zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co to ma być ?!?!?

Besztacz_Naczelny
12-05-2006, 21:09
Normalnie super forum...
-Zalogowałem się.
-Napisałem post, który pisałem z 20 minut.
- Na końcu wyskoczyło, że nie jestem zalogowany i post diabli wzieli.
Gratulations dla twórców forum.

Iron
12-05-2006, 21:42
Normalnie super forum...
-Zalogowałem się.
-Napisałem post, który pisałem z 20 minut.
- Na końcu wyskoczyło, że nie jestem zalogowany i post diabli wzieli.
Gratulations dla twórców forum.
Po jakimś czasie nieaktywności wylogowuje ciebie z forum.
Kto ci każe pisać notke odrazu na forum, możesz sobie spokojnie napisać w wordzie albo innym programie tekstowym póżniej wklejić ją dopiero na forum,i problemu nie będzie.

Besztacz_Naczelny
12-05-2006, 21:44
Heh, ja nie wiem jak to forum się jeszcze trzyma, jak nie można nic powiedzieć złego o Tibi, bo od razu kasują temat. Ludzie, komuna minęła i jest wolność słowa. Mogę mówić sobie o tej grze, co mi się podoba. Na każdym forum tak jest, no ale widze, że to jest jakieś "specjalne" i "tylko dla fanatyków Tibi".
Spoko, pewnie zaraz Bana będę miał. Hehehe, GZ (Gratulationz). Noobs

Magus
12-05-2006, 21:58
Heh, ja nie wiem jak to forum się jeszcze trzyma, jak nie można nic powiedzieć złego o Tibi, bo od razu kasują tematKto Ci takich głupot napopowiadał, masz prawo do własnego zdania i NIKT Ci tego nie zabroni ale jak zaczynasz naginać zasady (taaak, nawet mamy tu regulamin) to temat leci do kosza albo dostajesz punkcik karny - taka nasza rola by pilnować porządku. Jak piszesz z sensem, logicznie, bez bluzgów to aż miło czytac więc nie oceniaj fora zbyt pochopnie :)

Vanhelsen
12-05-2006, 22:00
Heh, ja nie wiem jak to forum się jeszcze trzyma, jak nie można nic powiedzieć złego o Tibi, bo od razu kasują temat. Ludzie, komuna minęła i jest wolność słowa. Mogę mówić sobie o tej grze, co mi się podoba. Na każdym forum tak jest, no ale widze, że to jest jakieś "specjalne" i "tylko dla fanatyków Tibi".
Spoko, pewnie zaraz Bana będę miał. Hehehe, GZ (Gratulationz). Noobs1) wolność słowa nie oznacza, że wolno pisać wszystko co się tylko zapragnie...
2) Skoro temat został skasowany, oznacza to, że jest już podobny na forum i wystarczy poszukac...
3) jak możesz oceniać forum po tym, że skasowali ci jeden temat... człowieku...

Besztacz_Naczelny
12-05-2006, 22:10
Oho, wyraziłem swój pogląd, to powinniście to uszanować, a nie kasować temat. Było bez wulgaryzmów... A skąd wiesz, że jestem człowiekiem ? Bo tylko w Tibi da się nim grać ? A może jestem Elfem, krasnalem, orkiem, niziołkiem, gnomem albo minotaurem, goblinem itp...

Iron
12-05-2006, 22:12
Oho, wyraziłem swój pogląd, to powinniście to uszanować, a nie kasować temat. Było bez wulgaryzmów... A skąd wiesz, że jestem człowiekiem ? Bo tylko w Tibi da się nim grać ? A może jestem Elfem, krasnalem, orkiem, niziołkiem, gnomem albo minotaurem, goblinem itp...
Coraz bardziej robisz offtopic.I nie wiem co ten post wnosi do opini i sugesti na temat strony i forum?

kuciech
12-05-2006, 22:13
A może jestem Elfem, krasnalem, orkiem, niziołkiem, gnomem albo minotaurem, goblinem itp...
a moze idiota?

lajtn
12-05-2006, 22:19
To chyba normalne, że jak nic nie robisz, a jesteś zalogowany to cie wkońcu wyloguje.

A co ty sobie wyobrażasz, że zapomnisz wylogować się, komp bedzie włączony 2 dni i ciągle będziesz zalogowany ?

Dr.Unknown
12-05-2006, 22:22
Przepraszamy panicza, jutro forum zostanie usunięte z server'a. ;<

Dabek
12-05-2006, 22:24
Jedynym celem tematu który założyłeś było udowadnianie jaka Tibia jest twoim zdaniem beznadziejna i przekonywanie nas że mamy spadac grać w Lineage/WoWa bo jak nie to jesteśmy jak to oryginalnie określiłeś 'Noobs' (nie ma to jak te amerykańskie wstawki, nie?). Taka dyskusja jest jałowa i bezproduktywna, było już kilka tematów poruszających ten temat i nie ma sensu zakładac kolejnego, zwłascza że nie wnosił on totalnie nic nowego.

Dr. Omader
12-05-2006, 22:49
Jeszcze zwroc uwage na nasze koneksje z radiem maryja i rydzykiem.
Nie podoba ci sie tibia. To nie graj. Inny graja, co ci do tego?