Pokaż pełną wersje : Znakomity pokaz PA przez hlvli z Galany...
Filmik stary, ale takich noobow się powinno wybijać X(
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6854
Żal się robi... n/c
P.S. Filmik nie jest mój, przewińcie do 28 minuty.
P.S.2 : Dziś mój 2 owner shackował moją postać na Galanie więc już s*am na tą grę :P
Remember : Cheaters and Sharers are always hacked!
Nigdy w tą grę nie umiałem dobrze grać... aff
Ciesze się że jestem dla kogoś autorytetem xD.
Pacjenteczka
12-05-2006, 19:50
Debilizm -.- 100 + lvle leja takiego lvlka... OMG! :|
o boze co za PA... nie wiem po ile dragon shield u Ciebie chodzi ale oni wywalili w ciebie z sd mniej wiecej rownowartosc d shielda ... taka mała rada na przyszłosc kup sobie u jakiegos mastera runkę m walla sam mam i kilka razy mi zycie uratowala
Hmmm.... no więc piszę oglądając filmik bo widze, że dużo tego będzie ;p
1. też mnie irytują zachowania br/swe, czasem i pl ale te twoje trzecie zdanie (zaraz po 2x exura gran) nie jest na miejscu...
2. tak samo jeśli chodzi o tekst "ciekawektury *** mi cyce zabija" ...
3. conajmniej Light Hack jak i nie jakiś bot....
4. nie wiem co to za nooby z high lvl'ami... wielki żal.. wzieli d-shield i poszli... omg...
Wiem, że filmik nie twój ale te słowa przytaczam do autora... :P
Pozdro!
Cichy Ziomek
13-05-2006, 00:15
Boże to było żałosne. Poza tym w takich sytuacjach nigdy sie nie oddaje żadnych itemów bo i tak cie zabiją. Koleś był frajerem i tak by go nie zabili oboje mieli rsy dostali by prawdopodbnie bana i dlatego go nie zabili. Nie potrzebnie koleś im to oddał. :/
Master Knight de'Vere
13-05-2006, 13:50
Ehhh, szkoda słów na takich idiotów jak oni... To są pewnie jakies lamusy które kase zdobyły na biciu 30 lvl... A do jakiegoś 100 + lvl to by nie podskoczyli... Żałosny przykład PA...
konewa13.
13-05-2006, 14:40
Ja na miejscu bohatera filmiku nie oddawalbym dragon shielda im tylko dalbym exita mowiac zeby poczekali chwile. A oni by mnie wtedy i tak nie zabili, bo jak juz wyzej ktos napisal mieli rsy i na pewno nie zalezaloby im na banie, a poza tym nie oplacaloby im sie zabijac. A poza tym w takich sytuacjach nie nalezy oddawac nigdy itemow bo i tak cie moga zabic.
Skra Avar
13-05-2006, 14:45
Nie potrzebnie dałeś d shielda bo i tak by ciebie nie zajebali trzeba było stać na red hp i by nie bili nawet sie pytali ile masz hp po to żeby wiedzieć czy ciebie nie zabija przez przypadek i niedostaną bana:p
Wiadomo, ze gdzie Galana tam i PA, to chyba najbardziej zPAowany serw w Tibii :P
Żal dupe ściska kurwa nie rozumiem takie lvle i 31 chca zajebac -.- to sie tak nazywa "najs nUUps"
Hyhy widziałem ten filmik już wcześniej. Na galanie takie akcje to chleb powszedni. Z Kardearem miałem kilka przebojów idziesz sobie a tu raptem zaczyna cię nawalać nie wiadomo czemu za co i dlaczego ot tak po prostu żeby parę boltów zmarnować (ja lvl40 sorc). To innym razem zazek z malokim pod depo w venore szaleli i atakowali wszystkich ot tak 4fun. Ten serwer jest bardzo specyficzny ponieważ nie ma "rotacji" elity rządzącej. Patsi rządzą tam już dosyć długi czas i po prostu w głowach się im poprzewracało (oni to z nudów i dla zabawy robią) i najzabawniejsza rzecz oni nazywaja to PK :) hehe na forum pełno tego typu postów (tibia.com oczywiscie) jak we 2 lvle 100+ zabijaja jakiegos 40-50lvl
Pawelwet
14-05-2006, 00:00
Frajer jak ich wiele ::baby:
Wiadomo, ze gdzie Galana tam i PA, to chyba najbardziej zPAowany serw w Tibii :P
Nie gram na Galanie ale jestem pewny ze na Pandori jest najwiecej PA , wkoncu sama nazwa mowi "[PA]ndoria"
Poznanski Rycerz
15-05-2006, 23:24
To ne sa zadne swe
Kardear to walijczyk a tamten drugi to Wenezuelczyk
PA na Galanie jest powszechne od dawno to wiadomo
Trzeba albo lizac dupe albo miec duzo kumpli inaczej konczysz jak teraz...
Rozbawilo mnie NO PLX hahahah mialem niezla pompe ale Kardear to Kardear
Greets
Urs Rave~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.