Pokaż pełną wersje : Czy oplaca sie chodzic nna 57 lev na dragi ?
why ?? oplaca sie jak czasami msuze 1 uha spalic a nie zawsze mi jeden % poleci ;/ czy na jakies lepsze potwory !!B)
why ?? oplaca sie jak czasami msuze 1 uha spalic a nie zawsze mi jeden % poleci ;/ czy na jakies lepsze potwory !!B)
masz jakas choorobe?:/ bo ja ciebie nie rozumiem...:/ a i twoj angielski to chyba tez jest na przyzwoitym poziomie;p ps twoje skile tez "zondzom"
po pierwsze nie rozumiem o co ci chodzi.
po drugie 57 lvl na dragi nie traci raczej uha.
po za tym polecam tomby dobry loot i malo uhow ( 1 pietro)
szymon287
13-05-2006, 18:43
po pierwsze nie rozumiem o co ci chodzi.
tu sie zgadzam, tez go nie rozumiem
po drugie 57 lvl na dragi nie traci raczej uha.
lol, to by kazdy na dragach siedzial, traci od 0-3, zalezy od draga/skilli/broni (mozna masowo expic z sca/sov/th)
po za tym polecam tomby dobry loot i malo uhow ( 1 pietro)
o tak, tomb -1 to zajebisty exp (snake/hieny/szkielety/spotnanicznie ghoul super exp -.-"
na drugi raz sie zastanow co piszesz..
@down:
dzieki za przetlumaczenie, ale dalej nie kumam xD
kamil35s
13-05-2006, 19:17
Nie wiem jak ale chyba zrozumiałem o co chodzi, to jest chyba tak : "Dlaczego oplaca się na 57 chodzić na dragi czasem musze sie uhać i nie zawsze poleci 1% do lvla. Mam chodzić na lepsze potwory?" Kupiłeś postać na allegro czy co?
Boze.. kretyn czy z policji?
jezeli masz pacc to lec na hydry, powinienes dac rade... pozatym mozesz sie wybrac na tiquande i odwiedzic malpy, itp. no i tomby, vampiry, itp, z vampirow loot przedni a na 35 lvl mozna pokonac, przykladem jest moj qmpel
jezeli facc to gsy, dle (cgtva sa na facc...) dragi tez, moze na demone sie wybiez no i guardy xD
a co do dragow czy zostac... to lepiej na DLe sie przezuc....
ps. co wy gadacie ze nie rozumiecie go.. ja tam go zrozumialem...
jezeli masz pacc to lec na hydry, powinienes dac rade... pozatym mozesz sie wybrac na tiquande i odwiedzic malpy, itp. no i tomby, vampiry, itp, z vampirow loot przedni a na 35 lvl mozna pokonac, przykladem jest moj qmpel
(cgtva sa na facc...) dragi tez, moze na demone sie wybiez no i guardy xD
ps. co wy gadacie ze nie rozumiecie go.. ja tam go zrozumialem...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Michal knight titan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Army of Heroes
Świat: Titania
Poziom: 57
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
jezeli facc to gsy
I niby co on ma z tymi gs'mi robic? Bursty? Hmmy? Bo chyba nie mowimy o blokowaniu gsa przez 57 knighta bo to absolutnie nieoplacalne.
szymon287
14-05-2006, 12:01
@up:
ee 57lv i bloczenie gs'a to nie oplacalne xD? jak ludzie na 30lv blocza i jest git, chyba ze mowisz o solowkach (?)
Garino Ardielowan
14-05-2006, 12:13
Nieopłacalne to znaczy, że Ci się nie zwróci za ew. UH. :P
Internauta
14-05-2006, 12:20
Pewnie ze sie oplaca szbki exp i mozna latwo hajs zarobic. Ja na 78 lvl na dragach non stop siedze(chyba ze mam blokera i na hydry)
szymon287
14-05-2006, 12:26
Pewnie ze sie oplaca szbki exp i mozna latwo hajs zarobic. Ja na 78 lvl na dragach non stop siedze(chyba ze mam blokera i na hydry)
sadzac po profilu jestes palkiem wiec mozesz na nich siedziec od 75 skill masowo, a z knightem jest inaczej
Tylko ze to jest knight i ma skille godne skillowania. Nieoplaca sie knightowi narazie na dragach z twoim levelem i skillami expic , bynajmniej ja tak uwazam.
