Pokaż pełną wersje : Tetro Aurelius Pokonany by Moothonost
May 11 2006, 22:46:39 CET Killed at Level 151 by Moothonost
jak sądzicie czy teraz dojdzie do "wojny" ?
czy polacy beda masowo eksterminowani? i jak odbieracie te wiadomosc?
bo mi jest Zal Tetra ale nie napiszę ze będe sie bił jak dojdzie do większej wojny...nie mam zamiaru walczyć za niego.Dlaczego mam zabijac kogos kto mi nic nie zrobił? albo dlaczego mam pomagac komus kto nigdy Mi nie pomógł?
słyszałem opinię ze tetro Sharuje Account z bratem...ale nie mam na to dowodów wiec nie będe mówił ze to prawda. ini twierdili ze to Power Ambuser (jaki wysoki level nie uzywa premocy?)
jak sadzicie? co dalej?
AFFFF po co ty sie udzielasz wogole tutaj Newbie jak nie wiesz o co kaaman :d .. Tetra w sumie zabilo okolo 5-6 osob i wiekszosc z old N-G ktore zdradzily Tetra przechodac na strone Rhu bedac w naszej guildi
AFFFF po co ty sie udzielasz wogole tutaj Newbie jak nie wiesz o co kaaman :d .. Tetra w sumie zabilo okolo 5-6 osob i wiekszosc z old N-G ktore zdradzily Tetra przechodac na strone Rhu bedac w naszej guildi
nie pozwalasz mi sięudzielac bo grasz dłuzej?
mnie interesuje opinia ludzi na temat jego smierci a nie komentarz odnosnie mojego levelu...a twoje informacje są pozyteczne. :)
W takim razie czy sposób ubicia Tetra wiele się różni od tego w jaki sposób zaatakowano Xeretze na hydrach? Nie sądzę. Ciekawe jak zachowa się reszta NG i czy będzie chciała walczyć za idiotę.
rhu zlurowal tetra w trapa, bilo go 3 sorcow a nastepne 3 osoby blokowaly wejscie. powod? zabil rhu inferno + wiele innych mniejszych i wczesniejszych powodow. przeczytajcie temat gdzie wszyscy najezdzaja na pa ze strony next generation to bedziecie je mieli ;p
szwagiereczek
12-05-2006, 07:06
Tetra w sumie zabilo okolo 5-6 osob i wiekszosc z old N-G ktore zdradzily Tetra przechodac na strone Rhu bedac w naszej guildi
Zdradziły? My po prostu zastosowaliśmy jego taktykę.
Thristen
12-05-2006, 07:58
Up@
Jego taktyką od dzis jest kampowanie w pz, nie radze jej wykorzystywac xD
Hehe...wiesz ze Cie Anvisado nienawidze za te hydry ;) ale zycze Ci powodzenia ^.- jesli mozesz, nagrywaj filmy ;) a co do padniecia Tetra, juz tracilem nadzieje ze znowu wszystko pojdzie w pi*du...a jednak padl ;)) hr hr hr
Medivh Shady
12-05-2006, 08:33
Tak trzymac ;P
Pytanie: czy Ktos mu Pomagał w zbicu Tetra czy to była Solówa?
Pytanie: czy umiesz czytac?
aha i dodam jeszcze ze tetro tylko w gore i w dol po schodach latal ;p
Kiroy Wind
12-05-2006, 10:24
heheh nalezalo mu sie :P a padl troche jak noob xd chociaz w sumie sporo ludzi go bilo x)
Gl geddy ;*
Medivh Shady
12-05-2006, 12:21
heheh nalezalo mu sie :P a padl troche jak noob xd chociaz w sumie sporo ludzi go bilo x)
Gl geddy ;*
on zawze pada jak noob ;d nawet jak go duzo ludzi nie bije
Anoniemk
12-05-2006, 12:27
Jest z tego jakiś filmik.;-)?
May 11 2006, 22:46:39 CET Killed at Level 151 by Moothonost
jak sądzicie czy teraz dojdzie do "wojny" ?
czy polacy beda masowo eksterminowani? i jak odbieracie te wiadomosc?
bo mi jest Zal Tetra ale nie napiszę ze będe sie bił jak dojdzie do większej wojny...nie mam zamiaru walczyć za niego.Dlaczego mam zabijac kogos kto mi nic nie zrobił? albo dlaczego mam pomagac komus kto nigdy Mi nie pomógł?
słyszałem opinię ze tetro Sharuje Account z bratem...ale nie mam na to dowodów wiec nie będe mówił ze to prawda. ini twierdili ze to Power Ambuser (jaki wysoki level nie uzywa premocy?)
jak sadzicie? co dalej?
