Pokaż pełną wersje : Rebelie(Dość PA i innego badziewia na twoim świecie)
Za dużo Br ?? Swe ?? PA ?? albo innego badziewia .....
Na tym temacie piszcie jak sie pozbyć kogoś z servera albo kogo chcecie sie pozbyć:evul:
Tutaj odbywa sie rekrutacja KLL-Kamikaze Low Lvls chętni będą tworzyć postacie na świecie gdzie trzeba zrobic (pożądek):p tak dokładnie to będą to sorce/druty na 8 lvlu lub troszke wyższym stworzymy w ten sposób stworzymy oddziały albo nawet armie gdy będzimy gotowi będziemy biernie atakować jednostki nieprzyjaciela aż do pożądanego skótku .
Dlaczego 8 lvl sorce czy druty?? Bo żaden armor i skile nie powstrzyma wandów i rodów taką postać mozna zrobić w kilka chwil i być gotowym do akcji w przypadku zgonu jednego typa lub całego oddziału (wyższe lvlki będą sie podniecać że zabili 10 ludzi w minute -.-) takie straty mozna odrobic w pare minut a więc nie ma na co czekać w tym temacie zgłaszajcie ochotniczą słóżbe i chęć popekowania w duzych grupach :)
Prosze nie zatruwać tego tematu postami nie wnoszącymi niczego nowego do tematu i nie wyśmiewać sie z mojej ortografi i gramatyki . I nie jestem rasistą czy kimś w tym rodzaju :P
Dla sytuacji jaka zaistniala na arcanii 1000000x 8 lvlow to za malo...
Chodzcie do nas, dawno się z gfb nie wyżywałem.
Mi się pomysł podoba!Jestem ciekaw czy to wypali, jeśli tak, to moze sam się zwerbuje do takiej armii:p
Pisz w tym temacie czy ta armia 8 lvli naprawdę działa i chwal się jej fragami.
łooł pomóz mi zabic Curtiisa 105rp :P z wanda co nie ? ;p dobry pomysł dobryy :P xDD
na powaznie ? WYJDZ
skryhull
12-05-2006, 22:49
pomysł jest dobry ale 8levce to wątpie żeby z rużdzkami dały rade, prędzej 15+ z kombo rużdzka+ gfb albo sdki
takie coś by sie przydało na julerze....
tyyy wez chodz na aldore i ubij mi eliego ! plx pxl ! !111 111
Rinnaroc
12-05-2006, 23:11
Pokaż mi chociarz jeden filmik, albo ss'a gdzie 10~ 8 lvli zabija przupuścmy 50 mastera(bez afk). Człowieku gdzie ty żyjesz ? Nawet jakby nie miał uhów to i tak zwieje-.-'
sir Tifejo
12-05-2006, 23:16
Pokaż mi chociarz jeden filmik, albo ss'a gdzie 10~ 8 lvli zabija przupuścmy 50 mastera(bez afk). Człowieku gdzie ty żyjesz ? Nawet jakby nie miał uhów to i tak zwieje-.-'
Patrz akcje na Eternii - to juz bylo pare miesciecy temu, ale grupka 10-30lvlowych sorcow/druidow mialo wcale pokazna liste fragow. Z tego co pamietam to ich najlepszym osiagnieciem bylo zabicie 101mastera. Filmik nawet byl na forum. Masz cos jeszcze do dodania?
Co innego zabijanie rp/ek...Ci to maja hp od cholery, ale nie ma rzecz niemozliwych ;)
Nytalith
12-05-2006, 23:46
tak, swietne... zwlaszcza na mastera na 120+, to bedzie rekord w ilosci ludzi ubitych na hita:P
sir Tifejo
12-05-2006, 23:49
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=59702&highlight=knur%F3w
Nudzilo mi sie :P
Tak, wiem, to 46mb, ale czy nie warto?;)
Ludzie -.- kto mówi ze sie bedziemy rzucać na 100 ms to wiadomo 2 gfb albo ue i po calej ludnosci my bysmy zalatwiali uh makerów i low i medium lvli a nawet knajtów na troche wyrzszych lvlach bo latwo takich zbloczyc po przecierz jak atakuje cie 20 ludzi to co robisz raczje s*******asz i nie patrzysz kto jaki ma lvl
Rinnaroc
13-05-2006, 09:42
Patrz akcje na Eternii - to juz bylo pare miesciecy temu, ale grupka 10-30lvlowych sorcow/druidow mialo wcale pokazna liste fragow
30 lvl a 8 to chyba trochę różnicy no nie ? Każdy po fe+sd reszta blokuje i sieka:) A przecież była mowa o 8 lvlach.