Garino Ardielowan
14-05-2006, 12:27
a z knightem jest inaczej
Też mi się tak wydawało. :P
Lord Karrak
14-05-2006, 12:42
Nie, nie opłaca Ci się chodzić na dragi. Chyba, że z co 5-6 draga wypada Ci dragon hammer, dragon shield, wand of inferno i inne ciekawe rzeczy. W innym wypadku poprostu Ci się nie zwraca, więc trudno mówić o jakimkolwiek zysku. Najlepiej by było jakbyś podał swoje eq, ale w sumie to i tak niewiele zmienia.
Za jednego Smoka, 1% też Ci nie pójdzie, gdyż Smok daje 700 expa, a Ty potrzebujesz 1500~ na 1%.
Nie wiem jakie masz eq, ale jeżeli chcesz zarobić, to polecam:
Tomby. Najlepiej ten przy ruinach. Bardzo ładnie można się tam obłowić. Przy czym exp idzie ~30k/n (około 30 000 na godzine)
Scaraby, nieco zmułka, ale expiąc na nich cały czas (cały level) zarobisz z samej kasy 10k + ewentualnie jakieś perełki.
Cyclopy. Kasy trochę mniej niż na tombach, ale exp może być troche szybszy.
Minosy. Najlepiej w Mintwalin. Nie wiem jak szybko idzie exp, ale podejrzewam 25k/h i całkiem ładny zysk.
Dwarf Guard. Nie wiem jak Ci pójdzie z takimi skillami, ale exp 30+k/h i bardzo ładna kasa, jeżeli umiesz je bić (pzdr Arn).
No to chyba na tyle,
Pozdrawiam,
LK~
Nevermight
14-05-2006, 13:25
Jeśli dane w twoim profilu są prawdziwe to oczywiście że nie. Bardziej opłaca sie chodzić na scaraby, a jeśli nie ma sie pacca to oczywiście guardy ;)
Cristiano Lisek
14-05-2006, 23:00
Jeśli dane w twoim profilu są prawdziwe to oczywiście że nie. Bardziej opłaca sie chodzić na scaraby, a jeśli nie ma sie pacca to oczywiście guardy ;)
Jeśli dane w jego profilu są prawdziwe to ma pacca ;p
na 57 lvlu loot z dragonow sie nie zwraca Szymon287 chyba nie wie co gada
Duch Niespokojny
25-05-2006, 20:14
A może od razu na demony? Jemu nawet same dragi się raczej nie opłacają, a dl-a solo wątpię czy ubije w ogóle.
Tylko ze to jest knight i ma skille godne skillowania. Nieoplaca sie knightowi narazie na dragach z twoim levelem i skillami expic , bynajmniej ja tak uwazam.
Sprawdź w słowniku znaczenie słowa "bynajmniej".
Boze.. kretyn czy z policji?
Jeśli Ty możesz tak o dawać opinie o innych, to ja dam opinie o Tobie... kretyn ;) Masz coś do policji?xD To powiedz co.. daj jakiś powód, a nie...
@Edit... ochh, zapomniałem się przyczepić... ależ sensowny post i nawet na temat ^^
@Topic
Hmm, dragi... raczej się nie zwróci, więc chyba nie warto expić na dragach... ale bloczyć.. no czemu nie, od czasu do czasu możesz sobie na dragi wpaść. Ogólnie to możesz często zmieniać expowiska.. to moje zdanie ^^... ale i tak, guardy rox ^^
Pozdrawiam.
Knight Patryk
25-05-2006, 21:10
o tak, tomb -1 to zauwielbiam jeść bananyisty exp (snake/hieny/szkielety/spotnanicznie ghoul super exp -.-"
na drugi raz sie zastanow co piszesz..
Az taki zly nie jest ci powiem -.-.Moim 24 knightem na furorze wlasnie w tombie kolo oazy byly snake hieny gohoule skele i w 1h 25k expa robilem to byl -1 poziom.Heh stare czasy furora=wakacje.Wg.mnie 25k expa na 24 knighta to chyba duzo na takich mobach(potworkach)
Na dragi?niee lepiej isc na scaraby/guardy sam niewiem knightem nie gralem zreszta tylko do 24 lvla na furorze pozniej retired zawsze to MS lub ED:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.