Hehe..pewnie ziomek nie zabijaj ich!! Może sobie jakoś bez Ciebie poradzą chociaż będzie cholernie ciężko:p
Mission Arz
12-05-2006, 15:43
@Neuroactive
Idiota z ciebie.
@Tetro
Padasz tak samo jak twoje ofiary(Xeretza,Rhu) Wyiebią cie z tego serva:)
Caly Valais, Bismillah ;)) tak samo duzo zdzialal jak na Arcanii, ech ^.-
Ja osobiscie mam nadzieje ze go wypedza z kyry i juz ;)
Proszem
http://rapidshare.de/files/20223843/ged_tetrodies.rec.html
Dziękujem
Zdradziły? My po prostu zastosowaliśmy jego taktykę.
To ja moze przytocze pewne ciekawe słowa:
"Zdradzić zdrajcę - to nic zdrożnego. To pobić go jego własną bronią."
;)
Tak trzymac.
Gargusiekk
12-05-2006, 18:43
rhu zlurowal tetra w trapa, bilo go 3 sorcow a nastepne 3 osoby blokowaly wejscie. powod? zabil rhu inferno + wiele innych mniejszych i wczesniejszych powodow. przeczytajcie temat gdzie wszyscy najezdzaja na pa ze strony next generation to bedziecie je mieli ;p
Gedd zajebi***e wam to wyszlo ;] Tetro musial biegac po schodkach wiedzac ze i tak padnie sd od Ciebie za 311 a pozniej od Moothonost za 307 ;p zalatwil sprawe ;p
Wkacu Kyra nie bedzie nudna War na ostro ;]
Ares Sunblade here ;p
Pozdro Geed and Rhu ;]
Znów Tetro nie będzie spał przez 4 nocki tylko straty odrabiał. P
nie zabilismy tetra tak jak tetro zabil xeretze, rhu itp
on ich zabil na huncie, nieprzygotowanych
my tetrowi na hunta nie wbijalismy, on byl przygotowany,
pobiegl zabic rhu, tyle ze nie spodziewal sie ze rhu ma wsparcie :p
Mission Arz
12-05-2006, 21:07
to mi się podoba.
fajny movie :)
Gedd wierze w was:]bo jak juz bedziecie miec wladze to jej latwo nie oddacie:]
Gargusiekk
13-05-2006, 08:57
tez mi sie to podoba ;]
beda zaje****e filmiki cos tak czuje xD
Ares Sunblade here ;p
13-05-2006, 12:54
Taaa nareszcie wiedzialem, ze to tylko kwestia czasu kiedy Tetro wyleci z servera razem ze swoimi kumplami, ktorzy jak tylko cos sie dzialo to dzwonili do niego np. look na flimiku Zylius. Tetro wreszcie sie doigral i bradzo dobrze !
Hail Alea Iacta Est
A wiec ,,Kości Zostały Rzucone''
To jest jasne ze ma kicka. Jak 150 ms moze uciekac up/down
Jak najwieksza lama przeciez to bylo zalosne, juz sie smiac nie szlo z tego bo po prostu zal mi sie robi ze polakiem jestem jak widze taka niedolege i sharera ktory pada jak pies
omg jaki tepak ;p a co mialem kurwa robic jak knighci blokneli wejscie omg
Lord Wlodek
13-05-2006, 13:25
omg jaki tepak ;p a co mialem kobieta lekkich obyczajówa robic jak knighci blokneli wejscie omg
niby tak ale widzialem jak w takich akcjach atakowany sorc lajtowo uciekal(Spash na eternii)
jak mialem uciec jak tam nigdzie wyjscia nie bylo ? knigci blokneli wyjscie a ci mnie w pulapce 3 sorkow bilo
Valais nie zebym Cie lubil, ale patrze obiektywnie, nie sluchaj noobow ktorzy mowia" a ktos tam uciekl i byl lepszy" bla bla, Ktos mial rozum a Lord Wlodek nie mial bla bla bla.
Ludzie nie mial on szans uciec...
Skra Avar
13-05-2006, 14:37
Valais ma racje jak go blokowali to nie miał jak uciekać.
Jeżeli ktoś ma inny pomysł jak by to zrobił to niech napisz bo moim zdanie nie miał już prawie szans bo był tam trapnięty.
no zgadzam się jedyne co mógł robić to biegać góra dół góra dół i czekać na ekipe z NG niewiem ilu było onlinei czy tam ktoś biegł ale pewnie tak.
@up
obawiam sie ze nie : d
Valais ma racje jak go blokowali to nie miał jak uciekać.
