Pokaż pełną wersje : Tetro Aurelius Die ;)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8846
wkoncu padl najwiekszy PA na kyrze :D
edit:
gildia niejakiego Rhu Inferno powieksza sie ;d
SD, SD...padł skurczykot :dance:
Hacka i Rooka mu ! :P
Olorion.
12-05-2006, 16:53
pl 151 szaring non pvp skill nub
Skra Avar
12-05-2006, 17:55
Tetro die i co wiencej tutaj mówić jak wynika z ostatnich wydarzeń że Eon założył nowoł gildie i rozpocznie sie wojna ;) mam nadzieje że bendzie na co popatrzeć
Aetjba_/
12-05-2006, 18:02
Jak tetro padl az sie ziemia zatrzesla.... haha xD
Tetro radze ci sie wyspac i spalic kalorie xD
-=DanieL=-
12-05-2006, 18:08
To najlepsza wiadomość jaką dzisiaj usłyszałem ;] wkońcu ten idiota padnie ciekawe czy teraz ta jego banda piesków-lizusków będzie trzymać z nim czy się rozbiegnie?? ;)
Miszczoslav
12-05-2006, 18:14
jestem happy :) Rhu do dzieła ;] wyjeb go z serva ;] B)
Stanley'o
12-05-2006, 18:27
mhm, tez na wojnie niezbyt pvp sie wykazales, pr0 mens
Szybko padł ;)
Ciekawe czemu kręcący akcje nic nie brał ;p
Nice loot, gz
Pozdro!
Jak tetro padl az sie ziemia zatrzesla.... haha xD
Tetro radze ci sie wyspac i spalic kalorie xD
o ktorym ty tetrusiu mowisz?
He said im hunted becouse ... :
23:35 Tetro Aurelius: lola
23:35 Tetro Aurelius: come
23:36 Tetro Aurelius: tp
23:36 Tetro Aurelius: ;p
23:36 Tetro Aurelius: battle
23:36 Tetro Aurelius: sec
23:36 Lolative:
23:36 Tetro Aurelius: omg
23:36 Tetro Aurelius: ;
23:37 Tetro Aurelius: fuck
23:37 Tetro Aurelius: omg tp me
23:37 Tetro Aurelius: or fucking die
23:37 Tetro Aurelius: come fuck
23:37 Tetro Aurelius: lola
23:37 Tetro Aurelius: chodz tu
23:37 Tetro Aurelius: come here
23:37 Tetro Aurelius: or i kill u
23:37 Tetro Aurelius: come
23:37 Tetro Aurelius: kurwa
23:37 Tetro Aurelius: u cant tp me
23:37 Tetro Aurelius: u are rly idiot?
23:37 Tetro Aurelius: ok hunted
23:37 Lolative: k23:37 Tetro Aurelius: u will tp me
23:37 Tetro Aurelius: or not
23:38 Tetro Aurelius: ?
23:38 Lolative: Just say "please "
23:38 Tetro Aurelius: u lost now
23:38 Tetro Aurelius: 50 lvl
23:38 Tetro Aurelius: bye
23:38 Lolative: bye
text z http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1227543
@tetro
jestes oficjalnie zlolowany :cup:
@wald
ja to tylko skopiowalem z forum bo bylo to warte wedlug mie szczyt glupoty xD co do lolative to nie wiem mam nadzieje ze reportnela to
Wald_Kerius
12-05-2006, 19:16
Lepiej było wcisnąć ctrl+r niż dawać to na forum tibia.com. Są małe szanse, aby za tą romowę umieszczoną na forum Tetro~ mógł dostać bana.
@Topic Film mi się podobał. Dobrze mu tak :D
Nie znam dokładnie sytuacji na kyrze ale czy myrmidans nie mogliby połączyć się z gildią rhu inferno?
Ladne hity szly ;> Best i tak to:
18:40 Zylius: co ty kurwa robisz ged?
18:40 Anvisado: popierolilo cie sie moth
18:40 Zylius: mooth?
18:40 Moothonost: no stary wpadl mi na wrl i zlootowal mi g-arma i nie podizelil sie
18:40 Zylius: kurwa
18:40 Xolorian: You have left the guild.
18:40 Moothonost: ty bys sie nie w*****l ?
Hehe frag ładny... 3 vs. 1 to wiadoma sprawa...
