PDA

Pokaż pełną wersje : Wmv about Tetro Aurelius deads B)

rafal kopi
13-05-2006, 03:30
Zamieszczam tu filmik poswiecony tetro .. o jego deadch przez ludzi o o jego niesamowitym pvp <lol2>
Comment plx :))
A o to link :
http://rapidshare.de/files/20313494/Tetromovie*****.html

Bjoern Shu
13-05-2006, 03:41
Moze byc w sumie :p

Zbychu burczymucha
13-05-2006, 08:44
heheh najlepsze jak leczył się niewidką :D :D :D

Kamlot De'Kapy
13-05-2006, 09:36
Hehe dobre =] Mam nadzieje ze tego sie zrobi full... :P

Upierz
13-05-2006, 10:19
Filmik ładny :)
Muzyka do d*py ale raczej dobrana ;)

For better Kyra...

P_io_tre_K
13-05-2006, 10:22
kopi tu sie postarales, tetro no coment

Szkut
13-05-2006, 10:38
ta 1 muzyczka roxuje akurat do niego pasuje :D fajny filmik

Mistic_Jin
13-05-2006, 13:36
xDDD

Chlopak chyba naprawde sadzi ze wrzucanie mana shielda mu uratuje dupsko ;]

noobislaw plx

Olorion.
13-05-2006, 13:58
xDDD

noobislaw plx

widac ze masz pojecie o grze sorcem ;|

paior
13-05-2006, 16:11
rehost plx ;/

Miszczoslav
13-05-2006, 16:11
na megaupload wrzuc jak mozesz

Etoric
13-05-2006, 16:19
no ale lepiej wrzucic exure vite 6 razy czy jednorazowo stracic 1k many?

kruszek
13-05-2006, 16:47
Super ;D Typ wymiata ;];]

Olorion.
13-05-2006, 17:01
no ale lepiej wrzucic exure vite 6 razy czy jednorazowo stracic 1k many?

lepiej sie zlozyc na double ue czy pobiegac jescze 5 minut?

konewa13.
13-05-2006, 17:08
OMG, co za noob, on ma pvp takie jak ja mialem na 10 lvlu -.- A to leczenie za pomoca utamo vita to juz nie mozna powiedziec ze to bylo noobostwo bo bym noobow obrazil ;p (on jest gorszy niz noob :P)

DaNiO149
13-05-2006, 17:35
OMG, co za noob, on ma pvp takie jak ja mialem na 10 lvlu -.- A to leczenie za pomoca utamo vita to juz nie mozna powiedziec ze to bylo noobostwo bo bym noobow obrazil ;p (on jest gorszy niz noob :P)

Spoko wiem teraz masz lepsze PVP. Ktory teraz masz lvl? 11? nie no to daje duzo. Ciekaw jestem czy znales jakas jego inna postac? Bo np. Valaisem fragowal jak pizgali go w 10 ^^ GL konewa w polepszaniu twojego PVP i gogo lvl up!

konewa13.
13-05-2006, 17:47
Spoko wiem teraz masz lepsze PVP. Ktory teraz masz lvl? 11? nie no to daje duzo. Ciekaw jestem czy znales jakas jego inna postac? Bo np. Valaisem fragowal jak pizgali go w 10 ^^ GL konewa w polepszaniu twojego PVP i gogo lvl up!
Ale idiota. Tak trudno zrozumiec ze ten temat dotyczy tylko tego konkretnego filmiku i komentowalem zachowania tetro w tym filmie? A co mnie obchodzi ze on ma dwiescie innych charow z czego kazdy nastepny ma o 5 lvli wiecej od poprzedniego? Co ma do rzeczy ze on innym charem fragowal? Ten filmik jest o tej konkretnej postaci i jej umiejetnosci skomentowalem a nie to jak jego kolega gma przecieral kartofle przed obiadem bo matka miala zlamana reke. Kapujesz?!?!
Ktory teraz masz lvl? 11? nie no to daje duzo.
GL konewa w polepszaniu twojego PVP i gogo lvl up!
Ty naprawde jestes taki noob i wydaje ci sie ze ilosc wyklepanych dwarfow wplywa na pvp gracza czy tylko takiego udajesz?

Etoric
13-05-2006, 18:02
lepiej sie zlozyc na double ue czy pobiegac jescze 5 minut? ja mowie o tym 1. dedzie...od yordiq;p i tamte typy co go zabili nie mieli odpowiedniego Leva do UE:(

Lord Sys
13-05-2006, 18:22
Omg co za pvp, płakac się chce...

rafal kopi
13-05-2006, 19:00
Ok zrobilem rehosta ale na rapidshare znow mozna sciagac :)

DaNiO149
13-05-2006, 19:15
@konewa

Ssij.