Jeżeli ktoś ma inny pomysł jak by to zrobił to niech napisz bo moim zdanie nie miał już prawie szans bo był tam trapnięty.
mial wyjscie,mogl sie neizachowywac jak rozkapryszone 11 letnie dziecko z nadwaga i kompleksami osobowosci bite przez stara w hacie taboretem a pozniej logujacy sie na tibie i wyrzywajacy sie na innych "czyt;kozak za 3 gr"
fak ze zorbil lvlv szybko( dotyczy wszystkich ownerow;p) ale zachowannie jakie pzredstawial na arcani i takiesamo albo gorsze na kyrze pozwala stwierdzic ze...
czas zmienic serwa do 3 razy sztuka tylko na new nierob z siebie serwerowego blazna
@up
obawiam sie ze nie : d
lol xd najlepiej spytac Tetra :P
Tetro biegl ktos Ci pomoc ? czy nie bardzo ? pewnie kazdy mial jakies wazniejsze zajecie ? B) wiem jak to jest tam w ng mam kumpla który jest w NG znam go z real to mi mówił jak sie tam wszyscy na priv zz tetra śmieją :)
Sifu M.S.
13-05-2006, 18:48
<lol>
"Kto mieczem wojuje od miecza ginie"
"Silent enim leges inter arma"
Prosze was w imie dobrego sprawiedliwosci, dobrego gustu i zadosc uczynienia, wywalcie tego wtretnego grubasa z serwera, juz dosc sie narazil :D
17:59 You see a dead human (Vol:10).You recognize Tetro Aurelius. He was killed by Moothonost.
Swoja droga Tetro ma jakis niefart do tego umierania, jakos zawsze go jak n00ba zabija, no chyba ze tetro n00bem jest :D
Pozdro Tomcio ;)
<lol>
Prosze was w imie dobrego sprawiedliwosci, dobrego gustu i zadosc uczynienia, wywalcie tego wtretnego grubasa z serwera, juz dosc sie narazil :D
17:59 You see a dead human (Vol:10).You recognize Tetro Aurelius. He was killed by Moothonost.
Swoja droga Tetro ma jakis niefart do tego umierania, jakos zawsze go jak n00ba zabija, no chyba ze tetro n00bem jest :D
Pozdro Tomcio ;)
Coz nie przepadam za Tetrem rowniez, lecz prawie wszyscy mowia ze padl jak noob ciekaw jestem jak wy byscie sie zachowali w takiej sytuacji :P A po za tym co mial robic jak nie biegac po schodach (coprawda to jak to zrobil bylo glupie gora dol, gora dol i kilka sdkow zebral), lepsze to bylo niz stanie caly czas na dole i obrywanie od 3 sorkow naraz.
Sifu M.S.
13-05-2006, 19:12
Ja sie na graniu sorcem nie znam, mam doswiadczenie w wojach, ale ja na jego miejscu przycedzilbym utani gran hur, zazucil time ringa, z jego lvl, najwiekszym na serwerze, nikt by go nie dogonil, na pustynie, map clikiem w strone miasta, i na guild chacie zorganizowalbym odsiecz...
Chociaz tak jak juz mowili wczesniej to tylko dywagacje, poniewaz to nie my bylismy na jego miejscu, ale przejzyj sobie filmiki z mometami jak tetro pada... zawsze pada w idiotyczny sposob, nie w walce, nie podczas zorganizowanej ucieczki, tylko 1. podczas huntu, ale wtedy gral jego 10letni brat :D, podczas wojny, gdy kozaczyl, kozaczyl, az go strapowali jak idiote, i zabili jak smiecia... no i teraz.
Ja sie na graniu sorcem nie znam, mam doswiadczenie w wojach, ale ja na jego miejscu przycedzilbym utani gran hur, zazucil time ringa, z jego lvl, najwiekszym na serwerze, nikt by go nie dogonil, na pustynie, map clikiem w strone miasta, i na guild chacie zorganizowalbym odsiecz...
Chociaz tak jak juz mowili wczesniej to tylko dywagacje, poniewaz to nie my bylismy na jego miejscu, ale przejzyj sobie filmiki z mometami jak tetro pada... zawsze pada w idiotyczny sposob, nie w walce, nie podczas zorganizowanej ucieczki, tylko 1. podczas huntu, ale wtedy gral jego 10letni brat :D, podczas wojny, gdy kozaczyl, kozaczyl, az go strapowali jak idiote, i zabili jak smiecia... no i teraz.
Masz racje ale z tego co widzialem to jedyna droge ucieczki zablokowali knighci wiec nie mial jak uciec, a co do pomocy z ng to chyba jakos nikt sie nie kwapil :P
Miltoner
13-05-2006, 19:44
Coz nie przepadam za Tetrem rowniez, lecz prawie wszyscy mowia ze padl jak noob ciekaw jestem jak wy byscie sie zachowali w takiej sytuacji :P A po za tym co mial robic jak nie biegac po schodach (coprawda to jak to zrobil bylo glupie gora dol, gora dol i kilka sdkow zebral), lepsze to bylo niz stanie caly czas na dole i obrywanie od 3 sorkow naraz.
