Pokaż pełną wersje : Palladynem grać... Tylko jak?
Roxy'Star
14-05-2006, 09:49
Mam level 12 - Palladyn. Skille 46/38. Zastanawiam się czy dalej ciągnąć na trollach ze spearami czy przejść już na coś poważniejszego ze strzałami? -.^ Myślałam o tym, żeby podciągnąć shielda do 40 i wtedy iść z bowem na Cycki, Ghoule itd. Wydaję mi się to dość sensowne, ale może macie jakiś lepszy sposób? :]
od 40 mozesz spokojnie chodzic z bowem, a nawet z 35 bo ja chodze z 35 i normalnie trafiam hity niezle. a od jakiegos 60 to mozesz juz z crossbowem.
Mc ciapa
14-05-2006, 11:32
BEZ KOMENTARZA!
Słuhaj ziomuś bieżesz speary idziesz na trolle i tam skillujesz do 50 dystansu
Nastepnie jak juz bedziesz miec 50dist kupujesz klucz do hellgate i tam expisz do 40 lvlu na ds'ach ghulach i szkieletach
na 60 lvlu idziesz na of (orc fortes) expisz tam do 90 lvl nastepnie kupujesz paca expisz solo behemoty itp.
To jest moja wersja bo na tej podstawie sie dorobilem 168 lvlu.
pozdrO
A gdzie expic miedzy 40 a 60lvl??;)
A gdzie expic miedzy 40 a 60lvl??
mozna dragi - fast exp i leczyc sie tylko exurkami
pijopiwnik
14-05-2006, 12:27
BEZ KOMENTARZA!
Nastepnie jak juz bedziesz miec 50dist kupujesz klucz do hellgate i tam expisz do 40 lvlu na ds'ach ghulach i szkieletach
na 60 lvlu idziesz na of (orc fortes) expisz tam do 90 lvl nastepnie kupujesz paca expisz solo behemoty itp.
pozdrO
n/c -.-' niezłe kity i porady -.-'
A gdzie expic miedzy 40 a 60lvl??;)
do 50 można dalej w hellgate siedziec,a później na pohu expic
@topic
do 55 dista na trolach a później ze strzałkami na dwarfach soldierach/cycach,a jak masz pacc to na tomby ghoule/skele/pojedyncze crypt shamblery,mumie itp.
Mc Ciapa ty po tym 50discie juz nie skillowales tylko exp?? Tzn polegales tylko na tym ze dist rosnie w miare expienia?? A wracajac do hellgate bylem tylko tam przy wypelnianiu paradoxa moim sorcem i to juz dawno gdzies czytalem ze juz nie mozna wyjsc za pomoca( chyba) mysteriush fetish czy jak to tam tylko trzeba miec troche parceli... a to juz cap. A mozna za pomoca leviate tylko mowisz ze pacc od 90lvl hehe moze to troche przesasda bo sie utani hur i gran sie przydaje i pare czarow;) . Ja zbieram wszelkie doswiadczenia zwiazane z paladinemn bo to moj pierwszy ja moge sluzyc rada sorca bo mialem 45 i na tym sie znam. Wiec badzcie wyrozumiali:p
Lepiej potreń do 70 ciu, wbrew pozorom nie jest to zbyt długo.
Na trolach uzbieraj dużo spearów i treń albo na dwarfach (expa troche przy tym narobisz:)), albo, co lepsze wg. mnie, na summonie zaprzyjaźnionego druida:)
Oczywiście podczas treningu na summonach mozesz robić strzaly:) na pozniejszy exp, tudzież bełty.
n/c -.-' niezłe kity i porady -.-'
do 50 można dalej w hellgate siedziec,a później na pohu expic
@topic
do 55 dista na trolach a później ze strzałkami na dwarfach soldierach/cycach,a jak masz pacc to na tomby ghoule/skele/pojedyncze crypt shamblery,mumie itp.
A na POH do ktorego?? bo ja na obsidii mialem kumpli to mowili ze do 70lvl expili na gsach na pohu a dalej nie wiem;) Hmm... a dlaczego uwazasz ze on kiti wciska?? Moze prawde mowi;). Planowalem tomby tylko narazie nie ma kasy na pacca swoim sorcem to w wolnych chwilach na zachod i wschod( jak bylo wolne) od ank ale to nie za bardzo sie oplacalo bo manasy na rozdzke i na niektore potworki trzeba bylo hmm tracic... A odnosnie pacc to kase bede mial mysle napewno w czerwcu ale musze wiedziec kiedy kupic bo jak bede skillowal to nie av sam nie wiem do kiedy bede skillowal mam narazie 55dist. Planowalem z paccem tomby jednak chce sie zdac na wasze doswiadczenie i jezeli jest to oplacalne to expic na faccowskich respach chociaz od 40lvl ja juz zamierzam chodzic z ekipa na hydry( zawsze chodzilem ja 45ms, 40rp i 75ek) i z tego bylo multum kasy bo sie zawsze rh albo bohy spynely;). Tak samo z palkiem 40 lvl lub z innym kumplem rp60lvl siedzielismy na necro bo jakos samemu nie mialem ochoty a to tylko po bohy. Widzialem wlasnie tam na necro na daramie jak expil wtedy 100lvl+ rp sam wybijal cale respy wiec to tez moze byc na tym odleglym lvl oplacalne;p
Roxy'Star
14-05-2006, 13:25
Czyli wytrenić na tyle na ile będe mieć cierpliwości :] A potem na ghoule, cycki, itd. -.^ Brzmi logicznie :] Dzięki bardzo za rady!
Xzonixek
14-05-2006, 13:38
Nie odnoś się do cierpliwości, tylko dotego aby wbić 70<Nie niższy> skill dista. 65 dist to jest jako tako ale jak masz mieć większy + na huntach za strzaly to 70. Skillowanie paladynem jest ciekawsze niż rycerzem bo bardzo szybko leci skill.
@Down:
Ja skillowałem paladynem 7h dziennie, i brałem 400-Bag Spear, aby ciągle nie łazić. A co do podnoszenia to nie jest tak źle, bo na cap bierzesz 30 spearów i atakujesz raz na 2 sekundy, czyli co minute musisz wkładać znowu do ręki.
BTW: Afker??:>
xzionixek nie bardzo szybko tylko szybciej. A tej roznicy wogule nie widac moj brat ma tylko 2skille mniejszy sword niz ja dist i widze e i jemu i mnie bardzo to ciezko idzie. Jak dla mnie ta roznica jest niezauwazalna. A lepiej sie skilluje knightem bo nie trzeba podnosic spear i zapieprzac po nie co chwila do miasta
Nieugiety
14-05-2006, 18:47
BEZ KOMENTARZA!
pozdrO
1) Na 40 dyscie wezmiesz trola na hita na fd...
2) w hg nie da expic od ostatniego updatu, na 50 moze przezyjesz, ale to bedzie rune waste.
3) na of mozna siedziec juz od 45...
4)90 solo behe? nie lepiej orshabaale? lepszy loot wg mnie.
5)168 lvl? nieźle a ja expilem od 10 na kwt i sie dorobilem eternala (tak to ja)
6) takim jak ty, powinni odrazu bana dawac na ip za glupote i wprowadzanie w błąd.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.