Przynajmniej wjebal 150 lvl i sie nie wypowiada publicznie na kogos temat. Jest takie cos jak godnosc. A ze ty nie umiesz uszanowac to ze wjebal 150 lvl swiadczy o tym ze jestes jebanym pedalem i poprostu zadroscisz mu, ze gra lepiej od ciebie. A jak taki dobry w PVP to mozemy sie styknac na jakims ots'ie i pokazesz jakie jest to twoje pvp na 11lvl.

konewa13.
13-05-2006, 20:36
@konewa

Ssij.

Przynajmniej wuwielbiam jeść bananyal 150 lvl i sie nie wypowiada publicznie na kogos temat. Jest takie cos jak godnosc. A ze ty nie umiesz uszanowac to ze wuwielbiam jeść bananyal 150 lvl swiadczy o tym ze jestes uwielbiam jeść bananyanym pedalem i poprostu zadroscisz mu, ze gra lepiej od ciebie. A jak taki dobry w PVP to mozemy sie styknac na jakims ots'ie i pokazesz jakie jest to twoje pvp na 11lvl.

Spoogy
13-05-2006, 21:31
xDDD

noobislaw plx

czy uwazasz ze sorcowi na 140 lvl+ nie da nic jak wrzuci mana shielda? ;o

Etoric
13-05-2006, 21:40
czy uwazasz ze sorcowi na 140 lvl+ nie da nic jak wrzuci mana shielda? ;o
w sytuacji trapa-NIE

DaNiO149
13-05-2006, 23:21
OK, podaj accmaker i gramy

Jak widze te twoje wypowiedzi to sie zastanawiam z kim ja rozmawiam... Lepiej dogadaj sie z ziomkami w twoim wieku a przypuszczam ze masz okolo 12-13 lat.

BTW. Po co ci acc maker na ots'a z pvp?

TehRegent
13-05-2006, 23:35
@Danio & Konewa

Zakmnac kurwa mac te mordy...klocicie sie na gg albo pw, a nie kurwa bedziecie forum zasmiecac.

Dos: od kiedy to kurwa mozna gadac o ots?

Tres: Uspokoic sie.

Spoogy
13-05-2006, 23:40
w sytuacji trapa-NIE

nie był trapnięty

pijopiwnik
14-05-2006, 01:09
jak patrze na ryj właściciela tetra to rzygać mi sie chce ;/

przywalił bym mu w morde za cwaniacki wyraz twarzy

Zupek
14-05-2006, 12:57

Heh no ja sądze że jesli sie wrzuca mana shield to trza spie*****ć w siną dal a jak on zaczyna sie bic z innymi to wiadomo ze w koncu dupnie jak mu mana skonczy >.> Tetro to moze pg ale do pvp sie nie nadaje. Jakby gral na npvp to by wymiatał ale tak to cienki bolesław ;P

Qrczaq
14-05-2006, 15:51
90% z was lepiej by nie grało : o

~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
15-05-2006, 01:15

A ja bym Cie chetnie polamal z kostach za Twoj post...

Co do Tetra, cusz tak jest jak sie sharuje chara w ~10 osob...
Co do filmu, jednak narescie uslyszalem Cluby (:D) zamiast jakiegos tam Punka czy Metalu. Film mnie nie uraczyl...

Pozdro ^^

Mind'Reaver
15-05-2006, 09:47
Muzyka ładna, ale nie dopasowana :) A co do Tetra, to nasz Tomek z Braniewa wymiata!!!!!!!!!!!

Rozeka
15-05-2006, 16:42
Wykonanie nie jest perfekcyjne i muzyka tez taka sobie ,ale tak pozatym fajnie ogladać jak Tetro pada ;] A na zdjęciu poprostu wyszedł bosko ;] tłuszcz dobrze zbudowany i wogóle ;P... a jego deklaracja to poprostu jak polityk sie wypowiedział xD

Seniz
15-05-2006, 17:06
Nieche nic mowic, ale postawcie sie na jego miejscu. Ponad polowa z was tez by padla... predzej, czy pozniej.
@Topic
Spoko :P

Xenter
15-05-2006, 22:33
z moim pvp bym rozjebał ich 3 jak bym miał gfb zeby sei pokoncyzły ss'a

Triciol Pogromca
16-05-2006, 19:06
Tak jedziecie tego Tetra po pvp ...
A wy to same Shyan Aureilusy?

Fakt ze mogl sie zachowac lepiej ( Albo mogl grac owner z gorszym pvp, lub byl juz śpiący od tego ciągłego pg? wszystko możliwe) ...

Ale jedziecie go tez nie po pvp... Czemu ? Zazdrość plx?

