zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ach Ta Polska Policja....

Neo Own3d
13-05-2006, 22:33
A wiec zaczelo sie tak poszlem z tata na mecz (Pogoń Szczecin-Lech Poznan)
Mecz skonczyl sie wynikiem 0:0 ale to nieistotne.
Wracajac zobaczylem chlopaka ktory sie przewraca pomyslalem :"Ale sie upil"
Ale niestety to nie byla prawda chlopak wchodzac do autobusu krzyknal "Biale kaski robią laski"Odrazu podbiegl do niego pan policjant (i za miast skuć) walnol go palka z calej sily w tyl glowy chlopak upadl straszny goz lezy nie przytomny ludzie zaczynaja krzyczec aby policja wolala karetke a ten pies co go uderzyl na to "Zamknijcie sie wreszcie co ma 13 karetek na raz przyjechac"
Po tym poleciala masa obleg w jego kierunku i chcial bic jednego chlopaka ale bylo kibicow duzo wiecej wkoncu podbiegl mlody policjant (wszyscy mowia ze tacy najgorsi nie prawda!) I zaczol opatrywac tego chlopaka,oraz wezwal karetke...dalszych losow jego nie znam poniewaz odeszlem do samochodu.....
Co sadzicie o zachowaniu tego policjanta?
Wg. powinien dostac warunkowe i jesli chlopak umrze co jest bardzo mozliwe To powinien dostac kare za pobicie ze skutkiem smiertelnym...

Allatar
13-05-2006, 22:42
Zasluzyl sobie na to.

Neo Own3d
13-05-2006, 22:47
up@ Tak sadzisz?czy słowo jest warte smierci?Powinien go skuc i na komende nie mial prawa go uderzyc gdy osobnik nie byl agresywny i nie powinien w glowe tylko w nogi.

Allatar
13-05-2006, 22:49
up@ Tak sadzisz?
Tak .

Dark Sven
13-05-2006, 22:50
Wiesz...jeśli kolo był naprany do może miał nóz. Może by sie odwrócił i CHLAST!
Poza tym praca policjanta jest bardziej stresujaca niż sie wydaje

<moje zdanie>Jedna gnida mniej czy wiecej?Wiem, inaczej bym mowil jakby to byla rodzina ale nie jest.<moje zdanie>

Rinnaroc
13-05-2006, 22:52
Zasluzyl sobie na to.
A może jednak miał wypite ? Jestem ciekaw jak ty się zachowujesz na fazie...
Powinien dostać ostrzeżenie słowne a nie pałą w łeb :(

Neo Own3d
13-05-2006, 22:53
Chlopak nie mial nic przy sobie poprostu chcial popisac sie przed kolegami wykrzykujac to,policjant powinien miec honor a nie zachodzic od tylu i bic pala w tyl glowy.

Allatar
13-05-2006, 22:54
Jestem ciekaw jak ty się zachowujesz na fazie...
Jakich faz? O czym Ty do mnie mówisz?

Straznik Monopolowego
13-05-2006, 22:54
Kozaczyl dostal w banie z palki i juz a co do smierci tego gosica to chyba smieszny jestes
down: wiesz co by sie stalo jakl by psiak nie zareagowal?? zaraz by zaczeli go wyklinac wszyscy jego kumple a potem by go pogonili tak jak zaregowal to nie ma problemu a co krwiaka lol!!!! dostales kiedys czyms w glowe?? a gowno mnie obchodzi ze mecz najwiekzych wrogow jak sie nie umieja zachowac to won do lasu z wiesniakami

Neo Own3d
13-05-2006, 22:59
@UP Widac ze nie masz 10 lat skonczonych..
Wiesz czym grozi krwiak w mózgu?albo jakis zator krwiowy lub cos takiego...
Ilu ludzi sie przewrucilo poprostu i zmarlo na skutek jakiegos malego góza na glowie a ten chlopak mial góza wielkosci jajka btw Słowa nazywasz kozaczeniem?Mecz 2 najwiekszych wrogow wiadomo ze full tam przeklenstw i pseudokibicow.

chesek
13-05-2006, 23:01
Policja jest tak "szkolona" podczas meczu jak i po. Możesz się źle spojrzeć, nie w tę stronę pójść i odrazu zaczynają gonić, pałować i wcalnie nie patrzą czy ten ktoś ma 10 lat czy 50. Przecież jak jest jakaś zadyma, to oni nie wyjmują kartek i nie zaczynają spisywać...

Allatar
13-05-2006, 23:04
Wszystkich pseudokibiców powinni wyeksterminowac.

Neo Own3d
13-05-2006, 23:06
Policja jest tak "szkolona" podczas meczu jak i po. Możesz się źle spojrzeć, nie w tę stronę pójść i odrazu zaczynają gonić, pałować i wcalnie nie patrzą czy ten ktoś ma 10 lat czy 50. Przecież jak jest jakaś zadyma, to oni nie wyjmują kartek i nie zaczynają spisywać...
Zadnej zadymy nie bylo wlasnie....

