Pokaż pełną wersje : mozna podzielic pacca na kilku?
tibijczyk of harmonia
12-05-2006, 21:00
siemka! moj kolega kupuje sobie pacca a ja tez chce:baby: ... wiec jak cos to on by mi dal 1 dzien ze swojego pacca zebym vicem w jego gildi zostal i wogole8o ale to wogole jest mozliwe?;(
ehh i to czemu moj server taki zanobia a ja tek sie staram zeby nie bylo noobow na harmoni ehh no trodno to moze ja mu odpowiem
nie pacc jest tylko i wyłącznie na 1 konto nie mozna dzielic na 2 nie mozna dawac 2/3/4 dni ani wogule jest na 1 i juz
-Ernesto-
13-05-2006, 00:16
@all "odpowiedzi" up
Nooby to wy lolki jesteście. Myślisz że jesteś zawodowy gracz i gówno wiesz. Przeczytaj najpierw kim jest noob a kim jest newbie. W tym przypadku noobem jesteś Ty(a raczej Wy) Gość się z kulturką pyta, bo nie wie, a Ty(Wy) z mordą na niego... żal.pl
@topic
Jeśli pacc jest zakupiony na jedno konto to nie da się go przekazać na inne konto, (niestety... tyle pacców się marnuje bo nie graja, nawet u mnie w klasie ;))tak samo, jeśli aktywujesz już pacc to nie da się go zatrzymać.
sir Tifejo
13-05-2006, 00:26
@all "odpowiedzi" up
Nooby to wy lolki jesteście. Myślisz że jesteś zawodowy gracz i gówno wiesz. Przeczytaj najpierw kim jest noob a kim jest newbie. W tym przypadku noobem jesteś Ty(a raczej Wy) Gość się z kulturką pyta, bo nie wie, a Ty(Wy) z mordą na niego... żal.pl
@topic
Jeśli pacc jest zakupiony na jedno konto to nie da się go przekazać na inne konto, (niestety... tyle pacców się marnuje bo nie graja, nawet u mnie w klasie ;))tak samo, jeśli aktywujesz już pacc to nie da się go zatrzymać.
Bo to chyba OCZYWISTE jest, nie?
Czujesz sie bardziej dowartosciowany bo pomogles kolejnej osobie z dysmozgia?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.