Ale jeśli myśliscie ze Tetro To super mega ultra pa... to sie mylicie ... Zapraszam na Rubere lub Arcania ... Tu posmakujecie prawdziwych PA

Keep It Real ;]

TeRcIk
16-05-2006, 20:52
Gretting.
Hm Tak mowicie Ze Terto ma sux pvp..
Moze niema takiego jak Wy macie ale sadze ze zucil niewidke nie dlatego ze sie pomylil ale przed tym zeby uchronic sie przed aim botem.
To jest moje zdanie ;) .

Pozdrawiam
~Tercina

Ka$z3r
16-05-2006, 21:24
Muzyka ładna, ale nie dopasowana :) A co do Tetra, to nasz Tomek z Braniewa wymiata!!!!!!!!!!!

Wymiatasz to ty...Mind'Reaver 23 paladin z Antica! Chlopak z Dolnego Śląska!
Normalnie jesteś boski twoje pvp to szczyt...pewnie jak idziesz na wojne z ratami...to jest ostro co? Wracaj do swojego wyimagowanego świata i nie zaglądaj na to forum! ;)

@pijopiwnik: Idz lepiej matce z krzesła walnij:) Lepiej ci się zrobi :)

Ka$z3r
16-05-2006, 22:00

Napisane przez 14-latka... Dziecko za dużo tibi? To rodzi przemoc...I za 2-3 lata bedziesz wyglądał gorzej niż tetro teraz! Ciekawe ile ty masz wzrostu? 130 cm?
Jestem ciekawy jak ty byś go trafił w twarz:) Chyba, że masz taktyke "gryze kostki" no to Powodzenia ;)

Już mam dosyć dzieciaków,które mówią że sa dobrzy,że gdyby mieli taka postać to zabiliby cały server... Xeretza sprzedał postać jakiemuś dzieciakowi i co sie stało? "Pare lvl w dół".

Czemu tylko o Tetro piszecie? Taifun,Seromontis,Bedurion i jeszcze dziesiątki ludzi którzy robią po 1mln expa dziennie...oni chyba grają całą rodziną B) Mama,tata,babcia...ehhh.

Zazdrość zniszczy wam życie...

DaNiO149
16-05-2006, 22:57
@Danio & Konewa

Zakmnac kobieta lekkich obyczajówa mac te mordy...klocicie sie na gg albo pw, a nie kobieta lekkich obyczajówa bedziecie forum zasmiecac.

Dos: od kiedy to kobieta lekkich obyczajówa mozna gadac o ots?

Tres: Uspokoic sie.

A ty czego szukasz?? guza? Nie twoj interes czy ja z nim gadam na gg czy na forum.. Rozpedz sie i se pizgnij baranka

DaNiO149
16-05-2006, 23:00
Napisane przez 14-latka... Dziecko za dużo tibi? To rodzi przemoc...I za 2-3 lata bedziesz wyglądał gorzej niż tetro teraz! Ciekawe ile ty masz wzrostu? 130 cm?
Jestem ciekawy jak ty byś go trafił w twarz:) Chyba, że masz taktyke "gryze kostki" no to Powodzenia ;)

Już mam dosyć dzieciaków,które mówią że sa dobrzy,że gdyby mieli taka postać to zabiliby cały server... Xeretza sprzedał postać jakiemuś dzieciakowi i co sie stało? "Pare lvl w dół".

Czemu tylko o Tetro piszecie? Taifun,Seromontis,Bedurion i jeszcze dziesiątki ludzi którzy robią po 1mln expa dziennie...oni chyba grają całą rodziną B) Mama,tata,babcia...ehhh.

Zazdrość zniszczy wam życie...

I brawo dla Ciebie... Jeden normalny czlowiek, ktory wie o co chodzi -,- Madruja sie czego by nie zrobili... Ludzie Najpierw zapracujcie na taki lvl, pozniej mozecie sie madrowac ...

Draconis Dragontooth
17-05-2006, 01:37
Mnie tam Tetro nie obchodzi , nie rozumiem was (tych którzy coś do niego mają ) zajmijcie się swoimi charami , widocznie taki ma "styl" gry czyli sharing( o co go nie posądzam bo nie mam dowodów) ..

btw. zna ktoś tytuł tej nutki co leci podczas wojny na ankrahmun co tetra koło kaktusa trapneli ? :P

Szopster
17-05-2006, 10:21
No cóż od takich lvli oczekuje się już lepszego pvp.
Wolałbym żucić vite jak stracić 150-300 many na raz za tyle many można by spokojnie uleczyć się pary razy na full.
Ale z drugiej strony chciałbym widzieć jak wy reagujecie siedzicie sobie na necro a tu 2uch kolesi wpada z fe może już kończył hunta i mało mu manasów zostało.