Tasior
Wzruszajace. Pseudokibic dostał w łeb ;<.
Dla niego!

Dark Sven
Wszystkich pseudokibiców powinni wyeksterminowac.
i wykastrować w dodatku. By nie przedłużać debilnego gatunku :)

Wzruszajace. Pseudokibic dostał w łeb ;<. Dla niego!

RLZ! :D

Shinjix
13-05-2006, 23:10
To powinien dostac kare za pobicie ze skutkiem smiertelnym... To zalezy, czy pobity/rodzice pobitego podadza go do sądu.
Takich przypadkow bylo wiele. Gowniarz, ktory to krzyknal nie powinien obrażać funkcjonariusza policji, a policjant, ktory pobil, nie powinien bic chlopaka. Obaj sa siebie warci i w obojgu jest wina.

Krzesław
13-05-2006, 23:11
A ja sie wcale nie dziwie zachowaniu policjanta, który cały czas słyszy chamskie, bananowate odzywki w jego kierunku, czyta cały czas napisy CHWDP na ścianach, albo chociażby dostał opieprz od przełożonego, który nie ma się czego czepić.
I zgadzam się z Allatarem, że pseudoli trzeba zeksterminować, zwłaszcza po tym, co zrobili niektórzy na meczu Wisła - Arka.X(

Uff, już mi lepiej, wyżyłem się.:)

Straznik Monopolowego
13-05-2006, 23:12
Pseudokibic=skonczony debil ktorego przyszlosc skonczy sie tak jak Pete z chuligansow albo jak bedzie mial juz te 40 lat i znudzi mi sie drzec morde i lac po pysku to bedzie sprzatal ulice przed mojim domem (lol :P). Tacy kozacy ze nawet nie umieja poszanowac zaloby po Papieżu? to niech maja jak dla mnie to i nawet moga sie spalic a to z ta swieczka bylo swietne brawo dla pana:P

Neo Own3d
13-05-2006, 23:15
A widze ze nie rozumiecie tego co pisze,badz nie czytacie moich postow.Temat uwazam za zamkniety.

eerion
13-05-2006, 23:25
Fakt w końcu nikogo nie przekonałeś na swoją stornę a ludzie prezentują tutaj odmienne zdanie niż ty
Żal^2
IMO - mi to rybka czy koleś dostnei w łeb czy nie. Dopóki nie jest kaleką do końca życia czy nie umiera to nei ma rpzesady.
A Gówniarz dostał zapłatę za swoje głupie zachowanie

Pacek
13-05-2006, 23:26
z tego ci widze ty nie masz większego pojęcia o krawiakach mózgu niż ten któremu naurągałeś. Nic mu nie będzie. Dostał w łeb pałką to go zamroczyło ale spokojnie pałki policyjne są tak własnie stworzone aby zadawały uraz bolesny i unieszkodliwiający delikwęta bez zabijania go (w przeciwnieństwie do bejzbola) no oczywiście wiadomo ze jak by go prał przez 10 min to by go zabił ale spokojnie od jednego uderzenia nic mu nie będzie. Do mamuśki na oiom przywożą kolesi z wgniecioną czaszką po uderzeniach rurą metalową i z tego wychodzą. Prawda jest taka że jak by sie zachowywał jak normalny kibic a nie jak bandyta to by nie dostał po głowie. Reakcja Policjianta była słusza. Ciebie jak obrażają też spokojnie stoisz prawda? A to że nie wezwał karetki, skoro już go uderzył tą pała to po co miał by wzywać karetke. Żeby tamci naprawili to co policjant popsuł? Policji powinno dać sie jeszcze większe prawa do użycia broni a tych bandytów stadionowych powinno sie za nogi przy drzewach wieszać. ALe widzie że z ciebie zadeklarowany kibol więc sie nie pogada, ty masz swoje racjie zła policjia i wogóle a inni mają swoje taki ten świat już jest

Smetana
13-05-2006, 23:29
Neo chciałeś być taki trendy, że policja be... :P. Wyobrażam sobie jak się czują te twoje 'białe kaski' jak jest mecz podwyższonego ryzyka i w każdej chwili może dojść do zadymy. Nic dziwnego, że czasem jakiś nie wytrzyma stresu. A tego chłopaka jakoś mi nie szkoda. Powiem więcej, tych dresiarzy na stadionach to policja powinna bez niczego ładować pałami to może by znormalnieli.

Allatar
13-05-2006, 23:31
Widze, ze jest tu sporo osób zdrowo myślących.

TehRegent
13-05-2006, 23:42
Z jednej strony nie musiał dostać za popisywanie się. Mogli w autobusie zaczac spiewac jakas piosenke, a ten sie tylko dolaczyl :P Malo to takich piosenek ja osobiscie znam cos kolo 10.

