zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wali yy tak z axe'a - Remix by Baton

Maltaethirion
12-05-2006, 16:52
Chyba wszyscy widzieli to, co było w faktach na tvn24 o tibii. Szczególną uwagę zwróciliśmy oczywiście na pana, który 'jest druidem i wali z różdżki' :D

Oto mój remix: http://wali.tak.z.axea.remix.by.baton.patrz.pl/

Jak ktoś nie widział tego filmiku, niech najpierw obejrzy to: http://www.cda.pl/gry-online/filmy/tvn_t.php , ten pan jest ok. 18 sekundy ;d

kamil35s
12-05-2006, 16:57
heh niezłe

Sindbat
12-05-2006, 16:59
Takie sobie, trochę monotonne....

Testerz
12-05-2006, 17:40
nic ciekawego....

Maximus89
12-05-2006, 19:52
Mialem nadzieje ze to bedzie coś na podobieństwo "maciusia z klanu":) . Niestety.....a ten mix torche nudny

DRoN
12-05-2006, 20:06
Cienkie.
Jednak najbardziej szkoda mi tego Pana, po którym teraz wszyscy pojeżdżają, bo wypowiedział się o Tibii.

Jacko
12-05-2006, 21:02
Sam cienki, i tak ciezko zrobic taki mix, chociaz sprobuj to sie przekonasz.

Cashigus
13-05-2006, 20:00
Żenada... Jak mówisz, że tak trudno zrobić mixa to nie rób, bo widać, że nie umiesz. Lepsza jest ta przeróbka, która również jest na forum.

Fozz
13-05-2006, 20:23
Tak, sobie myśle, że wszyscy śmieją się z tego gościa, a co wy byście powiedzieli na jego miejscu? Ze tibia suxxxxx i w ogóle gracie zeby przeciążyć serwer, aby inni nie grali? Nie sądze... Gość pewnie został poproszony żeby powiedział coś żeby było widać jak bardzo tibia uzależnia....

Always hunted
13-05-2006, 20:26
Tak, sobie myśle, że wszyscy śmieją się z tego gościa, a co wy byście powiedzieli na jego miejscu? Ze tibia suxxxxx i w ogóle gracie zeby przeciążyć serwer, aby inni nie grali? Nie sądze... Gość pewnie został poproszony żeby powiedział coś żeby było widać jak bardzo tibia uzależnia....

Ja bym nic nie powiedział, ja już znam tych z TVN... a jak już to zamiast tego bym powiedział coś podobnego, ale bez żargonu Tibijskiego, i bez jąkania się

topic: Spoko, ale monotonne :)

Slyth
13-05-2006, 23:13
bezsensowny temacik i mixik :P kilka posklejanych sampli :P wystaczry jeden programik i po problemie no ale gratz pomysłu szkoda że nie wyszło zdeczka :)

Podraz.
13-05-2006, 23:32
Ja bym sie normalnie wypowiedzial na poziomie czlowieka doroslego i bym objasnil tym ćwokom z tvnu o co w tej grze chodzi. I nie mogliby mojej wypowiedzi puscic na antenie bo nie bardzo udowadnialaby nalogowosc tibii. I w ogole zal dupe sciska, tyle jest osob co graja w tibie a sa ludzmi na poziomie i potrafia sie wypowiedziec przed kamera lepiej niz niejeden polityk (kaczor for example, nasz wielki prezydent), a TVN oczywiscie musial najwiekszego cwoka z calej kafejki poprosic o wypowiedz zeby osmieszyc tibie. X(

@topic
A co to za remix? WTF? Glos w ogole nie przeksztalcony dla potrzeb muzyki? Ale lipa. Niewiele to sie rozni od jego wypowiedzi w tvn -.-

Łuk4sz
16-05-2006, 17:38
Hehe nie było źle.Co prawda mógłbyś to trochę bardziej urozmaicić, ale fajnie się tego słuchało.Fajną muzę miałeś w tle, zapodaj link na forum :p

ripper
16-05-2006, 19:02
Sux... Monotonne i w ogóle nie śmieszne...

Lord Gumio
16-05-2006, 19:22
Jak by bylo cos w stylu macka to mix byl by lepszy a tak to sa tylko powtarzane teksty i podklad muzyczny powinien byc bez slow wtedy jest lepiej ;]