to ciota ale nagle zaczol mnie lac to sie zasŁoniŁem troche
14:15 Ziomal Daro: a potem ja laŁem poo ryju
14:16 Pierdlak of Bhaal: nom widzailem
14:16 Pierdlak of Bhaal: jakbys czesciej jeszcze trafial w ten ryj to git
14:16 Ziomal Daro: duzo razy trafiŁem ale ten filmik jest skrucony
14:16 Pierdlak of Bhaal: aha
14:16 Ziomal Daro: zrwa 3 z czyms
14:17 Ziomal Daro: a na serio trwaŁ 18 .50
14:17 Pierdlak of Bhaal: 20 min sie tlukliscie?
14:17 Ziomal Daro: nom
14:17 Pierdlak of Bhaal: to ty jestes rocky
14:18 Pierdlak of Bhaal: a po ile macie lat ....?
14:18 Ziomal Daro: ja 15 a on 16
14:19 Pierdlak of Bhaal: to wy byki jestescie
14:19 Ziomal Daro: ide na obiad
14:19 Pierdlak of Bhaal: to idz, idz jesc

:evul: :evul: 20 min walki 8o

Ezop
20-05-2006, 19:45
dla kogo jest adresowny ten film widac po widowni :baby:
ogolnie orginalny film

Punissherr
21-05-2006, 00:31
muj tatek to sie posral ze smiechu a ja w MUZYKE sie wczulem :D ale nastepnym razem jak ziomek na ciebie idzie to z "frontala mu wyjedz" a jak na ziemi to z buta powodzenia w przyszlosci
P.S mi sie podobalo jak ziomek z piochy walnol dla drugiego i go reka zabolala xD

Osiaaa
22-05-2006, 17:28
nie no ja nie wytrzymam, ogladalem to juz ze 35 razy... za kazdym z nich tak samo sie smieje 8o!
prosilem byscie pisali swoje typy kto waszym zdaniem wygral ;p i widze ze wiekszosc popiera moje zdanie -ziomal daro (Czarne krotkie wlosy, dlugie spodnie) wygral z ksadroxem(Wargasem 8o )[Czarne ubranie dlugie wlosy ktore ciagle sobie poprawial ;) ) i tak jak ktos tu juz napisal, wargasowi przydalaby sie gumka huaehuaheauehuaehauehauehauehauehauehauehauheaueha uehauehauhe
:}}}}}}}}}}}

EKD
24-05-2006, 10:00
Zaje***ty filmik
wiecej takich filmow by sie przydalo

Morcik
24-05-2006, 15:12
Biliście się jak dziewczyny,ten w czarnym to jakas ciota ....
widać że grają w tibie...
Do czego może doprowadzić gra....
ja bym waz roz*ebał spokojnie
Pozdro Morcik.

viper555
25-05-2006, 23:13
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D NICE xD

Morcik
26-05-2006, 08:59
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D NICE xD

widac ze dziecko

Xarinav
26-05-2006, 11:46
Hehe;) Zwałowy Filmik

viper555
26-05-2006, 11:58
widac ze dziecko

Komentarze zostaw dla siebie dzieciaku ;) filmik poprostu smieszny i tyle niemożna sie śmiać panie POWAŻNY:D :D ???

Shadows
28-07-2006, 03:12
hehe...smiejcie sie smiejcie ! gdybyscie ich teraz zobaczyli! ten czarny zaczal koksowac, a ten w dlugich wlosach chodzi na judo. jak znajdzie sie nastepna okazja to znowu ich nakrecimy xDDD

Borneo
28-07-2006, 10:51
Mam pytanie. Jak odpalic ten filmik ?

Lasooch
28-07-2006, 11:28
Mam pytanie. Jak odpalic ten filmik ?

Umm, niech zgadnę... metodą 'double click'? -,-

Jak się można pytać o otwarcie *****!? A może przez Tibicam próbowałeś? -,-

Shadows
30-07-2006, 23:13
http://www.youtube.com/watch?v=y9n9DhYURqQ
:P