Neo Own3d
13-05-2006, 23:47
Ach tak jestem evul 13-nastoletnim pseudo kibicem.... zadymy nie bylo chlopak nie zaczynal tylko powiedzal poprostu duzo swiadkow tam bylo (i osob starszych) fakt za ten tekst nalezala mu sie grzywna badz odsiadka za obraze wladzy ale nie pobicie pałka :-/.A policje osobiscie w 50% procentach szanuje ale niektorzy to poprostu klamcy i zlodzieje mam duzo przykladow tego,ale sa tez tacy ktorzy rozumieja rzycie i daze ich szacunkiem

Smetana
13-05-2006, 23:50
sa tez tacy ktorzy rozumieja rzycie i daze ich szacunkiem
Jednak jesteś evul 13-nastoletnim pseudo kibicem :).

chesek
13-05-2006, 23:53
Malo to takich piosenek ja osobiscie znam cos kolo 10.

żondzisz!

Topic@ Chłopak miał nauczkę. ;P

Tasior
13-05-2006, 23:56
@2xup
Mu chodziło o rzyć, a daze to oszołomienie (tłm. oszałamiający szacunek za znajomosc dup).

@Neo
Pomogłes mu? Zadzwoniłes po karetke? Próbowałes powstrzymac policjanta? Wzruszyłes sie i poszedłes napisac temat na forum o Tibii?

Luthi
14-05-2006, 00:03
Moim skromnym zdaniem to Policja nadużywa swoich praw-znacznie.
Rozumiem, ze to bylo obrazliwe, ale dostac z pały policyjnej to jest ból -sam wiem. A, ze od tyłu głowy to w ogóle jest wstyd.
Ale z 2 strony za dużo jest kozaków, którzy szpanują i piszą na plecakach "CHWDP" a potem przychodzi co do czego i maja zgasa i nasrane w gaciach.

Policja ogółem w Polsce jest w porządku, robią dobrą robote. Jednak jest O.K.
Ostatnio byłem w Wawie i widziałem z kilka tysiecy kiboli jak nawaleni sie cieszyli po miescie z wygranej Legii- policja robiła porzadek i chodzili kibice w porządku. :) [ Legia ! Legia wycieczka jest! Legia C-W-K-S! ]

Takiego policjanta to bym sam pałą zdzielił -ment jeden. Zamiast walnac w nogi chociaz. Ale swiat to nie sielanka wiec jakos mnie to super nie szokuje.

ripper
14-05-2006, 00:57
Nie wiem, co ten chłopak chciał pokazać wykrzykując takie hasła. Tak samo nie rozumiem dlaczego policjant go uderzył. Nie znajduję usprawiedliwienia dla żadnego z nich. Jednak, obydwoje są winni. Chociaż, nie sądzę, żeby pałowanie za coś takiego było słuszne. Policjanci to często zwykli sadyści, którzy nadużywają swojej pozycji.

Piatu
14-05-2006, 01:14
Policjant powinien zabrac go na komende a pozniej by siedzial za obraze "wladzy" z dwie doby... Moim zdaniem policjant zle postapil ja bym na miejscu tego policjanta bal bym sie o dzieci i samochod... Takie jes moje zdanie... Policjant powinien byc wzorem do nasladowania, pomagac, zaprowadzac porzadek z minimalnym uzyciem sily...

hoomik
14-05-2006, 01:37
No dziwne, ja od kilku lat praktycznie co tydzien goszcze na stadionie i jakos _nigdy_ ni bylo mi dane zebrac pala od policji. Dlaczego? Bo jestem _kibicem_. _Kibicuje_. A nie wydzieram morde na lewo i prawo "chawudepe, chawudepe" zeby sie popisac. I osobiscie popieram 'kary cielesne' dla tych, ktorzy to robia. Bo chamstwo nalezy tepic. Oczywiscie, zdarza mi sie krzyknac na meczu kilka 'niemilych' sentencji czy to w kierunku sedziego, czy ktoregos zawodnika, ale tez bez przesady - a nawet jesli, to jest to wywolane emocjami podczas zawodow. A sytuacja z posta no.1 miala miejsce _po_ meczu, _poza_ stadionem. Dlatego tez imo nalezal sie wpie*dol. Rzeklem.

Litawor
14-05-2006, 01:42
I osobiscie popieram 'kary cielesne' dla tych, ktorzy to robia. Bo chamstwo nalezy tepic.

Popierać to ty sobie możesz, ale prawo tego nie popiera. A policjanci raczej nie zyskają szacunku pałując każdego, kto powie o nich coś obraźliwego.

Adaras
14-05-2006, 02:58
Ja osobiście przeglądając ten temat uśmiechnąłem się mimowolnie. Do autora tematu w sumie mam najmniej, najciekawsze są posty niektórych osób, które chyba nie czytały końcówki pierwszego posta, a już wiedzą wszystko i piszą esej, ew. nabijają się z autora. Na szczęście znalazły się osoby, które ograniczyły się do konkretnej odpowiedzi na rozpoczęty wątek.