Ale i tak małe szansce żeby wygrali wojne z Tetrem i Shyan/Eon Aldarion B)
Jak znam życie server stanie w miejscu i akcja bedzie się obracała wokół masslogów ;)
Licze na wiecej filmów z tej wojny :p
Danthorr
12-05-2006, 20:30
Oczywiście tetro wykazał sie uber pvp i chcial poczekac na pz lock skacząc po schodach... Gdyby troche pomyślał mogłby bez problemu uciec, no ale po tetrze nie można spodziewać się wielkich skoków IQ.
Fire Necromacer
12-05-2006, 21:01
Filmik genialny, bo pokazuje jak naprawde się zachowuje Tetro. Aurelius w Rl jest wart tyle, co warta jest jego postać w tibi. xD
-=DanieL=-
12-05-2006, 21:42
Oczywiście tetro wykazał sie uber pvp i chcial poczekac na pz lock skacząc po schodach... Gdyby troche pomyślał mogłby bez problemu uciec, no ale po tetrze nie można spodziewać się wielkich skoków IQ.
Nie to zebym bronił sharera-pacana-tetro ale Gib'on i Nivelate blockowali droge ucieczki tetrowi mistrzuniu ;].
grzesciu
12-05-2006, 22:15
Jak mi przykro... :( ^^ :baby: Padł za nic... tylko za to, że był pa, thiefem,
sharerem, noobem :). A już myślałem, że nasz Tetro- grubasek (lub jeden z jego ownerow) włączy "utana vid" i będzie próbował uciekać ni uhając się, ni vitając ^^.
Mowiąc szczerze! Tetrowi mówimy wypad z Kyry!
LOL szaring to tak,zgadzam sie,ale co on mogl zrobic? jak SSA mu sie skonczyly i nie mial desintegrate runy !;o a co do ciebei to ciekawe jakie ty masz PvP,uhmmm wogole mogl bys? podac name twojego chara ? bede wdzieczny
pijopiwnik
12-05-2006, 22:41
(..)wkońcu ten idiota padnie ciekawe(...)
nie padnie tylko padł i nie "ten idiota" tylko "jeden z ownerów" :P
LOL szaring to tak,zgadzam sie,ale co on mogl zrobic? jak SSA mu sie skonczyly i nie mial desintegrate runy !;o a co do ciebei to ciekawe jakie ty masz PvP,uhmmm wogole mogl bys? podac name twojego chara ? bede wdzieczny
to, że tetro dał ci 15 gp na parcela to nie znaczy, że masz go chronić
tetro~ to taki prosiaczek
Sir Stas
12-05-2006, 22:45
Jestescie cholernie gfygeygf !!
NG zostalo wyjebany z Arcani jesli wy ich wyuwielbiam jeść bananyiecie z Kyri to pojda na nowe servy a wtedy juz nie powstanie polski server ! Zrobiliscie cholernie wielki blad nawet jak wygracie wojne (co jest malo prawdopodobne) to i tak beda wracac specjalnie do was szwedzi tylko po t by was ubijac... :f
Jestem po stronie szwedow w tej wojnie na Kyrze !
Czas Tetra na kyrze sie kończy..... byebye i mam nadzieje że Cię nie zobacze na nowym -.-
Najgorsze jest to..ze przez taki rozpad zacznie sie era szwedow...zobaczycie ze tak bedzie..i najwiekszym problemem jest to..ze na kazdym niemieckim serwerze tak...bylo jest i zawsze bedzie
polak-zachlanny, przebiegly, niewychowany "PROSTAK" nie potrafiacy stosowac sie do netykiety, czy tez innego rodzaju kodeksu panujacego w grze. Najczesciej wykowanywany zawod: Power Abuser. Czy 10 lev, czy 150 zawsze bedzie wiedzial jak z kogos wydusic pare gp-czy to przemoca, czy podstepem.
Szwed-rozwazny, mysli co robi-aczkolwiek niewychowany RASISTA.
Trzeba wiedziec kiedy skonczyc z naduzywaniem wladzy..najlepszym przykladem tego jest nasz kochany tetrus...
Mega_RobalXXL
12-05-2006, 22:54
O.o
Nice
GZ dla Moothonost.
"May 11 2006, 22:46:39 CET Killed at Level 151 by Moothonost"
Tak to jest jak sie sharuje w 10 osob z buszu :)
Gratz fraga, wykończcie go :P
Aetjba_/
12-05-2006, 23:02
@Etoric
Powinnienes sie domysil o jakim tetrusiu mowie ;d
Tym grubszym ;d
NIgdy w zyciu bym sie nie spodziewal ze Moothonost zabije Tetra za to ze ten zakosil mu g-armor z wrl's . :o
No cuz moze to bedzie tak ze Tetro przegra wojne , pujdzie do szkoly i jeszcze beda z niego ludzie , a na kyrze bedzie mozna spokojnie pograc . :)
1 jest pewne to bedzie ciekawa wojna :) .