DOkladnie, ciekawe jak wy byscie sie zachowali... Nie mial poprostu juz szans mial trapa i tyle i tak jak patrze na te wasze posty "Padl jak noob Mogl uciec ahahah", "widzialem jak w takich akcjach sorc lajtowo ucieka" to zal mi sie was robi, omfg nie czaicie ze nie mogl juz nic zrobic ??? 3 sorcow go pizgalo a do tego knighci blokneli droge ucieczki.
Tutaj wlasnie pokazujesz swoje "doswiadczenie w wojnach" powiedz ty mi ktoredy on mial uciec... Jeszcze jedno tutaj padl z zaskoczenia Nap*****l sie z rhu i niby skad mial wiedziec ze wpadnie jeszcze 2 sorcow etc... Pomyslcie a potem sie wypowiadajcie bo mowicie ze tetro to noob a robicie z siebie jeszcze wiekszych noobow ktorzy nie maja o niczym pojecia
Skra Avar
13-05-2006, 19:59
<lol>
Pozdro Tomcio ;)
Jak noob to on nie padł ty byś na jego miejscu c.h.u.j.a zrobił mistrzu wyjście miał trapnięte jedyne co mugł robić to biegać po schodach albo do dzjina s.p.i.e.r.d.o.l.ić może powiesz co ty byś zrobił??
Sifu M.S.
13-05-2006, 20:16
@Miltoner
Nie napisalen ma wojnach, tylko na wojach, taki polski odpowiednik knighcika ;)
@Skra Avar
Co mial, to mial, ja tam wieze w to co widze, a 3 knightow blokujacych wyjscie nie widzialem, to moze byc rownie dobrze taka sama zagrywka jak z 10letnim bratem... no ok, potem ktos tam wpadl, ale jakby nie sprubowal to by sie nie przekona, w tamtym miejscu nie mial szans na ratunek, wiec ja na jego miejscu wolalbym zginac w walce. Pod koniec filmu na GC odbywala sie rozmowa, i juz pierwsi ludzie zaczynali sie opowiadac po stronie Tetra, wiec nie mow mi ze nikt by mu nie pomogl. Jak juz mowilem, ja sie na grani sorcem nie znam, jako knight mam przy sobie tyle uhow, ze zanim by mi sie skonczyly to by przybyla odsiecz, ale nie raz widzialem jak sorcowie wyczyniaja takie ucieczki ze to sie w glowie nie miesci...
Lucyferusek
13-05-2006, 20:25
Nie znam tetra wogle ani sytuacji na kyrze ale jak patrze na erig.net to tetro ma takie dni kiedy expi duzo i duzo expa zdobywa ale sa takze dni kiedy nie zdobywa nic , jest ich nawet kilka pod rzad , gdyby mial 150 ownerow to by chyba codziennie zdobywal milion expa?
Nie znam tetra wogle ani sytuacji na kyrze ale jak patrze na erig.net to tetro ma takie dni kiedy expi duzo i duzo expa zdobywa ale sa takze dni kiedy nie zdobywa nic , jest ich nawet kilka pod rzad , gdyby mial 150 ownerow to by chyba codziennie zdobywal milion expa?
ty masz dałna czy co?
ja nawet nie iwem jak ty to pojmujesz;/
szwagiereczek
13-05-2006, 22:04
@Miltoner
Nie napisalen ma wojnach, tylko na wojach, taki polski odpowiednik knighcika ;)
@Skra Avar
Co mial, to mial, ja tam wieze w to co widze, a 3 knightow blokujacych wyjscie nie widzialem, to moze byc rownie dobrze taka sama zagrywka jak z 10letnim bratem... no ok, potem ktos tam wpadl, ale jakby nie sprubowal to by sie nie przekona, w tamtym miejscu nie mial szans na ratunek, wiec ja na jego miejscu wolalbym zginac w walce. Pod koniec filmu na GC odbywala sie rozmowa, i juz pierwsi ludzie zaczynali sie opowiadac po stronie Tetra, wiec nie mow mi ze nikt by mu nie pomogl. Jak juz mowilem, ja sie na grani sorcem nie znam, jako knight mam przy sobie tyle uhow, ze zanim by mi sie skonczyly to by przybyla odsiecz, ale nie raz widzialem jak sorcowie wyczyniaja takie ucieczki ze to sie w glowie nie miesci...
Cholera młotku zamkinj się skoro nie wiesz jak było. Trap znaczy po polsku PUŁAPKA a to była pułapka wyjątkowo skuteczna. Nie miał drogi ucieczki zauważ, że on ma z 1k hp a biło go 3 sorców każdy po 110+ więc wchodziło im sd po 300. Myśl albo siedź cicho.