Dobranoc :)

Thimburd
14-05-2006, 03:00
Jeśli delikwent zachowywał się agresywnie i nie jak normalny człowiek, to policjant jak najbardziej miał prawo do użycia pałki. A jak już ktoś wspomniał, jedno uderzenie powodujące ogłuszenie nie zabija, nic takiej osobie nie będzie. A ja w pełni popieram działania policji, które i tak są małymi działaniami. Gdybym miał jakąkolwiek władzę, to WSZYSTKICH pseudokibiców zamknął bym na dożywocie na jakiejś wyspie, gdzie mogliby się bić do zabicia i wybluzgać na policje i na wszystko bez czynienia szkody innym normalnym ludziom. To samo tyczy się wszelkiej szumowiny w postaci: drechów, skinów, złodziei, kieszonkowców itp. itd. Wrzucić tałatajstwo na wyspę, niech to będzie Wyspa Margines. Żeby ludziom przez to żyło się lepiej, spokojniej i bezpieczniej. A nie, w tej chwili to strach wyjść na ulicę bo wszędzie biega od groma tego typu gówniarstwa, które nie potrafi myśleć i jedyne im w głowie to jak najbardziej się wygłupić, bo to niby jest "fajne". Dajcie mi snajperke, to odstrzele wszystkich takich gówniarzy z największą przyjemnością. Tępić tałatajstwo!

Sowa
14-05-2006, 03:08
Popieram pana up

To dzialo się przy Medikusie? jak tak to tam byłem
6 radio wozów tam było i autobus stał na ulicy jakoś dziwinie :P.

Tępić pseudo kibiców zlodzieji itp.

Pozdrawiam
Sowa.

Gracz Tibijski
14-05-2006, 06:55
Myśle , że zadziała tu ludzka adrealina.
Może nie koniecznie chciał go uderzyć ale to zrobił.
Morał? Nie obrażać organów publicznych. :)

Vrael
14-05-2006, 08:07
Raczej normalka...Ale fajnie ja pochodze z poznania ^^ (ale nie interesuje sie pilka nozna :()

Jednak wiesz, moglo byc gorzej. Widzialem kilka filmow i mam jeszcze potwierdzenie meksykanczyka, ze u nich tam w meksyku i hiszpanii, to jest jakas Grupa Z. SPecjalny oddzial policjii, bardzo agresywny. Na filmiku, jakas kobieta krzyczala na policjanta (nie zrozumialem co) chyba cos typu "Jak pan mogl" to ten podszedl JEB z paly 50 letnia~ kobiete w glowe. Zauwazcie ze nic brzydkiego nie powiedziala (chyba) no ale jak to by wypadalo mowic cos brzydkiego w takim wieku z rodzina u boku? o_0

Matek
14-05-2006, 09:40
I bardzo dobrze, ze smarkacz dostal. Dosc juz debili na stadionach majacych siebie za nieaidomo-kogo. Kiilku dostanie po mordzie i zobaczy gdzie ich miejsce. Malolaty ledwo z pieluch powyrastaly, od kumpli uslyszeli grypsy i obrazaja. Polskie prawo tez tego nie popiera.

A swoja droga: nie wieze w ta bajke opowiedziana przez autora. DOwody by sie rpzydaly (art z gazety regionalnej - bo nie wierze, ze taka akcja policjanta pozostanie bez naglosnienia)

Aczkolwiek: stadionowym debilom, pseudokibicom i kretynom mowie nie.

TehRegent
14-05-2006, 11:40
Ja być psełdo-kibidz!!1

"Mundur niebieski, orzeł żelazny;
Zabiłeś dziecko, jesteś odważny!
Odpowiedzialny za swoje czyny;
Polska policja to skurwysyny!"

Tadam, proszę teraz o pałę w łepetyne.

opowiem mala historyjke ktora sie wydarzyla w moim (czego ostatnio kazdy pisze mojim?) miescie.
Jeden pseudo-kibic mial sprawe grodzka za wjazd na stadion "ze sprzetem" ale mu ją umorzono idac mu na reke.
No i kolejny tydzien, mecz podwyzszonego ryzyka dla policji, owy pseudo-kibic nie chcial sobie spieprzyc sprawe i usiadl sobie w miejscu gdzie normalni kibice siedza.
No i siedzial sobie spokojnie, kibice znowu zrobili wjazd na stadion ale tym razem uciekli policjantom. No to policja zeby nie bylo "dymu" zrobili sobie lapanke na stadionie. No i 40 osob poszlo na komende w tym ten pseudo-kibic.
Moge zareczyc ze w TYM meczu nic nie robil podejrzanego, ale policjantowi sie nie spodobal jego sposob bycia i teraz ma sprawe w sadzie grodzkim.

No rozpisalem sie, nie wiem po co ale zeby pokazac ze mimo iz "kibice" czasami przeginaja to i policja nie pozostaje im dluzna.
Howgh.