Sir Stas
12-05-2006, 23:35
NIgdy w zyciu bym sie nie spodziewal ze Moothonost zabije Tetra za to ze ten zakosil mu g-armor z wrl's . :o
No cuz moze to bedzie tak ze Tetro przegra wojne , pujdzie do szkoly i jeszcze beda z niego ludzie , a na kyrze bedzie mozna spokojnie pograc . :)
Nie Nie Nie i jeszcze raz nie lepiej poznaj historiw Arcanii oni przyszli z Arcani ale zamin z niej odeszli narobili bardzo duzo problemow i pozabijali za duzo osob lepiej jak Kyria bedzie ich wtedy nie zobacze ich na innych servach niby dobre sa z nimi uklady ale to nie wystarczy !
pijopiwnik
12-05-2006, 23:44
ty też powinieneś isć -.-'
Czas Tetra na kyrze sie kończy..... byebye i mam nadzieje że Cię nie zobacze na nowym -.-
Ojjj mylisz się :p Puki Eon Aldarion/Shyan Aurelius bedzie walczył wraz z Tetrem,to Moon,Rhu,Geddy mogą zapomnieć o wygraniu tej wojny...
Tak oni przyszli z Arcanii, bo ktos z przeciwnej gildii zaplacil kase za hacki...6 hackow w ciagu 2 dni to nie jest normalne...zrokowanie 5 sorcow. Do czego teraz ludzie sie nie posuna zeby wygrac wojne :o
@Magson z tymi 10 ownerami to juz przesadziles ostro, gralo i gra tylko 2,zaden z nich madry nie jest, ale tylko 2ownerow ;)
All jesteście poj**ani. Co was obchodzi czy jest gruby, chudy, wysoki, niski;/;/;/ Ja jako pierwszy dalem ten film na forum.Ale nie po to zeby sie wysmiewac. Ciekawe co wybyscie zrobili(20 lvl) gdyby was ktos atakowal... Ich bylo 3 + 2 co blokowalo droge. Tetra zdradzili. Wtedy zrobil pz locka i nic by mu nie pomoglo.. Wkurza mnie gadanie noobow ze Tetro to nie ma pvp itd. ŻAL!!!
Sir Stas
13-05-2006, 02:27
All jesteście poj**ani. Co was obchodzi czy jest gruby, chudy, wysoki, niski;/;/;/ Ja jako pierwszy dalem ten film na forum.Ale nie po to zeby sie wysmiewac. Ciekawe co wybyscie zrobili(20 lvl) gdyby was ktos atakowal... Ich bylo 3 + 2 co blokowalo droge. Tetra zdradzili. Wtedy zrobil pz locka i nic by mu nie pomoglo.. Wkurza mnie gadanie noobow ze Tetro to nie ma pvp itd. ŻAL!!!
Nie wszyscy poj*** bo to ze Tetro ma dobre pvp to wiem. Wyglad tez mnie nie interesuje interesuja mnie jedynie konsekwencje wyniku wojny :/
Bjoern Shu
13-05-2006, 03:12
Nie wszyscy poj*** bo to ze Tetro ma dobre pvp to wiem. Wyglad tez mnie nie interesuje interesuja mnie jedynie konsekwencje wyniku wojny :/
Yhy jego pvp bylo pokazane jak padl na Necro zsolowany przez 40 lvl oraz na Ank pokazal BOSKIE pvp
przestancie opowiadac bajeczki =)
-=DanieL=-
13-05-2006, 04:53
Tetro nie pogra na new servach. Całe myrmidas idą na new servy i niektórzy szwedzi, a oni nielubią tetro ;). Jak ktoś się będzie pytał jak go wykryją to odpowiedź jest prosta wystarczy poczekac 30 dni i zobaczyc kto jest top 1 w expie i skąd pochodzi (polska?) no i papa tetrusiu wracaj na kyrke.
przyszka kryska na matyska
pelson11
13-05-2006, 08:37
Moze z niego jest pizda ... ale ja niewiem poco tepic nastepnego polaka ktory moze zaslynac na calym swiecie ... moze i sharuje konto ale by wyjebal wszystkie te h lvle ... ale pa to on jest
Omg, najlepszy lv i pada jak newbie :P up/down.. no mozna sie bylo spodziewac lepszego pvp od tak silnego gracza.