Mógł przeżyć tylko zabijając sorców albo gdyby nie bił Rhu... On wbiegł za nim tam do dżinów wtedy my mass log f-bomby nie mógł przesunąć nas knightów. Xolo i Mooth zalogowali się i od razu atak. Nawet gdyby ktoś przyszedł to knightci przytrzymali by go wystarczająco długo by Tetro padł choćby przez to, że skończyłyby mu sie runki. A dużego wsparcia to on nie ma... Jakby ktoś przyszedł to też by padł...
Fbomby? A od czego są Dfy?... Nie wiem jak wyglądała sytuacja (nie moge odpalić filmu), ale wydaje mi się, że osoba ze sporym pvp-skillem mogłaby uciec. Chyba, że było to poprostu niemożliwe z przyczyn technicznych (np 3 knightów stojących w przejściu tak, że nie da się przesunąć żadnego z nich, nawet jeśli nie ma fbomb).
Fbomby? A od czego są Dfy?... Nie wiem jak wyglądała sytuacja (nie moge odpalić filmu), ale wydaje mi się, że osoba ze sporym pvp-skillem mogłaby uciec. Chyba, że było to poprostu niemożliwe z przyczyn technicznych (np 3 knightów stojących w przejściu tak, że nie da się przesunąć żadnego z nich, nawet jeśli nie ma fbomb).
Hehe tu to juz w ogole GZ pomyslowosci, mial niby niszczysc fire bombe dfem kiedy by go bilo 3 sorkow i 3 knightow? :D Od kiedy w tym samym momencie mozna sie uhac i niszczyc ogien?? Jak by tam poszedl probowac likwidowac ognie to by dostal 3 ue i zabawa by sie skonczyla duzo szybciej :P
nie bylo tam 3 knightow tylko 2. i ustawieni byli tak ze dalby rade ich odsunac uzywajac df i desintegrate (inaczej sie nie dalo ze wzgledu na teren). ale tylko teoretycznie, do tego czasu by juz padl;]
ale to ze niemial szans to nie zadne wytlumaczenie
mogl zreszta gdzies sie odciac magic walllami i podpic mf i podjac walke ale nie spodziewal sie tego i nie wlaczyl bota, a bez niego picie mf/strzelanie sd mizernie mu idzie w "stresowych sytuacjach"
byl na tyle glupi zeby pogonic za rhu na blue djinn tower chociaz wiedzial ze h.u.j by mu zrobil bo rhu moze sie przed nim schowac za drzwiami w wierzy. no coz, wpadanie bez wyobrazni w trapy to nie nowosc u niego
Thchuridam
14-05-2006, 01:15
Tetro jeszcze was pocisnie , nie gram na kyra ale jak widac tutaj kilka osob wogole wiec o co b. Stwierdzam ze zazdroscicie mu , a przeciez kazdy wie ze tetro to 3 braci :- ) . Ja tez sharowalem i przez 3 dni 30 lvl ;-) . Jedyne co moge powiedziec to zebyscie wzieli sie w garsc i zamiast bredzic zaczac walczyc .
jakbys kiedykolwiek osiagnal wiekszy lvl niz 30 sharujac w 3 osoby i walczyl w jakiejs wojnie to bys wiedzial ze przewaznie 90% czasu to kampienie w pz i bluzganie na siebie na forach
Cholera młotku zamkinj się skoro nie wiesz jak było. Trap znaczy po polsku PUŁAPKA a to była pułapka wyjątkowo skuteczna. Nie miał drogi ucieczki zauważ, że on ma z 1k hp a biło go 3 sorców każdy po 110+ więc wchodziło im sd po 300. Myśl albo siedź cicho.
Mógł przeżyć tylko zabijając sorców albo gdyby nie bił Rhu... On wbiegł za nim tam do dżinów wtedy my mass log f-bomby nie mógł przesunąć nas knightów. Xolo i Mooth zalogowali się i od razu atak. Nawet gdyby ktoś przyszedł to knightci przytrzymali by go wystarczająco długo by Tetro padł choćby przez to, że skończyłyby mu sie runki. A dużego wsparcia to on nie ma... Jakby ktoś przyszedł to też by padł...