@Up:
Na 30lvl'u nie ma FE.
30 lvl a 8 to chyba trochę różnicy no nie ? Każdy po fe+sd reszta blokuje i sieka:) A przecież była mowa o 8 lvlach.
Dokładnie, u nas na serwie była akcja, że 7 ~20 lvlowych uhmakerów zabiło 90 sorka nie na afk+ prawie 110 palka, ale go ktoś uhnął. Z samych sd.
Taa... widzę świetlaną przyszłość tego planu. Na Isarce zróbcie yellowy/skulle na Bapupie to z chęcią się wyżyje waląc UE czy GFB... to nie ma szans
lol.... co??? to jakis kawal?? ja jestem w ukrytej kamerze?? ej koles ty myslisz czasem? a jak juz tak bardzo chcesz to cho na iridie :)
Rinnaroc
13-05-2006, 10:29
@Up:
Na 30lvl'u nie ma FE.
"Z Rookgaard wyszedłeś mając 185 życia, 35 many oraz 470 capacity
Obecnie masz 295 życia, 695 many oraz 690 capacity"
A na FE jest potrzebne 690 mana, więc chyba sie pomyliłeś.
@Up:
No kruca.. co ta Tibia robi z czlowiekiem. A raczej brak Tibii od dluzszego czasu. Fakt, przyznaje sie do bledu.. sorry za zamieszanie.
pomysł jest dobry ale 8levce to wątpie żeby z rużdzkami dały rade, prędzej 15+ z kombo rużdzka+ gfb albo sdki
takie coś by sie przydało na julerze....
Taak, 15+. Niech idą kupą po 20 osób. I z gfb sami siebie powyrzynają. A nawet jeśli nie, to na 2 gfb postaci, którą chcą zabić padają...
Na Kelterze by to podzialalo bo to nowy serv ,a wez chociaz arcanie :sytuacja
chcesz walczyc z 158 sorciem czyli fosfikiem to ci ue nie walnie bo autoamtic ban i wszystkich nie powyzyna wiec 20 by nie zabil skoro po okolo 5 ban to by sie w wojnie bardziej przydalo jakby tak wystawic 8lvl na polu bitwy ue i....ban
edit
chodzilo mi o red skulle
@Up:
Przeciez jesli ludzie beda mieli skulla to mozna ich i 50 zabic.
sir Tifejo
13-05-2006, 13:15
Widziales ten fimlik? nie ma tam zadnych FE bo i po co? Jak sie ma leb na karku to wystarczy 1sd+pare uh+zgrany team i lezy kazdy sorcer/druid (sd kombo i tyle na ten temat)
Z tym 30lvlem to przesadzilem, byl raz na fimliku, a i tak z tego co widzialem to mu cos nie wyszlo ;). a 20lv=~100k expa, co to jest?
Z 8lvlami przesadzacie, nie macie szans z wandow/hmmow zabic lvl wyzszy niz 30, a zabijanie takich pionkow...to nie frajda. juz lepiej wbijcie te 20lvle, pare sd do bp i bijcie takich 50-70ms/ed.
skryhull
13-05-2006, 19:21
widze że wielu pisze że to nierealne, a jednak już takie sytuacje były!
Na przykład pewien 100lev knight zabił 30 lev noobka za to że ten sie na resp wpieprzał jego koledze, czy jakoś tam podpadł. No i nabił na nim red skulla.
Pare minut puźniej dopadło go 20+typa z gildi tego kolesia co dednął i zabili tego 100lev knighta, wypadł mu stonecutter axe mpa golden legi mms demon helm steel bootsy kilkanaście bp uhów i innych run (chyba hmm i explo ale nie pamiętam) i w plecaku jeszcze były bohy i nieco innych rzeczy. Potem ten knight prosił ich na forum o zwrot itemów dlatego że niby życie ich kolegi nie było aż tyle warte, i powinno im wystarczyć że go dedli. Jak go wyśmiali to zaczął sie im odgrażać, paru znajomych owego high levela też się dołączyło do dyskusji...
W końcu napisali o tym na tibianews i stąd się dowiedziałem.
A inna sytuacja to jak zebrali się 20-30 levce i zaczęli pkować przypadkowych ludzi, a w końcu zobaczyli 50+lev knighta którego nienawidzili za power abusing i dedli go na 2 tury sdkami combo...
tak ich to rozzuchwaliło że zaatakowali jeszcze 100 levca (chyba palka) i szybkim combo go dedli, a potem jakiegoś h lev knighta chcieli ubić ale nieco zawalili sprawę, tak więc knight zdołał uciec...
to też było na tibianews
wiele innych podobnych sytuacji było, ale te dwie mi utkwiły w pamięci...