Dr.Unknown
14-05-2006, 11:54
A może jednak miał wypite ? Jestem ciekaw jak ty się zachowujesz na fazie...
Powinien dostać ostrzeżenie słowne a nie pałą w łeb
Jak wiedział, że po alkoholu mu odbija, nie powinien pić tak dużo.
Akcji policjanta nie popieram, mogł go zdzielić conajmniej przez plecy, bo z głową jednak wiąże się ryzyko. Mimo to nie czuje żalu dla tego typu ludzi.
I ktoś tam bardzo dobrze powiedział - praca policjanta jest znacznie bardziej stresująca, niż się wydaje.

Maethi
14-05-2006, 12:16
@VV
Masz sprawe w sądzie grodzkim? :D Ale z Ciebie łobuz stadionowy. Niby opowiada o kimś, a to z życia wzięte.

@Mae
Nie no, cos ty :P
Idiota jakims nie jestem. w glowie mam troche poukladane ;-))

Rethfing on Aldora
14-05-2006, 14:20
@Do tych którzy twierdzą, że policjant postąpił słusznie.
Czyli każdy kto klnie na dworze czy gdziekolwiek indziej powininen być spałowany?

Angel of Death
14-05-2006, 14:24
@Rege-N-tuS Myślisz że jesteś cool ? ..

Też byłem na tym meczu, tej sytuacji akurat nie widziałem ale widziałem później inną. "Kibic" wysiadł z autobusu wsadził trąbke do okna radiowozu i zatrąbił .. gdybym był którymś z policjantów w radiowozie wyszedłbym i bym go zpałował -.-' Popieram użycie siły (może akurat nie pałką w łeb) chamów i debili trzeba tępić, policja im nic nie zrobiła ale chcą być "fajni" w oczach kolegów .., w grupie są cwaniaki ale jakby ich zgarnęli na komende juz by nie byli tacy twardzi...

PiXik
14-05-2006, 14:32
up:
tak samo jak policjanci są cwani,jak sa w grupie niech znajdzie się jeden z nich pomiędzy 10 albo 5 przestępców;)
Polska policja jest potrzebna,nawet w takim stanie w jakim jest teraz;/

Ksabi
14-05-2006, 14:42
'Bardzo lubie pana milicjanta'

Co do zachowania tego 'psychola' (kibic) i jego 'oprawcy' (policjant) - uważam, że policjant mógł się jakoś inaczej wyżyć, a nie wyładował swoją frustrację na kibicu, jakich w Polsce jest wielu.

Allatar
14-05-2006, 14:48
Ja być psełdo-kibidz!!1

"Mundur niebieski, orzeł żelazny;
Zabiłeś dziecko, jesteś odważny!
Odpowiedzialny za swoje czyny;
Polska policja to skobieta lekkich obyczajówysyny!"

Tadam, proszę teraz o pałę w łepetyne.
Może nie pałą, ale zawsze. http://img406.imageshack.us/img406/7076/karp8kp.gif.

Matek
14-05-2006, 15:53
Czyli każdy kto klnie na dworze czy gdziekolwiek indziej powininen być spałowany?

Nie, ale jak jakis autor o cos oskarza niech przedstawi dowody. Smiem twierdzic, ze w tym wypadku lze jak pies.

Angel of Death
14-05-2006, 16:07
up:
tak samo jak policjanci są cwani,jak sa w grupie niech znajdzie się jeden z nich pomiędzy 10 albo 5 przestępców;)
Polska policja jest potrzebna,nawet w takim stanie w jakim jest teraz;/

Z tego co napisał autor tematu to właśnie był jeden policjant przy autobusie z kibicami i "kibicami" ..

PiXik
14-05-2006, 17:14
tak a promieniu jednego kilometra cała armia;)
eot

Neo Own3d
14-05-2006, 22:01
Po lewej stał autobus a 5-10 m dalej tranzit policyjny tak zwana "suka"
Chlopak krzyknal i w momencie gdy wchodzil na schody dostal palka ; o
@Tasior
Co ja moglem zrobic?Karetka wezwana a palka tak samo raczej bym nie chcial.

Dark Sven
14-05-2006, 22:19
Spałowany nie, ale ukarany tak.
Polska to jedno wielkie zadupie.Porównanie nawet tutejszej "dobrej dzielnicy"
z Angielską dzielnicą, nie idzie tego porównać.Tam nie ma tylu przekleństw, bójek(mniej), czy zadym.Mniej alkoholu w miejscu publicznym.Wiem bo byłem

Policja i rząd starają się by nie było tak.
"Wchodzi koleś do sklepu:
-Czego tu Kur**
-A co kur** wódka kur** i zagrycha. Szybko kur** Suko."
Tzn. Chcą doprowadzić do wyczyszczenia języka a przy okazji zarobek dla policji i państwa.

Musze stwierdzić że po tym temacie mój stosunek do policji uległ poprawie.

