Pokaż pełną wersje : Pytanie o skile.
Tukan pogromca sebka
12-05-2006, 21:40
Chcialem sie Was zapytac czy jest jakas roznica na jakim shieldzie skilujemy??np:na wooden shieldzie ida szybciej skile niz na guardian?
ee wlasciwie to ma pewna zaleznosc, ale ci nie powiem jaka bo ekspert nie jestem xD
Mnie się wydaje, że nie. Ja osobiście skilluje z dragon shieldem i resztą eq i jest dobrze. Wodden shielda bierzemy tylko, jeżeli skillujemy z innym graczem na pvp(skille muszą być porównywalne), aby obaj uderzali w siebie i nie otrzymywali dużych obrażeń(jeżeli otrzymują spore mogą wziąć nieco lepszy shield. Wtedy obaj trenują club/sword/axe/distance i shield.
Vanhelsen
12-05-2006, 22:05
Nie ma ŻADNEJ różnicy jeśli chodzi o rodzaj shielda, ważne by obrywać raz na 1min i w takim samym czasie zadać blooda. To cały sekret dobrego skillowania...
Nie ma ŻADNEJ różnicy jeśli chodzi o rodzaj shielda, ważne by obrywać raz na 1min i w takim samym czasie zadać blooda. To cały sekret dobrego skillowania...
Hmmmmm, obrywać nie trzeba aby rósł fighting oraz shielding.
Lolq Assassin
13-05-2006, 01:25
Wystarczy obrywać 2 razy na 2 sekundy zeby shielding dorbze szedł i zadawać blooda co 30 chmurek czyli 15 sec.
Wystarczy obrywać 2 razy na 2 sekundy zeby shielding dorbze szedł i zadawać blooda co 30 chmurek czyli 15 sec.
Obrywać, ale na tarczę (chmurki).
30 chmurek , przy załorzeniu ze biją nas 2 osoby to 30 sek...
A mi sie wydawało ze nie wazne w co sie obrywa (chmurka czy arm).
Tukan pogromca sebka
14-05-2006, 00:00
oo...super...ja sie tu jeszcze dowiaduje ze jest roznica w co nas potwory wala....chmurka czy armor....super.:P
Chcialem sie Was zapytac czy jest jakas roznica na jakim shieldzie skilujemy??np:na wooden shieldzie ida szybciej skile niz na guardian?
Mi sie wydaje, ze jest, bo im lepsza tarcze tym potworki nam robia wiecej chmurek i dzieki temu szybciej nam rosnie shield. ;)
Liwinech
14-05-2006, 11:54
To zależy czy skillujesz na koledze czy na summonie jak skillujesz na koledze to wooden shield a jak na monku czy Ghoula to jakom chcesz .:baby:
Tukan pogromca sebka
16-05-2006, 11:30
hmm....dobra opcja...przetestuje wszystkie wasze wypowiedzi :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.