Tetro nie pogra na new servach. Całe myrmidas idą na new servy i niektórzy szwedzi, a oni nielubią tetro ;). Jak ktoś się będzie pytał jak go wykryją to odpowiedź jest prosta wystarczy poczekac 30 dni i zobaczyc kto jest top 1 w expie i skąd pochodzi (polska?) no i papa tetrusiu wracaj na kyrke.
Zdaj sobie sprawe, że jak tetro pójdzie na new to nie pójdzie sam . No i co ,że mydmidans idą? Tetro ma napewno wielu qmpli z arcani/obsidi a z tego co wiem część ng z obsidi też idzie więc się tak nie rozpędzaj.
Master Knight de'Vere
13-05-2006, 10:00
Hihi bardzo ładny frag! Graty dla Was! Jak padł to mu się widocznie należało i nie ma co dyskutować. A jak ktoś już wcześniej powiedział o tym, że właśnie teraz zacznie się era Szedów to miał całkowitą rację. Polacy poprostu biją sami siebię zamiast zjednoczyć się i żyć na servie w zgodzie i nie dac by zawładnęli nim Szwedzi, ale nie oni muszą nawalać siebie nawzajem i potem mamy tego skutki...
Jackal Silentdark
13-05-2006, 10:02
23:35 Tetro Aurelius: lola
23:35 Tetro Aurelius: come
23:36 Tetro Aurelius: tp
23:36 Tetro Aurelius: battle
23:36 Tetro Aurelius: sec
23:36 Lolative:
23:36 Tetro Aurelius: ;
23:37 Tetro Aurelius: fuck
23:37 Tetro Aurelius: omg tp me
23:37 Tetro Aurelius: or fucking die
23:37 Tetro Aurelius: come fuck
23:37 Tetro Aurelius: lola
23:37 Tetro Aurelius: chodz tu
23:37 Tetro Aurelius: come here
23:37 Tetro Aurelius: or i kill u
23:37 Tetro Aurelius: come
23:37 Tetro Aurelius: kobieta lekkich obyczajówa
23:37 Tetro Aurelius: u cant tp me
23:37 Tetro Aurelius: u are rly idiot?
23:37 Tetro Aurelius: ok hunted
23:37 Lolative: k23:37 Tetro Aurelius: u will tp me
23:37 Tetro Aurelius: or not
23:38 Tetro Aurelius: ?
23:38 Lolative: Just say "please "
23:38 Tetro Aurelius: u lost now
23:38 Tetro Aurelius: 50 lvl
23:38 Tetro Aurelius: bye
23:38 Lolative: bye
omg to jest top exp na Kyrze ?
Sir Stas
13-05-2006, 11:19
Yhy jego pvp bylo pokazane jak padl na Necro zsolowany przez 40 lvl oraz na Ank pokazal BOSKIE pvp
przestancie opowiadac bajeczki =)
:F bo to byl odwet za zaqjebywanie ludzi na Arcani
Omg, najlepszy lv i pada jak newbie up/down.. no mozna sie bylo spodziewac lepszego pvp od tak silnego gracza.
A ty co bys zrobil mondralo w takim wypadku ? przelecial bys trapa az do pz ?
te cale ng to chyba bedzie drugie del'toro -.- kiedys zrobilem 28 ms na arcani i expilem sobie z 2h na dragach na ankh~ gdy nagle jeden 100+ z ng wjebal mi sie na expa,gdy wrzucilem utamo zjechal cala mane,a potem musialem mu placic b robe za nic -.-
Sir Stas
13-05-2006, 12:23
te cale ng to chyba bedzie drugie del'toro -.- kiedys zrobilem 28 ms na arcani i expilem sobie z 2h na dragach na ankh~ gdy nagle jeden 100+ z ng wuwielbiam jeść bananyal mi sie na expa,gdy wrzucilem utamo zjechal cala mane,a potem musialem mu placic b robe za nic -.-
To na Arcani jest codziennoscia ;) z NG czy juz bez NG ;)
Pablofrs
13-05-2006, 12:59
Wiekszosc z was mowi ze ma slabe pvp a ja uwazam odwrotnie -.-"
Poniewaz co wy byscie zrobili jak 3 vs 1 i na dodatek 2 jeszcze blokuje zrobi najmadrzejsze co moglo byc nie wiem jakie wy maci MEGA PVP ale dobrze zrobil schodzac , wchodzac nie trafialy go 3 sd naraz i mial czas na uhanie.