Srry za chaotyczny styl ale miałem dzisiaj cała chate dla siebie "i Pcta"^^

Thimburd
15-05-2006, 00:17
Jeśli chodzi o stosunek do Policji, to te wszystkie "hwdp", "j*** Policje" jest spowodowane tym, że wszelkiego rodzaju pseudokibice, drechy, skiny itp. itd. uważają nienawiść za podstawę ich egzystencji, im się wydaje, że to Policja robi źle i wogóle. Niestety, w jakiś sposób przeniosło się to równierz na normalną część społeczeństwa. Wszyscy młodzi ludzie, chcą być "cool" równierz nienawidzą Policji. A nie wszyscy Policjanci muszą być skorumpowani, pijani, handlować kobietami czy nadużywać uprawnień, poprostu media mówią o POJEDYŃCZYCH przypadkach! Zobaczcie, co media zrobiły z Tibią i teraz postawcie się na miejscu takiego policjanta, który wie, że on i jego koledzy są uczciwi i dobrzy i, że takie wybryki policji to żadkie i pojedyńcze przypadki! Właśnie to będzie dobre w tej chwili, po tej aferze z Tibią, gdzie można już zrozumieć co media potrafią zrobić z głową nieświadomego człowieka. A nienawidzenie Policji wcale nie robi z Was "cool" (nie mówię tutaj o wszystkich) i należy zostawić to marginesowi, który jak już mówiłem, ma zarezerwowane bilety na moją Wyspę Margines.

AnElKa
15-05-2006, 20:19
Pseudokibic=skonczony debil ktorego przyszlosc skonczy sie tak jak Pete z chuligansow albo jak bedzie mial juz te 40 lat i znudzi mi sie drzec morde i lac po pysku to bedzie sprzatal ulice przed mojim domem (lol :P). Tacy kozacy ze nawet nie umieja poszanowac zaloby po Papieżu? to niech maja jak dla mnie to i nawet moga sie spalic a to z ta swieczka bylo swietne brawo dla pana:P

Twoja "intjeligjencja" mnie rozbraja...Chłopie wiadomo, że papież to "zastępca" PJ na Ziemii...Ale patrząc na nich jak na 2-ch normalnych nie nadzwyczajnych ludzi? To czy masz jakieś prawo mówić, że tamten jest "fuuuu", "beeee", ponieważ chciał się popisać przed kumplami glupią odzywką? Tasiora nie skomentuje... Nie wiem czemu takich (przepraszam za określenie) debli trzyma się na forum... CZŁOWIEK TO CZŁOWIEK BEZ WZGLĘDU NA TO KIM BYŁ BĘDZIE TAK SAMO OSĄDZANY PRZED
BOGIEM. "I tak powiem" ...

@Tasior
1
"Ale patrząc na nich jak na 2-ch normalnych nie nadzwyczajnych ludzi? To czy masz jakieś prawo mówić, że tamten jest "fuuuu", "beeee", ponieważ chciał się popisać przed kumplami glupią odzywką? "
To nie było do Ciebie, lecz to Strażnika Monopolowego (co za nick [next trendi boy?] )

2
Dobrze wiesz, ze mowiac "Tasiora nie skomentuje" mówiłem w przenosni...i tutaj nie wiem jak mam to odebrać jako próbę popisania się, czy też próbę bycia "kul i trendi". I według mnie pownienes przyznacz, że z 1-szym postem w tym temacie, trochę przesadziłeś, człowiek jak człowiek nie nasza wina za jego debilizm...

3
A teraz tak naprawdę czy ten policjant miał prawo uderzyć go pałką w tył głowy?-nie... Mógł go uderzyc w inne miejsce (nie krocze), żeby bolało, a nie poto, żeby został trwały sład po tym "starciu"

Ehh, a teraz przyjrzyjcie się sami sobie(Tasior nie chodzi mi o lustro...). Ktoś wypowiedział się co o was sądzi, a wy zaraz przeciwni temu podejmujecie "kucjatę" przeciwko temu komuś...

Ehh, "(przepraszam za określenie) debli " przeprosilem za to okreslenie, wiec raczej warn mi sie nie nalezy:o A ja wypowiedzialem to co myslalem, poniewaz przesadziles z tym postem, co prawda byl smieszny, ale mimo wszystko nietolerancyjny

Tasior
15-05-2006, 20:31
Ale patrząc na nich jak na 2-ch normalnych nie nadzwyczajnych ludzi? To czy masz jakieś prawo mówić, że tamten jest "fuuuu", "beeee", ponieważ chciał się popisać przed kumplami glupią odzywką? Każdy jest kowalem własnego losu i sądze że mam prawo oceniać kogos po jego czynach/wyborach etc.

Tasiora nie skomentuje... Nie wiem czemu takich (przepraszam za określenie) debli trzyma się na forum... 1.Skomentowałes.
2.Wybaczam.
3.Sam sie zastanawiam.

CZŁOWIEK TO CZŁOWIEK BEZ WZGLĘDU NA TO KIM BYŁ BĘDZIE TAK SAMO OSĄDZANY PRZED BOGIEM. "I tak powiem" ... No tak ale jest róznica miedzy człowiekiem kibicującym swojej drużynie a facetem który idzie na mecz żeby obic komuś morde bez powodu. (ew. skonczyc z obita morda).