Skoro osoba ktora go trapowala sama to przyznala ze nie szlo uciec to chyba skonczy to wypowiedzi idiotow "ale on ma slabe pvp"
Hehe tu to juz w ogole GZ pomyslowosci, mial niby niszczysc fire bombe dfem kiedy by go bilo 3 sorkow i 3 knightow? :D Od kiedy w tym samym momencie mozna sie uhac i niszczyc ogien?? Jak by tam poszedl probowac likwidowac ognie to by dostal 3 ue i zabawa by sie skonczyla duzo szybciej :P
Kilka mwalli, picie manasów, mana shield, gran hur, df i jechana -.- No ale do tego potrzeba już logicznego myślenia, stalowych jaj i troche farta... Najwidoczniej nie charakteryzuje się on żadną z w/w cech ;s
No ale do tego potrzeba już logicznego myślenia, stalowych jaj i troche farta...
albo przeciwnikow ktorzy nic nie potrafia, na jego nieszczescie na takich nie trafil
jakbys kiedykolwiek osiagnal wiekszy lvl niz 30 sharujac w 3 osoby i walczyl w jakiejs wojnie to bys wiedzial ze przewaznie 90% czasu to kampienie w pz i bluzganie na siebie na forach
smieszny jestes ged ;] jak wszyscy online biliscie ubilem u was 80 sorka beka z tego ze twoja cala gildia mnie ganiala i huja mogla mi zrobic ;]
gadasz o pz czy cos tam ;] zobaczymy niedlugo jak eon wruci bo narazie go nie ma sam solo zabilem 2 a wy 0 :) po deklaracji wojny to cicho siedz ;] bo to jest zalosne kozaczysz a przegrywasz :)
bo jestes najszybszym charem na kyrze, a nikt inny z twojej gildi z pz nie wyszedl na wiecej jak 2 kratki?
w ogole gdyby tematy z tibiacom sprzed pol roku nie poznikaly, przypomnialbym ci co mowiles o fosfiku jak stosowal taka sama taktyke jak ty teraz :D
widac ze masz skleroze albo inny owner siedzial ;] nie pamietasz wczoraj jak z juffsem bilem bic ;] ? nie tylko ja pz robie juffs tez zrobil :)))
eon wruci ;P to bedziemy duzo czesciej z pz wychodzic a dzis wraca to dont worry xD
z juffsem to ty uciekales, nie biles
to chyba za wolny jestes ze nic nie widziales :p spytaj sie moota sam sie smial ze azeris prawie padl :P ze sie nie uhal
tetro, po 1 pierwsze cos pierd-olisz ze inny owner gral ty masz jednego tak?
yhym...po 2 jak widze twoje filmiki to ani razu nie widzialem twojego pvp, inaczej mowiac zal.pl
po 3 jestes zapchanym elefantem ktory tylko umie bluzgac innych ciekawe co na rl?
to na tyle by bylo jak na dzis rofl
Skra Avar
14-05-2006, 11:16
Kilka mwalli, picie manasów, mana shield, gran hur, df i jechana -.- No ale do tego potrzeba już logicznego myślenia, stalowych jaj i troche farta... Najwidoczniej nie charakteryzuje się on żadną z w/w cech ;s
O tak ty byś w tej sytuacji gówno zrobił matole tylko gadać umiesz nic wiencej tetro nie miał nic innego do zrobienia to było wiadome że padnie :p
Nie mówie tak bo go lubie ale w*****a mnie jak jakiś down pisze "Nie ma wcale pvp "" albo ""Padł jak noob"" a oni sami by padli od samego rhu :)
Nawet jeżeli sharruje z bracimi to 150 lvl szybko zrobił.
Ludzie gadają że on Pa a pewnie dla polowy z nich nic nie zrobił po prostu zazdroszczą lvl i nie rozumiem czego tu taj zazdrościć.
O tak ty byś w tej sytuacji gówno zrobił matole tylko gadać umiesz nic wiencej tetro nie miał nic innego do zrobienia to było wiadome że padnie :p
Nie mówie tak bo go lubie ale w*****a mnie jak jakiś down pisze "Nie ma wcale pvp "" albo ""Padł jak noob"" a oni sami by padli od samego rhu :)
Nawet jeżeli sharruje z bracimi to 150 lvl szybko zrobił.
Ludzie gadają że on Pa a pewnie dla polowy z nich nic nie zrobił po prostu zazdroszczą lvl i nie rozumiem czego tu taj zazdrościć.
WORD! nareszcie ktoś z kim tutaj się zgadzam 8o
Soulicitour
14-05-2006, 11:54
Primo, Tetro padł jak noob, chociażby z tego względu, że będąc przygotowany na zabicie innego gracza, czyli mając runy, manasy, nie wykorzystał tego; jedyne co zrobił to uhnął się dwa razy. Nie podjął walki. Nawet jeżeli pewnym było to, że padnie, mogł wykorzystać ekwipunek. Naprawdę, imponujące.
Secundo, kiedy zaczynałem grać w tibie, a mija już 3 rok grania w tę grę, to większość high lvli prezentowała coś sobą. Teraz coraz więcej osób wśród tychże high lvli zachowuje się jak Tetrack, coraz mniej jak np. Arcticuz, Xeretza, Xolorian. I chociażby to jest powód, dla którego nie lubię tego idioty. Poza tym wiele razy ja, tudzież moi przyjaciele odczuwali pa, jeżeli nie od strony Tetra, to od jego, przez niego, protowanych qmpli, czy członków gildii.