2 sprawa to , że itak niemiał szans 0 drogi ucieczki itp.
Nie bronie go wcale wiem ze jest Pa etc i dobrze mu ale nie mowcie ze ma zjebane pvp jak tak wcale nie jest cfaniaki połowa z was to 20lvl i szpan nigdy nie byliscie w takiej sytułacji wiec nie wiecie jak wtedy nerwy szarpia...
N/C
te cale ng to chyba bedzie drugie del'toro -.- kiedys zrobilem 28 ms na arcani i expilem sobie z 2h na dragach na ankh~ gdy nagle jeden 100+ z ng wuwielbiam jeść bananyal mi sie na expa,gdy wrzucilem utamo zjechal cala mane,a potem musialem mu placic b robe za nic -.-
zeby nie bylo,ankh~ - chodzilo mi o pustynie,a bylo to na dara~
To na Arcani jest codziennoscia ;) z NG czy juz bez NG ;)
oj,to dobrze ze postanowilem przeniesc sie na inny swiat ;)
Wiekszosc z was mowi ze ma slabe pvp a ja uwazam odwrotnie -.-"
Poniewaz co wy byscie zrobili jak 3 vs 1 i na dodatek 2 jeszcze blokuje zrobi najmadrzejsze co moglo byc nie wiem jakie wy maci MEGA PVP ale dobrze zrobil schodzac , wchodzac nie trafialy go 3 sd naraz i mial czas na uhanie.
2 sprawa to , że itak niemiał szans 0 drogi ucieczki itp.
Nie bronie go wcale wiem ze jest Pa etc i dobrze mu ale nie mowcie ze ma zuwielbiam jeść bananyane pvp jak tak wcale nie jest cfaniaki połowa z was to 20lvl i szpan nigdy nie byliscie w takiej sytułacji wiec nie wiecie jak wtedy nerwy szarpia...
N/C
radzilbym ci obejrzec (jesli nie widziales) film jak tetro (na chyba 70+ lvlu) pada na necro od 40 lvla -.- wtedy bys wiedzial juz jakie ma pvp ;P
jak co to ten filmik: http://rapidshare.de/files/11660060/Tetro_ar.rec.html
Rychulec
13-05-2006, 13:07
:(
Biedny tetro
Przecież mógł bez problemu im zwiać...
Pewnie jego brat grał.
@up
Wtęczas grał jego brat!
Mówił mi bo go troche już z Arcani znałem.
Jak dobrze się orjentuje on teraz musi się uczyć i niema czasu na granie.
Rychulec
13-05-2006, 13:10
.....nvm.....
-=DanieL=-
13-05-2006, 13:21
Zdaj sobie sprawe, że jak tetro pójdzie na new to nie pójdzie sam . No i co ,że mydmidans idą? Tetro ma napewno wielu qmpli z arcani/obsidi a z tego co wiem część ng z obsidi też idzie więc się tak nie rozpędzaj.
Też grałem na obsidia i jest w ng troche szwedów którzy wątpie żeby pomagali tetrusiowi na new servie ;).
Po 2. Należało się tetrowi to PA i nachap. Oglądałem kilka filmów z nim np. z Xeretzą niedość, że traktował kumpli jak psy to jeszcze sie schapał na loota i zaczął przesówać -.-. 150 level zachowuje się jak dzieciak?
Sir Stas
13-05-2006, 13:26
Też grałem na obsidia i jest w ng troche szwedów którzy wątpie żeby pomagali tetrusiowi na new servie ;).
Po 2. Należało się tetrowi to PA i nachap. Oglądałem kilka filmów z nim np. z Xeretzą niedość, że traktował kumpli jak psy to jeszcze sie schapał na loota i zaczął przesówać -.-. 150 level zachowuje się jak dzieciak?
Bo to jest dzieciak xD Gra dla kasy a nie dla przyjemnosci "musi miec za wszelka cene zlote gacie" xD
Btw. Jak pojda na nowe servy bedzie wojna jakiej nie bylo :D
Szybko padł ;)
Ciekawe czemu kręcący akcje nic nie brał ;p
Nice loot, gz
Pozdro!
Bo nie miał capa? :P
Biedny tetro
Pewnie jego brat grał.
