Pokaż pełną wersje : Od ktorego distanca ?
Mam małe pytanie, od którego distanca u palka używać łóku ? Bo założyłem sobie pierwszego palka, jest już na mainie, skille 30/29 i nie wiem od ktorego używać.
ja gdy grałem palkiem to od 10 nosiłem łuk, ale radze ci od 45 skilla
jeszcze jedno ? od ktrego crossbow. Bo chce go wytrenowac przynajmniej skille 70/60 na 10 lvlu :) my
Jackal Silentdark
13-05-2006, 21:56
jak cie stać to od 10 ;] ...
chlopaku, ja mam nadmiar kasy. I chcialbym wiedziec kiedy uzywac zeby bylo efektownie, np hity po 80 a nie po 2 - 10, wyprobowalem luk na 30 distancu, kompletnie nie oplacalne, a co mowic na 10 :D. Moze mi ktos konkretny i doswiadczony odpowiedziec ?
Jackal Silentdark
13-05-2006, 22:03
chlopaku, ja mam nadmiar kasy. I chcialbym wiedziec kiedy uzywac zeby bylo efektownie, np hity po 80 a nie po 2 - 10, wyprobowalem luk na 30 distancu, kompletnie nie oplacalne, a co mowic na 10 :D. Moze mi ktos konkretny i doswiadczony odpowiedziec ?
trzeba było to napisac w pierwszym poście ... chłopaku ... -.-
Siwy Rulezz
13-05-2006, 23:16
Moim zdanie Bowem zacząć gdzieś od 40-45 dista. Crossbowem dopiero mniej więcej od 55-60 dista po wcześniej to tylko strata boltów.
Z doświadczenia: bow od 50 dista, xbow od 65. Wtedy zaczyna się to w miarę opłacać. Ja tak robiłem i działało.
nie wiem co zrobić, zrobiłem sobie 40 distance, nie wiem na czym skillować, trole szybko padają, tak samo rotwormy, na czym mi polecacie skillować ? czy teraz może huncić z bowu ?
Pallem na 45-60 lukiem
a na 60+ to crossbowem
Najlepiej sie Opłaca właśnie na takich skilach
Jezeli masz dużo kasy to z mego doswaidczenia na skila 80 wydasz z 36k na speary bo idzie na skila 80 z 10 3500+ spearow
Na non pvp na dobrych skilach shielda i z dobra tarcza mozna isc na cyce trenic xD a na pvp only Monk and Ghoul najlepiej.
czyli nie opyla mi sie trenic na spearach do 80. A jak bede walil bowem od 45 to skille same szybko wejdą ? na jakie wtedy potworki chodzic, bo pieerwszy raz gram palkiem i nie wiem :D
Diego'Odin
14-05-2006, 22:22
ja łuku używałem od 45 distanca i 13 lev (sam sobie robiłem)
edit
przy 45 dist w cyca na full attack walniesz za ok 60
od 13 lev - 15 na cycach uzywając łuku weszło mi 3 skile 45-48
widze diego ze nie zrozumiales mojego pytania -.-
od 50 dista mozna zaczac chodzic na ghoule na ghoustlandzie albo najlepiej na fibule na roty ;p tam sa zawaliste miejscowki , na fibuli przez 3 dni z 8lvl(skills 50dista) wbilem 20lvl grajac 1-2 godz dziennie pallem , nie wiezysz? Morissin look :] teraz robie druida bo potrzebuje 10k na speary ;] trza trenic do 75dista i na guardy leciec :}
a ja myslalem ze jak wale na full defie i full atk to nie ma zadnej roznicy, a okazalo sie ze ma, teraz na full atk mam trola na jednego hita. hehe nie wiedzialem.
Na discie 30 to nie radze uzywac luku bo jak ja taki dist mialem to nawet poison spidera trudno mi bylo wziac na 1 hita -.- Ogolnie powiem ze cholernie duzo pudel sie zalicza. :p
Ja proponuje do 40 dista na trollach posiedzieć,a potem do 50 na dwarfach/rotach. Jak już będziesz miał te 50 skilla, idziesz na cyce lejesz do 65 dista potem już spokojnie kuszy używasz :)
Ja mam 56dist to moj pierwszy palek i dalej skilluje w kopalniach. Bo nie probowalem na cycach jezeli tak to chyba leje je pojedynczo?? Bo 2 to za duzo i vity sie nie ma. A jak juz na nich skillowac to gdzie?? Mount Sternum czy jakie inne miejscowki proponujecie??
kamil35s
19-05-2006, 16:19
Mam małe pytanie, od którego distanca u palka używać łóku ? Bo założyłem sobie pierwszego palka, jest już na mainie, skille 30/29 i nie wiem od ktorego używać.
Ja proponuję używać słownika ortograficznego.
hmmm... każdy może mnieć błąd ortograficzny.
@up
Ale łuku napisac przez "ó" to lekka paranoja
@topic
Jak masz jakiegos kolege sorc/drut na lvl27+ to go popros o monka, a jak nie to kamienie i na dwarfy
Proponuje zamknąć temat, dostałem odpowiedź, a tak pozatym to ja gram na non-pvp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.