zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 1st DL i krótki Drag hunt

bombek
13-05-2006, 18:25
Witam !!
To mój pierwszy DL jaki bloknełem a zarazem najlepszy potwór;)
Za niedługo blokne hydrę, ale przejdzmy do rzeczy.

Film pokazany z perspektywy blockera:
http://rapidshare.de/files/20327170/dragi_wojtek_i_ja.rec.html
shotera:
http://rapidshare.de/files/20627181/Dl_hunt.rec.html

Upierz
13-05-2006, 19:30
Ładne to, tylko troche uhów zeszło :s
Skilli się nie czepiam, bo sam mam do dupy.

http://img306.imageshack.us/my.php?image=dl0qb.jpg
Na przyszłośc - stajesz tutaj i skupiasz się już tylko na uhaniu się. Nie musisz ciągle przechodzić by stać na skos ;).

Garino Ardielowan
13-05-2006, 19:58
1. Stanie na wprost draga - żal.pl.
2. Skille - żal.pl.
3. Ortografia - żal.pl.
4. Połączenie internetowe - żal.pl.
5. Loot - żal.pl.

Ogólnie rzecz biorąc - żal.pl. I mówię to z czystym sumieniem bo mój 1st hunt łącznie z DLami na tej miejscówce wyglądał zupełnie inaczej pod każdym względem.

Pozdrawiam.

WielkiSorc
13-05-2006, 20:12
Gratz... tego, że przeżyliście.

bombek
14-05-2006, 08:43
2. Skille - żal.pl.
3. Ortografia - żal.pl.
5. Loot - żal.pl.

Ogólnie rzecz biorąc - żal.pl. I mówię to z czystym sumieniem bo mój 1st hunt łącznie z DLami na tej miejscówce wyglądał zupełnie inaczej pod każdym względem.

Pozdrawiam.

1 Stanie na wprost draga <--- może i stałem na wprost draga ale gdy blokowałem Dl starałem się unikać "fali która już niejednego pozbawiła życia"
2 Skile <--- To dowodzi że można mieć słabe skile i dużo osiągnąć
3 Ortografia <---Nie za bardzo rozumiem ale nie ważne Garino może przecież pisać o księżycach nawet
4 Połączenie internetowe <--- wiem, że cienkie ale to nie moja wina właśnie dlatego jak mi się pacc skończy odchodze na emeryture
5 Loot <---- Jak byś nie miał się do czego przyczepić. Nie moja wina, że mi nie wypadło a komuś wypadło.

Pozdro for all;)

szymon287
14-05-2006, 10:02
2. Skille - żal.pl.
3. Ortografia - żal.pl.
5. Loot - żal.pl.

Pozdrawiam.

pff... sam jestes zal.pl -.-
ale skile to rzeczywiscie sux :o
najlepszy tekst:
,,Ronald de'Mage: CZESC MALUTKI DABUSIU =)''
xDDDD
gz dl'a

@Garino Ardielowan:
omg, mala literowka... i co ma ortografia wspolnego z lv? i gdzie jest moj temat o dragach -.-"

bombek
14-05-2006, 12:34
Ten tekst był spoko:D:D:D
Ale dowodzi też że ronald jest moim prwadziwym Pro a nie jakimś tam dopiskiem jak to u niektórych graczy;)

Garino Ardielowan
14-05-2006, 12:46
3 Ortografia <---Nie za bardzo rozumiem ale nie ważne Garino może przecież pisać o księżycach nawet

Już rozumiesz? Chodzi mi o takie i podobne błędy ortograficzne. Je*ie mnie to, że ktoś jest dyslektykiem, dysmózgiem czy ma inne wododupie. Świadczy to o lekceważącym stosunku do innych ludzi (w tym przypadku - widzów filmu). No ale dobra, w sumie DL na takich skillach to wyczyn więc gratuluję, ale popracuj jeszcze nad postacią. Pozdro & rspct.

~Signed.

-edit-
pff... sam jeste zal.pl -.-

Trochę dokładności w tym Twoim pisaniu, bo w końcu nie wiem czy Ty "jeste" żal.pl, czy ja "jeste". ;)
Pozdro.

BTW. Lepiej idź popatrzeć swój topic o expieniu na dragach, gdzie - dzięki Twojej ortografii - wątpię czy ty naprawdę tę swoją postać robiłeś od zera.

Bakuo
14-05-2006, 12:53
Szczerze mowiac to mi na 24 lvl'u mniej uh zchodzi na dragu. A jestem ja i moj kumpel drut na 19 lvl. Jednak ten film to troche zal.pl ale i tak gz dla was tego dl :D
edit:
Nie chce sie wkrecac ale jak juz to
wątpią czy ty naprawdę tę swoją postać robiłeś od zera.
wątpie* :D

Garino Ardielowan
14-05-2006, 12:57
@up - dzięki za krytykę - już poprawiłem. :)

Pozdro & rspct.

~signed.

bombek
15-05-2006, 14:22
Myślisz, że ja mojego chara "Maciek Dabek" robiłem od zera??
A ja ci powiem, że tak mogę nawet wymienić dowody;
1 Kto oprócz mnie dał by nick Maciek Dąbek??
2 Świadczą o tym skile, ponieważ kiedys nie wiedziałem, że trzeba skilować i tylko expiłem teraz wiem, że trzeba skilowac i lekko skiluje;)

Inlline
16-05-2006, 22:14
Zapewniam że macike robil postac od początu bo zaczelismy rgac w podobnym okresie a niskie skille ma dlakego ,że jka zaczynal grę nic o nije nie wieidzal więc nie skillowal dopiero potem zaczol grac nie noobsko! GRTAZ za to że zblokowales draga przy takich lagach o to wielki wyczyn ja nie umiem grac u nie go w domu bo zaraz padam xD:D

gostyx
16-05-2006, 22:36
Już rozumiesz? Chodzi mi o takie i podobne błędy ortograficzne. Je*ie mnie to, że ktoś jest dyslektykiem, dysmózgiem czy ma inne wododupie. Świadczy to o lekceważącym stosunku do innych ludzi (w tym przypadku - widzów filmu). No ale dobra, w sumie DL na takich skillach to wyczyn więc gratuluję, ale popracuj jeszcze nad postacią. Pozdro & rspct.

~Signed.

-edit-

Trochę dokładności w tym Twoim pisaniu, bo w końcu nie wiem czy Ty "jeste" żal.pl, czy ja "jeste". ;)
Pozdro.

BTW. Lepiej idź popatrzeć swój topic o expieniu na dragach, gdzie - dzięki Twojej ortografii - wątpię czy ty naprawdę tę swoją postać robiłeś od zera.
Człowieku szkoda mi Ciebie... -.- Zapewne jak miałeś takie skile to expiłeś na ratach i wolfach bo na co innego bałeś się iść -.- Jak taki cfaniak jesteś to zrób se takiego chara i kozacz na dl'ach z takimi skilami...
afffffffffffffffff