Edit
1.Mam prawo skomentowac kazda czesc twojego posta i kozytsjaac z tegoprawa skomentowałem cały.
2.Tak rozgryzłes mnie! Wybaczyłem ci (!) tylko dlatego zeby byc trendi! Przyznałem ci racje żeby być kul! (Co ty z tym trendi i kul? przecież teraz mówi sie dżezi !)
3.Policjant nie miał prawa (wg. mnie) zbić tego kibola, ale szczerze mówiąc mam w dupie los pseudokibiców bo zakażdym razem kiedy dzieje im sie krzywda tak naprawde sami sa sobie winni.

Kolejny edit
Ty pierwszy nazwałeś mnie debilem za co należy ci się 1 warn, ja ci wybaczam i podejmuje dyskusje a ty odbierasz to jako "kucjate" przeciwko sobie. Przyjrzyj sie sobie bo widzisz drzazge w oku blizniego a belki w swoim nie. (czy jakos tak).

Edit poraz-enty
1.Przepraszam za wyrazenie - ale jestes pedałem któremu smierdzi z gęby a twoja matka to dziwka - przeprosiłem mam nadzieje ze to mnie uchroni przed warnem a ty sie nie obrazisz za bardzo.
2.Ja tym postem przekazałem co czułem.
3.Mam rozumiec że kibol jest wzorem tolerancji?

Straznik Monopolowego
15-05-2006, 20:51
Ta moj nick jest poto zebym byl trendi i zeby all love me ...
to co napisales to jest twoje zdanie (jak widzisz malo kto to popiera) tak jak juz tasior napisal jest roznica po miedzy czlowiekiem i smieciem
EDIT: A tak na marignesie nie mow "to" mnie

Dr.Unknown
15-05-2006, 20:53
To czy masz jakieś prawo mówić, że tamten jest "fuuuu", "beeee", ponieważ chciał się popisać przed kumplami glupią odzywką? Tak. Zachęcam do przeczytania konstytucji. Ciekawa lekturka.

Strażnika Monopolowego (co za nick [next trendi boy?] )
Przyganiał kocioł garnkowi ;0.

Edek Rozprowacz
15-05-2006, 21:54
Ja w pelni popieram zdanie Matka Hooma i Packa. Wole zeby taki speudo kibic dostal pala po glowie od policjanta niz zaczepial innych spokojnych ludzi ^^. Speudo-Kibice nie powinni posiadac czegos takiego jak prawa czlowieka skoro nielubia jak sie ich bije to czemu przychadza na "ustawki" ??

Z 2 strony policja tez swieta nie jest. Mialem "szczescie" byc na komendzie w sobote dzien wczesniej jakis cwaniak w klubie podprowadzil mi komorke(bylem troche wypity przyznaje). Wyobrazacie sobie ze musialem sie klócic z policjantem zeby on "laskawie" spisal protokól.

Ani jedni ani drudzy swieci nie sa i nic z tym nie zrobimy.

Tompior
15-05-2006, 22:54
E tam... Po takim czyms powinien zostac skuty a w ostatecznosci dostac z paly w reke lub noge, plecy albo cos...
Policjant z paly w glowe powinien walic tylko w ostatecznosci a to napewno nie byla...
Takich ludzi jak ten typ trzeba tepic bo sie zbyt zwobodnie czuja ale powinno im sie wlepiac mandaty i tyle ;)
Policjancik powinien zostac po takiej akcji zwolniony z roboty a jak spowoduje obrazenia ktore nie zagoja sie w ciagu 7 dni moze dostac kare wiezienia chyba do 5 lat??
A jak chlopak umrze to troszke wiecej...

Matek
16-05-2006, 08:25
A ja dalej czekam na dowod od autora. Gdzie jakis wycinek z gazety, audycja w lokalnym radiu o tym co zaszlo? Jestem pewien, ze takie zachowanie policjanta byloby naglosnione - tym bardziej, ze poszkodowanego zabrala go karetka. No, chyba, ze tam gdzie mieszkasz zyja idioci i nie powiadomili nikogo "waznego" ;]

Dark Sven
16-05-2006, 09:44
Takich ludzi jak ten typ trzeba tepic bo sie zbyt zwobodnie czuja ale powinno im sie wlepiac mandaty i tyle ;)

Taa... bo na pewno zapłaci.Chyba nie wiesz jak w Polsce "sprawnie" działa wymiar sprawiedliwości.
Policjancik powinien zostac po takiej akcji zwolniony z roboty a jak spowoduje obrazenia ktore nie zagoja sie w ciagu 7 dni moze dostac kare wiezienia chyba do 5 lat??
A jak chlopak umrze to troszke wiecej...
Czytaj poprzednie posty.Ktoś tłumaczył, że te palki są specjalnie przystosowane.