Mozecie sie w bic na Auree i ubic Liama i jego psy:)
Sweeeeeeet.
Chyba łatwiej pogodzić się z losem niż armią 8 lvli walczyć z PA.
P.S Nie tylko wymienione przez Ciebie narodowości są denerwujące. Czasem najbardziej chciałabym pozbyć się Polaków. :)
Chodzcie do nas, dawno się z gfb nie wyżywałem.
mówiłem palancie nie spamować nawet jeśli masz ten 100 lvl to jestes noobem:baby:
pijopiwnik
14-05-2006, 21:59
sorc na 80 lvlu ma 545 HP
sorc/druid 15lvl 15mg bije pvm=120~ max z sd pvp=50~jakieś
wystarczy 10 takich sorców, żeby koleś padł
Evil Maul
14-05-2006, 22:15
armia low leveli kontra 100 lv + ......LOL -.- . Przeciez to smieszne jest -.- wejscie wyjdz bo nie widze dla ciebie przyszłości .
skryhull
15-05-2006, 16:12
zorganizowana armia 15-30 leveli, ktoś daje sygnał na priv chacie gdzie wszyscy czekają i wtedy walą sd, a wcześniej mają wycelowane...
takie coś to by spokojnie zadziałało, jak orshabala ubili to czemu niby hlevela sie nie da? wszystko się da, 50 noobków z 20 level i 25 magiczny spokojnie ubije z sd na jedną turę... nawet eternala obviliona! bo każdy taki wali coś około 100hp, czyli 5k hp... uuu to musi boleć, tylko skąd wziąść aż tylu? ale można też wziąść 25 takich i na 2 tury, jak się uhnie to na 3-4 a jak zacznie uciekać albo da loga zanim zaatakują to dupa...
zorganizowana armia 15-30 leveli, ktoś daje sygnał na priv chacie gdzie wszyscy czekają i wtedy walą sd, a wcześniej mają wycelowane...
takie coś to by spokojnie zadziałało, jak orshabala ubili to czemu niby hlevela sie nie da? wszystko się da, 50 noobków z 20 level i 25 magiczny spokojnie ubije z sd na jedną turę... nawet eternala obviliona! bo każdy taki wali coś około 100hp, czyli 5k hp... uuu to musi boleć, tylko skąd wziąść aż tylu? ale można też wziąść 25 takich i na 2 tury, jak się uhnie to na 3-4 a jak zacznie uciekać albo da loga zanim zaatakują to dupa...
50 się nie zmieści na ekranie. Tzn może i zmieści [bodajże 8x12 (szacuję;p dawno nie grałem) czyli 96), ale odliczając przeszkody typu ściany, drzewa etc, zostaje dużo mniej. Poza tym jeśli to ma być tak, że by go oni zaskoczyli, to jest to niemożliwe.
Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 138 do 194 (20 lvl, 25 mlvl).
Więc w człowieka 69-97. Po odjęciu modyfikatora z pancerza wychodzi mniej. Ale że nikt nie wie jaki naprawdę ten modyfikator jest, więc takich szczegółów szacować nie będę.
Nawet 50*69 do 97 daje 3450-4850. Nadal nie jest to 5k na turę, chociaż EO przy odrobinie szczęscia w ciągu tury by padł. No, ale uhąć się można co sekundę, a sdeknąć co dwie... więc jeśli by mu starczyło refleksu to na luzie ucieknie.
Orshabaala można ubić łatwo (łatwo jak łatwo, ale wiadomo o co chodzi) ze względu na łatwość celowania na battle. Jeśli Ty umiesz trafić w 270+ ek na utani hur i w bohach na ekranie z taką łatwością, to gz pvp. Te 20 levele więcej by swoich pomordowały... a przynajmniej raniły. Co innego jeśli już by tego EO trapnęli (notabene exori = 8 martwych trapujących sorców lvl 20).
sharkins98
15-05-2006, 17:21
mozna by zebrac z chociaz 10 osub 25 lvl + sorkow i np jak ktos powie jakies slowo wszyscy z sd w jednego kolesia tak jak to robili na filmiku mazio*****
Witam.
Zdziwilibyscie sie ile moga zrobic noob chary.
Wspominam stara wojne na nebuli. Nudzilo nam sie camp~ w pztach.
Weszlismy na noob chary od 8 do 25 lvla wlacznie ( 7 osob ).
Takich 7 noobow moze zabic paru h lvli z zaskoczenia ( oprocz knightow )
Wiec moze Wam sie uda. Gl
Pozdrawiam
~Tercina
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.