PDA

Pokaż pełną wersje : DOMEK

Vorment
26-07-2004, 16:50
Powiedzcie mi jak sie placi czynsz za domek ?? Np wygralem licytacje na domek zaplacilem powiedzmy 100 gp. Uzylem SZUKAJ i znalazlem 1 zamkniety temat ale niezbyt zrozumialem. Dowiedzialem sie z niego jednak, ze za domek (wprowadzenie sie) placi sie odrazu automatycznie. Czyli 100 gp znika z mojego depo, tak ?? No wiec mieszkam sobie. Co miesiac trzeba placic. I tu jest problem. Czy tez automatycznie placi sie ?? Bardzo prosze o szybka odpowiedz.

MayGyver
26-07-2004, 16:54
pieniadze musisz miec zdeponowane w depo miasta w ktorym masz domek
moga byc w dowolnym miejscu wazne zeby byly w depo
zostaja one zabrane podczas resetu serwera ostatniego dnia oplaconego czynszu
jesli masz oplacony domek do 27 lipca to 28 lipca podczas resetu zostanie zabrana kasa z depo
jesli jej tam nie mam to przez tydzien bedziesz dostawal listy ze nie zaplaciles za domek
i codziennie bedzie sprawdzane depo czy nie ma w nim kasy
jesli bedzie to masz przedluzony wynajem o kolejny miesiac, a jesli nie to przyjdzie komornik i cie eksmituje
wszystkie rzeczy zostana przetransportowane do twojego depo w tym miescie
rzeczy ktorych nie da sie przeniesc np. beczka, coal lub inne ktorych do depo wlozyc nie mozna pozostana w domku dla nastepnego wlsciciela

Vorment
26-07-2004, 17:13
ok dzienki :)
czyli moge sobie chodzic albo nic nie robic cipy zrobia to za mnie :) jak fajnie hehhe

PS. a wlasnie nie bede tworzyl nowego tematu, jak mozna zmienic nick postaci ?? Bo jakis high levelowiec mnie huntuje za to ze niby mam jego nick. Mam czas do srodu na zmiane nicka lub stworzenie nowego chara. powiedzcie plx :D wiem ze mozna - kolezanka zminila ale miala koncowke PL co jest niedozwolone wiec ...

Abdul
26-07-2004, 17:20
Mogles przeczytac zasady tibi to bys nie pytal.Ksywy nie mozna od tak sobie zmienic mozesz ja zmienic gdy udowodnisz ze twoja nazwa(imie,nick) jest nei zgodna z zasadami ze np masz imie "Fuck niggas" lub cos w tym stylu obrazliwe dla kogosl ub narodu, tak samo sa namelocki za imiona z koncowkami pl

$corcerer
26-07-2004, 17:52
zreportuj tego hlvl-a.....