Elyas
17-05-2006, 20:25
moj kumpel z kumplem poszli na mecz ja se jezdzilem na rowerze po meczu przyjechalem po nich a kumpel mial koszulke z napisem CHWDP i podbiegl palkarz i spytal co to znaczy ten bez koszulki powiedzial: chwala wam dzielni policjanci a ten co mial koszulke chce wstapic do policji to palkarz go zaczal na*******ac... ze wyladowal w szpitalu i polezal poltora miesiaca a gliny nie zaplacily odszkodowania...

Angel of Death
17-05-2006, 21:30
moj kumpel z kumplem poszli na mecz ja se jezdzilem na rowerze po meczu przyjechalem po nich a kumpel mial koszulke z napisem CHWDP i podbiegl palkarz i spytal co to znaczy ten bez koszulki powiedzial: chwala wam dzielni policjanci a ten co mial koszulke chce wstapic do policji to palkarz go zaczal na*******ac... ze wyladowal w szpitalu i polezal poltora miesiaca a gliny nie zaplacily odszkodowania...

I wtedy się obudziłeś ...

templeoflight
18-05-2006, 20:36
Ja tego nierozumiem... nawalają sie ci pseudokibice, przeklinają i demolują stadion a jak dostaną za swoje to mają pretensje... zresztą jakby ktoś zaczął was obrażać to byście niewalneli go ? Żałosne, umrzeć od gumowej pałki, zastanówcie sie <lol>

Dechsta
18-05-2006, 21:07
Zachowanie chłopaka mnie nie zdziwiło, każda młodzież w tym wieku tak się zachowuje, wiadomo że młodzież nie ma szacunku do policji i jest to normalne że sobie krzyczał.

A co do zachowania policjanta to jest ono nieodpowiedzialne.

U nas na meczach policja i ochrona nawet boi sie zareagować żeby w pizde nie dostać, dopiero gdy sie bije ktoś to tam czasem wpadną żeby ich uspokoić.

Smetana
18-05-2006, 21:16
Zachowanie chłopaka mnie nie zdziwiło, każda młodzież w tym wieku tak się zachowuje, wiadomo że młodzież nie ma szacunku do policji i jest to normalne że sobie krzyczał.
Eee??? Ty jesteś pojebany. Jak dla ciebie to normalne to powinieneś razem z tymi kibolami stanąć pod murem i zostać rozstrzelanym za debilizm.
Niby dlaczego nie mieć szacunku dla policji? Bo wypełniają swoje obowiązki?

Dechsta
18-05-2006, 21:26
@up

Ponieważ wsród młodzieży teraz jest taka moda :o

I dam ci jeden powód dla których ich nie lubia - spijasz sobie browarka albo coś, podjeżdzają, zabierają i potem już przejebane...

Niech sobie lapią tych swoich złodzieji, przestępców i bandytów a nie do gnoji sie burzą.

Smetana
18-05-2006, 21:53
@up
To nie jest jakaś dobra moda :/. Prymitywizm. Co niby takiego robią, jak zostaniesz złapany?

Yassek
18-05-2006, 21:54
Zasluzyl sobie na to.
I 10 różańca na dokładkę, tak dla POPiSu.

Angel of Death
18-05-2006, 22:15
I dam ci jeden powód dla których ich nie lubia - spijasz sobie browarka albo coś, podjeżdzają, zabierają i potem już przeuwielbiam jeść bananyane...

No to teraz zadaj sobie pytanie czy jako nieletni możesz pić piwo ? Policja wykonuje swoje obowiązki, nie piłbyś piwa/palił nie zgarnęli by Cię.

(...)a nie do gnoji sie burzą.

No na zakończenie coś sensownego powiedziałeś, GNOJE faktycznie nimi jesteście ;]

Dark Sven
18-05-2006, 22:23
@up
Przynajmniej w moim mieście, ta moda już minęla. Teraz to już tylko mali (6-9lat) chłopcy którzy krzyczą albo piszą krędą by pokazać jakimi są "ASAAMI"
Niech sobie lapią tych swoich złodzieji, przestępców i bandytów a nie do gnoji sie burzą.
Z takich kiboli to dośc często rosną takie myndy, złodzieje, menele.Nie wszyscy ale jakas czesc na pewno.
To nie jest jakaś dobra moda :/. Prymitywizm. Co niby takiego robią, jak zostaniesz złapany?
Ew. Spiszą za "obrażanie funkcjonariusza"

Lamusy którzy nie mają się czym innym popisywać, albo zdobywają "frietófff" rżnąc głupa.
Naa baaank:D poza tym zazwyczaj jest HWDP. Poza tym policjant nie ma prawa kwestionować w co sie ubierasz.

Ale się rozpisałem:p

Tasior
18-05-2006, 23:09
@up

I dam ci jeden powód dla których ich nie lubia - spijasz sobie browarka albo coś, podjeżdzają, zabierają i potem już przeuwielbiam jeść bananyane...

Wśród policjantów jest moda na pałowanie kiboli, prawda, ze zajebiste wytłumaczenie?