Reasumując, dla niektórych ta gra stała się sposobem na życie, nałogiem.
Play for fun, not for money.
Tetro jeszcze was pocisnie , nie gram na kyra ale jak widac tutaj kilka osob wogole wiec o co b. Stwierdzam ze zazdroscicie mu , a przeciez kazdy wie ze tetro to 3 braci :- ) . Ja tez sharowalem i przez 3 dni 30 lvl ;-) . Jedyne co moge powiedziec to zebyscie wzieli sie w garsc i zamiast bredzic zaczac walczyc .
lol kto ci cos takiego powiedzial bylem u Tetra niejednokrotnie i nie zaowazylem tam za bardzo wiecej braci co najwyzej siostre ;]
pozatym cala ta wasza guildia to 70% ludzi ktorzy nie walczyli nigdy na wojnie tylko non stop pg pozatykm to 0 zycia rl, majacy tylko ziomkow przez neta ;] cale smetne ich zycie to gra w tibie .
n/C
Your Anvi~
Miltoner
14-05-2006, 12:38
Primo, Tetro padł jak noob, chociażby z tego względu, że będąc przygotowany na zabicie innego gracza, czyli mając runy, manasy, nie wykorzystał tego; jedyne co zrobił to uhnął się dwa razy. Nie podjął walki. Nawet jeżeli pewnym było to, że padnie, mogł wykorzystać ekwipunek. Naprawdę, imponujące.
Wiesz co zal mi ciebie...
Po 1 runy by mu sie zaraz pokonczyly (zreszta nie mial jak ich zuzyc)
Po 2 co mu z tych manasow ??? jak dostawal z sd po 300+ od kazdego a nie mial nawet gdzie uciec zeby sie namanasowac
Po 3 po co mialby podejmwoac walke jak zaraz by dostal ue, sd i byloby po sprawie
lol tylko ze Tetro walil mootha non stop z sdk0w
tetro, po 1 pierwsze cos pierd-olisz ze inny owner gral ty masz jednego tak?
yhym...po 2 jak widze twoje filmiki to ani razu nie widzialem twojego pvp, inaczej mowiac zal.pl
po 3 jestes zapchanym elefantem ktory tylko umie bluzgac innych ciekawe co na rl?
to na tyle by bylo jak na dzis rofl
mhm s********j na swoj no pvp server o_O a na rl tez bys sie zdziwil;p
Freakowiec
14-05-2006, 14:27
Banda frustrujących się Polaków wykazujących do tego złość kiedy wmówi się im prawdę [; Nic jak narazie w tym temacie ciekawszego nie dostrzegłem..
Revaga of Elysia
14-05-2006, 14:27
Co do światów to już 3 Tetro, chociaż raczej nikt juz go z Evil Paulerem nie kojarzy. Pvp miał wtedy do pozazdroszczenia szczególnie w epoce 4 Magow (Rekrul, Neuter, Creghan i Evil[Tetro]). No nic wiek robi swoje. A co do braku szans to na gornym poziomie jaskini jest miejsce gdzie mogl sie zabarykadowac m wallem i sie namanasowac, oraz poczekać na pomoc (która podobno miała nadejść). Hmm jego PVP pamiętam tylko z Elysii, i było wtedy dobrze niestety ludzie się zmieniaja...
owszem elysie tez pamietam^^i "epoka 4 magow" to byl bardzo fajny okres:]i chyba jedyny w ktorym tetro cos pokazal:]chociaz jak patrze teraz na tetra i przypomina mi sie evil to nachodzi tylko 1 mysl ze to nie ten sam owner:]
Gargusiekk
14-05-2006, 17:47
Moze bysmy tak pogadali na temat rozwiniecia gild Alea Iacta Est i Braveheart
a nie o histori tetry jak to on kiedys pieknie sd'kowal teraz jest teraz. A na temat gildi Alea Iacta Est moge tylko jedno powiedziec zajebiscie sie rozwija w sile tak dalej xD i czekam na jakos akcje ;p
Pozdro for all on Alea Iacta Est
Ares Sunblade here ;p
14-05-2006, 18:30
By Miltoner:
Wiesz co zal mi ciebie...
Po 1 runy by mu sie zaraz pokonczyly (zreszta nie mial jak ich zuzyc)
Po 2 co mu z tych manasow ??? jak dostawal z sd po 300+ od kazdego a nie mial nawet gdzie uciec zeby sie namanasowac
Po 3 po co mialby podejmwoac walke jak zaraz by dostal ue, sd i byloby po sprawie
Człowieku, manasów można używać 3x szybciej niż run, nie masz exhausted przy ich piciu i oczywiście lepiej paść i zostawić loot przeciwnikom. -.-
Żal mi ciebie.