karłowaci
17-05-2006, 12:21
90% z was lepiej by nie grało : o

Zgadzam się z tobą :)
A co do konewy i tego drógiego przestancie się kłucić kto ma leprze pvp tp bo tylko forum zaśmiecacie

karłowaci
17-05-2006, 12:27
z moim pvp bym rozuwielbiam jeść bananyał ich 3 jak bym miał gfb zeby sei pokoncyzły ss'a

yyyyy co tu ty napisałeś bo sie rozczytać niemoge??
Zrozumiałem tu tylko to że byś gfb im walnoł zeby im sie ss'y pokonczyly :)
W takich sutuacjach muzg tak niepracuje man.
A z tą utamo vita to możę mu sie hotkeje pomylily albo juz wiedzia ze padnie bo niemał manasów i uhow??

Seru :]
20-05-2006, 11:08
Niechcę w żaden sposób usprawiediwić Tetra ale czytałem wywiad podajże na tibia.pl i os sie usprawiedliwiał że grał w tym czasie jego brat i jak on dobiegł to widział już napis You Are Dead :baby:

PS. Filmik mi się podoba

Lithes
20-05-2006, 14:08
Szkoda, ze jak juz ida bic Tetra to gra nim ten owner co niema pvp ;)
Takie juz sa uroki share acc ;)

Membris
20-05-2006, 22:52
eee... Moge Poprosic o nazwy piosenek ??;) :p :>

neutralny16
21-05-2006, 00:05
Witam...O to moj pierwszy post..a wiec zaczynam przygode z tym forum:) mam pytanie co to za muzyka tam jak bija tetra przy katusie???prosze o odpowiedz:)

Def
21-05-2006, 12:00
Tak jedziecie tego Tetra po pvp ...
A wy to same Shyan Aureilusy?

Fakt ze mogl sie zachowac lepiej ( Albo mogl grac owner z gorszym pvp, lub byl juz śpiący od tego ciągłego pg? wszystko możliwe) ...

Ale jedziecie go tez nie po pvp... Czemu ? Zazdrość plx?

Ale jeśli myśliscie ze Tetro To super mega ultra pa... to sie mylicie ... Zapraszam na Rubere lub Arcania ... Tu posmakujecie prawdziwych PA

Keep It Real ;]

Najbardziej posmakujecie PA wchodzac na isare. Od 40 lvla nie masz zycia......wiec zaparaszam :P Pozdro.

Co do Tetra nie pokazal nam pozytywnych przykladow radzenia sobie z niektorymi sytuacjami, ale to nie dowod ze ma hujowe PVP. Filmik Spox!

rafal kopi
21-05-2006, 15:48
Ok podaje tytuly piosenek ;p
1. DJ Buli - Komarki
2. Jordan & Baker - Millions
3. DJ Tiesto - Traffic

=)):)

neutralny16
21-05-2006, 17:49
Rafi....jestes super:)thx:cup:

flips
21-05-2006, 20:46
xDDD

noobislaw plx

Wiesz on jest sorcem a sorc mam malo hp wiec mana shield uratuje mu dupsko...

Shu.shu
21-05-2006, 21:04
WooW...Ale on ma PVP niesamowite... Z leksz noobek ale walic to.Tetro umie tylko expic nic wiencej ;/
__________________________________________________ _____________
Jestem w niebie?Jestem w raju? CZy to tylko Ban ?

-.-

Deep Star
15-06-2006, 22:01
No filmik fajny ;p.Ale mam prosbe do was, moze ktos wrzucic na rapida ten kawalek Dj BuLi - Komarki? Bo nie moge go nigdzie znalesc :/

Pawlosz
15-06-2006, 23:01
Jak was napadają z zaskoczenia to wiecie odrazu co macie robic gdzie biec i do tego sie uhac wzucić jeden czar drugi itp? I jeszcze niepanikujecie ? Mało kto tak potrafi więc się odczepcie bo PvP jakie ma i to jego/ich sprawa ze nieumieja grac na takich swiatach i jeszcze spelniac role best osoby na serwie

jastr
16-06-2006, 10:08
Jak widzę sami mistrze pvp się tutaj wypowiadają :). Mana shield nawet w trapie może uratować/przedłużyć życie sorca. Zastanówcie się trochę sorc ma bardzo mało żyć i tetro padł by na combo a tak to miał chociaż kilka sekund na reakcję (aczkolwiek nic nie zrobił). Co do pierwszego deda od Yo~~ to było brak many+zaskoczenie+(chyba brak uhów- to oznaki braku perspektywistycznego myślenia lub po prostu się skończyły i miał zawijać do depo) nie miał szans.