Glupek jestes czy poprostu idiota?? Sam sobie odpowiedz... Nie widziales filmu czy poprostu jestes slepy?? On byl sam vs 3 sorce 110lvl+ nie mial drogi ucieczki Jedyne co mogl zrobic to skakac up/down.. No ale ty pewnie bys zabil sam 3 sorcow, nic by ci nie odbieraly ich sd itd.. Żal
Jak dobrze się orjentuje on teraz musi się uczyć i niema czasu na granie.
Jak dobrze sie ORIENTUJE to idz do szkoly a nie ucz innych jak sie powinno grac.. (L)
Skra Avar
13-05-2006, 14:54
Omg, najlepszy lv i pada jak newbie :P up/down.. no mozna sie bylo spodziewac lepszego pvp od tak silnego gracza.
Ty to byś inaczej zrobił byś uciekł jak on miał zablokowaną droge ucieczki ty byś wszystkich tam pou*******ałB)
jak koles nie ma pojecia o pvp...i lazi tam gdzie jest narazony na szybkie trapy...no to nie ma co sie dziwic ze ginie czesto..nie zdziwil bym sie jakby go znowu strapowali za jakis tydzien na hydrach..no ale ..zeby gral ucziciwie i nie wymuszal od nikogo pieniedzy to by mial cala kyre dla siebie..ale tak koncza zlodzieje nie tylko w grach internetowych:-) tutaj zginal..stracil xXxx expa a w RL'nym swiecie by dostal kule w leb.
WielkiSorc
13-05-2006, 16:01
Dla tych co uważają, że jest dobry i zrobił wszystko co mógł, to ja powiem, że bym przynajmiej próbował się bronić! Pierwsze co bym zrobił pobiegł bym do wieży Djinn'ów mając nadzieję, że ktoś z nich ma zrobiony Green (@niekumatych: Jak ma się zrobiony Green Djinn Quest to nie można wchodzić do Blue Tower i odwrotnie). Będąc na wieży, lał bym się z nimi, a nóż by się udało zabić jednego i by było 1:1, przy dużym szczęsciu może by uciekli <lol>.
Szopster
13-05-2006, 16:04
Widać, że Tetro to noob żal na niego patrzeć niewiem jak on wybił ten lvl z takim pvp -.-"
Dark Brozyn
13-05-2006, 16:05
15:15 Zylius: to tzreba go zabijac?
jasne że tak _/
Xolorian, Moothonost, Rhu Inferno
dobrze robicie
Biedny tetro
Pewnie jego brat grał.
ta i jeszcze pewnie mial radio internetowe wlaczone znow ;(
przesrane
a wogole pelnia ksiezyca jest mzoe to dlatego
konewa13.
13-05-2006, 17:13
OMG, coz za noob, czemu on dal sie okrazyc i strapowac zamiast isc do wiezy djinnow?
DaNiO149
13-05-2006, 17:31
OMG, coz za noob, czemu on dal sie okrazyc i strapowac zamiast isc do wiezy djinnow?
Widze ze masz takie pojecie o tej grze jak ci co sie madruje a huja umieja...
Jest takie cos jak Blue Djinn Quest kretynie, gdy go nie zrobisz (przynajmniej czesciowo) mozesz pizgnac tylko w klamke.
konewa13.
13-05-2006, 17:51
Widze ze masz takie pojecie o tej grze jak ci co sie madruje a męski narząd płciowya umieja...
Jest takie cos jak Blue Djinn Quest kretynie, gdy go nie zrobisz (przynajmniej czesciowo) mozesz pizgnac tylko w klamke.
No to sie wlasnie pytam, bo zdawalo mi sie po jego lvlu ze gra juz na tyle dlugo ze ma ten quest zrobiony -.-
No to sie wlasnie pytam, bo zdawalo mi sie po jego lvlu ze gra juz na tyle dlugo ze ma ten quest zrobiony -.-
jezeli masz zrobionego Questa u zielonych djinow nie mozesz wejsc do wiezy niebieskich djinow..i na odwrot;p
Mind'Reaver
15-05-2006, 13:01
Lol, teraz to już nawet low-lvle moga po nim jezdzic bo jak tylko zrobi skulla to juz 100 innych wpada ;p
wildzia pyta
17-05-2006, 00:37
Ja byłem w takiej sytuacji jak mnie uwalało okolo 10~ 100+ lvl za to,że nazwałem hopellesa noobem :] mimo ograniczonej liczy uh dlugo wytrzymalem:baby:
Anvortis
17-05-2006, 02:41
No padl, pad ale zobacz ile ludzi padlo ktorzy sie przyczynili do jego smierci :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.