Btw, Anvisado, pokaż mi na filmie gdzie ten twój Tetro tak napieprzał Moot~z sd. Jakoś tego nie widziałem.
Pff niech sie rozwija <lol4> jak wszyscy co do nich dochodza to newbz napinajacy sie na forach
@Tetro ma wziaz swietne pvp
HG'00
hooligang
Jestes najwiekszym dupolizem jakiego w zyciu widzialem..
Tetro to..Tetro tamto...Oni to nooby.. itd
szwagiereczek
14-05-2006, 20:04
By Miltoner:
[I]
Człowieku, manasów można używać 3x szybciej niż run, nie masz exhausted przy ich piciu i oczywiście lepiej paść i zostawić loot przeciwnikom. -.-
Żal mi ciebie.
Pijąc manasy jesteś exhausted...
Pff niech sie rozwija <lol4> jak wszyscy co do nich dochodza to newbz napinajacy sie na forach
Zastanawiałem się jak Ciebie skomentować, już nie muszę, podsunąłeś mi pomysł, pozdro
Soulicitour
14-05-2006, 20:19
Pijąc manasy jesteś exhausted...
Zależy co masz na myśli, pijąc manasy nie możesz oczywiście używać czarów, ale chodzi mi przede wszystkim o to, że manasów można dużo szybciej na sobie używać niż np, uhów. Średnio 3x szybciej. Tetro mógł się zablokować mwallem i zregenrować manę i trochę powalczyć. no coż nie udało mu się ;s.
Skra Avar
14-05-2006, 21:15
Jestes najwiekszym dupolizem jakiego w zyciu widzialem..
Tetro to..Tetro tamto...Oni to nooby.. itd
Może i liże dupe mu ale to jego kumpel od zawsze i go broni ty też swojch byś bronił?? Czy ty jak byś zobaczył że kumpla ci uwalili i na forum od noobów rugają ty byś niezareagował ciekawe czy ty wogle masz kumpli :D
I w*****a mnie to jasne że tetro padł na necro jak noob bo to na pewno nie on grał ale tutaj to i ty byś w tej sytuacji gówno zrobił
ale bronic a zucac puste slowa, nie majace zandego poparcia w faktach, wyssane z palca...on bardziej by pomogl tetrowi jakby sienie przyznawal ze go zna:]bo teraz widac na jakim poziomie tetro ma kolegow...
przed chwila obejzalem film no i szanse na ucieczke mial takie jak wygrana w totka...wogole na cholere sie tam pchal:D??a pozatym mila tam dosc duzo przestrzeni i mogl zrobic duzo wiecej.:]
masz 900 hp jestes w puapce stoi obok ciebie 3X 110+ sorc i co masz zrobic pozatym nie pierd o l glupot ze wsyssane z palca bo wiem i wiele razy widzialem jak tetro potrafi sie na*****a c ;>
nie bronie tu Tetra bo sam powinien sie obronic ale nie pozwole zeby nuby 20 lvle wypowiadaly sie an ten temat ...
Hooligans Olsztyn~
Ten temat nie ma sensu
@Scandal
Tak w tej sytuacji nie mial szans uciec no moze gdyby byl jakims hipermozgiem i by przeanalizowal wszystkie mozliwosci w kilka sekund ale to nie realne.Mowisz ze Tetro ma dobre pvp.. ale PVP to nie tylko strzelanie z sd (mozna uzywac tez bota..)ale myslenie podczas gry a tego mu akurat brakuje i mozesz sobie pisac co chcesz ale i tak kazdy o tym wie.
@ktos tam co mowil ze sam bym tez w tej sytuacji padl
Czy ja wspomnialem chociaz slowem ze Tetro to n00b bo padl i mogl uciec etc ??
btw.Na sytuacji na kyrze sie orientuje bo gralem tam swego czasu , mialem 50+ eldera lvl maly bo Tibia mi sie znudzila i postac na skonczyla allegro ale mam tam kilku kumpli z rl i nie i sie interesuje sytuacja na kyrze
Nie będę sie wymądrzał bo na Kyrze nie gram. Do Tetro~ też nic nie mam. Ale powiem że Tetro to moze PG ale z pvp u niego cienko. Gdyby Kyra byłaby (ale nie jest) npvp Tetro byłby szanowany przez większość ale przez te jego popisy PA zasłużył sobie na nienawiść innych graczy.
@Tetro
Jak to czytasz, przenies sie na inny swiat najlepiej npvp , bo Cię zniszcza, zjadą jak śmiecia.. :|
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.